Sko Sko

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

usselt firma ! Har os prøvet det fik et par ussel sandal da jeg truede med politiet Jeg gennemgik det de tidligere kunder havde oplevet det var nok til at jeg aldrig mere vil bruge dette firma !!

Oceniono na 1 z 5

Ville købe Ecco sandaler i sko og sko i Aabybro Hbor der var ophørs udsalg og alligevel kostede sandalerne mere end i en butik hvor der ikke var udsalg. Snyd og bedrag. Handel andet sted

Oceniono na 1 z 5

Bestilte et par sko og sandaler, hvorefter ordret “vente” blev temmelig betydningsfuld. Der gik 14 dage hvorved mine mails omkring levering ikke blev besvaret. Derefter ringede jeg, hvorpå de v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

e-sko sælger smukt og sundt fodtøj, og jeg købte et par smarte sandaler i mærket Think. De er utroligt bløde og behagelige, med opbygget sål, og samtidig er de farverige og moderne. Jeg betalte via... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb ecco sko og støvler i herresko damesko børnesko. Skobutik med fodtøj i fritidssko arbejdssko vandrestøvler militærstøvler sandaler golfsko.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Utraditionel skobutik med hjemlig atmosfære

e-sko har forstået at kombinere mulighederne i cyberspace med et charmerende og velforsynet showroom i den virkelige verden. Netbutikken virker upåklageligt - og såvel service som humøret er i top i det utraditionelle og stilede showroom på det ydre Fredriksberg.

2 lutego 2009

Danmarks bedste skobutik

Ok, indrømmet - jeg har måske ikke prøvet alle landets skobutikker. Men E-sko er klart det bedste sted jeg nogensinde har handlet. De har en fantastisk evne til at finde lækre varer af høj kvalitet, og deres koncept betyder at priserne er utroligt gode. Jeg har længe været en fan af Clark's og fornylig opdagede jeg Hub - for bare at nævne et par af deres brands. Til daglig bor jeg i New York, men jeg køber alle mine sko hos E-sko. Når jeg er i København skal jeg altid en tur forbi deres showroom og jeg tager gerne en ven med, for at de kan opleve den dejlige stemning. Det er næsten som at komme på besøg hos sin familie - der bliver altid hygget om kunderne på en super dejlig måde.

2 lutego 2009

Fin ombytterservice

Jeg har handlet sko hos e-sko.dk siden 2002 og altid været supertilfreds med udvalget og den meget hurtige levering.

Ombytterservicen er i en klasse for sig.

1 lutego 2009
Oceniono na 5 z 5

Supergod service - og julegaven i hus til tiden

Jeg har en mand som bruger str 47 i sko, og det kan være svært at finde et ordentligt udvalg!
Han er blevet rigtig glad for Clarks herresko, som e-sko forhandler, og de var supersøde til at hjælpe mig med at finde nogle gode modeller i hans størrelse.
De blev leveret hurtigt, vi fik bonuspoint til næste gang vi skal købe sko, og jeg fik også købt et par lækre sutsko til mig selv. Meget høj kvalitet sko, og god service.

30 stycznia 2009

professionel behandling af reklamation

Jeg sendte et par 1½ gamle LaCrosse støvler ind. Selvom det var på ’kanten’ – altså om det var slid eller fejl fra starten - fik jeg et par nye støvler. Da de ikke havde min str 35 ringede de og foreslog mig et andet og dyrere par uden beregning.

Rigtig god service! – kan anbefales til andre.

Tina Rasmussen

5 stycznia 2009
Oceniono na 2 z 5

Kundeforståelse er ikke eksisterende

Jeg købte et par støvler og selvsamme dag blev de sat ned med over 30 %. Jeg gjorde opmærksom på dette, og blev mødt med utrolig lidt kundeforståelse, hvor e-sko forholdte sig til købeloven, og havde ringe forståelse for at jeg følte mig snydt. De tilbød ca. 10 % på en bonuskonto, og var ellers barnlige i deres korrespondance.
Jeg skulle så returnere varen for så at genbestille den, derved kunne jeg få rabatten, jeg påpegede det, og der blev svaret, så ville jeg bare ryge bag i køen. Ydermere var støvlerne allerede solgt til anden side. Dette synes jeg var lidt påfaldende, eftersom jeg ikke havde returneret dem endnu.
Jeg returnerede støvlerne og har selvfølgelig ikke genbestilt dem, idet min tillid og løst til at handle med dem er væk.
Dog skal nævnes at jeg fik varen hurtigt efter at have bestilt dem, og at jeg også hurtigt har fået mine penge igen.
Kim Sørensen

29 grudnia 2008

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej