Måtte pga sygdom annullere vores rejsebog skulle have refunderet skatter og afgifter. Det gjorde de for den ene billet, men mangler for 3 billetter. Har skrevet via deres chat - hvor de lover en mass... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De sygeste hustlere! Solgte 12 mennesker via seat24 og flybillet.dk billetter til en afgang der ikke eksisterede! Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver... Zobacz więcej
Her bør stå "nul" stjerner. Denne virksomhed er det rene fup. Kriminel adfærd. Har ventet i mere end 10 uger på refund af billetter. Hverken chat, tlf eller mail fungerer. Hvis det er Turkish Airline... Zobacz więcej
Due to a strike in Frankfurt, all Friday flights were cancelled. Even the next day, they refuse to acknowledge that the flight is cancelled, stating that it says "confirmed" in their systems. They ref... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- www.seat24.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Denne agent har snydt mig for DKK 7.099!
Etraveli Group er et svensk selskab, der sælger flybilletter under forskellige brands så som Seat24, Flybillet, Supersaver, Flyrejser, Travelstart, m.fl. Uanset hvilket af disse brands du køber fra, er det de samme mennesker og samme operation, der står bag,
Etraveli Group har snydt mig for DKK 7.099 ifm. at jeg skulle have min datter hjem fra Jamaica under Corona pandemien sidste forår.
Da flyveren hjem til Danmark blev aflyst af flyselskabet, kostede det penge at ombooke!!
Åbningen af Jamaica blev udskudt tre gange, og de tre ombookinger som dette resulterede i, kostede mig i alt DKK 7.099. Da Jamaica så endelig åbnede op igen, var de DKK 7.099 kun nok til den laveste klasse ombord, hvorfor der var en måneds ventetid på at få en billet hjem. Jeg endte derfor med at købe en ny billet direkte hos et andet flyselskab.
Hos Etraveli Group nægtede de at refundere de aflyste afgange. I stedet fik jeg tilbudt en komplet værdiløs vaucher, som det er stort set umuligt at få noget som helst ud af – det er rent tyveri…
Etraveli Group har et skuffeselskab i Hillerød, men bliver reelt drevet fra Stockholm. Det betyder i praksis, at du som dansk forbruger er meget dårligt stillet, hvis denne agent ikke leverer som aftalt.
Min anbefaling er derfor klar: Køb IKKE flybilletter gennem hjemmesider som Flybillet, Supersaver, Flyrejser, Seat24 og Travelstart!! Det er Etraveli Group, som står bag, og Etraveli Group lever IKKE op til dansk lovgivning, da de agerer som agent uden nogen form for ansvar!
Køb hellere billetten direkte gennem flyselskabet, da det stiller dig betydelig bedre, hvis der opstår problemer.
Har du været så letsindig at købe en flybillet gennem et af Etraveli Group's mange brands, og de ikke leverer som aftalt, vil jeg anbefale dig hurtigst muligt at foretage en indsigelse til MasterCard eller Visa via din netbank.
Det er den vej igennem, at du har den største mulighed for at få dine penge tilbage, for ydelser som Etraveli Group ikke har leveret...
Jeg har samme problem lige som alle…
Jeg har samme problem lige som alle andre med returnering af pengene, de er ligeglad med konerne og ville ikke tage ansvar for det lørt de har lavet.
Aldrig aldrig handler med dem... de snuder folk.. vi har ringet rundt i flere timer uden resultat...
Total scam
Total scam, won't refund your money, can never get ahold of customer support. Book directly with the airline and stay away from this place!
Venter stadig på refusion
Venter stadig på refusion. Skulle til London marts 2020, refusion fra flyselskabet har Seat24 modtaget i november 2020 , men har endnu ikke sendt dem videre til os.tænk at de stadig kan sælge rejser!!!
Stoler ikke på SEAT24...
Har læst mange af anmeldelserne om firmaet. ALLE udtrykker mistillid og dét der er værre.
Efter at have ventet forgæves siden medio November 2020, på tilbagebetaling af noget så enkelt som min returbillet København/Bangkok, har jeg nu overgivet sagen til Flyhjælp.dk.
Er spændt på om Flyhjælp. dk kan fremme en tilbagebetaling af mine penge. Det vil i givet fald koste mig 30 procent af det refunderede beløb, men er mindre væsentligt. Kan jeg undgå at SEAT 24 eventuel bare "scorer" mine penge er det pengene værd. Stoler ikke på Seat"24"...
Til gengæld har jeg store forventninger til Flyhjælp.dk efter at have læst anmeldelser om firmaet på Trustpilot.
John.
They won't return your money in any…
They won't return your money in any case. I got a automatic mail from them that I should contact the flight company.. Flight company told me Seat24 should help me.
Voucher? Try and see if you at least can get that..
Please stay away from Seat24!
En amatør virksomhed
En amatør virksomhed. Når du forsøger at komme i telefonisk kontakt med virksomheden får du indledningsvis anvisninger på dansk, for derefter at blive omdirigeret til en Indisk person, som på gebrokkent engelsk ikke på nogen måde er i stand til at yde dig en effektiv service.
Jeg har købt 2 flybilletter, og de vil ikke tilbagebetale eller yde nogen form for refusion grundet Covid-19.
Håber andre rejselystne finder andre alternative serviceudbydere/rejsearrangører.
Har skullet ombooke en flyrejse på…
Har skullet ombooke en flyrejse på grund af corona.
Så blev fdet ombookede fly aflyst og jeg blev tilbudt penge retur eller et nyt fly, der ikke passede mig.
Jeg turde imidlertid ikke acceptere pengene retur på grund af nervøsitet for ikke at få pengene, da det efter i hvert fald 10 opkald til firmaet klart har vist sig, at dette firma ikke er kundevenligt. En gang nåede jeg så langt at jeg bare skulle betale et gebyr for ombookningen, men da billetten stadig ikke kom, og jeg endelig fik fat i dem, skulle jeg betale tre gange så meget for at få en ny billet. Dette valgte jeg så efter nogen betænkningstid, men nu kunne heller ikke det tilsyneladende lade sig gøre.Ved opringningerne blev jeg omstillet igen og igen med uendeligt lange ventetider. Uanset at jeg har været i forbindelse med dem disse mange gange, har jeg endnu aldrig fået fat i den samme sagsbehandler, og alle har skullet høre min anmodning om ombooking helt forfra. I skrivende stund aner jeg ikke om denne ombookning overhovedet vil lykkes for mig. Det er som om firmaet med vilje cutter mig af, hver gang jeg er i nærheden af en løsning.
Jeg har et par gange forsøgt den danske afdeling,men uanset ventetider på over en time er jeg aldrig kommet igennem.
Fly booket via SEAT (skulle flyve med…
Fly booket via SEAT/(Etraveli trak beløbet på min konto) (flyselskabet var Lufthansa) aflyst af Lufthansa i oktober. SEAT24 sagde jeg skulle kontakte Lufthansa. Lufthansa at jeg skulle kontakte SEAT24. Jeg kontakter SEAT24, som tager et gebyr på ca. 200 kr. for at ordne sagen. Dette vælger jeg, da jeg ikke har andre muligheder. Bad om pengene retur. Har siden jævnligt fået mails om, at man beklager den lange ventetid, men at sagen er i gang osv. Har til dato ikke fået mine pengene endnu. Tænker at jeg nok ikke ser dem. Vil nu klage til et forbrugerklagenævn. Andre billetter jeg har booket direkte hos Lufthansa, SAS og selv Easyjet i denne coronatid, hvor flyene blev aflyst er blevet refunderet med det samme uden problemer! Fremover booker jeg kun fly DIREKTE hos flyselskabet! Og aldrig gennem SEAT24 igen.
Snyd og bedrag
Fuldstændig uacceptabel håndtering af coronakrisen. Har forsøgt at få flybilletter refunderet siden marts - stadig uden held. Og det er umuligt at få et svar - eller bare komme i kontakt med dem. Hvilke myndigheder kan man melde dem til? Virker helt igennem bedragerisk.
Jeg skulle have penge retur for en…
Jeg skulle have penge retur for en aflyst flyrejse 28. marts. Selvom SAS forlængst har betalt pengene til Seat24, har jeg ikke set pengene endnu.
Dette er under al kritik
Dette er under al kritik. Jeg skulle have været til Portugal i maj. Jeg ændrede billetterne til en voucher, men i august ville jeg gerne have pengene retur. Jeg har stadig ikke fået dem!! Der er så dårlig kundeservice. Jeg har talt med flere medarbejdere over dårlige telefonforbindelser, der talte dårligt engelsk. De var også uhøflige. Brug ikke dette selskab. Køb flybilletter direkte hos flyselskaberne.
Mit fly blev aflyst pga corona i maj og…
Mit fly blev aflyst pga corona i maj og har stadig ikke fået pengene tilbage. De er umulige at komme i kontakt med...
Manglende tilbagebetaling : HXUAFV
Har nu flere gange i nov kontaktet jer pr mail, for at få afsluttet denne sag.
Hvornår giver i en tilbagemelding?
I er jo kun mellemled
Service er ikke eksisterende
Poul Erik Olsen
Mangler tilbagebetaling fra Juli
Når dette Corona er overstået, er Seat24.dk og dets søsterselskaber, de sidste steder jeg vil købe mine kommende billetter!!
Det er under AL kritik at der ikke har været mere interesse i at hjælpe forbrugerne.
Man kan ikke længere ringe til dem.
Det lugter af at pengene aldrig kommer tilbage.
Kriminelt er hvad det er.
Bestil aldrig billetter gennem Seat 24
Bestil aldrig billetter gennem det her selskab! Henvendelser til kundeservice på deres danske nr. bliver besvaret efter lange vente tider fra nogen fra Indian, Pakistan osv.. på meget dårlig og uforståelig engelsk eller andet sprog end dansk! vedr. tilbagebetaling af aflyste rejser, har vi heller ikke fået vores penge tilbage siden starten af COVID19 i år, men så har jeg kontaktet vores MASTER CARD som vi købte billetterne med i sin tid har fået pengene tilbage den vej igennem! Så er det MASTER CARD der tager fat i det her selvskab!
Mangler stadig refundering fra APRIL
Mangler stadig refundering fra APRIL
RYANAIR siger de har refunderet til jer.
Jeg har skrevet 3 mails og modtaget intet svar.
Nu prøver jeg så jeres lange telefonkø.
EDIT: efter at have ventet i 30 minutter, gik den bare over til en optaget lyd og lagde på...
De penge er vist væk, men I får i hvert fald ikke flere !
Book aldrig gennem dette firma.
Book aldrig gennem dette firma.
Firmaet fortjener ikke en gang den ene stjerne de har fået, men man kan desværre ikke give dem mindre.
Firmaet bryder både regler ift. lovgivning angående regler for aflysning fra luftfartsselskabets side. De er ikke til at komme i kontakt med samt ubehøvlet personale, som blot lægger røret på, når man stiller kritiske spørgsmål.
Ingen refusion eller mulighed for kontakt
Ligesom så mange andre blev vores rejse aflyst helt tilbage i marts, hvor vi havde booket billetter i november måned. Vi tog efterfølgende kontakt til seat24, hvilket var tæt på umuligt. Vi slog koldt vand i blodet og håbede på de "bare" var presset som så mange andre selskaber. Efter utalige ubesvarede mails og opkald, hvor der ikke er mulighed for at komme igennem, har vi her flere måneder efter hverken fået ordentlig kontakt til selskabet eller vores penge retur. Hver gang man ringer ender man enten til en voicemail der siger alle medarbejdere er flyttet fra telefonlinjen til udbetalinger, så det ikke er muligt at ringe og hvis man prøver på andre måder sidder man i en lang kø og kommer aldrig igennem selv efter flere timer.
Dårlig service når der er problemer
Jeg ved godt at Covid-19 har vendt op og ned på meget hos flyselskaberne, men netop derfor kan der jo blive brug for hjælp. Forvent IKKE at hjælp fra Seat24.dk! De svarer ikke på mails, og du kommer sandsynligvis til at hænge TIMER i "venteposition" i telefonen, før du kommer til at tale med en inder som er svær at forstå (dette er ikke racistisk ment - det var det jeg oplevede). Og på en dårlig dag bliver linjen umotiveret afbrudt.... og så er det bare at starte forfra! Hvis jeg kunne have givet 0-stjerner, så havde jeg gjort det. P.g.a. nøl fra deres side, endte min rejse med at blive godt kr. 900,- dyrere (godt 50%). Jeg er langtfra imponeret!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.