Jeg vil helt klart anbefale service & co! Jeg var i Kenya med dem i 2024 og havde den bedste oplevelse. Alle menneskerne var så søde. Kenya er et fantastisk land at opleve, og har så meget fedt at byd... Zobacz więcej
Jeg vil til hver en tid anbefale, at tage afsted med Service & Co. Jeg var selv afsted i 2024 på deres guideskole i Kenya/Mombasa. Først og fremmest er fællesskabet noget helt særligt, og jeg l... Zobacz więcej
Går inte att beskriva denna utbildning! Via hårt jobb och spännande upplevelser utvecklades jag som människa och träffade fantastiska vänner! Tack vare den gav den mig mitt livs bästa äventyr som guid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig en fed oplevelse! Jeg var på guideskole i Salou, og det var bare så god en tur fyldt med fede oplevelser og udvikling, både i forhold til jobbet som guide, men også virkelig brugbart til and... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Service & Co. tilbyder guideuddannelser med jobgaranti. Vi er Skandinaviens største guideskole og uafhængig af de enkelte rejseselskaber. Vi samarbejder bl.a. med TUI, Apollo, Spies, Bravo Tours, Primo Tours, Århus Charter, SunCharter, Sunweb, Danski, Suncharter, Royal Caribbean, Slopetrotter, Nazar, Club La Santa og mange flere. Vil du være skiguide? Charterguide? Solguide? Aktivitetsguide? Safariguide? Med en guideuddannelse fra os kan du tage ethvert guidejob. En guideuddannelse er dog meget mere end blot en guideuddannelse. Det er fællesskaber og venskaber for livet, personlig udvikling og ikke mindst udfordringer og oplevelser du ikke finder andre steder. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl - tag afsted!
Niels Bohrs Vej 23, 8660, Skanderborg, Dania
- 70 211 222
- info@service-co.dk
- www.service-co.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bare kæmpe tak 🙏🏽
Og med et enkelt blink og en enkelt vejrtrækning fløj 5 uger afsted med noget der føles som 200 km/t. Nu står jeg på “den anden side” med certifikatet i hånden og jeg er nu 30 venskaber rigere, har fået den vildeste uddannelse, et spændende job som rejseleder og en meget dybere indsigt i, hvem jeg selv er.
Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg havde forestillet mig af en skole, der hele tiden havde brandet sig på at være meget mere end, hvad man kender hjemmefra. I mit hoved var undervisning jo “bare” undervisning, men fra dag 1 var jeg mundlam over alle de fantastiske instruktører, der altid formåede at holde os ved ilden med nye input og indgangsvinkler til timerne. Hver eneste dag, gik glad i seng, og så frem til at gentage hele succesen dagen efter.
Jeg er Service & Co dybt taknemmelig resten af livet. Ingen ord kan beskrive de 5 uger. Det skal opleves!
Guideskolen gav mig så meget mere med…
Guideskolen gav mig så meget mere med hjem end en guideuddannelse. Jeg vendte hjem med venner for livet, personlig udvikling, følelsen af at være vokset et par centimeter og at være en ny og forbedret version af mig selv. Menneskerne gav mig følelsen af hjem. Guideskolen er lige så meget en personlig rejse som skal opleves. En oplevelse som ingen andre end guideskolen med Service&Co. kunne give mig.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg var på Marbella holdet under corona, alt blev håndteret så godt og der er intet at sætte en finger på. Både lærer og elever arbejdede godt sammen, og for hver dag der gik blev sammenholdet kun bedre! Undervisningen var spændende og man lærte noget nyt hver dag. Man får så meget ud af at tage på guideskole, både vidensmæssigt, men også personlig udvikling (for hold da op det er vildt), og ikke mindst venskaber for livet!
Jeg vil aldrig være foruden denne oplevelse, så jeg vil klart anbefale Service og Co. til enhver!
Helt igennem fantastisk oplevelse !!
Jeg gik på Service&Co. på Malta i Oktober/November 2020.
Når nogen spørger, hvordan det var at være på guideskole, kan jeg ikke andet end at svare: FANTASTISK !!
Det er den fedeste og bedste oplevelse jeg til dags dato har haft, og jeg ville ønske jeg kunne opleve den på ny.
Jeg er ikke kun blevet udannet guide, men jeg har også fået venner for livet.
Man skaber realtioner på en helt anden måde end man er vant til, og det føltes som om man har kendt hinanden i flere år.
Der går ikke én dag hvor jeg ikke tænker tilbage på skolen, og minderne jeg har fået med hjem.
Jeg er så taknemmelig for Service&Co, og det guideskolen har gjort for mig.
Skulle du være i tvivl så spring ud i det. Du vil ikke fortryde det et eneste sekund !!
Tak for en uforglemmelig oplevelse
Jeg var afsted på Service & Co’s guideskole på Malta i efteråret 2020.
Det er nu nogle måneder siden jeg er kommet hjem og jeg tænker stadig på skolen hver evig eneste dag.
Det var virkelig en uforglemmelig oplevelse🧡
Jeg læste anmeldelserne herinde på trustpilot inden jeg tog afsted, hvor mange skrev, at det var det fedeste nogensinde - til det tænkte jeg, at det skal de jo skrive... Men de havde ret!
Det er virkelig en oplevelse for livet, som ikke kan beskrives, men som skal opleves 🧡
Mit råd til alle (om de vil være rejseguider eller ej) TAG AFSTED!!
Tag springet - en oplevelse for livet!
Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en mange lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lære om dig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber man tager med sig hjem.
Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!
Malta 2020
Malta 2020; bedste oplevelse i mit liv, som virkelig var alle pengene værd! Jeg ville gerne gøre det hele en gang til 😃

En oplevelse for livet
Jeg har kun positive ting at sige, når man snakker om guideskolen Service & Co. Det er meget mere end en guideskole, som jeg ihverfald anbefaler alle at tage på!
Man lære sig selv at kende på et helt andet niveau, og modtager en læring igennem en undervisning af anden kaliber.
Man får også venskaber, som man ikke kan få nogen andre steder. Man er bundet af en unik oplevelse, som altid vil knytte os sammen.

Uforglemmelig oplevelse!
En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker - jeg er ikke i tvivl om at jeg har fået venner for livet.

Verdens bedste oplevelse!
Verdens bedste oplevelse!!
Alle burde gøre sig selv en tjeneste og tage afsted!😆

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Det bedste valg du kan tage for dig selv!
Det bedste valg du kan tage for dig selv! Kæmpe oplevelse, hvor du både får venskaber for livet og du lærer utrolig meget om dig selv og guidelivet. Ville gøre det hele igen hvis jeg kunne, det er helt sikkert! Man får et sammenhold på skolen man kun kan forestille sig hvis man selv har oplevet det! Klart pengene værd!

En uforglemmelig oplevelse!
En uforglemmelig oplevelse! Vil anbefale det til alle. Just do it!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
den bedste og mest lærerige oplevelse…
den bedste og mest lærerige oplevelse nogensinde og jeg vil varmt anbefale det til ALLE! selv dem som jeg selv ikke nødvendighvis vil være guide

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Jeg kan kun sige at det er en oplevelse for livet.
Jeg kan kun sige at det er en oplevelse for livet. Om guidelivet ligger i dine fremtidsplaner eller ej. Det er fem uger, som gør dig stærkere, modigere, ældre, klogere og meget mere selvsikker. Man kan ikke sætte en pris på det man får ud af det. Dine grænser bliver skubbet til det yderste på flere forskellige måder, men med et instruktørhold i den klasse er man slet ikke i tvivl om at de ved præcis hvad de gør.

En oplevelse for livet
Jeg har haft den bedste oplevelse ved at tage på Service & Co guideskole Malta oktober/november 2020. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det hele en gang til, og vil altid glemme min tid på Service & Co. Jeg har lært så meget om mig selv på så kort tid, og fået venner for livet. Undervisningen var mega god, og helt vildt lærerig, både om du skal ud som guide eller ej De har valgt nogle faktastiske instruktør, som virkelig formår at få alle med.
Hvis du på nogle som helst måde overvejer guideskole, så er Service & Co helt klart det rigtige valg. Jeg vil helt klart anbefalde dem til alle jeg kender!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Det er en oplevelse for livet!!
Det er en oplevelse for livet!!! Både det sociale og skolen er fremragende!!!

Service og co. er super
Jeg har haft sådan en god oplevelse med at tage på guideskole med service og co. Ikke bare er undervisningen super god, men de har også valgt nogle skønne instruktører, der virkelig formår af føle at du kan deltage i undervisningen og at det er okay at lave fejl. Selvom det har været Corona tider, har de haft en sikkerhedschef med som virkelig har formået at få en til ar føle sig sikker i denne tid. Der har været meget forskellig undervisning hvor vi har lært at forstå os selv før vi skulle lære at forstå andre og hvordan de skal håndteres. Service og co. er virkelig den rigtige guideskole

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Helt klart en oplevelse for livet
Helt klart en oplevelse for livet, man lære så meget om sig selv og får en masse nye venner! Vil helt klart anbefale at tage afsted

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Du vil ikke fortryde det!
Jeg er lige hjemvendt fra Service&COs guideskole på Malta (okt.-nov. 2020). Jeg fortryder ikke 1 sekund at jeg tog afsted. Hvis du går med tanken om, at du gerne vil på guideskole, skal du gøre det - også selvom du måske ikke har lyst til at blive guide. Du får så meget lærerig undervisning af de helt exceptionelle instruktører, og tro mig, de er nok de bedste man overhovedet kunne tænke sig.
Jeg havde rigtig høje forventninger til Service&CO inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv, og har udviklet mig meget mere end jeg troede var muligt.
Service&CO har givet mig venskaber som jeg aldrig nogensinde ville være foruden.
En ting, som jeg synes de godt lige kunne have advaret om hjemmefra, er at du får så mange oplevelser og venskaber du ikke vil hjem fra, så sidste dag kan du godt regne med én stor tudefest..
Tag med Service&CO på guideskole, og du vil ikke fortryde det!

Odpowiedź od Service & Co - guideskole
Min opfordring: Tag af sted!
Jeg tog af sted med Service & Co på Malta i oktober/november 2020. Jeg havde ret høje forventninger, og alligevel har skolen formået at overstige mine forventninger på alle tænkelige måder. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle lære så meget om mig selv og andre mennesker på kun 5 uger. Jeg er blevet udfordret på den mest fantastiske måde hver eneste dag, og jeg har lært så meget af det. Jeg er blevet konstant overrasket over, hvor meget jeg er i stand til, og jeg ville ikke have været foruden den oplevelse, som Service & Co er.
Man bliver rustet til at klare jobbet som rejseleder og dets udfordringer samtidig med, at man får de sjoveste oplevelser med sine venner på skolen. Jeg kan virkelig anbefale, at man tager af sted, uanset om man vil være rejseleder bagefter eller ej. Uddannelsen er bestemt brugbar for alle, fordi man udvikler sig utroligt meget personligt.