Meget flotte kvalitets produkter og høj specialist viden indenfor faget. Har købt flere skinbukser, frakker og pels som alle har overgået min forventning på kvalitets siden. Det er yderligere sjældent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! 🌸 Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prøv at gå ind i Skindcorner på Helsingørsgade i Hillerød, de har det lækreste skindtøj og pelse til virkelig fornuftige priser. Indehaveren er utrolig sød og dygtig - også hvis du skal have noget sye... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
*VELKOMMEN TIL SKIN CORNER – LUKSUS I SKIND, DUNJAKKER OG PELS* Hos Skin Corner finder du Nordsjællands mest eksklusive udvalg af skind, læder og pelsprodukter. Vi er dedikerede til at tilbyde dig enestående kvalitet og tidløst design, der forener det klassiske med det moderne. Er du på jagt efter det perfekte par skindbukser, en elegant dunjakke, eller måske en luksuriøs rulam? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment rummer et bredt udvalg af eksklusive produkter til både kvinder og mænd, og vi er stolte af at præsentere de nyeste trends inden for skind-/pels-mode. Uanset om du ønsker et stilfuldt og sofistikeret look eller et råt og urbant udtryk, finder du altid noget særligt hos os. Vi tilbyder nøje udvalgte varer fra nogle af de bedste mærker, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Kom forbi vores butik og oplev den autentiske luksus på egen krop. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du drømmer om.
Helsingørsgade 18, 3400, Hillerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Meget søde lige indtil de har fået dine penge. Så er der ikke noget der hedder professionalisme mere.
Pas på når i henter jeres ting fra deres bundtmager - min helt nye jakke, som skulle have syet lommen sammen grundet et uheld er blevet ødelagt, og der bliver ikke taget ansvar for det. Der er spildt noget ulækkert snask på den, som lugter kemisk, og pelsen er blevet helt ødelagt. Jeg må håbe, at det kan komme af efter en omgang pelsrens, som jeg selv bliver nødsaget til at stå for. Blev desuden beskyldt for at jakken var meget gammel i forvejen, og at den var blevet repareret før - selvom den aldrig har været rørt af andre end mig. Dybt chokerende adfærd, fordi de ikke vil miste penge på at rette op på egen fejl. De vil kun sælge.
Desuden er jakkelommen syet - men syningen er ikke lukket sammen :-) det vælger hun ikke at gøre noget ved, hvilket jeg endte med at være ligeglad med, idet det var 2. gang de syede den, fordi den første gang ikke var blevet syet ordentligt.
Sælger kommer med en masse undskyldninger omkring hvor gode de har været til at lave min jakke, selvom jeg er endt med en ødelagt jakke i sidste ende. Pas på, og fald ikke for det.
- svar til indehaveren af butikken, som mener at min jakke kun har været på værkstedet og tilbage i butikken: jeg har screenshots af vores samtale, hvor jeg 2 måneder efter spørger efter min jakke, og får at vide, at bundtmageren uden mit samtykke har taget den med til Grækenland på ferie, hvor han vil lave den. Hvordan jakken har haft det under hele processen, er der ingen der ved :-) desuden er min jakke ikke et år gammel, og er ikke engang brugt mere end nogle få måneder. Du kan ikke komme udenom jeres svindleri ved at beskylde dine kunder for diverse ting, når der ikke er gevinst i det for dig.
Hold jer væk fra dette firma og brug hellere 1-200kr ekstra et andet sted.
Yderligere svar: jeg har på ingen måde accepteret at den bliver taget med til Grækenland på bundtmagerens ferie, og det har jeg screenshots på. Du fortalte mig, at han holder ferie, men jeg får først at vide, at den er i Grækenland og ikke i DK, når jeg spørger ind til den. Nu når du ikke taler sandt er jeg endnu mere sikker på min sag omkring dit bedrag. Nu får du ikke mere af min tid. God jul da :-)

Hold da helt op.......
Sjældent får man så god service, som man får af Michelle hos SKIN Corner No 1
Det er første gang, min far og jeg handler skindjakke over Internettet, mobil og sms. Det er bestemt ikke sidste gang, men så bliver det 100% hos SKIN Corner No 1 igen.
Vi fandt begge en jakke på hjemmesiden, hvorefter jeg ringede og talte med Michelle. Hun sendte billeder af diverse jakker, hun målte størrelser, osv.
I går kl 17.30 bestilte og betalte vi så jakkerne. Michelle susede af sted med dem. Vi hentede dem lige over middag i dag i pakkeshoppen.
To helt fantastik smukke/pæne og dejlige skindjakker i super kvalitet. Og til billige penge.

Odpowiedź od skin-corner.dk
Super fantastisk service og hjælp til str. farver 😍 Første gang jeg handlede der da de havde tilbud på en længe ønsket jakke og nu overvejer allerede og købe en til bare en korte model 🙈 dejligt sted og handle 😍 man bliver hjulpet fra start til slut og hvis der er et problem bliver det hurtigt løst. Klart jeg skal handle der igen 🌸

Odpowiedź od skin-corner.dk
Hurtig levering god kundeservice bestilte igår og modtog i dag 🙏🏽🙏🏽. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem .

Odpowiedź od skin-corner.dk
super service, har skrevet frem og tilbage med Michelle over Facebook om en jakke på et super godt tilbud - super hurtige til at svare og sende billeder af jakken. meget hurtig levering og super lækker jakke 👍

Fantastisk service!
Jeg har fået den lækreste jakke og de var så hurtige til at svarer og hjælpe. Jeg kan 100% anbefale Skin Corner, det er den bedste kundeservice🥰
Super hurtig levering også!

Odpowiedź od skin-corner.dk
Jeg bestilte en Rockandblue jakke hos Skin-Corner i Hillerød. Jeg havde set et opslag på Facebook med tilbud. Michelle ringede retur og sendte billeder af pelskraver så jeg kunne være medbestemmende for, hvilken en jeg ønskede. Det var service. Jeg bestilte jakken i fredags og i dag er den kommet med posten. Uha den er lækker. I får et stort 5-tal af mig for den hurtige og gode service. Jeg vil klart anbefale Skin-Corner til mine venner

Fantastisk service! 🌸
Jeg bestilte en RockandBlue vinterjakke søndag aften og den ankom med posten tirsdag formiddag👍. Jeg bor i Nordjylland og var lidt nervøs for, at jeg ikke havde mulighed for se jakken fysisk inden køb. Jeg vægter højt at jakken har en smuk og fyldig pelskrave, hvilket jeg skriver til Michelle inden køb. Michelle lovede mig at hun ville udvælge en jakke med en flot pels og da den ankom med posten 2 dage senere, leverede hun virkelig varen! Hold nu op en smuk jakke 😍😍.
En fornøjelse at handle ved Skin-Corner - de varmeste anbefalinger herfra 👍

Odpowiedź od skin-corner.dk
Butikken ønsker ikke at lade kunderne bruge sin reklamationsret, selvom du har krav på det som kunde. Hvis der er massere af forskellige fejl på varen, så SKAL butikken lave en ombytning, hvis du ønsker det som kunde.
Jeg var super tilfreds med mit køb i starten, jeg de giver ikke de nødvendige informationer du skal have som kunde omkring deres varer, når du køber dem.

Odpowiedź od skin-corner.dk
Altid søde mennesker der svarer med det samme på spørgsmål online. Hurtige til at afsende.
Kan kun anbefale 👍🏻

Odpowiedź od skin-corner.dk
Købte en super lækker vinterjakke, vinteren 17. Et par uger senere var pelskraven gået lidt op i syningen. Jeg kontaktede butikken, som straks tilbød, at jeg kunne komme op og få byttet pelsen. Men jeg var sygemeldt og Skin-corner ligger jo i Hillerød og jeg boede i Ballerup. Så tilbød søde Michelle selv at komme forbi mig samme aften med en ny pelskrave til mig!!! Og ikke nok med det, hun havde taget 3 forskellige med, som jeg kunne vælge imellem. Se det, er GOD KUNDESERVICE. Altid en fornøjelse at komme i butikken. Man føler sig virkelig velkommen af det søde personale. Mange hilsener fra Mia. Ovenud tilfreds kunde. Stort 10 tal 😁
Fantastisk service og stor interesse for sine kunder. Jeg bor i Jylland og via mail, fik jeg tilsendt lige præcis den jakke jeg ville have med super fin vejledning i, hvordan jeg bedst plejer og passer på den. Helt igennem en personlig service i hele processen, så man som kunde virkelig føler sig i centrum. Man blev ekspederet med det samme. Top point 👍😊
Fantastisk service og hurtig levering. Er super glad for min nye jakke og hue.
Meget fin service hos Skin Corner i Hillerød - tak

Odpowiedź od skin-corner.dk
Super service hos Skin Corner i Hillerød, kompetent og utrolig venlig ekspedient, købte den fedeste Rock and Blue jakke, som jeg uden problemer selv kunne vælge hvilken pelskrave jeg ville have på :) jeg kan stærkt anbefale at handle der.

Odpowiedź od skin-corner.dk
Super service og hjælpsomhed, altid smilende, venlig og imødekommende og selvfølgelig super smart og lækker dunfrakke fra Rock and Blue. Tak :-)
Var nede for at købe en rock and blue jakke, og damen var SÅ sød.
Fik 10% rabat, trods jeg ikke havde noget internet til at like og dele Facebook siden - fordi hun stolede på jeg ville gøre det !! DET er noget jeg godt kan lide :-D
Og så fik jeg et par komplimenter med på vejen, og ja, jakken er selvfølgelig perfekt!

Odpowiedź od skin-corner.dk
Super god service og lækker kvalitet til prisen Det tog os lang tid at finde denne gode butik.
Vi kommer fra Aarhus så Skin Corner nr 1 imødekommenhed og flexibilitet er fedt når vi handler gennem nettet.
De bytter og sender et nyt nr efter vores behov
Kh
Joan og Steen
En special butik, hvor de faktisk ved hvad de taler om. En butik hvor man får meget professionel betjening, en ærlig mening og aldrig føler sig presset til at købe. Kan varmt anbefales til alle der elsker at gå i den sidste trend af skintøj, pels, lækre dunjakker/frakker og bare ikke kan leve uden den sidste nye model i tasker 😊

Odpowiedź od skin-corner.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.