skin-corner.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Meget flotte kvalitets produkter og høj specialist viden indenfor faget. Har købt flere skinbukser, frakker og pels som alle har overgået min forventning på kvalitets siden. Det er yderligere sjældent... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! 🌸 Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prøv at gå ind i Skindcorner på Helsingørsgade i Hillerød, de har det lækreste skindtøj og pelse til virkelig fornuftige priser. Indehaveren er utrolig sød og dygtig - også hvis du skal have noget sye... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En special butik, hvor de faktisk ved hvad de taler om. En butik hvor man får meget professionel betjening, en ærlig mening og aldrig føler sig presset til at købe. Kan varmt anbefales til alle der el... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą wierzchnią
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep z odzieżą skórzaną
  4. Sklep z wyrobami skórzanymi
  5. Sklep z płaszczami ze skóry owczej
  6. Sklep z odzieżą zimową

Napisane przez firmę

*VELKOMMEN TIL SKIN CORNER – LUKSUS I SKIND, DUNJAKKER OG PELS* Hos Skin Corner finder du Nordsjællands mest eksklusive udvalg af skind, læder og pelsprodukter. Vi er dedikerede til at tilbyde dig enestående kvalitet og tidløst design, der forener det klassiske med det moderne. Er du på jagt efter det perfekte par skindbukser, en elegant dunjakke, eller måske en luksuriøs rulam? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af eksklusive produkter til både kvinder og mænd, og vi er stolte af at præsentere de nyeste trends inden for skind-/pels-mode. Uanset om du ønsker et stilfuldt og sofistikeret look eller et råt og urbant udtryk, finder du altid noget særligt hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte varer fra nogle af de bedste mærker, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Kom forbi vores butik og oplev den autentiske luksus på egen krop. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du drømmer om.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

123 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super betjening-dejlig butik med skønne…

Super betjening-dejlig butik med skønne varer😍

10 marca 2025

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Birgit. Tusinde tak for din dejlige anbefaling. Er så glad for, at du vil bruge tid til at dele din købsoplevelse.
Ønsker dig en 5-stjerne weekend. De varmeste hilsner. Michelle Tran.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og udvalg!

Fantastisk service og udvalg. Virkelig kompetent personale. Super god stemning og rimelige priser. Jeg kommer bestemt igen. Er meget glad for mine nye læderbukser 🤩

22 lutego 2025

Kære Rikke.
Tusinde tak for din super anmeldelse. Vi elsker vores arbejde og derfor værdsætter, at du ville bruge tid til at dele din oplevelse her. Endnu engang tusinde tak fordi du har handlet hos os.
De varmeste hilsner.
Michelle Tran.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamma och serviceminded!

Väldigt hjälpsamma och serviceinriktade. Är supernöjd med mitt köp.

10 lutego 2025

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Carola. Tusinde tak fordi, du vil dele din oplevelse. Endnu en gang tusinde tak fordi, du har handlet hos os. Bh. Michelle Tran - Skin-Corner

Min bedste anbefaling…

Fantastisk service og de mest fantastiske jakker jeg fik tilsendt🤗
Mega god og venlig rådgivning over telefon og video kald så jeg kunne få det helt rigtige, i den helt rigtige størrelse.
Tusind tak🙏

22 stycznia 2025

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Anne-Sophie. Tusinde for dine super skønne anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe med at finde de rigtige frakker på så lang afstand. Endnu engang tusinde tak fordi du har valgt at handle hos os. De bedste hilsner. Michelle Tran

Lækre produkter

Lækre produkter, sødt personale og god pris på den frakke min kone fik, kommer gerne igen selvom vi bor på Fyn.

3 stycznia 2025

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Michael. Tusinde tak for din finneste anbefaling. Tusinde tak fordi I har kørt hele vejen fra Fyn til Hillerød at at handle hos os. Vi ønsker jer et fortsat godt nytår og endnu engang tusinde tak for I har handlet hos os. Bh. Michelle Tran

Oceniono na 5 z 5

Meget professionel betjening og de…

Meget professionel betjening og de lækreste produkter / 5 stjerner fra mig!
Godt nytår!
Pernille Christine Ankjærgaard

31 grudnia 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Pernille. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Jeg er så glad for, at du har handlet hos vores lille butik. Rigtigt godt Nytår til dig også. BH. Michelle Tran

Hjælpsom og kyndig betjening

Hej
Jeg valgte at køre fra kbh til Hillerød for at købe en skind jakke,det har jeg bestemt ikke fortrudt
Jeg fik en meget hjælpsom og kyndig betjening
Hvis jeg igen skulle få brug for en skindjakke (eller andet skindtøj) er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal købe det :-)

21 grudnia 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Christian. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi så glad for at høre. Du er altid hjertens velkommen en anden gang. Rigtig glædelig jul til dig og et lykkebringende nytår. De varmeste hilsner fra os i Skin-Corner.

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god oplevelse sød og smuk…

En rigtig god oplevelse sød og smuk betjening,har handlet i Skin-Corner de sidste 20år

6 grudnia 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Niels-Erik. Vi er så taknemmelige for din fantastiske anbefaling. Vi prøver altid vores bedste. Du og dine kære ønskes en fantastisk jul og et godt nytår. Og endnu en gang tusinde tak for du igen har handlet hos os. De varmeste julehilsner. Michelle Tran

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og dejlig kundeservice-…

Rigtig god og dejlig kundeservice- virkelig god kommunikation og hurtig handel.

