ShopUSA Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig service, ingen kommunikation, og pakkerne kan ikke findes og kommer aldrig frem. de reagerer ikke på mail eller opkald.

Oceniono na 1 z 5

Tänkte anlita detta företag men tappar känslan innan jag ens lagt en order då jag ringt till kundtjänst 8 ggr o väntar minst 30 utan nÅgot svar utan bara kö hela tiden .Katastrof att man aldrig komm... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag är ganska nöjd med transport förutom att det tog ganska lång tid Jag är väldig kritisk till att ni inte svarar i i telefon och inte heller på mail för som förstagångs användare har man en del fr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

I början av december skulle mitt paket lämna USA från er. Jag har fortfarande inte fått mitt paket som skulle legat under granen nu. Jag har fått någon annans paket. O ni har fortfarande inte en ble... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa wysyłkowa
  2. Przesyłki kurierskie
  3. Usługi pocztowe i kurierskie

Napisane przez firmę

ShopUSA fraktar dina online inköp från USA till Sverige. Det förekommer att webbutiker i USA inte kan/ vill skicka varor till Sverige. Men med ShopUSA kan du handla i alla webbutiker, inklusive de som inte kan skicka till Sverige. Detta görs genom att dina inköp skickas till vår fraktterminal i USA. Det är ganska enkelt och du anger bara din ShopUSA-adress som leveransadress när du genomför ditt köp i den amerikanska webbutiken. Vi kommer då att få ditt paket och skicka paketet hem till dig i Sverige. Vi hanterar också tull och moms så att du inte behöver hantera det själv. Vi erbjuder låga fraktpriser med vår sampackningsservice via Express, flyg- och båtfrakt. Börja din amerikanska shopping idag och få din inköp fraktade till Sverige enklare och utan tullproblem.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Funkat bra även denna gång

Funkat bra även denna gång, sampackat div, vinylskivor från olika leverantörer. Gick snabbt med denna leverans..

19 kwietnia 2021

Allt gick perfekt.

13 kwietnia 2021

Hej Sten

Oceniono na 5 z 5

Har använt mig av Shopusa flera gånger…

Har använt mig av Shopusa flera gånger sedan 10 år tillbaka när jag velat köpa något från Usa. Det fungerar jättebra!

10 kwietnia 2021

Hej Dan

Obefintlig kundservice

Har beställt varor via ShopUSA tidigare utan problem, men då har jag inte behövt komma i kontakt med deras kundtjänst, som är något av det sämsta jag har varit med om vad gäller kundbemötande.

Sista gången jag beställde varor från USA kom aldrig någon avisering från UPS om att leveransen kommit fram och fanns att hämta. ShopUSA hade nämligen glömt att ge mina kontaktuppgifter till UPS. Istället får jag långt senare ett meddelande från ShopUSA om att UPS skickat tillbaka mina varor till mellanhanden i Danmark.

När jag via mejl till kundtjänst frågar vad jag ska göra hänvisar shop USA mig istället till UPS kundtjänst, men dessa meddelar att eftersom de skickat tillbaka paketet till mellanhanden i Danmark så finns det inget de kan göra.

Jag kontaktar på nytt ShopUSA med denna information, varvid de återigen hänvisar mig tillbaka till UPS, som inte längre har paketet hos sig och därför inte kan göra något.

Paketet ligger nu i Danmark hos ShopUSA:s samarbetspartner, men ShopUSA varken kontaktar dem eller ger mig kontaktuppgifter till dem, utan hänvisar tillbaka till UPS, trots att UPS alltså inte längre har paketet.

Trots att jag betalt både frakt och tull och trots att det var ShopUSA som missade att ge mina kontaktuppgifter till UPS så vägrar de att hjälpa mig att få paketet. Trots att det är ShopUSAS:s danska samarbetspartner som har paketet och inte UPS, hävdar ShopUSA att "det inte finns något de kan göra i det här fallet".

Kundtjänsttelefonen är endast en telefonsvarare. Oseriös verksamhet.

SVAR TILL SHOPUSA:

Ja, paketet låg hos UPS eftersom ni inte hade gett UPS kontaktuppgifter till mig, vilket gjorde att jag aldrig fick någon avisering och kunde hämta ut paketet.

Nu har UPS skickat tillbaka paketet till er, men ni hänvisar mig ändå gång på gång tillbaka till UPS, trots att det är ni och inte dem som har paketet.

8 kwietnia 2021

Hej Lars Anders
Vi har varit i dialog med ditt paket och som vi har skrivit till dig:
UPS bekräftar att denna sändning har varit i UPS Servicepoint länge och inte har hämtats inom tidsfristen.
Paketet har därför returnerats till vår partner SEKO i Danmark.
Vi har också informerat dig om priset för att skicka paketet till dig i Sverige 99 kr.
Vår telefonsupport är öppen varje vardag på 9-13.

Snabbt proffsigt över förväntan

Snabbt, proffsigt, över förväntan.
Tacksam att denna service finns.

Hej Peter
Tack så mycket för din recension av vår frakttjänst.
Vi är så glada att vi kan hjälpa till att få ditt köp hem till dig i Sverige.

En underbar tjänst

En underbar tjänst! nu kan jag äntligen beställa hem alla reservdelar jag behöver till mina usa bilar.

kundservice som ger 100% service när det behövs.

Hej Peter
Tack så mycket för din recension av vår frakttjänst.
Vi är så glada att vi kan hjälpa till att få dina delar hem till dig i Sverige.

Oceniono na 1 z 5

Går ej att betala med Swedbanks visa…

Går ej att betala med Swedbanks visa kort

Hej Andreas
Vi ber om ursäkt för din recension.
Det finns andra betalningsalternativ när du skapar din leverans på ShopUSA.
Som du också utnyttjade och därför skickade din beställning från USA till Sverige via ShopUSA.

Fullständig katastrof

Fullständig katastrof. I samlarsyfte beställde jag 5 st små "mynt" som saknar monetärt värde , kan inte användas som vapen, är inte brandfarliga, ej explosiva och inte heller på något annat sätt skulle kunna klassas som farligt gods. Sannolikt av politiska skäl har shopusa klassat innehållet som "farligt gods". Det är alltså 5 runda låtsasmynt med "bild" på förre presidenten. Inköpskostnad ca 370 kr totalt. Vid samtliga kontakter med kundtjänst har jag efterfrågat på vilka grunder de vägrar att skeppa paketet. Det kan de inte svara på utan säger att det är "riktlinjer" som de fått. Shopusa tänker förstöra innehållet om jag inte betalar för returfrakt till bolaget där jag köpte mynten. Jag skall alltså dessutom stå för hela kostnaden trots att jag följt alla regler på shopusa hemsida. Om shopusa har interna politiska åsikter som förhindrar vissa leveranser skall detta framgå av deras villkor annars är det ett avtalsbrott.

30 marca 2021

Hej Malin
Som vi redan har skrivit till dig genom att kontakta vår support angående ditt paket.
Vår terminal i USA bekräftar att detta paket inte levereras på grund av artikelns / pengarnas natur, som inte kan skickas.
Skapa en returförsändelse till säljaren i USA via din inloggning på ShopUSA - under EXTRA SERVICES.
Vi kan inte motsäga regler för detta, som gäller vid vår terminal i USA.
Underordna dig därför vilka andra regler som gäller för frakt av denna typ av artikel.

Oceniono na 3 z 5

väldigt trögt besked gällande…

väldigt trögt besked gällande sampackning,kan ju bero på svag bemanning nu under corona

30 marca 2021

Hej Svenne
Tack för din recension av vår frakttjänst.
Tyvärr var det inte möjligt att sampacka dina två paket, eftersom båda paketen fylldes till toppen.
Vi välkomnar dock på dina vägnar att du har fått en rabatt på $ 23 multipack på din leverans som Premium-medlem på ShopUSA.

Oceniono na 4 z 5

I stort bra

I stort bra, viss väntetid mellan att varan kom till Elmwood och sedan sändes vidare.

Hej Anders
Tack för din recension av vår frakttjänst.
Båda dina paket anlände utan att ange ditt kundnummer på ShopUSA, därav förseningen med att registrera dina paket. Kom därför ihåg att ange ditt kundnummer på ShopUSA till den aktuella säljaren i USA när du handlar i USA med din ShopUSA-adress.

Kanon

Snabba hjälpsamma mycket bra

Hej Erkki

Great service

Hej Robert

Oceniono na 1 z 5

Sämre och sämre dag för dag

Sämre och sämre dag för dag! Absolut ingen service med fraktpriser så man får räkna med att det man köper blir minst dubbelt så dyrt.

26 marca 2021

Odpowiedź od ShopUSA Sverige

Tyvärr förstår vi inte din recension här, eftersom vi inte har fått några frågor från dig i detta avseende. Vi hjälper alltid gärna till med vårt support.
Jag önskar er en god påsk.

Hej Månsson

Tog väldigt lång tid

Tog väldigt lång tid , annars gick allt bra

22 marca 2021

Hej Torsten
Vi är mycket ledsna för förseningen av din önskade sampackning vid vår terminal IUSA, som delvis berodde på en snöstorm i USA, en stängd terminal i USA och COVID-19-begränsningar vid vår terminal i USA och därför minskad bemanning .
Vi gav dig möjlighet att avbryta din sampackning så att du kunde få dina paket skickade från USA, men du valde att vänta.
Vi är därför glada att din sampackning slutfördes och att du tilldelades en total rabatt på $ 108.

Snabba leveranser

15 marca 2021

Hej Jörgen

Funkar alltid bra

Funkar alltid bra. Bösta service.

5 marca 2021

Hej Ninnie
Tack för din recension. Vi är glada att du är nöjd med vår frakttjänst.

Oceniono na 1 z 5

Omöjligt att få kontakt med en

Har försökt att nå er via telefon, chatt och flertal mail angående att mina paket har nått eran anläggning enligt UPS men inte ett ljud från er om att dom har mottagits.
Har förståelse om att det kan vara rörigt och att det kan ta lite extra tid innan man får reda på att ens paket är på plats, men tycker ändå att man ska få tag på er via telefon på de tider ni påstår att ni är tillgängliga.

3 marca 2021

Hej Fredrik
Vi är upptagna i telefonerna och är därför glada att du skrev ett mail till oss så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt: ​​3 mail skickades från dig till oss igår i samma fråga. Vi har därför redan svarat på det här mail, eftersom vi saknar ditt spårningsnummer som du inte har skickat till oss för att hjälpa dig.

Mycket dåligt

Mycket dåligt. Efter lång tid utan att höra något om mitt paket meddelar man nu att man inte kan hitta det. De frågar om jag angett rätt adress, vilket jag såklart har.

Nu ligger min fråga hos Shopusa. Vad ska ni göra åt att mitt paket försvunnit?

Jag trodde det här var ett seriöst företag. Jag hoppas ni lyckas lösa detta. Jag vill ha mitt paket levererat, med en ordentlig rabatt, utifrån hur illa det har skötts.

3e februari levererades min vara till adressen i USA. Idag, 2a mars, har man fortfarande inte meddelat mig att varan har hittats och registrerat. Hur skulle ni gå vidare? Utöver ARN, kan man polisanmäla? För mig är detta stöld. Nu har min vara. Jag vill ha den. Nu!

Edit efter svar: ja, wow, den har registrerats efter en månad. Ständig kontakt tack vare att jag envisats med det. Ni skrev att jag inte skulle bry mig om att fråga mer om mitt paket, vilket känns väldigt otrevligt när man oroar sig.

2 marca 2021

Hej Jannica
Vi har haft ständig kontakt med dig och senast uppdaterat dig den 25/2 att vi skulle starta ytterligare en sökning, varför vi också bad om ditt inköpskvitto för ditt köp av varor. Eftersom vi tyvärr har tidigare erfarenhet av att paket levereras felaktigt och därför inte levereras till vår terminal i USA. Som också gällde för ditt paket, som av misstag av godsföretaget lämnades in i grannterminalen och därför personligen sökte av en av våra medarbetare vid terminalen. Vi är glada att ditt paket äntligen har hittats och registrerats för dig den 2/3 under din inloggning hos ShopUSA. Vi bortser från din omotiverade anklagelse om polisrapportering.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej