Jeg vil helt klart anbefale service & co! Jeg var i Kenya med dem i 2024 og havde den bedste oplevelse. Alle menneskerne var så søde. Kenya er et fantastisk land at opleve, og har så meget fedt at byd... Zobacz więcej
Jeg vil til hver en tid anbefale, at tage afsted med Service & Co. Jeg var selv afsted i 2024 på deres guideskole i Kenya/Mombasa. Først og fremmest er fællesskabet noget helt særligt, og jeg l... Zobacz więcej
Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig en fed oplevelse! Jeg var på guideskole i Salou, og det var bare så god en tur fyldt med fede oplevelser og udvikling, både i forhold til jobbet som guide, men også virkelig brugbart til and... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!
Niels Bohrs Vej 23, 8660, Skanderborg, Dania
- 70 211 222
- info@service-co.dk
- www.service-co.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Alle pengene værd!
Jeg har lært en del om mig selv og blev overrasket over ting, jeg lærte om mig selv helt til den sidste dag

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
En oplevelse for livet, ville ønske jeg kunne gøre det hele igen!
Jeg var på Service & co. guideskole på Malta i november/december i 2020. Uden tvivl en uforglemmelig oplevelse, som jeg ikke vil være foruden. Jeg har fået venner for livet og lært så meget om mig selv på kort tid!
Uddannelsen har virkelig gjort mig klar til jobbet som guide, samt at komme ud i den store verden.
Jeg vil helt klart anbefale andre at tage på guideskolen!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
At tage med Service & Co på guideskole…
At tage med Service & Co på guideskole er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har fået fantastiske venskaber, udfordret og overrasket mig selv, fået oplevelser jeg slet ikke havde turde drømme om og alt det på kun 5 uger! Ikke nok med det, så har uddannelsen virkelig klædt mig på til jobbet som guide så jeg fik mit drømmejob.
Jeg vil anbefale alle som overvejer at springe ud i det, gør det for dig selv - tag afsted! Selvfølgelig er de 30.000kr skolen koster mange penge, men dét jeg har fået ud af skolen er mindst 3.000.000kr værd.
En oplevelse jeg ikke ville være foruden!
Service & Co har givet mig oplevelser og venskaber jeg bestemt ikke ville have været foruden. Det er på nuværende tidspunkt over 6 måneder siden, jeg kom hjem fra guideskolen - og det er stadig et stort savn. Man bliver max presset, men det hele er med til at styrke. Du føler dig godt klædt på til arbejdet som rejseleder, samt den sociale del af guidelivet ift. det at færdes i teams. Hvis dit umiddelbare ønske ikke er at arbejde som rejseleder, vil du stadig (uden tvivl) ikke fortryde at tage på guideskole. Service & Co er i sig selv en oplevelse, som er uforglemmelig. Det er absolut en mulighed, du ikke vil gå glip af, som på så mange måder kan være med til påvirke dig positivt og forberede dig på fremtiden. Derudover var der ikke en eneste dag, hvor der ikke blev grinet igennem. Der var altid godt humør og god støtte at finde. Den personlige udvikling, de nye kundskaber og de fantastiske minder er jeg evig taknemmelig for. Guideskolen er springbrættet til mange flere eventyrer.
Uden tvivl en oplevelse for livet
Jeg er næsten lige hjemvendt fra november/december skolen på Malta med Service & Co. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil være foruden. Jeg har lært så meget om mig selv og ikke mindst om andre i løbet af de 5 uger, jeg var afsted. Derudover har jeg også fået en masse skønne venner, som jeg har delt den her fantastiske-, udfordrende- og sjove oplevelse med!
Jeg syntes helt klart, at alle, som bare overvejer den mindste smule at tage på guideskole, skal gøre det. Man kommer ihvertfald ikke til at fortryde det!
Jeg ville gøre det hele om igen!
Jeg ville gøre det hele om igen!
Jeg var på service og co. guideskolen på Malta i november/december 2019. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
Jeg har fået så meget mere end bare en guideuddannelse, jeg har mødt nogle helt fantastiske mennesker og jeg har fået en kæmpe personlig udvikling.
Guideskolen er for mig en oplevelse jeg aldrig ville have været foruden!
Jeg vil anbefale til alle der bare så meget som overvejer det, GØR DET! i kommer ikke til at fortryde det
Världens utvecklingsmöjlighet (2014)
Innan jag åkte till Service & Co så var jag en väldigt tillbakadragen och blyg person som hade svårt att öppna upp. Jag visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på när jag anmälde mig mer än att man skulle kunna få jobb och resa runt i världen som jag verkligen ville.
Men vilken livsupplevelse, jag fick en enorm personlig utveckling, minnen och vänner för livet. Alla blev en jätte stor familj.
Instruktörerna är guld värda och dom verkligen såg en. (Extra tack till Claus som hjälpte mig)
Efter det så har jag både rest runt mer i världen, jag har jobbat som guide och studerat i USA.
