SHEIN Recenzje 351 345

3,9

Na Shein kupuję już od 2021 roku i nigdy nie przydarzyła mi się żadna nieprzyjemna sytuacja. Obsługa klienta zasługuje na ocenę 10/10, zwroty są bardzo łatwe, a wyszukiwanie produktów przyjemne i szyb... Zobacz więcej

Od dłuższego czasu robię zakupy w Shein. Do tej pory bez zarzutu. Przesyłki dochodzą szybko. Po przymiarkach .towar który nie pasuje odsyłam bez problemu i po ok.4 dniach mam zwrot pieniędzy w wirtual... Zobacz więcej

Zamówiłam kilka rzeczy, część zostawiłam, część odesłałam. W odesłanych była torebka w kwocie około 80 zł. Po ich kontroli "okazało" się że torebka jest zniszczona i mogą mi za nią oddać 10 zł. Przysł... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Fashion for every girl! We bring you the latest trend items at amazing prices. SHEIN is an exciting online fast fashion retailer with 200+ new styles launched on a daily basis. SHEIN APP is ranked top 10 in retail apps, with 10 million registered users from over 200 countries.

Musisz wiedzieć

3,9

Dobra

351 tys. recenzji

Uwaga oszuści!!!

Uwaga oszuści!!!! od trzech tygodni przepychają się ze mną wiadomościami na ich stronie w dziale centrum obsługi klienta nie mogę wyegzekwować od nich umożliwienia zwrotu towaru zaznaczam że to ich wina ponieważ na koncie brak możliwości utworzenia zwrotu!!!! Celowo przeciągają w czasie żeby miną czas na zwrot towaru!!!! Do tego stopnia że prosiłam nawet o adres do zwrotu żeby móc zwrócić na własny koszt ale też nie podali mi tylko dostałam informację żeby lepiej zrobić zwrot na koncie w zakładce zamówień (zaznaczam że brak możliwości utworzenia zwrotu w taki sposób bo zginęło z konta moje zamówienie) jedno wielkie oszustwo!!!!!!! Strata pieniędzy ostrzegam przed jakimikolwiek zamówieniami OSZUŚCI!!!!!!

14 marca 2024

Brak zwrotu pieniędzy

Od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy za oddany towar. W banku nie ma żadnej informacji o rzekomym przelewie z shein, ani żadnej blokady pieniędzy. Rozmawiać można tylko z robotem. Jak już niby udaje się nawiązać kontakt z kimś z obsługi, to wysyłają cały czas jedną i tą samą bajkę. Nie polecam, to zwykli oszuści.

11 lutego 2024

Odpowiedź od SHEIN

Witam, przepraszamy za niedogodności.Aby chronić swoją prywatność, zalecamy skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta za pomocą poniższego linku: https://pl.shein.com/robot?page=navigationBar (https://pl.shein.com/robot?page=navigationBar.)Wpisz swoje pytanie bezpośrednio w oknie wiadomości, aby uzyskać odpowiedź lub rozwiązanie.Możesz też skontaktować się z obsługą klienta za pomocą aplikacji.Kliknij „ja” -> pomoc techniczna -> obsługa klienta -> wpisz pytanie bezpośrednio w oknie wiadomości, aby uzyskać odpowiedź lub rozwiązanie.Jeśli odpowiedzi się nie zgadzają, opisz szczegółowo problem i prześlij zgłoszenie, aby skorzystać z usługi ręcznej. Jak najszybciej zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Zostałam oszukana

Zamiast zamówionej kurtki za 160 zł, dostałam okropną pidżamę za 16 zł. Wysyłane informacje i ponaglenia nic nie dały.
Odpowiedź SHEIN na moją recezję jest śmiechu warta.!! Każdy niezadowolony klient otrzymuje identyczną, czyli mają to w głębokim poważaniu. Liczą na z.męczenie klienta. Już z pewnością nic tam nie kupię. Ostrzegam przed nimi wszystkich moich znajomych.

