Room Service  Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik uheldigvis bestilt hos en restaurant, som Room Service trods utallige forsøg ikke kunne komme i kontakt med. Men med hjælp fra kundeservice kunne vi finde en anden restaurant, som leverede en supe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

"Super god service! Bestilte og 22 minutter senere modtog vi maden. Vi bestilte maden til levering hurtigts mulig og de lovede levering indenfor 25-40 min. Da sulten allerede havde meldt sig da vi bes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan levere uanset hvorfra i Kbh. Det koster lidt, men det er ok. Har gode spise steder med varieret udbud. Jeg ender ofte med at vælge roomservice. Feedback: Lidt svært at tyde på bestillingssiden, o... Zobacz więcej

1. Take away

Napisane przez firmę

Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra restauranter i København. Vi leverer den mad du ønsker direkte til din hoveddør, og i København kan vi levere på kun 1 time.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

967 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Lækker mad. Træls levering.

Lækker mad, lige til den salte side. Vedkommende der bragte maden ud kunne ikke finde ud af at åbne døren - trods talrige forklaringer. Så det endte med at jeg var nødt til at gå ned på gaden og hente det selv. Træls oplevelse.

12 grudnia 2021

Hej Karen,

Først og fremmest; skønt at maden var lækker og smagte som den skulle.
Vi er dog kede af, at leveringen var knap så tilstrækkelig.

Vi håber på, at vi formår at finde vej til dig en anden god gang.

God jul, trods alt.

Levering til tiden.

10 grudnia 2021

Hej Anne,

Det er vi glade for. Tak for ordren og god jul :-)

Levering og mad fra Kiin Kiin to go

Levering og mad fra Kiin Kiin to go, super lækkert. Chaufføren ankom til tiden og var smilene og imødekommende, han bar også mundbind, super fint. Tak.

5 grudnia 2021

Hej Dominique,

Dejligt. Det er lige sådan det skal være :-)

God jul.

Fantastisk nem bestilling

Fantastisk nem bestilling, især at jeg let senere kunne lægge til ordren. Fin levering som aftalt. God oplevelse. Jeg vil kikke efter Room Service som mulighed igen til mit næste møde

25 listopada 2021

Hej Stina,

En fornøjelse at betjene dig. Vi glæder os til næste gang :-)

Aamanns, fantastisk

Aamanns, fantastisk smørrebrød, enkelt med rigtig god smag.

16 listopada 2021

Hej Hans,

Skønt, at maden smagte godt!

Du er altid velkommen en anden gang :-)

Oceniono na 4 z 5

Det var super lækker mad og…

Det var super lækker mad og leveringstiden blev nogenlunde overholdt - men dyrt.

9 listopada 2021

Hej Dorthe,

Det glæder os på dine vegne, at maden var velsmagende og lækker samt at leveringstiden var indenfor rammerne.

Room Service er nok dyrere, end det man ellers er vant til, når man bestiller mad udefra. Det skal dog også ses i lyset af, at vi for det meste har "rigtige" restauranter som samarbejdspartnere og ikke blot fast food. Når det er sagt, forsøger vi dog at tilbyde det til så favorable priser som muligt.

Vi er glade for, at du havde tillid til at bestille fra os, og vi håber, at vi må få æren igen en anden gang.

Oceniono na 2 z 5

Sultne gæster pga ordrefejl

Burgere blev leveret til tiden, men uheldigvis kun 3 ud af de 14 burgere som vi havde bestilt til festen. Efter fejlen blev opklaret, ble den resterende ordren leveret 40min senere.

5 listopada 2021

Hej Hilde,

Vi beklager miseren. Godt, at det blev opklaret, selvom det selvfølgelig ikke gør det en bedre oplevelse.

Vi tager det med videre i vores fremtidige bestræbelser på at undgå sådanne fejl.

Super lækker mad

27 października 2021

Hej Daniel,

Dejligt at høre, at maden levede op til forventningerne.

God jul. :-)

God opfølgning fra Room Service's kundeservice

Fik en meget fin opfølgning på lækker mad, der ellers var lidt kold - super professionelt, må man sige, så jeg har ikke bestilt hos Room Service for sidste gang!

26 października 2021

Hej Thilde,

Vi er selvfølgelig meget kede af, at det ikke lykkedes at ramme plet med din ordre.

Tak, fordi vi kunne få en kort dialog om det, hvor vi også fik lejlighed til at undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Du ønskes en god jul.

Leveret 1 min fra den aftalte tid

Leveret 1 min fra den aftalte tid, af en yderst sød og mørklødet fyr.

Maden smagte utrolig godt og var helt frisk.
Kan varmt anbefales

Alt til ug.

11 października 2021

Hej Henning,

Fantastisk at høre, at det hele forløb planmæssigt.

Vi håber at få æren af at kunne betjene dig igen en anden gang :-)

Oceniono na 1 z 5

Min burger var desværre kold

Min burger var desværre kold - endda meget kold

7 października 2021

Hej Jane,

Du bestilte din mad klokken 19.25. Restauranten var færdig med at tilberede maden klokken 19.50. Vi hentede maden fra restauranten klokken 19.56 og var hos dig klokken 20.05. Det kan vi ikke gøre hurtigere.

Men derfor anerkender vi selvfølgelig, at du har haft den oplevelse, at maden var kold. Det beklager vi naturligvis.

Vi vil alligevel sige tak for ordren og fordi du havde lyst til at afprøve konceptet.

Du ønskes en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Altid god kundeservice og udbud

Altid god kundeservice og spændende udbud af restauranter

3 października 2021

Hej JK,

Det glæder os at høre. Du er altid velkommen :-)

De kom 30min for sent.

De kom 30min for sent, men ellers alt andet rigtig godt.

1 października 2021

Hej Oli,

Vi beklager forsinkelsen. Godt at høre, at maden til gengæld smagte, som den skulle :-)

Oceniono na 4 z 5

God service. Jeg havde bestilt mad og lavet en fejl på bestilling og kundeservice hjalp mig med at rette den.
maden smagte ganske fint og det var en fornuftig portion, men det var ikke noget at råbe hurra for!

18 września 2021

Hej Emil,

Det lyder til, at det i det store hele var en ok oplevelse. Vi tilstræber altid at blive endnu bedre, og derfor er det vigtigt for os, at smag og kvalitet er i top. Vi har derfor noteret os, at du ikke var helt 100% tilfreds med maden fra pågældende restaurant.

Oceniono na 5 z 5

God mad og varm ved levering

16 września 2021

Hej Steen,

Det lyder til, at det gik helt efter planen. Skønt! :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid god mad til tiden.

11 września 2021

Hej Anne Mette,

Det er vi glade for at høre. Du er altid velkommen :-)

Elendig oplevelse.

Elendig oplevelse.
Afgiver ordreren og venter i 25 minutter før restauranten vælger at annulere ordreren fordi at de har for travlt. Så skal de lade være med at optræde hos Roomservice.
Så brugt 30 minutter på at finde alle de retter vi skal have og 25 minutter på at vente. ELENDIGT!!!!

Kl. var 1732 da vi bestilte, så SÅ travlt kan man vel heller ikke have som restaurant.

11 września 2021

Hej KK,

Vi er ekstremt ærgerlige over, at vi ikke kunne tilbyde dig den oplevelse, som du havde håbet på. Vi har noteret os dit feedback og vi er gået videre med det internt.

Det glæder os, at vi kom i dialog med dig, og at der kunne indgås en aftale om et "plaster på såret".

Feedback er enormt vigtigt for os, så tak for at give din mening til kende.

Room Service

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej