Jeg vil gerne advare alle om at købe Siemens EQ serie af kaffemaskiner. Lige som andre, har vi haft en EQ 9 (pris ca. 13-15.000,- vejl), som ikke holder mere end 3-3 1/2 år. Kaffekværnen kan... Zobacz więcej
Vi har købt Siemens KF96DPPEA iQ700 Fritstående køl/frys med Rustfrit stål fronter og malede sider. Desværre er der produktionsfejl i fronterne, grundet brug af alt for tyndt materiale, som medfør... Zobacz więcej
Our IQ500 oven thermometer failed 3 weeks after our warranty expired. The oven became inoperable. Siemens offered a service technician to visit a week later. The call out fee would be DKK1.395,00 plus... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så skete det igen, købte Siemens EQ9 fuldautomatisk kaffemaskine den holdte så til 7904 kopper kaffe privat hjem 2 voksne ingen firma eller noget andet forbrug lige knap 3 år gammel så ingen garanti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Telegrafvej 4, 2750, Ballerup, Dania
- siemens.hvidevarer@bshg.com
- www.siemens-home.bsh-group.com/dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin hjælp i deres servicebutik
De tog sig tid til at hjælpe hurtigt og kompetent med at finde en lille dims til min defekte vaskemaskine.
Da jeg ankom fik jeg faktisk at vide, at de slet ikke har reservedele på lageret i Ballerup, Det derimod skaffes hjem fra Sverige. En sød medarbejder mente dog bestemt, at de havde min dims liggende et sted.
1 minut senere stod jeg med varen i hånden, og så kan vi forhåbentlig få maskinen til at køre igen.
Total Skandaløs Kundeservice
Ganske som forventet er Siemens kundeservice totalt afvisende som forventet se blot deres svar nedenfor - elendig service
Jeg har hele mit køkken udstyret med Siemens , det sker så ikke igen.
Helt fra starten af har vores keramiske gas komfurplade haft den fejl at knapperne ikke kan tåle varmen fra gasblussene , så den folie og plast de er lave af bobler op og til sidst går i stykker .
Siemens har tidligere accepteret denne fejl , men nu , lige pludselig så kan man ikke finde den dialog der har været med den kundeservice medarbejder der tidligere haft sagen og man vil pludselig ikke anerkende den tidligere anerkendte fejl 😲 Nej nu skal der lige pludselig betales for at få nye knapper tilsendt som man tidligere uden problemer har kunne sende.
Det er en skandaløs kundeservice når man flere gange har anerkendt fejlen og sendt nye knapper , det er helt uforståeligt at man nu fuldstændig tonedøvt afviser at der er tale om en fejlproduktion.
Det er nok sidste gang der bliver købt Siemens hvis dette er den kundeservice man kan forvente som kunde , jeg gætter på at svar på denne oplevelse ender nok hos de samme personer der har håndteret min direkte dialog med dem så hvad kan man forvente 🤥😦

Totalt manglende kundeservice.
Totalt manglende kundeservice.
Over et forløb på fem måneder, har jeg endnu ikke fået et svar på mit spørgsmål. Og ikke heller modtaget en efterspurgt reservedel.

Miljø-/kundefjendsk reservedelspolitik!
Er generelt sur på BSH Group (Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff) pga. deres sindsyge og kunde-/miljøfjendske reservedelspolitik: Jeg mangler fire små plastclips til en Simens IQ300 emhætte (der stadig er i produktion). Det er for mig at se en sliddel - i hvert fald går de i stykker over tid. Men BSH Group synes, at man skal købe helt nye filtre (>1500kr) for at få fat i de små plastclips. Og de vil ikke udlevere en 3D-model; så det er helt forfra, hvis man ville 3D-printe dem.
Så inden du køber fra BSH Group: Overvej, om du ville genkøbe en bil fra en producent, der krævede skift af HELE motoren, når tandremmen var slidt ned? Jeg ville IKKE - så Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff er nu på min boykot-liste! Desværre...
God håndtering af reparation
Efter en lidt dårlig oplevelse i kundeservice med en reparation af espressomaskine fik vi kontakt til Michael i reklamationsafdelingen, herefter blev sagen løst hurtigt og professionelt.

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
Opkrævning for ikke udført service
Siemens fastholder at jeg skal betale 1395 kr. for et serviceeftersyn som jeg ikke har modtaget. Teknikeren kunne ved ankomsten uden at se nærmere på problemet fortælle at det ville koste mere at reparere min opvaskemaskine end at købe en ny. Han beklagede at jeg ikke var orienteret om det på forhånd, da Siemens udmærket kunne have gjort dette. Han behøvede ikke at se maskinen for at fortælle mig det. Jeg har derfor klaget over regningen som Siemens imidlertid fastholder at jeg skal betale. Dvs. Jeg får ingenting for de 1395 kr. Det er dårlig service.

Virkelig dårlig service!
Virkelig dårlig service!
Vi flytter ind i et helt nyt rækkehus og finder fredag aften ud af at køleskabet som er helt nyt ikke vil køle.
Først onsdag ugen efter kommer der endelig en fra Siemens som bare konstaterer at det ikke køler som jeg jo allerede har fortalt. Men nej, han kam da ikke lave det, for det kræver 2 mand, og nu bliver det først næste uge!
Simpelthen ikke ok! Umuligt at få en familie på 4 til at fungere uden køleskab og fryser. Og de er total ligeglade!!

Rigtig dårlig service
Min kone Lis Nørgaard sendte en 5 mdr, gammel ekspressomaskine 500eq til rep, 8 august og har flere gange rykket for et svar på hvornår den kom retur, men får hver gang et svar om travlhed på værkstedet grundet ferie og andet, men fik så besked på for ca. 2 uger siden den endelig var kommet på værkstedet. Har nu rykket igen og svaret er de mangler en reservedel der kommer fra Kina til Tyskland d. 23 okt, og inden den når Danmark er det sikkert jul. Det er Siemens service når den er bedst 😤😤
Det skal retfærdigvis tilføjes at umiddelbart efter jeg skrev opslaget, fik vi tilbudt en ny og bedre maskine😀😀

Fantastisk service
Vores helt nye Siemens induktions komfur støjede unormalt meget. Vi ringede til Siemens service mandag morgen og allerede onsdag kom en høflig tekniker og så på sagen. Køleventilatoren var defekt og han bestilte en ny, som han ville montere mandag. Operationen lykkedes og støjen er væk.
Vi er imponeret over den gode service og hurtigheden. Siemens lover at komme indenfor et tidsinterval og ringede 1/2 time før de kom. Alt klappede.

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
Deffekt produkt. Lyver. Dårlig kundeservice.
Deffekt produkt. Lyver. Dårlig kundeservice...
Problem med kølefryseskab. Vi har aldrig været tilfreds med dens køle evne, men den blev så dårlig efter kun 3 måneder gammel, så vores mad rådnede...
Produkt fejl kan selvfølgelig ske og det er fair nok :)
Men fy for den jeg har været så gal på jeres kundeservice!
Boligselskabet kontaktede jer d. 11/8. Han fik at vide, at i ville kontakte mig.
Vi venter og venter, hvor han kontakte dem igen d. 28/8.
De stak ham en stor fed løgn, at de havde både ringet og skrevet SMS til mig d. 16/8. De mente ikke de kunne gøre mere og jeg skulle have kontaktet dem.
Jeg har hverken modtaget opkald eller SMS...
Men efter boligselskabet havde kontaktet dem igen, så kunne de pludselig godt ringe til mig? Sørme mærkeligt var. Hvorfor lyve? Bare sig i havde glemt det! Fejl kan ske..
Jeg kontakter dem, og blev modtaget af en dame som knap nok kunne snakke dansk. Hun blev sur over, at jeg ikke forstod hende og vi endte ud i at diskutere. Hun sagde service manden kom mellem kl. 7-12. Jeg sagde jeg ikke var hjemme fra kl. 11:30. Det var hun pænt ligeglad og gentog flere gange 7-12. Til sidst gad jeg ikke mere og sagde, at jeg siger til servicemanden, at han ikke skal kommet, hvis han ikke kom senest kl. 11.
Hun blev mere Sur og svarede "Nåh farvel".
Boligselskabet fik efterfølgende at vide, at service manden ville komme imellem kl. 8-11?
Hvis jeg fik det at vide, så havde der ingen diskussion været...
Få dog fyret den heks, så det ikke sker for en anden kunde!
Det eneste positive jeg kan sige er, at service manden var så flink, smilende og skyndte sig, fordi han respekterede at jeg skulle på arbejde. Han gav en rigtig god service!

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
I burde slette service i jeres navn for…
I burde slette service i jeres navn for det er ikke eksisterende
Det starter end da med jeres produkt der IKKE virker
Jeg har nu brugt 2 hele arbejdsdage på jer og ikke en gang bliver der nævnt kompensation
Ordre nummer

Pyh, omstænding omgang
Pyh, det var noget af en tur! Først kom jeg relativt hurtigt igennem til den første servicemedarbejder - perfekt!
Men så skulle jeg stilles videre til ny servicemedarbejder. Efter 15-20 min. venten blev jeg smidt af. Trykkede 2 mange gange i løbet af de 15-20 min for at blive ringet op, men det virkede ikke.
Men hey, jeg tænkte, "jeg prøver da bare igen,". . Resultat? Opkald mislykkedes! Kom ikke igennem.
Ventede 10 minutter. Kom igennem og sørme om tryk-2-kald-tilbage-funktionen også virkede. Det venter jeg så på nu:-)

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
Forkert rådgivning og ikke eksisterende…
Forkert rådgivning og ikke eksisterende kundeservice.
Jeg kontaktede kundeservice pr. mail, fordi mit hængsel på mit køle/frysskab var gået i stykker og jeg skulle bestille et nyt. På deres hjemmeside findes der to varenumrer, alt efter om det er det øverste eller nederste hængsel det drejer sig om. Der stod ikke hvilket der var hvad og jeg beskrev derfor præcist hvilke hængsel jeg havde brug for.
Kundeservice svarede at det var korrekt, at der fandtes to forskellige, men svarede ikke på, hvilket jeg skulle bestille. Jeg skrev derfor igen og spurgte hvilket jeg skulle bestille og her skrev de varenummeret på det hængsel jeg skulle bruge.
Jeg bestilte det og modtog det, men det var IKKE det rigtig hængsel de havde sagt jeg skulle bestille. Jeg skrev derfor igen, at jeg var blevet rådgivet til at købe et hængsel, som var det forkerte. Herefter har jeg intet hørt. Det er nu 9 dage siden!!
Har ovenikøbet skrevet og rykket for svar, men der er bare tavshed.
Kan se herinde, at jeg langt fra er den eneste der er dybt utilfreds med kundeservicen - eller mangel på samme.
—————————-
UPDATE:
Nu er det en uge siden, at jeg skrev til den mail, som jeg blev bedt om at skrive til i det svar, som jeg fik på anmeldelse på trustpilot og heller ikke på den kan man få svar!!

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
Fantastiske produkter og rigtig god service
Vi har lige haft vores Siemens EQ500 Classic til garanti reparation. Det forløb fuldstændig problemfrit. Kaffemaskinen bliver hentet på adressen, kørt til Ballerup og leveret repareret på adressen ca. 14 dage efter.
Vi har flere af siemens produkter:
Køleskab
Opvaskemaskine
Alm. ovn + Combi ovn
Vaskemaskine
Alle dele har holdt i en del år uden reparationer og fungere optimalt.

Odpowiedź od Siemens Hvidevarer
Har lige købt ny emhætte
Har lige købt ny emhætte. Valget faldt på Udtræksemhætte 90 cm Rustfrit stål - Siemens iQ500 - LI97SA561S. Markedsføringen er fantastisk på nettet med mål og illustratuiner.
Herefter hører det fantastiske op.
Installationsvejledningen er værre end man på nogen måde kan forestille sig, og beskriver kun installation i et 60 cm bredt overskab. Jeg måtte derfor bygge mit overskab om, for at være i stand til at montere emhætten.
Flere trin i processen er slet ikke beskrevet. Der må man prøve sig frem.
Hvis du selv skal monter, vil jeg anbefale at se installationsvejledninge først, for at se om den er til at forstå.
De mennesker der har skrevet den vejledning jeg har, ved med garanti ikke noget om det de skriver!!
Det er for dårligt Siemens. Ringeagt af jeres kunder!
Kundeservice er tilfældigvis "stadig…
Kundeservice er tilfældigvis "stadig optaget" - NEJ - kundeservice er ALTID optaget og den længste ventetid uden repsons er 1 time og 40 minutter. Og det er uanset hvilket af de 4 numre jeg har fået.
Hvis man kommer igennem til en medarbejder skal man altid stilles om, hvorefter man igen lander i en ny uendelig kø og man får ikke en gang et nummer i køen, for køen eksisterer ikke, deres telefonsystem er total uduelig.
Er så blevet bedt sende en mail, hvilket de har haft 2 uger til at svare på, men der fungerer det heller ikke.
Det drejer sig ikke om problemer med udstyr, men at jeg skal have nogle penge retur - suk, suk, suk, suk
Kontakt til kundeservice alt for ringe!
Kontakt til kundeservice alt for ringe!
Ringer op til Siemens for at få svar på et simpelt spørgsmål om varenummer. Først kø i en time for at komme til at tale med en ikke særlig venlig medarbejder, som knap hører mit spørgsmål til ende, før han stiller mig videre til serviceafd. Ventetid igen 15 min. Selve ekspeditionen tog ca 2 min. Venlig, hurtig betjening, men ventetiden er uacceptabel.
Ingen service
Trods sendt mail til Siemens, kommer der ingen svar fra dem, her efter 1 uge.

Seriøst verdens dårligste produkt
Seriøst verdens dårligste produkt. Siemens EQ kaffemaskine til 6000.- Der er igennem lidt over 2 års brug af en person skiftet ny brygger, ny pumpe, noget nyt print, rep af slanger efter den bryggede kaffen direkte ud på bordet fra bunden af. Der er seriøst brugt flere penge på at lave den end den kostede. Siden dag 1 har der bare været fejl på fejl på fejl, og flere gange har man måtte opgive morgenkaffen fordi man bare ikke havde timerne til at stå og flå ting af og på til den virkede, eller tørre kaffen op pga. slanger der var hoppet af indeni osv. Seriøst et skod produkt hele vejen igennem hvor alt der hedder kvalitet er sparet væk. Service er heller ikke noget at råbe hurra for. Det er klassikeren på de 1000-1200.- på fragt og lige at få en til at kigge på den og fortælle hvad der er galt, som så kan konstateres alligevel ikke var fejlen siden den nu stadig ikke virker så nu skal den bare ud.. Et Siemens produkt af yderst tvivlsom kvalitet, På ingen måde noget der kan anbefales. Det her produkt hører bare hjemme i elektronik afdelingen i en ALDI.
Siemens kan da sikkert lave andet der er super godt, men kaffemaskiner er det ihvertfald ikke. Et rigtig Stay Away produkt

Ikke-imponerende serviceafdeling
Service afdelingen trænger til et gevaldigt løft, også ift. kommunikationen.
Jeg har en 8 år gammel kogeplade, hvorefter jeg skifter glasset (der var skadet) ikke går mere end et par måneder, så virker touch funktionen ikke.
Jeg melder det som en reklamation, og fortæller (tydeligt) at jeg ikke vil bruge flere penge på den, da det nok ikke varer længe før den bliver defekt i en grad den skal kasseres. Det viser de fuld forståelse for.
Der kommer en service tekniker, som er ganske flink, og skifter printet til touch funktionen, (det virker til at det er en meget kendt fejl, som han var helt klar over at det ville være første sted at kigge) Det koster knap 3.000 kr.
Et tip til serviceafdelingen kunne være at snakke sammen internt, og anbefale mig at købe et touch print, (til halvdelen af den pris jeg har givet for at få en servicetekniker til at agere post-nord) da det tydeligvis var en fejl teknikeren kendte til. Det havde givet 5+ stjerner i min bog, i stedet for at ******** deres kunder.
Selve udskiftningen er nem, 12 skruer, og 1 stik (af og på) skal der pilles ved.
Tak for at der nu er 2 års garanti på 5% de samlede komponenter i min 8+ år gamle kogeplade..... til knap 3.000 kr. ekstra. - Printet koster 1.470 kr, en helt ny kogeplade koster lidt over det dobbelte af at få udskiftet printet.
-Ikke særlig imponerende service.