2 grudnia 2023

Paczka nie doszła

Moje zamówienie z dnia 04.02.24 do dnia dzisiejszego tj 09.03.24 nie doszło, mimo iż jest napisane że przesyłka ma dojść w ciągu 7-9 dni roboczych. Nikt nie odpowiada na moje maile, a wysyłałam ich już sporo. Z przykrością nie polecam nikomu firmy shein.

9 marca 2024

Przesyłka nr GSONFD523001T8B

Przesyłka nr GSONFD523001T8B, nr śledzenia 00659007730661458720 miała dotrzeć w ciągu maksymalnie 14 dni, dziś mija 18 i w dalszym ciągu jest ona nie wysłana. Miałam nadzieję że dojdzie mi szybko ponieważ miałam ważną okazję na którą chciałam ubrać jedną z tych rzeczy… liczę na to, że rozwiążecie problem.

5 marca 2024

Odpowiedź od SHEIN

Nie polecam, oszuści!! Już 3 razy mnie oszukali, albo nie było w paczce produktu a musiałam i tak zapłacić, albo kłamali że czegoś nie zapakowałam i musiałam zapłacić. Teraz przeszli samych siebie!!! Odesłałam produkty w listopadzie a teraz dostałam maila że i tak muszę zapłacić bo nie uszanowałam ich polityki zwrotów!!! Więc nie mam ani produktów, ani kasy! Złodzieje i oszuści!!
Ps. kontaktowałam się z biurem obsługi klienta ale jak zwykle mnie zbyli.

5 marca 2024

SHEIN

Jedna wielka banda oszustów

Jedna wielka banda oszustów, zamawiam często z shein gdyz jest to dla mnie wygodna forma kupienia chodzby spodni ale Shein coraz czesciej oszukuje, jak zamawiasz produkt nie ma slowa ze nie mozna go zwrocic bo kiedys nie moglam zwrocic sukienki za 50zl wiec od tamtej pory zwaracam uwage czy dany produkt mozna zwrocic zamowilam kilka par spodni i jedna z tych spodni nie dosc ze przyszla uszkodzona to jeszcze nie mozna zwrocic i nie mozna nawet tego zglosic na biurze obslugi klinieta bo nie maja takiego tagu, beznadziejne produkty poprostu wpychaja konsumenta i smieszne jest to jak oni ustawiaja strone jak zamawiasz produkt to wszystko pieknie jak zamowisz produkt i wejdziesz w oferte to nagle produkt bez zwrotny w polskim prawie sklep internetowy nie ma prawa odmówić konsumentowi zwrotu towaru tymbardziej ze to towar za ponad 60zl, no dla mnie to duzo zeby puscic to plazem bo te rozmiary często tez sa w caly świat zamowisz spodnie i za jakis czas okaze sie ze niemozesz zwrocic 4 z 5 par i co wtedy ? Jak np. Beda za male czy jak w moim przypadku uszkodzone? Wiele innych stron ma tak ze produktów wogule nie trzeba odsylac jak koszt nie przekroczy 50zl a tutaj bluzke za 10zl kazda odeslac, serdecznie odradzam bo mozna sie nadziac o okaze sie ze tak jak ja ktos z was zostanie z uszkodzonymi spodniami bez pieniedzy

29 lutego 2024

Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Czy tylko mi kolejny raz przyszły…

Czy tylko mi kolejny raz przyszły brudne, zaciągnięte ubrania?! Nie raz kupuje i za każdym razem mam zniszczone ubrania. Odechciewa sie cokolwiek zamawiac...

19 lutego 2024

Cześć!
W przypadku jakichkolwiek problemów możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem aplikacji, aby uzyskać pomoc.
Kliknij "ja" -->wsparcie -->obsługa klienta -->wpisz pytanie bezpośrednio w polu wiadomości, aby uzyskać odpowiedź lub rozwiązanie. Jeśli odpowiedzi nie pasują, opisz szczegółowo problem. Chętnie udzielimy dalszej pomocy💗.

Zamówienie doszło niekompletne

Zamówienie doszło niekompletne. Brakuje elementów za równowartość 595,17. Próbowałam zaznaczyć brakujące przedmioty jako zwrot, ale zwrócono mi koszty tylko za faktycznie przysłane i zwrócone przedmioty. Pudełko w którym dotarło zamówienie było zbyt małe, aby pomieścić wszystkie produkty. SHEIN twierdzi że niczego nie brakowało. Czekam na zwrot podanej kwoty na Klarna.

27 listopada 2023

Paczka przyszła na czas

Paczka doszła mi tak jak napisali na stronie czyli 8-9 dni. Wszystko przyszło mi w dobrym stanie i kompletnie. W paczce było 8 rzeczy, i nie była dzielona.

15 lutego 2024

Shein jest firma nie uczciwa

W grudniu minionego roku zlozylam zamówienie za kwotę 250zl.ktore nie doszło do mnie ponieważ zamówienie zostawili na klatce schodowej.i nie stety ktoś zabrał. Oczywiście pieniedzy shein nie oddał. To shein powinien dostarczyć przesyłkę do moich rak z moim potwierdzeniem odbioru.wielo krotnie wysyłam emeila do shein oraz pisalam na mojej stronie beż żadnego odzewu. Firma shein jest uczciwa i oszukuje ludzi niw polecam.ta firma działa tylko w swoim interesie nie klienta.

12 grudnia 2023

Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Jeszcze niedawno byłam zadowolona do…

Jeszcze niedawno byłam zadowolona do dnia 26 stycznia jak kupiłam towar, a oni napisali że towar jest anulowany bo nie mam środków na koncie a srodki były i mi pieniądze zabrali z konta.

26 stycznia 2024

Zadowolona

Zamawiałam już wiele razy i zawsze jestem zadowolona. Możliwość oceny jakości zamawianych produktów na podstawie zdjęć klientów pozwalają zrobić dobry research. Czas dostawy również się poprawił - ostatnio już w tydzień było u mnie, a z europejskich magazynów potrafi przyjść jeszcze szybciej.

31 stycznia 2024

Zrobilam zamówienie w shein

Zrzamowienie zlozylam ostatniego listopada .2023rok .prasyla przyszla w polowie grudnia i odrazu zglosilam ze przesylka do mnie nie dotarla .shein rozpatrywal sprawe ponad miesiadz
Niestety pieniedzy nie odzyskalam
Przesylke polozyli na klatce kolo drzwi i uwarzyali ze ja dostarczyli do rak wlasnych.ta firma jest nie uczciwya.stracilam 300 zl.

30 stycznia 2024

Odpowiedź od SHEIN

Witam, przepraszamy za niedogodności.Aby chronić swoją prywatność, zalecamy skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta za pomocą poniższego linku: https://se.shein.com/robot?page=navigationBar (https://pl.shein.com/robot?page=navigationBar.)Wpisz swoje pytanie bezpośrednio w oknie wiadomości, aby uzyskać odpowiedź lub rozwiązanie.Możesz też skontaktować się z obsługą klienta za pomocą aplikacji.Kliknij „ja” -> pomoc techniczna -> obsługa klienta -> wpisz pytanie bezpośrednio w oknie wiadomości, aby uzyskać odpowiedź lub rozwiązanie.Jeśli odpowiedzi się nie zgadzają, opisz szczegółowo problem i prześlij zgłoszenie, aby skorzystać z usługi ręcznej. Jak najszybciej zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Minęło 30 dni od wysyłki zwrotu i do…

Minęło 30 dni od wysyłki zwrotu i do tej pory nie mam pieniędzy,oszuści brak kontaktu ,a pisze że 16 dni czeka się na zwrot

27 stycznia 2024

SHEIN

Zdziercy i tyle zamówiłem dwa masażery…

Zdziercy i tyle zamówiłem dwa masażery jeden działa i jest w porządku drugi wcale się nie naładuje i nie włącza zgłaszałem ale mają mnie gdzieś przeszedłem do temu bo oni dbają o klientów

24 stycznia 2024

SHEIN

Opinia na temat SHEIN i cała prawda o nim

Patrząc na wszystkie dramy związane z SHEIN i jakie one były, i jakie one są, to zastanawiam się dlaczego jeszcze nikt nie zbanował tej marki raz na dobre żeby nie można było tam nic kupować.
Nawet jeżeli niektóre sytuacje były stare albo przedawnione, to niestety nadal nie zostały one rozwiązane i są na waszej stronie, gdzie wręcz to jest żałosne i okropne.
Nie wspomnę nawet już o kopiowaniu projektów/wzorów którzy projektanci poświęcili masę czasu żeby coś zarobić i żeby projekty były dobrej jakości, a wchodząc na waszą stronę o umiem rozpoznać że 3/4 jest skopiowana, bez creditów, bez pytania o zgodę, oraz nawet ignorowanie sprawy pod dywan - czasami się zdarzy że coś usuniecie, ale nawet nie wystarczy odczekać miesiąca, ale po kilku dniach jak się już uspokoi i nie będzie dramy to znowu skopiujecie jakiś strój od projektantów, i się nawet nie przyznacie, tylko napiszecie fałszywe przeprosiny, które nic nie wnoszą.
Przykład? No niestety ta aplikacja nie pozwala mi wystawiać linków więc polecam wpisać ,,Shein Stolen'' wyskoczy wam tego masa

Więcej możecie znaleźć m.in albo na różnych stronach, a nawet o wielu dramach, gdzie wciąż nie zaraczyliście usunąć reszty.
Zresztą, z tego co dobrze pamiętam z mojego researchu wynika że macie ponad wielu desingerów, więc nie rozumiem tutaj szału kopiowania, zamiast zaprojektować coś własnego. Wydaje mi się że, to nie takie trudne przy wielu desingerach wymyśleć projekt i dokładniej popracować, zwłaszcza że nawet własne zdjęcia nie zamierzacie zrobić, tylko zdjęcia są dodawane 1:1 jakby nigdy nic, myśląc że nikt się nie domyśli.
Szczególnie że same ciuchy które się zamawia to są wykonane z takiego plastiku że tylko się nadają do wyrzucania - sprane kolory, nic dokładniej nie uszyte, cienki materiał, którego nawet się nie da założyć, bo czuć taki plastik, że się nie da nic zrobić.

1 września 2023

Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Rok temu zamówiłam pierwsze rzeczy z…

Rok temu zamówiłam pierwsze rzeczy z shein i byłam zaskoczona całkiem fajną jakością i w miarę szybką przesyłka. Kolejne paczki zawierały coraz mniej fajne rzeczy. Coraz bardziej śmierdzące tanim plastikiem, ciuchy o jakości reklamówki... Zaczęły przychodzić rzeczy wielkie i bezkształtne namioty o urodzie plandeki na żuku lub zaniżone o 3 rozmiary! Ostatnia (grudniowa) paczka to już był przysłowiowy gwóźdź do trumny... Przyjechała rozszarpana i tak "wściekle" poklejona taśmą że rzeczy trzeba było z precyzją chirurga wycinać z paczki. Paczka dotarła mocno opóźniona, na dodatek obciążona dodatkowym cłem !
GSONAB52100NQF5

18 grudnia 2023

Witam, przepraszamy za niedogodności.
Aby chronić swoją prywatność, zalecamy skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta za pomocą poniższego linku: https://pl.shein.com/robot?page=navigationBar.
Dziękuję i życzę miłego dnia! ❤️

Zamówiłam dwa zamówienia jedno …

Zamówiłam dwa zamówienia jedno najważniejsze 4 stycznia z nadzieją że dojdzie do 19 do Polski jest 17 stycznia paczka od 8 stycznia praktycznie się nie ruszała nie mam żadnych informacji, więcej zakupów nie zrobię. Ale paczka zamawiana 6 przyszła 15 to jakieś jaja poprostu. Nr zamówienia GSONBS20U00M8GT

18 stycznia 2024