Jeg vil helt klart anbefale service & co! Jeg var i Kenya med dem i 2024 og havde den bedste oplevelse. Alle menneskerne var så søde. Kenya er et fantastisk land at opleve, og har så meget fedt at byd... Zobacz więcej
Jeg vil til hver en tid anbefale, at tage afsted med Service & Co. Jeg var selv afsted i 2024 på deres guideskole i Kenya/Mombasa. Først og fremmest er fællesskabet noget helt særligt, og jeg l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig en fed oplevelse! Jeg var på guideskole i Salou, og det var bare så god en tur fyldt med fede oplevelser og udvikling, både i forhold til jobbet som guide, men også virkelig brugbart til and... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!
Niels Bohrs Vej 23, 8660, Skanderborg, Dania
- 70 211 222
- info@service-co.dk
- www.service-co.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Der er ikke meget andet at sige
Der er ikke meget andet at sige, at alle skulle have mulighed for at prøve den her guideskole!! Helt igennem fantastiske 5 uger på Malta 😍🤩

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Alle ens forventninger bliver overgået

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Den bedste beslutning jeg har taget!
Den bedste beslutning jeg har taget!
Jeg var på guideskolen i Spanien oktober/november 2019, og det har uden tvivl været den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Ikke en eneste dag var den samme, og man lærte noget om sig selv hver dag. På bare 5 uger vil du opleve en personligudvikling, du ikke har mulighed for at opleve andre steder udover ved Service & Co.
Jeg har uden tvivl fået venner for livet, og det er ubeskriveligt, hvor tæt et bånd man får skabt med menneskerne dernede på 5 uger - jeg ville gøre det hele om igen, hvis jeg havde muligheden!
Jeg kan fra hjertet anbefale Service & Co, og hvis du går rundt og tvivler, så gør det!

En oplevelse uden lige.
En oplevelse uden lige.
Jeg gik på Service&Co Okt./Nov. 2019 - i Pineda de Mar, her mødte jeg et motiveret instruktør team og 70 nye venner.
Inden jeg tog afsted var jeg til informationsmøde hvor jeg virkelig blev overbevist om at det her var noget for mig.
De 5 uger er fyldt med udfordringer, læring og en helt masse grin.
Der er plads til alle, og uanset hvor meget du ved, er jeg sikker på at du lærer noget nyt!
Man får venskaber for livet, og mulighed for at gøre hele verden til din arbejdsplads - hvad mere kan man ønske sig?
Hvis du så meget som overvejer at tage på Service&Co guideskole, skal du gøre det.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Service og co den bedste guideskole
Det har været den bedste tid nogensinde, jeg kom hjem for en uge siden, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke ønsker mig tilbage til Spanien. Min klare anbefaling er at tage afsted, jeg har udviklet mig selv som person, men ikke mindst det sociale. Det er altid svært de første par dage, men tiden derefter er fantastisk, og helt klart brugbart. Jeg har lært en masse om guidelivet, rejsebranchen og det at være selvstændig. Service og Co er helt klart den rigtige guideskole at tage på, det er sådan en begivenhedsrig oplevelse, som jeg vil ønske jeg kunne tage igen. Så synes helt klart man skal overveje det. Man kommer ikke til at fortryde det, det kan jeg love med 100% sikkerhed.
Jeg har aldrig haft det så godt socialt som jeg havde det dernede. Instruktører og eleverne, gjorde bare dagen så meget bedre.
Så hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. Tag på Service og Co, hvis du vil have venner og oplevelser for livet.

Service & Co er en unik oplevelse
Service & Co er en meget unik oplevelse, man finder ikke noget lignende andre steder.
Hvis man er i tvivl så bare gør det! Jeg ville gøre det hele igen hvis jeg kunne!
Tak for 6 uger og tak til alle de skønne instruktører og til alle de eksterne instruktører også!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Hvordan beskriver man noget, så ubeskriveligt?
Jeg gik på service&co på Malta skolen i nov/dec 2018, og jeg har snart et år tænkt på, hvordan man bedst kan anmelde service&co, men hvordan beskriver man noget så ubeskriveligt?
Det er meget mere end en guideskole, man udvikler sig på så mange måder, både personlig udvikling, men selvfølgelig får man også viden om faget. Man bliver kastet ud i oplevelser, som man ikke har prøvet før, og det er stadig tid til reflektion efterfølgende. Man får oplevet et fantastisk fællesskab, man får venner for livet med sig videre, og man bliver udrustet til jobbet som guide. Skolen har det hele, og jeg ville klart anbefale enhver at tage afsted, hvis man går med drømmen om at blive guide, eller man har lyst til en ny udfordring i livet.
Service&co kan varmt anbefales, og jeg skal jo selvfølgelig lige pointere, at Malta skolen selvfølgelig er den bedste af dem alle ;)

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Guideskolen var den bedste oplevelse
Guideskolen var den bedste oplevelse! Jeg lærte så meget, som har gavnet mig enormt meget i min tid som guide efterfølgende :) Jeg lærte også en masse om mig selv, og udviklede mig helt vildt, hvilket jeg stadig har gavn af idag! Sidst men ikke mindst, så fil jeg en masse gode bekendtskaber og venner :-) Kan kun anbefale det, gør det!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Tag springet og gør det!
Service og Co var den fedeste og mest lærerige oplevelse i mit liv, på 5 uger får du så meget personlig udvikling og venner for livet. Instruktorerne er fantastiske og de har selv været ude som guider og har derfor massere af erfaringer at give ud af. De giver så meget energi til undervisningen og er derfor aldrig kedelig. Jeg var selv afsted april 2019 i spanien, og det er 5 uger jeg aldrig vil glemme. Jeg var så heldig at få job to uger efter jeg kom hjem fra guideskolen, og lige nu sidder jeg på min første destination her på Cypern og kan bruge så mange af de ting vi lærte på skolen. Så sidder du nu og tænker. Skal jeg tage afsted? Eller "Jeg er så genert" eller "Mit engelsk er ikke det bedste", så tro mig du vil lære så meget af at blive guide, så taget springet og gør det! Du vil aldrig fortryde det!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Service og co er en helt fantastisk…
Service og co er en helt fantastisk oplevelse, og noget jeg aldrig glemme! 6 uvirkelig, og utrolige sjove uger. Det er helt sikkert noget, jeg anbefaler andre at gøre - når det så er sagt, så er det ikke opholdet på S&C der gør om man bliver en god guide eller ej, eller om man bliver guide! Og det synes jeg, til den pris, godt kunne fortælles.
Service & Co var med til at give mig de…
Service & Co var med til at give mig de bedste 5 uger i mit liv.
Der var fokus fra start til slut og instruktørerne var meget professionelle.
Venskaber for livet og den bedste start til guidelivet.
Vil klart anbefale skolen til alle jeg kender!! ;)

Den bedste guideskole
Den bedste guideskole, der har hjulpet mig med at turde tro på mig selv.
Bare tag afsted! :-)

Obeskrivlig utbildning!
Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guide! Vill du ge dig själv en gåva, this is it!

Fantastiskt!
Rekommenderas! Önskar varje dag att jag kunde göra det på nytt.
En fantastisk upplevelse som ger både…
En fantastisk upplevelse som ger både erfarenhet och oförglömliga minnen, men också en tuff period med intensiv undervisning och långa dagar på kort tid. Ångrar inte att jag har allt detta i mitt bagage, det har fått mig att växa som person och det har gett mig chansen att träffa många underbara människor!
Lita inte på dem..
Över hälften av eleverna får ingen jobbgaranti! Jag kämpade hårt och betalade 32 000kr för reseskolan.. Och fick INGET tillbaka. Sök inte utbildning hit
Det bästa och mest lärorika jag har…
Det bästa och mest lärorika jag har gjort i mitt liv.
Man träffar vänner för livet och lär känna sig själv bättre, med utbildare av världsklass så är det en upplevelse jag aldrig kommer glömma.
stressiga långa dagar.diskriminerande…
stressiga långa dagar.diskriminerande personal
Minnesvärt och ett uppvaknande
Kris o katastrofupplevelsen sent på kvällen var för mastigt för yngre deltagare.
Stöttningen och rekommendation till jobb i utvärderingen höll inte måttet.
Upplägget är bra men kan göras bättre
Vistelsen var perfekt o hotellet var fint.
Vid jobbsökningen framgick inte sena nätter för huvuddelen av anställningen.
Aldrig har jeg gjort noget så godt for mig selv
Aldrig har jeg gjort noget så godt for mig selv, som at klikke "tilmeld" til Service & co.'s rejseguide-uddannelse. Fra start til slut har hvert et øjeblik været mindeværdigt. Fællesskabet har været så fantastisk, og det har været så fedt at møde så forskellige mennesker og stadigvæk opleve godt teamwork, god holdånd og virkelig fede venskaber som jeg nu ikke kan være foruden. Undervisningen har været så sjov, varieret og lærerig, og jeg føler mig så godt rustet til at komme ud og give den gas som en dygtig og kompetent rejseleder.
Hele oplevelsen er ikke kun en lærerig rejse med destination i en ny branche, men også en personlig udvikling, som jeg kan tage med mig videre resten af livet.
Jeg kan varmt anbefale at tage med Service & Co. Det er det fedeste! Det er virkelig oplevelsen du ikke vil gå glip af.