10 grudnia 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Tina. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Som en lille butik, gør vi vores bedst for at give dig en super god oplevelse. Vi er så taknemmelige for, du vil dele din oplevelse her på Trustpilot.
Ønsker dig en dejlig jul og tak fordi du har valgt at handle hos os. Michelle Tran

Oceniono na 5 z 5

Sød og venlig betjening. :-)

Skulle have ny vinterjakke som jeg valgte at købe hos skin-corner. Fandt lækker skinjakke med aftageligt for, som jeg er meget tilfreds med. Her får man god betjening og udførlig info omkring hvordan man vedligeholder produktet. Kan kun anbefale Skin-corner.

29 listopada 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Steen. Tusinde tak for din superflot 5-stjernes anmeldelse. Vi gør vores bedste for at give dig den bedste service og finde den helt rigtige vare. Glædelig jul og Godt nytår til dig og dine kære. De varmeste julehilsner. Michelle Tran.

Virkelig god betjening

Virkelig god betjening, og lækre skindjakker til mænd !
Kan absolut anbefales.

22 listopada 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Niels. Tusinde tak for din super anbefaling. Vi prøver at gøre vores bedste for at du få en god oplevelse. Og endnu engang tusinde tak fordi du har handlet hos os.
God Weekden.
Michelle Tran

Oceniono na 5 z 5

Min søster og jeg var inde og købe en…

Min søster og jeg var inde og købe en varm frakke i dag .
Super god kvalitet og den bedste vejledning og betjening .
Vi kommer helt sikkert igen 😊

21 listopada 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Lisbeth. Tusinde tak for din dejligste 5-stjernes anmeldelse. Er så glad for du og din søster har handlet hos os. Rigtig god dag til dig og din søster. De varmest julehilsner. Michelle Tran. Skin-Corner

Oceniono na 5 z 5

Meget professionel og god service

8 listopada 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Mai. Tusinde tak for du har givet os dejlige stjerner. Vi gør vores bedste for at give kunderne en unikt oplevelse. Ønsker dig en dejlig dag. Bh. Michelle Tran

Oceniono na 5 z 5

Som altid god service og viden om…

Som altid god service og viden om produkterne. Fik en rigtig flot jakke og 2 par handsker.

8 listopada 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære John. Tusinde tak for du vil dele din oplevelse. Er så glade for I har handlet hos Skin-Corner. Bh. Michelle Tran

Super oplevelse

Jeg fik den flotteste jakke, en super service og en hurtig levering.
Butikken kan kun anbefales!

25 października 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Hej Christina. Tusinde tak for du vil dele din oplevelse. Det er dejligt at have 5-stjerner. Endnu engang tusinde tak fordi du har handlet hos os. Bh. Michelle Tran. Skin-Corner

Oceniono na 1 z 5

Frygtelig dyremishandling bag disse…

Frygtelig dyremishandling bag disse produkter. Pels er så yt pga. mishandling af dyrene. Næsten alle store butikskæder og store modehuse har boykottet pels, men her fortsætter man med salg af mishandlede dyr. Ganske grusomt!

21 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Flotteste jakke og super service samt…

Flotteste jakke og super service samt hurtig forsendelse.

12 października 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Kære Birgitte. Tusinde tak for dine fineste stjerner. Det betyder så meget for os, at du vil dele din købsoplevelse. Tusinde tak for du igen har handlet hos os. Bh. Michelle Tran.

Oceniono na 1 z 5

Ejeren snød mig til at købe en skindjakke med fejl

Ejeren solgte mig en skindjakke, som jeg har været meget glad for, indtil jeg efter lidt over en uge opdagede at et af rygstykkerne, ser helt anderledes ud end resten af jakkens skind. Det er rynket og grimt. Det ligner noget fra en gammel jakke. Så jeg tog jakken med ned i butikken. Her fortalte hun mig, at "det skulle jeg ikke bekymre mig om" og "det var helt normalt". Jeg viste hende, at ingen af hendes mange andre jakker havde samme fejl. Men hun blev ved med at gaslighte mig, og sagde at det var helt normalt, og at hun ikke kunne gøre noget.
Faktum er, at jeg ikke havde købt jakken, hvis hun havde gjort mig opmærksom på denne "helt normale" fejl på jakken, i købsøjeblikket.
Ærgerligt at hun valgte at gaslighte... For hun kunne ellers have bibeholdt en tilfreds kunde, der ville have anbefalet butikken til andre. I stedet har hun nu en meget utilfreds kunde, som vil råde alle til at holde sig langt væk fra hendes butik.

25 czerwca 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Hej Stig. Først og fremmest er jeg ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Faktum er, at du har købt en lammeskinds-jakke af mærket Rockandblue, som er anerkendt for design og kvalitet. Skind er et natur materiale og har forskellige struktur. Og rygskind og sideskind har derfor varierende udsende og tykkelse. Derfor kan der ikke lade sig gøre, at have en skindjakke, som er perfekt. Det er også charme ved at have et natur materiale, som aldrig er ens. Med mine over 25 års erfaringer, vil jeg vurdere skindet er som det skal være og derfor ikke er reklamations berettiget. Vi ønsker dig god fornøjelse med skindjakken. Ønsker dig rigtig god fornøjelse med skindjakken. Vi ses i Hillerød.

Fantastisk hurtigt lækker kvalitet

Fantastisk
Hurtigt bestilte onsdag middag … leveret torsdag formiddag.
Og angående skinbukserne.
De er bløde som smør.
Lækker kvalitet.
Absolut ikke sidste gang jeg køber der.
Jeg vil anbefale til mine venner 👍🏼

3 lipca 2024

Odpowiedź od skin-corner.dk

Hej Tine. Tusinde tak din super dejlige anmeldelse. Vi er så glade for. Og tusinde tak fordi , du har valgt at handle hos os.
Dejlig dag til dig.
De bedste hilsner
Michelle Tran

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej