Sikkenemt

Oceniono na 5 z 5

Alt er gået som beskrevet af firmaet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs i handlens ekspedition. Jeg havde hørt, at det nok var billigere at handle i udlandet, men når "Sikkenemt" ikke lægg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ja det er så sidste gang jeg køber hos sikkenemt.dk Opdate 14/7-2014 trukket 2 gange beløb på min konto via paypal... godt jeg ikke havde købt for 5000 :P snakket med paypal over te... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hvis denne oplevelse fortsætter, så har jeg uden tvivl fundet det næste faste sted. Særlige krav og ønsker blev besvaret fyldestgørende og meget hurtigt over mail. Ingen nonsens, bare seri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et trådløst USB netkort hos sikkenemt. Fik hurtigt en bekræftelse og hurtige svar på min mail omkring afhentningen. Leveringstiden var som lovet. Helt igennem som forventet af en seriø... Zobacz więcej

1. Sklep komputerowy
  2. Producent oprogramowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Sikkenemt forhandler vi alt indenfor it, hardware og software. Hvis du har ris eller ros til os, eller har spørgsmål vedrørende produkter vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til og kontakte os på salg@sikkenemt.dk

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Sender først varen efter 3 hverdage, når siden lover op til 1 hverdag

Bestilte eb harddisk, som de ifl. Deres hjemmeside havde en del på lager, og ville sende inden for 1 hverdag, så bestilte den således, at de kunne sende den torsdag, og jeg ville have den fredag - gik 3 hverdage før de overhovedet sendte den afsted.. Hvilket så gjorde jeg ikke havde den før tirsdag ugen efter..

21 kwietnia 2014
Logo Sikkenemt

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej Munib, Du bestilte harddisken den 9/4 ca 22 om aftenen, ja der stod på produktsiden at harddisken var på fejernlager (leverandør) og at leveringstiden er ca 3 hverdage ved bestillingen inden kl 11.00 på en hverdag, men da du først bestiller om aftenene, bliver den ko først bestilt hjem dage efter og ankom hos os 3 dage efter og afsendt med det samme, så du havde den 4 hverdage efter bestilling, det er helt hvad vi lover og skriver tydeligt på vores shop, så jeg kan ikke helt forstå din negative anmeldelse, jeg ved ikke hvor du har set 1 dags levering, det er ihvertfald ikke hos os.

Kan heller ikke helt forstå det, for jeg kan se du har handlet hos os mange gange før og det har alle gange været på samme måde.

Hilsen
Jonathan
Sikkenemt.dk

Fint

Nem handel, der kom meget hurtigt. Der stod godt nok 3 dages leveringstid, men den var der allerede dagen efter - fedt!

8 kwietnia 2014

Som aftalt

Det gik fint, jeg var lidt usikker fordi der gik nogle dage inden varen blev afsendt fra fjernlager og meddelelsen om at den var afsendt kom på mail. På hjemmesiden så det ud til at varen var på lager og kunne afsendes ved ordrebekræftelse. Nu bestilte jeg en torsdag tror jeg nok, fik min vare onsdag ugen efter (5 arbejdsdage som lovet)

1 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Super service og virkelig nem ombytning!

Jeg bestilte en harddisk, som desværre viste sig at have fået et slag på siden. Jeg kontaktede derfor supporten på sikkenemt.dk og fik svar fra ejeren, Jonathan. Han svarede inden for 10 min. og bad mig om at sende et billede af skaden. Dette gjorde jeg, og jeg fik derefter lynhurtigt svar tilbage om, at jeg bare skulle sende den tilbage, så ville han returnere fragt og sende en ny harddisk.
Fik fragten retur ca. 10 min. efter, at jeg havde sendt kvitteringen, og den nye harddisk blev sendt samme dag, som Sikkenemt modtog min defekte harddisk.
Fik svar på mine mails inden for 10 min. hver gang, så det var super service.

Normalt giver man 5/5 for god service selvom, man ikke ved hvordan firmaet håndterer problemer. Her ville jeg ønske, at jeg kunne giver en højere bedømmelse, for det var kanon service!

27 marca 2014

Hurtigt og effektivt

Jeg handlede der for første gang efter anbefaling fra min lillebror og jeg må sige, at de er hurtige og effektive. Bestilte mine varer sent tirsdag aften og fik leveret fredag. Så vidt jeg kan bedømme er priserne også okay i forhold til andre forretninger.

27 marca 2014

Leveret som aftalt

Kom som forventet, fin service. Uoverskuelig hjemmeside. Som ikke fungere så godt på iPad. Rullegardinet "hardware" folder op efter 2 sekunder så man skal være hurtig til at vælge gruppe. "Datablad" findes ikke på dansk.
Men jeg vil ikke være bange for at handle her igen.

19 marca 2014
Oceniono na 4 z 5

Ikke noget at klage over

Billige priser, venlig support, dog var leveringstiden ikke den bedste, samt deres hjemmeside skrev at varen var på lager hvor det så viste sig om mandagen den ikke var. Ellers var det dejligt nemt.

19 marca 2014

Glimrende

Ikke den hurtigste levering (som man efterhånden er vant til fra andre netbutikker) men gode priser og leveringstiden var nogenlunde som beskrevet.

17 marca 2014
Logo Sikkenemt

Odpowiedź od Sikkenemt

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi har valgt og prioritere en meget lav pris og dette gør at leveringstiden bliver længere.
Hilsen
Jonathan
Sikkenemt.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej