Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tränat på Sats i Oslo i snart 10 år. Förstår egentligen inte varför jag är kvar men det är väl pga. bristande konkurranse. Sats anställda tar inte hand om lokalerna eller kunderna. Är bara kids... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hyggelig

Hyggelig, hjelpsom og raskt levert.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele, og er glade for at du er fornøyd 💙

Sats topp. Feel24 bunn

Når det kommer til kundeservice på chat er de raske og hjelper til så bra de kan. De er i hvert fall MYE bedre enn Feel24

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår! 😊 Vi skal fortsette å gjøre vårt beste for å hjelpe deg, og det var ekstra hyggelig med sammenligningen 💙 Takk for at du tok deg tid til å dele!

Raskt og enkelt.

5 sierpnia 2025

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS! 💙

Oceniono na 5 z 5

Rask og god hjelp på chat

Fikk rask og god hjelp på chat for å legge inn nytt betalingskort. Betaler for annen bruker og var logget inn med feil profil :)

28 lipca 2025

Hei Hege! 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 💬 Vi er glade for å høre at du fikk rask og god hjelp via chat 💻💙 Det er ikke alltid lett når man er logget inn med feil profil, men vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med å få det løst 🙌

Fikk raskt svar 👍🏼

Fikk raskt svar på mitt spørsmål. Veldig fornøyd 👍🏼

28 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen 💙 Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte! 💪😊

Oceniono na 5 z 5

Takk for god service da sønnen…

Takk for god service da sønnen ombestemte seg

22 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre! 💙 Tusen takk for tilbakemeldingen, vi er glade for at dere fikk god hjelp, og ønsker både deg og sønnen din velkommen tilbake når som helst! 🙌😊

Konstruktiv og vennlig

Konstruktiv og vennlig, fikk god hjelp

24 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding! 💙 Så fint å høre at du fikk god og konstruktiv hjelp, det setter vi stor pris på! 🙌

Hyggelig og rask hjelp.

Hyggelig og rask hjelp

23 lipca 2025

Hei Tonje! 🌟

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din! 💬 Det gleder oss å høre at du opplevde hjelpen som både hyggelig og rask 🙌 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss 💙

Fin lett samtale

Fin lett samtale

23 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding! 💬😊 Vi er glade for at samtalen opplevdes lett og fin, alltid her for å hjelpe deg! 💙

God kundeservice

Svært god hjelp fra hyggelige kundebehandler Maria. Hun hjalp meg å finne en løsning på en problemstilling som fungerte veldig godt for meg.

21 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 💙 Så godt å høre at Maria kunne hjelpe deg med en god løsning, det setter vi stor pris på å høre! 💪😊

Oceniono na 4 z 5

God kundeservice

God kundeservice, men dårlig produkt. Feilfakturering osv. men kundeservicen var helt fantastisk😊

21 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for ærlig tilbakemelding! 💙 Vi beklager virkelig feilfaktureringen og andre utfordringer, men det er godt å høre at du opplevde kundeservicen som fantastisk. Vi jobber hele tiden med å forbedre både systemer og medlemsopplevelse, og setter pris på at du tok deg tid til å si ifra. 💪

Rask og god hjelp

Rask og god hjelp. Helt topp

18 lipca 2025

Hei,

Oceniono na 5 z 5

Kari er en veldig snill og hjelpsom…

Kari er en veldig snill og hjelpsom kundeservice agent, jeg rekomenderer henne veldig høyt!

11 lipca 2025

Hei Oskar,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du trekker frem Kari og hennes kundeservice. Det gleder oss å høre at hun var til god hjelp. Vi skal videreformidle rosen til henne.💙

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej