1. Sklep z dodatkami
  4. Sklep jubilerski
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z artykułami ds bezpieczeństwa

Napisane przez firmę

Officewarrior ™ Accessories til dig er din netbutik med alt det fede tilbehør til dit outfit på jobbet eller til en fest hvor du skal skille dig ud samtidig med du ser godt ud. Tjek vores udvalg i Slips ∣ Manchetknapper ∣ Business tasker og en masse andre ting der bliver kommer løbende. Vi leverer fra dag til dag. Kig forbi og gør en fantastisk handel !!! Vi glæder os til at hjælpe dig.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Troværdig og pålidelig virksomhed!

Jeg har arbejdet sammen med OfficeWarrior, og der har altid været god dialog mellem os, og jeg har personligt oplevet, at de altid er troværdige over for deres mange kunder.

5 stjerner herfra!

7 listopada 2023

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Tusinde tak for de fine ord :-) Det betyder alt for os. Mvh Frank Rasmussen - Officewarrior.dk

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og lynhurtig levering!

God kvalitet og lynhurtig levering!

Købte 3 bælter og et slips, alt sammen i rigtig fin kvalitet. Og lynhurtig levering med GLS inden for 2 dage. Kun thumbs up herfra :)

25 października 2023

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Hej Adam. Tusinde tak for dine 5 stjerner. Håber du får glæde af det. Det sætter vi stor pris. Mvh Officwarrior.dk

Flot Hjemmeside. God oplevelse hurtig levering

Rigtig fede varer de har. Købte et læderbælte. Det er super lækkert og god kvalitet

12 maja 2023

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Tusinde tak for din positive feedback, det er virkelig noget der betyder rigtig meget. Speciels nå vi nu udgiver rigtig mange nye produkter på daglig basis. Mvh Frank Rasmussen - Officewarrior.dk

Hurtig betjening💪

Svarer hurtig tilbage på spørgsmål. Sending sker hurtigt.
MEGA STOR UG👍👍👍👍👍👍.
Et sted jeg varm kan anbefale og handle ved🥰.

30 listopada 2022

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Hej Torben tusinde tak. Håber du bliver glad for det. Næste gang så smider vi lidt flere vareprøver med som lovet.

Oceniono na 5 z 5

Godt kvalitets tilbehør til mænd

Godt kvalitets tilbehør til mænd og til fornuftige priser. Hurtig levering og nemt at bytte.

29 listopada 2022

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Tak for din anmeldelse Dennis. Vi er utrolig taknemmelig for at kan hjælpe dig.

Fed shop

Fald over denne shop da jeg skulle bruge et læderbælte. Kanon fed shop, tror den er ret ny, men det hele fungerede perfekt bestilte om mandagen og fik det to dage efter.

26 listopada 2022

Super nice shop

Super nice shop. Den ser ret ny ud men det ser ud til at køre fint. Fede produkter og til fair priser. Varen kom med GLS pakkeshop efter 2 dage. Handler gerne hos jer igen. Og tak for de 10% for at abonnere på jeres nyhedsbrev.

25 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Faldt over denne nye shop

Faldt over denne shop. Den ser helt ny ud da der ikke er så mange varer endnu åbenbart. Købte en skuldertaske og syntes både kvalitet og pris er godt.

Tak for god support handler gerne der igen.

23 listopada 2022

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Tusinde tak for dit svar. Vi er glade for du kunne lide varen :-)

Købte et bælte hos dem

Købte et bælte hos dem, blev i tvivl om størrelsen, fik god hjælp hos kundeservice, vi fandt sammen om den rette størrelse til min gave, så tak herfra ++++.

16 listopada 2022

Odpowiedź od Officewarrior.dk

Tak for dit svar Poul og selv tak herfra :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej