ShopUSA Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig service, ingen kommunikation, og pakkerne kan ikke findes og kommer aldrig frem. de reagerer ikke på mail eller opkald.

Oceniono na 1 z 5

Tänkte anlita detta företag men tappar känslan innan jag ens lagt en order då jag ringt till kundtjänst 8 ggr o väntar minst 30 utan nÅgot svar utan bara kö hela tiden .Katastrof att man aldrig komm... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag är ganska nöjd med transport förutom att det tog ganska lång tid Jag är väldig kritisk till att ni inte svarar i i telefon och inte heller på mail för som förstagångs användare har man en del fr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

I början av december skulle mitt paket lämna USA från er. Jag har fortfarande inte fått mitt paket som skulle legat under granen nu. Jag har fått någon annans paket. O ni har fortfarande inte en ble... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa wysyłkowa
  2. Przesyłki kurierskie
  3. Usługi pocztowe i kurierskie

Napisane przez firmę

ShopUSA fraktar dina online inköp från USA till Sverige. Det förekommer att webbutiker i USA inte kan/ vill skicka varor till Sverige. Men med ShopUSA kan du handla i alla webbutiker, inklusive de som inte kan skicka till Sverige. Detta görs genom att dina inköp skickas till vår fraktterminal i USA. Det är ganska enkelt och du anger bara din ShopUSA-adress som leveransadress när du genomför ditt köp i den amerikanska webbutiken. Vi kommer då att få ditt paket och skicka paketet hem till dig i Sverige. Vi hanterar också tull och moms så att du inte behöver hantera det själv. Vi erbjuder låga fraktpriser med vår sampackningsservice via Express, flyg- och båtfrakt. Börja din amerikanska shopping idag och få din inköp fraktade till Sverige enklare och utan tullproblem.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och god service och…

Snabb leverans och god service och hjälp med tulldeklarationen 👍

28 czerwca 2021

Hej Niklas Valdemar
Tack för din recension av vår frakttjänst.
Vi är mycket nöjda med att du är nöjd med vår hantering av din leverans till Sverige.

Oceniono na 1 z 5

Blev mycket dyrare i slutändan…

Blev mycket dyrare i slutändan än exempel priserna på deras hemsida som är löjligt låga, t.ex får inte ett avgassystem till bil plats i en skokartong. För min del hade det blivit en hel del billigare samt gått fortare att ta frakten direkt från webbshoppen. Blev ett dyrt misstag för mig. Se som förstagångs användare till att noga kolla upp mått/vikt på det du tänkt skicka innan du väljer detta alternativ.

23 czerwca 2021
Opinia niezależna

Hej JT
Du kommer att informeras om rätt fraktpris, se den information du anger i fraktkalkylatorn.
Detta innebär att ett uppskattat fraktpris anges, vilket också anges. Om storlek och vikt är olika vid ankomst till vår terminal bestäms naturligtvis fraktpriset därefter. Du har också möjlighet att infoga dina egna mått och vikt i godskalkylatorn. Om du är osäker är du alltid välkommen att kontakta vår support och be om hjälp.

Opålitliga!

22 czerwca 2021

Hej Kurt-Erik
Du har inte förklarat här exakt vad du är missnöjd med i din orderhantering på ShopUSA.
Du är därför mycket välkommen att kontakta vårt support så att vi kan hjälpa dig.
Med vänliga hälsningar

Oceniono na 4 z 5

Väldigt smidigt att boka samfrakten av…

Väldigt smidigt att boka samfrakten av paket via hemsidan. Dock fick jag sedan lite olika bud kring när paketen skulle komma men det blev bra till slut och tog inte så lång tid. Så jag är nöjd!

21 czerwca 2021

Hej Camilla

Gick skapigt

21 czerwca 2021

Hej Petra
Vi kan se att din önskade sampaketering slutfördes samma dag vid vår terminal i USA, som du ställde in den här 2/6, din försändelse skickades med vår regelbundna flygavgång varje vecka från USA 4/6 - och levererades till dig enligt schema i Sverige den 10/6.
Om du har frågor om din leverans på ShopUSA, är du mycket välkommen att kontakta vår support direkt.

Bra service som alltid!

Har använt deras tjänst för ett antal paket nu. Och ibland går allt smärtfritt och ibland blir det lite strul (som oftast är pga säljarens dåliga kommunikation eller val av fraktbolag). Men då finns ShopUSA personal där och hjälper till så att slutresultatet ändå blir bra.

17 czerwca 2021

Hej Elisabeth

Snabbt, enkelt, BRA!

Jag var ute efter en specifik jeansmodell, som inte gick att hitta i rätt storlek någonstans i Europa.
Skapade upp kontot, min ShopUSA-adress dök upp direkt, så det var bara att beställa det jag var ute efter.

Kostnad för leveransen motsvarade mina förväntningar, totalt blev det ca 50% av vad byxorna skulle kostat i Sverige - om de gått att få tag på.

14 czerwca 2021

Hej Alexander

Helt perfekt!

Jag är jättenöjd. Kan beställa från märken fast de inte skickar internationellt. Frakten är dyr men värt ändå.

10 czerwca 2021

Hej Therese

Snabb leverans.
Lite svårt att uppskatta totalkostnaden i förväg.

31 maja 2021

Hej AJ
Tack för din recension av vår frakttjänst.
Du beräknar alltid dina fraktkostnader i fraktkalkylatorn på ShopUSAs första sida.

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling när godset blivit…

Snabb återkoppling när godset blivit levererat till depå och snabb leverans till Sverige. Smidig tjänst

Hej Patrik
Tack så mycket för din fina recension av vår frakttjänst. Vi är så glada att du känner dig väl behandlad och uppskattad som kund på ShopUSA.

Oceniono na 4 z 5

Det tog lite tid att få hem varorna

Det tog lite tid att få hem varorna, men jag hade valt båtfrakt. Svårt att få telefonkontakt med företaget.

Hej Eino
Tack för din recension av vår frakttjänst.
Frakt tar 35-45 dagar från avgång USA till Sverige, ShopUSA har 1 månadsavgång från USA. Man kan också alltid välja flygfrakt, vilket tar 5-7 dagar från avgång USA. Vi flyger varje fredag ​​från USA.
Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post om du inte går igenom vår telefonsupport.

Oceniono na 3 z 5

Jag gillar inte att ni använder UPS som…

Jag gillar inte att ni använder UPS som transportör , de är oerhört inkompetenta och krångliga. Samt arroganta i kundbemötandet.
Jag skulle hämta mina varor i Öregrund men UPS fick det till Örebro 50 mils bilresa tor.
Efter flera kontakter med deras kundtjänst ändrade de destinationen till Uppsala 20 mils bilresa tor. Detta fick till följd att leveransen försenades avsevärt

Hej Nils
Vi har redan varit i dialog med dig enligt din begäran om ändrad leveransadress i Sverige, som tyvärr inte bara ändras till annat än bekräftat för dig. Detta både genom dialog med vår kundsupport och dina andra recensioner om detta här på Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

Pålitligt och prisvärt, men krångligt.

Priserna på frakten är bra och grejerna kommer fram som utlovat. Dock är det en hel del administration för förtullningen som krävs, med att skicka med kopior på alla kvitton och summera delarnas värde i paketen, uppdelat i rätt tull-kategorier. Jag har gjort ganska många och stora inköp av bildelar från flera olika återförsäljare som jag sedan fraktat hem med ShopUSA. Jag får lägga flera timmar på varje frakt, för att leta upp mail med fakturor och skriva upp varje enskild del jag beställt med korrekt pris och vilken tull-kategori den delen ska tillhöra och i vilket paket den delen ligger.

21 maja 2021

Hej Daniel
Tack så mycket för din recension, vi är glada att du är nöjd med vår frakttjänst. Vi rekommenderar att du sparar dina inköpskvitton från säljarna i USA i en mapp i ditt mailsystem, så att du enkelt kan hitta dem när du behöver ställa in din leverans till Sverige på ShopUSA. Om du behöver hjälp med vilka tullkategorier dina varor ska registreras under är du alltid mycket välkommen att kontakta vår kundsupport.

Enkelt och bra!

21 maja 2021

Hej Lennart

Oceniono na 3 z 5

Snabb leverans men väldigt dyr tjänst

Snabb leverans men väldigt dyrt.
Varornas värde var ca 550 kr, men frakten plus alla avgifter mm slutade på hela 780 kr. Alltså betydligt mer än varornas värde. Och då var det ett relativt litet paket på under 1 kg.
Det totala fraktpriset blev betydligt högre än vad jag fick intrycket av genom att använda priskalkylatorn på hemsidan. Men kanske var det jag som inte läste det finstilta, vad vet jag.

Tjänsten funkade bra men fraktkostnader, tull och andra avgifter avskräcker mig tyvärr från att använda tjänsten igen.

17 maja 2021

Odpowiedź od ShopUSA Sverige

Av goda skäl vet vi inte vilken information du har angett i din förberäkning. Du har avräknats korrekt enligt mått, vikt, artikelvärde och tillämplig tullsats. Du är inte fast tull. Hur man uppskattar att det har blivit dyrare för dig när du har fått en rabatt på $ 19,40 i multipackrabatt som Premium-medlem på ShopUSA samt en rabatt på första frakt på ShopUSA, som du inte kan beräkna i förväg i priskalkylatorn. Till och med gratis sampackningsservice vid vår terminal i USA. Du har fått två paket för ett paket för en fraktvikt på 2 kg. Du har valt leverans till den hemadress du betalar för. Du kunde istället ha valt leverans till företagsadressen eller Access Point, som priskalkylatorn ger ett fraktpris baserat på och som inte kostar extra hos ShopUSA.
Du är alltid välkommen att kontakta vår support innan du betalar för din frakt med ShopUSA, om du har frågor om betalningen för detta. Eller innan du beställer ditt köp i USA.

Oceniono na 3 z 5

Missbedömde fraktkostnaden med nästan…

Missbedömde fraktkostnaden med nästan 200%. I övrigt smidigt.

10 maja 2021

Hej Åke
Vi hittar tyvärr inte ditt namn i vårt system som tillhör en leverans hos ShopUSA. Tyvärr inte heller korrespondens med dig i vårt support. Ditt angivna ordernummer 178947 är registrerat i ett helt annat kundnamn hos ShopUSA.

Ni kan bättre

Önskar få svar på frågor och bättre bilder

3 maja 2021

Hej Olli
Vi har varit i dialog med dig om ditt postnummer som användes under din beställningsregistrering hos ShopUSA, vilket inte kunde kännas igen på UPS via vårt IT-system. Vi har försökt vägleda dig för att ge ett annat postnummer nära dig i Sverige. Så småningom lyckades du lyckligtvis och din orderregistrering godkändes och skickades från USA. Ett ögonblick av paketet tas som en grundbild, om du vill ha en detaljerad bild av innehållet kan du alltid begära detta via din inloggningssida på ShopUSA.

Oceniono na 4 z 5

Det är väl ett ok ställe.

Det är väl ett ok ställe.
Jag hade oturen en gång att jag glömde mitt paket i flera månader.

Blev ganska dyr lager/hylla- hyra.
Man kanske kunde få en blänkare att man kanske hade ett paket hos dom...
Meeen.. jag får la skylla mig själv självklart.

Annars verkar allt bra. 🙂

29 kwietnia 2021

Hej Johan
Tack så mycket för din recension av vår frakttjänst.
Vi är så glada att vi kan hjälpa till att få dina inköp hem till dig i Sverige.
Du kan alltid hålla ett öga på din lagerhyra under din inloggning med ShopUSA.

Oceniono na 5 z 5

Ett enkelt sätt att få hem bildelar.

Ett enkelt sätt att få hem bildelar.
Än så länge så har Shop USA fungerat på ett klanderfritt sätt.
Jag har letat länge efter en sådan här tjänst.
Av den enkla anledningen av att jag känner ingen som bor i USA.
Som kan utföra samma tjänst som Shop USA.
Att kunna få hem bildelar så här enkelt.
Det är helt perfekt.

27 kwietnia 2021

Hej Lars Erik
Tack så mycket för din recension av vår frakttjänst.
Vi är så glada att vi kan hjälpa till att få dina inköp hem till dig i Sverige.

Oceniono na 3 z 5

Svårt att komma i kontakt via svenska…

Svårt att komma i kontakt via svenska telefonnumret. Lång tid för er hantering av paketet.

19 kwietnia 2021

Hej Magnus
Du kontaktade oss den 8/4 om ditt paket som ännu inte var registrerat för dig vid vår terminal i USA. Vi svarade samma kväll att paketet överfördes till dig, förseningen berodde på att din säljare inte hade angett ditt kundnummer hos ShopUSA och tyvärr försenar registreringen av paketet. Du skapar din leverans från USA till Sverige den 9/4 och din beställning kommer att skickas samma dag från USA. Du fick ditt paket på din hemadress i Sverige den 15/4.
Du är alltid välkommen att skicka ett mail om kundtelefonen är upptagen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej