Alt er gået som beskrevet af firmaet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs i handlens ekspedition. Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægg... Zobacz więcej
Sikkenemt
ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk Opdate 14/7-2014 trukket 2 gange beløb på min konto via paypal... godt jeg ikke havde købt for 5000 :P snakket med paypal over te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis denne oplevelse fortsætter, så har jeg uden tvivl fundet det næste faste sted. Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail. Ingen nonsens, bare seri... Zobacz więcej
Bestilte et trådløst USB netkort hos sikkenemt. Fik hurtigt en bekræftelse og hurtige svar på min mail omkring afhentningen. Leveringstiden var som lovet. Helt igennem som forventet af en seriø... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Sikkenemt forhandler vi alt indenfor it, hardware og software. Hvis du har ris eller ros til os, eller har spørgsmål vedrørende produkter vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til og kontakte os på salg@sikkenemt.dk
Amagerfælledvej 143,1-4, 2300, København S
- +45
- salg@sikkenemt.dk
- www.sikkenemt.dk
Perfekt til god pris
Købte SanDisk MicroSDHC 32GB Extreme og fik det leveret dagen efter. Og prisen var absolut i bund.
Det er her man handler it!
købte en harddisk, den kom meget hurtigt til trods for at den ikke var på lager.
Gode priser og bredt udvalg, og så sender de GRATIS via GLS
Kan klart anbefales!!!
Super Service!
Havde klumret med email adressen i ordrebestillingen. Skriver til kontakt mailen og BING inden for 10 min er problemet løst! - Tak Jonathan
Mvh Bitten
Nemt og hurtigt - samt ikke mindst billigt!
Nemt, hurtigt og biligt. Bedre kan det ikke siges.
Lidt roderi på hjemmesiden men nemt og hurtigt
Jeg bestilte mine vare og fik dem sendt relativt hurtigt, alt i alt en god oplevelse, selvom jeg synes deres hjemmeside godt kunne fortjene lidt arbejde, da der er en del irritation omkring æøå og andre småting.
Usikkert leveringstidspunkt
Levering gik godt, men når man ikke er oprettet som bruger, kan man ikke følge sin levering.

Nemt hurtigt og pålidlig
Alt gik som det skulle. Købte en SSD og modtod den en dag tidligere end påregnet.
Langsom levering, reagerede ikke på henvendelse, men fik produktet.
På trods af at lageren "var hjemme" på deres hjemmeside, gik der alligevel over en uge før de sendte den derfra.
De reagerede ikke på en e-mail, hvori jeg forespurgte, hvor lang tid jeg skulle vente mere.
Dog kom det rigtige produkt frem, og det var det billigste på markedet.

Lang behandlings tid
Jeg lagde en ordre på sikkenemt som skrev at de havde 1-3 timers behandlingstid på ordre, men der gik i stedet 2 dage før varerne blev sendt.

Odpowiedź od Sikkenemt
Super service hurtig levering og rigtig gode priser
Varen kom omgående og alt var som det skulle være :-) kan kun anbefales
Billig, God komunikation, Hurtig Levering
Varen som beskrevet og super hurtig levering. Kan varmt anbefales
Mvh
Gert Hansen
Let, hurtigt og god informetion
Det virker let og ukompliceret - med god information.
Rigtig god service.
Havde købt et microSD kort, som der var fejl på.
Det blev sendt retur, og med det samme blev der sendt et nyt frem til mig, helt uden problemer.

Fin service og levering
Det produkt jeg har købt virkede ubeklageligt da jeg modtog det. der var dog lidt bøvl med deres leverandør fra tyskland som gjorde at jeg fik varen senere. dette oplyste de mig selv om hvilket jeg sætter pris på. og fik også rabat på min vare pågrund af forsinkelsen.. synes det er professionelt handlet af dem. og synes stærkt at jeg kan anbefale at handle ved dem
4 Dages leveringstid på lagervare
Det kan godt være at prisen er lav, men leveringstiden er lang.
Der gik 4 dage fra jeg havde bestilt varen til den kom, og det var vel at mærke en lagervare.

Dejlig hurtig levering TAK
Stærk anbefales
Bestilte om aftnen, 2 dage efter fik jeg min pakke via gls.
alt i tip top stand :)
Fin og hurtig betjening
Ingen problemer med betaling, køb eller forventet levering.