Noget ubeskriveligt sker på de 5 uger
Noget ubeskriveligt sker på de 5 uger!
Jeg gik på Malta-skolen i 2019 og selvom jeg havde meget høje forventninger til det der skulle foregå dernede, så blev jeg blæst omkuld med alt det der rent faktisk skete - selvom man ikke skulle tro det var muligt. Både det sociale og ikke mindst faglige aspekt kan ikke beskrives, det skal virkelig bare opleves. Man får meget hurtigt venskaber man nærmest ikke kunne forestille ikke var en realitet forinden guideskolen, derudover bliver man utroligt hurtigt også en lille familie hvor man passer på hinanden.
Jeg vil anbefale service & co. til alle, fordi der er netop er plads til alle også selvom du måske ikke ønsker, at komme ud som rejseleder så får du så mange andre redskaber med hjem der sagtens kan bruges herhjemme men også bare fordi det er en oplevelse man ikke kan være foruden. Jeg ville gøre det igen hvis det var muligt :D
En oplevelse for livet
Gør dig selv den tjeneste og tag på Service & Co's Guideskole!
Jeg er netop selv hjemvendt fra november/december skolen på Malta, og kan nu kigge tilbage på de sjoveste og mest lærerige 5 uger :-)
På 5 uger får du nye venner som hurtigt bliver din nye familie. De sejeste instruktører klæder dig på til at blive den bedst mulige guide, og motiverer dig gennem hele forløbet!
At gå på Service & Co har været en oplevelse jeg aldrig vil glemme, og de får mine varmeste anbefalinger <3
Så hvis du bare den mindste smule overvejer at tage afsted, så gør det! Det bliver en oplevelse for livet :-)
Venner og oplevelser for livet
Hvis du har haft bare den mindste tanke om at skulle prøve kræfter med noget nyt, gerne vil opleve verden eller ikke helt ved, hvad du skal foretage dig det næste års tid, så tag på guideskole. Der er en grund til, at alle os elever giver skolen 5 stjerner! Jeg har aldrig oplevet så meget personlig udvikling på så kort tid. Du vil få venner for livet, oplevelser du aldrig vil glemme, og sammen med de sejeste instruktører vil du lære alt du behøver, for at føle dig sikker når du skal ud som guide! Bliv en del af det fantastiske fællesskab skolen er! Just do it! <3
En mindeværdig oplevelse
Jeg er lige kommet hjem fra Service & Co.-guideskolen i november/december på Malta; og jeg kan på alle måder anbefale andre at gøre det samme. Guideskolen byder på alt: ny læring, personlig udvikling, en masse gode oplevelser samt en helt ny familie. Guideskolen kan af mig kun ses som en mindeværdig oplevelse, som jeg for fremtiden udelukkende vil se tilbage på med et smil på læben; en oplevelse for livet, som jeg aldrig ville have været foruden.
Så vil du være rejseleder eller søger du blot personlig udvikling? Tag på Service & Co.-guideskole - det kan klart anbefales!
Ta på den bedste guideskole i verden!!
Ta’ på den bedste guideskole i verden!!
Jeg har kun stor ros til hele guideskolen og de fantastiske instruktører, som fik os igennem et benhårdt og givende program på 5 uger! Den personlige udvikling som skete, troede jeg aldrig ville ske for mig, men det gjorde det! Så alle der overvejer at tage på guideskole burde tage springet og tage af sted på Service & Co.
Tak for alt!
Det bedste jeg nogensinde har gjort for…
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!!
Absolut fantastisk oplevelse
Det bedste nogensinde
Jeg regnede med, at guideskolen ville blive en kæmpe oplevelse, men at den ligefrem ville komme til at ændre hele ens liv på en positiv måde, var jeg dog ikke klar over. Det var de bedste 5 uger nogensinde, og jeg vil kun anbefale til andre, der blot overvejer det, at springe ud i det og tage på Service&Co’s guideskole - ingen vil fortryde det.
Service og co
Fuldstændig fantastisk oplevelse! Jeg var selv meget sikker på at det var noget fusk at se reklamerede så meget med personligudvikling, men man skal virkelig tage et smut derned for at kunne forstå det! Har elsket hvert eneste minut.

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
De 5 hårdeste og fedeste uger!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Gør dig selv den tjeneste
Gør dig selv den tjeneste, at tage på Service og co. Alle fortjener at give sig selv den oplevelse og den udvikling som skolen giver dig. Jeg er lige landet i Danmark efter at have været på nov/dec skolen på Malta og jeg er så taknemmelig for at jeg tog springet ud i det, selvom jeg faktisk var rigtig meget i tvivl om alt det der ventede mig. Service og co tager dig med storm og du vil være en del af et fællesskab - både blandt elever og instruktører, som alt sammen er med til at ruste dig til at blive branchens bedste guide. Igen - gør dig selv den tjeneste at være en del af service og co