Sikkenemt

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alt er gået som beskrevet af firmaet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs i handlens ekspedition. Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk Opdate 14/7-2014 trukket 2 gange beløb på min konto via paypal... godt jeg ikke havde købt for 5000 :P snakket med paypal over te... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hvis denne oplevelse fortsætter, så har jeg uden tvivl fundet det næste faste sted. Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail. Ingen nonsens, bare seri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et trådløst USB netkort hos sikkenemt. Fik hurtigt en bekræftelse og hurtige svar på min mail omkring afhentningen. Leveringstiden var som lovet. Helt igennem som forventet af en seriø... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Producent oprogramowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Sikkenemt forhandler vi alt indenfor it, hardware og software. Hvis du har ris eller ros til os, eller har spørgsmål vedrørende produkter vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til og kontakte os på salg@sikkenemt.dk

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Vare og levering helt OK

Varen var som den skulle være, men på grund af at GLS havde glemt at afhente vare på fjernlageret var leveringen 1 dag forsinket. Til at leve med.
Så alt i alt en helt OK handel.

12 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Billigt og service i topklasse

Bestilte en vare, som efter min bestilling viste sig at være udsolgt fra deres lager. Jeg fik hurtigt en mail fra support, som spurgte om jeg ville annullere min ordre, eller vente de par dage til varen kom på lager igen.

Da prisen bestemt ikke var til at klage over, valgte jeg at vente. Undervejs blev jeg løbende holdt opdateret med status. Og varen kom som forventet den dato, de havde meldt ud i den første mail.

Super service og rigtig gode priser!

12 marca 2014

Perfekt

Det kan ikke gøres bedre, nemt, overskuelig og varerne kom hurtig

10 marca 2014

Fint

Bestilte et USB-stick til den bedste pris på markedet.
Eneste grund til jeg ikke giver topkarakter er fordi varen først blev afsendt mandag middag, og jeg bestilte det torsdag aften.

25 lutego 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Nikolaj, jeg kan ikke forstå hvorfor vi skal have 4 stjerner, der bliver gjordt tydeligt opmærksom på, at der er ca 3 hverdages levering, der står følgende på produktet:
"Der er 15 stk. på fjernlager (leverandør) og leveringstiden er ca 3 hverdage.
Leveringen sker FRAGT FRIT med almindelig brevforsendelse.
OBS: Leveringstiden er baseret på hverdage og gælder ved bestilling inden kl 11, ellers skal der beregnes en ekstra dag."

Brevet blev afsendt efter 2 hverdage og skulle meget gerne have været der dagen efter. Så vi lever fuldt op til det lovede.

Hjemmeside

Ikke den mest intuitive hjemmeside, men service, levering og funktionalitet af varen er OK.

25 lutego 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Aage, hvad kan vi gøre bedre, så det shoppen bliver bedre ?

DET VIRKEDE PERFEKT!!

Min bestilling blev kontrolleret for mulige fejl og jeg fik nøjagtig hvad jeg had brug for.
til at udvide hukommelsen på min PC fra 2GB til 4GB.
Mange Tak for extremt god service.

20 lutego 2014
Oceniono na 2 z 5

Laaaang leveringstid

Jeg bestilte et nyt SD kort fra sikkenemt.dk.
Der stod at der var 3 leveringsdage, hvilket i sig selv er ret lang tid. Men fair nok.
Det ender med at jeg venter 8 dage før jeg modtager brevet med kortet.
Plus i mellemtiden har jeg kontaktet sikkenemt.dk 2 gange via email, fordi der heller ikke er noget telefon hvor man kan kontakte dem. Og fik ingen tilbagemeldning om hvad der kunne være galt, eller om de overhovedet havde modtaget min emails.
Produktet virker fint.

19 lutego 2014

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Anne, jeg kan slet ikke kende din anmeldelse, du bestilte kortet den 11 februar og det blev afsendt til dig samme dag, som almindeligt brev, så du skulle have fået det dagen efter den 13.
Hvis det ikke kom det, så er det postdanmark du skal skælde ud og ikke os, så jeg vil råde dig til og lave en dårlig anmeldelse af PostDK og ikke os.

Vedrørende mails, så har vi ikke modtaget nogen mails fra dig, jeg har lige søgt alle mails igennem og hverken på dit navn, ordrenr eller mailadresse kommer der nogen frem.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej