Jeg vil helt klart anbefale service & co! Jeg var i Kenya med dem i 2024 og havde den bedste oplevelse. Alle menneskerne var så søde. Kenya er et fantastisk land at opleve, og har så meget fedt at byd... Zobacz więcej
Jeg vil til hver en tid anbefale, at tage afsted med Service & Co. Jeg var selv afsted i 2024 på deres guideskole i Kenya/Mombasa. Først og fremmest er fællesskabet noget helt særligt, og jeg l... Zobacz więcej
Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig en fed oplevelse! Jeg var på guideskole i Salou, og det var bare så god en tur fyldt med fede oplevelser og udvikling, både i forhold til jobbet som guide, men også virkelig brugbart til and... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!
Niels Bohrs Vej 23, 8660, Skanderborg, Dania
- 70 211 222
- info@service-co.dk
- www.service-co.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Personligt er dette det bedste valg jeg…
Personligt er dette det bedste valg jeg har truffet nogensinde, en masse oplevelser, mange udfordringer og mange nye og fede bekendtskaber er blevet skabt.
Skulle der sidde nogle derude med en eventyrer i maven, eller ved du ikke hvad du vil, så tag på Service og Co guideskole og bliv klogere på dig selv og omverdenen.
Kan varmt anbefales.

En oplevelse i verdensklasse
En oplevelse i verdensklasse! Service og co er uden tvivl den bedste guideskole!
Venskaber og minder for livet! Hvis du overvejer at tage på guideskole - GØR DET! Det er den bedste beslutning jeg har taget nogensinde!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Den bedste beslutning du kan springe ud i!
Jeg tog på skolen i Thailand med en forventning om at få en guideuddannelse med hjem i baggagen, men Service&Co har givet mig så meget mere end hvad man kan forklare! Jeg er blevet en del af det bedste fællesskab blandt både elever og undervisere, hvor der har været plads til, at vi alle kunne gennemgå en kæmpe personlig udvikling på hver vores måde! Service&Co giver dig troen på, at man kan det man sætter sig for! Samtidig får du den faglighed, der kræves, gennem deres spændende og engagerede undervisning! Det har været den hårdeste, sjoveste og mest oplevelsesrige måned, så jeg kun kan anbefale, at man springer ud i det!

En oplevelse for livet
En oplevelse for livet, hvor der er mulighed for selvudvikling og forståelse af dynamikkerne i samarbejde mellem forskellige personlighedsprofiler.
Samtidig en fornøjelse at møde engagerede og inspirerende undervisere.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Springbrættet til mit livs oplevelser
Her 3,5 får efter jeg var på guideskole i Spanien, har jeg ikke et eneste sekund fortrudt, at jeg tog afsted. Det har været det vildeste og bedste springbræt, ikke kun til de rejser og oplevelser jeg har gjort mig siden, men også til personlig udvikling og venskaber, som i dag er nogle af de bedste jeg har.
Nu sidder jeg her i Kastrup lufthavn på vej mod Thailand, 3,5 år efter jeg var på guideskole og er stadig ikke færdig med at udforske verdenen og dens muligheder.
Så TAK(!!!) Service&Co. for at have givet mig denne mulighed!

Bedste oplevelse!!
Var afsted i April/maj og det er det bedste jeg nogensinde har gjort!
Man lærer så meget om sig selv og andre!☺️
Det er helt klart alle pengene værd at tage afsted på Service & co! Så hvis du sidder derhjemme og overvejer det, så gør det!
Alt det man får med sig hjem kan ikke beskrives, det skal oplevelse!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
5 uger du ikke vil gå glip af !!!!!!!
Går du med den mindst tvivl så bare pakke din kuffert og tage på service & co guideskole, det er en oplevelse man ikke fortryder.
De 5 uger kan virkelige ikke beskrives -de er vilde, fantastiske, går alt for hurtige, mega hårdt arbejde, grænse oversiden til tider, en oplevelse man bare ikke skal gå glip af og helt klart de bedste 5 uger i mit liv, og jeg vil gøre det igen og igen.
Man starter første dag med at møde en masse nye mennesker i mit tilfælde 43 og jeg kommer hjem med 43 skønne familie medlemmer.
Service & co er en skole hvor der er plads til alle, trods der er forskellige aldersgrupper er det ikke noget man lægger mærke til for alle er der af samme grund og intresse. Der er så meget personligt udvikling i det, og man rykker hele tiden sine grænser, og lære så meget om sig selv i presset situationer. Og ja skolen er hård men man har de meste fantastiske instruktør som har en fed energi og er gode til at gøre undervisningen sjov. Og så kommer der en masse instruktør ude fra som også lægger alt deres energi i undervisningen. Det kan bare ikke beskrives, man skal opleve det.
Så tvivl ej, pak din kuffert og tag afsted på de bedste 5 uger af dit liv.
Jeanette 28 år service & co april/maj 2019

Ubeskrivelig oplevelse
Oplevelsen med Service & Co. gik ud over alle forventninger. Du vil aldrig kunne forstå det som de 5 uger giver dig som person, før du mærker det på egen krop.
På trods af det intensive skema og de grænseoverskridende udfordringer, så ville jeg uden at tøve, gøre det igen.
Når mine venner og familie spørger mig hvordan turen har været, så er det umuligt at finde et sted at starte, fordi at man bare har et hav af gode øjeblikke og minder at vælge imellem.
Uden at man nødvendigvis selv tænker over det dernede, så får man udvidet sine kompetencer og selvindsigt på en helt speciel måde, og det er en gave jeg forevigt vil være taknemmelig for! - for ikke at nævne de fantastiske venskaber jeg fik med hjem i bagagen. Det bånd man får til hinanden i Service & Co. familien er noget helt, helt unikt!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Service & Co er ALT arbejdet værd!
Service & Co. er en investering i dit liv! Det er helt ufatteligt hvor meget man kan lære om sig selv, når man troede at man kendte sig selv 100%!
Jeg fortryder ikke et eneste sekund, at jeg valgte at tage på Service & Co. guideskole.
Jeg var ikke glad for tilværelsen, men så tog jeg en tur til Spanien, og 6 uger efter har jeg fået en masse nye familie medlemmer og en kuffert fuld af oplevelser, men ikke mindst er jeg glad igen og klar på nye udfordringer. Dét er hvad Service & Co. kan gøre!
Hvis du et i tvivl, så gør det! Du kan kun blive rigere på livet.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Klart et spring alle burde gøre!
Klart et spring alle burde gøre!
Service og Co guideskolen er helt klart en af de fedeste oplevelser jeg har haft i hele mit liv. jeg er 25år gammel og har rejst meget på egen hånd i verden, dog vil jeg sige at de 5uger hos service og co ligge klart i toppen, man får helt nye bekendtskaber over alle krænser det sammenhold man opbygger allerede fra første uge af er fuldstændig vanvittig fantastisk. udover det klæder service og co dig på til den "virkelige" verden i guidelivet og hjælper dig allerede godt fra start ved skolens slutuge. så hvis du sidder derude og ikke ved hvad du har lyst til eller bare generelt er i tvivl om du skal prøve skolen af så vil jeg give de varmeste anbefalinger til at TAGE SPRINGET just do it!. du vil med garanti ikke fortryde det.
-Mikkel Søndergaard April/maj Service og co.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Ville gøre det 100 gange igen!
Service og co, er den vildeste, fedeste og bedste oplevelse man nogensiden kunne tænke sig. Jeg er netop kommet hjem fra 5 uger i Spanien, og er tom for ord! Service og co, er ikke blot en guideskole, det er stedet hvor man lære sig selv at kende og lære andre mennesker at kende på en måde man ellers ikke har mulighed for. Det er personligudvikling på højt plan. Jeg har personligt gået fra at være en meget stille og forsigtig person, til at kunne snakke med alle mennesker. Man får mulighed for at rykke grænser hele tiden. Det er verdens bedste oplevelse, og jeg tog afsted med 43 fremmed og kom hjem med 43 nye familiemedlemmer! Så går du at overvejer at tage afsted, så "GØR DET!" Du vil ikke fortryde det! Bliv en del af Service & co familien, det er helt specielt!
Skolen er meget intensiv og man bliver presset til tider presset til det yderste, dog er det det bedste jeg nogensinde har gjort og er alle pengene værd! Jeg ville gøre det 100 gange igen, hvis jeg havde muligheden for det!
Absolut alle pengene værd, og jeg vil anbefale den skole til ALLE!

Hvad venter du på?
De bedste 5 uger af mit liv, som jeg ikke vil bytte for noget andet i verdenen. Man kommer ned med andre mennekser, man ikke kender og skal sammen lære om hvad det vil sige at være guide. Der var ikke EN dag som var ens og tiden flyver virkelig så hurtigt af sted, så hvis du tager afsted- Nyd det, for det kommer til at blive en oplevelse for livet. Mennesker som var fremmede før, er nu dine venner- bedre end det, de er din familie og er alle kommet igennem guideskolen sammen.
Hvis du bare så meget som overvejer at tage af sted, så har jeg bare en ting at sige til dig... Hvad venter du på? Få fat i Service&Co, pak din kuffert og kom afsted. Den fedeste og mest oplevelsesrige tur venter dig!

Det rigtige valg
Det har været den bedste oplevelse i mit liv. På denne skole er der plads til alle, her er der ingen persontype, som ikke kan blive guide.
Vores instruktører har været helt og aldeles fremragende. De har formået, at holde motivationen oppe hos alle på de sjoveste og mest anderledes måder.
Man får et super godt sammenhold med de andre, man bliver let som en familie.
Jeg kan varmt anbefale, at tage på Service & Co. Ikke bare hvis du vil ud og være guide, men også hvis du er gået let i stå derhjemme og vil prøve noget nyt og spændende.
Jeg ville i hvertfald ikke bytte mine 5 ugers ophold med noget.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
En oplevelse man aldrig glemmer
En oplevelse som ikke kan beskrives med ord. Det er noget man skal opleve, uanset om man er ung eller gammel og hvor man er i livet. Tag springet, i kommer ikke til at fortryde det.

BLIV EN DEL AF FAMILIEN!
Service & Co. Familien som du absolut MÅ og SKAL være medlem af. Guideskole - Et valg du aldrig vil fortryde!

Tag afsted!
Lige kommet hjem fra de 5 mest fantastiske uger i mit liv. At der er gået 5 uger er slet ikke til at fatte, det har føltes som 1.5 uge. Man ankommer sammmen med 43 fremmede mennesker og kommer hjem med 43 familiemedlemmer. En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg klar vil anbefale til alle, der går med overvejelsen om at tage afsted. 5 uger der har været så sindssygt hårde, men det har været så skide sjovt og man er virkelig klædt godt på til jobbet som Guide. Jeg udviklet mig så meget personligt at jeg ikke kan genkende den jeg var før jeg tog afsted og er så stolt over alt det her. Klart den bedste beslutning i mit liv. Tak til alle både elever, men især også alle de instruktører der har været på skolen i perioden.

Danmarks bedste guideskole
Danmarks bedste guideskole! Hurtig og effektiv rådgivning omkring det, at gå på guideskole og mulighederne efterfølgende. Vil altid anbefale Service og Co.
Jeg var på service & co i Nov/dec
Jeg var på service & co i Nov/dec på Malta, jeg har været så glad for min beslutning om at tag afsted, det var hårdt og mega sjovt på samme tid, jeg ville aldrig være det foruden, og jeg har fået venskaber som jeg i dag ikke ville undvære, man får et helt specielt til hinanden på de 5 uger...
Du vil aldrig fortryde det!
Jeg gik på nov/dec 2018-holdet, der foregik på Malta - det var en fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som jeg aldrig vil bytte for noget. At gå på Service & Co’s guideskole er nemlig en fantastisk måde at udvikle sig på og få oplevelser og venner for livet - Det er alle pengene værd, så bare spring ud i det!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
5 stjerner er slet ikke nok!
Service og Co. er virkelige hver en krone værd!! Det er uden tvivl den fedeste oplevelse jeg har haft til dato. Jeg har brudt grænser, fået en ny ‘familie’, grint, grædt, svedt og udviklet mig personligt. Men vigtigste af alt har jeg nydt hvert eneste øjeblik! Service og Co. er virkelig et springbræt til i livet, hvor man efterfølgende ikke er bange for at satse stort.
Man skal ikke være det mindste i tvivl om at Service og Co. er den helt rigtige guideskole!!