Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild a... Zobacz więcej
Fik uheldigvis bestilt hos en restaurant, som Room Service trods utallige forsøg ikke kunne komme i kontakt med. Men med hjælp fra kundeservice kunne vi finde en anden restaurant, som leverede en supe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan levere uanset hvorfra i Kbh. Det koster lidt, men det er ok. Har gode spise steder med varieret udbud. Jeg ender ofte med at vælge roomservice. Feedback: Lidt svært at tyde på bestillingssiden, o... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra restauranter i København. Vi leverer den mad du ønsker direkte til din hoveddør, og i København kan vi levere på kun 1 time.
Nikolajgade 20, 1068, København SV, Dania
- kundecenter@roomservice.dk
- www.roomservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Maden var helt kold da den endelig…
Maden var helt kold da den endelig dukkede op. Vi bestilte 5 burger fra Halifax kl 18, og fik at vide det ville ankomme inden 18.50. Det kom så 19.10 og var helt koldt. Og pommes frites er godt nok kedelige når de er kolde.
Med en regning på over 1000 kr er det ærgerligt, at maden er så kold at man næsten ikke gider spise den. Specielt ikke når ser er 1.5km til restauranten og jeg kunne have hentet det på cykel uden varmetaske og det formodentlig stadig ville være varmt.
Det er første oplevelse med roomservice, og måske endda den eneste. Jeg kunne heller ikke få lov at bruge den 15% rabat kode jeg ellers lige havde fået med mailen.

Super lækker mad fra Madklubben
Super lækker mad fra Madklubben - alt var saftigt/sprødt/velkrydret, som det skulle være - perfekt torsk, sauce, palmekålsalat og kartofler, både fritter og mos - MUMS <3

Hurtig og nem bestillling
Hurtig og nem bestillling, fleksibel mht ændring - fantastisk service team og levering lige på klokkeslettet. Kan kun anbefales...

Odpowiedź od Room Service
Super lækker, nem og hurtig mad!
Virkelig lækker, autentisk, italiensk pizza - vi var dybt begejstrede!

"Super god service
"Super god service! Bestilte og 22 minutter senere modtog vi maden. Vi bestilte maden til levering hurtigts mulig og de lovede levering indenfor 25-40 min. Da sulten allerede havde meldt sig da vi bestilte håbede vi på, at maden blev leveret hurtigst muligt-og det skal jeg love for at den blev. Det er første gang men bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Roomservice! Hurtigt levering, super venlig chauffør og dejlig mad.

Odpowiedź od Room Service
Nemt og mange restauranter at vælge…
Nemt og mange restauranter at vælge imellem

Odpowiedź od Room Service
Levering præcis på aftalte tid
Levering præcis på aftalte tid. Super.

Odpowiedź od Room Service
Små kiksere undervejs, men super lækker mad og meget serviceminded support
Valgmulighederne på hjemmesiden stemte ikke helt overrens med Wolt. Men medarbejderen i live-chatten fik dog hurtigt kontaktet resturanten og rettet det. Maden var super lækker, men der manglede nogle forårsruller. Igen kontaktede jeg live-chatten, som svarede med det samme og sendte restauranten ud med nogle flere forårsruller. Så virkelig lækker mad, meget hurtig og kompetent support, men dog desværre lidt kiksere undervejs, hvorfor jeg kun giver 4 stjerner.

Lækker mad til tiden
Lækker mad til tiden. Bestilte til nytårsaften og maden var lækker og nem at tilberede færdigt. Kan varmt anbefales.

Suveræn service
Suveræn service - lynhurtig levering og maden fra halifax var lækker, varm og præsenterede sig som gourmet.
Room Service portal er let at anvende, overskuelig - og supporten var super hjælpsomme og jeg kom igennem med det samme, da jeg lige skulle rette noget på min bestilling.
Jeg lærte Room Service at kende fra mit arbejde, hvor vi jævnligt benytter deres fælllesbestillingsfunktion - DET virker bare. Tak Room Service

Bare i orden service.
Bare i orden service.
Maden kom 10min før aftalt tid, hvilket ikke gjorde noget denne gang og maden var stadig varm og smagte skønt.

Fremragende service
Første gang jeg prøver jeres service samt mad fra Halifax. Men ikke sidste gang. Havde bestilt til kl. 1300. og prik 1300 ringer det på min dør. Det sødeste bud! Og burgeren jeg bestilt fra Halifax...... super! :) Meget tilfreds. Godt nyt år til jer hilsen en ny og meget glad kunde.

Odpowiedź od Room Service
Jeg havde bestilt bacon til min burger…
Jeg havde bestilt bacon til min burger fra Halifax i stedet fik jeg hældt bacon over mine søde kartoffel pomfritter, hvilket formentlig skyldes, at tilkøbet blev opdaget i slutning af ekspeditionen af restauranten. Dette er særdeles utilfredstillende.
Levering til tiden og maden var super…
Levering til tiden og maden var super lækker