Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild a... Zobacz więcej
Fik uheldigvis bestilt hos en restaurant, som Room Service trods utallige forsøg ikke kunne komme i kontakt med. Men med hjælp fra kundeservice kunne vi finde en anden restaurant, som leverede en supe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Super god service! Bestilte og 22 minutter senere modtog vi maden. Vi bestilte maden til levering hurtigts mulig og de lovede levering indenfor 25-40 min. Da sulten allerede havde meldt sig da vi bes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan levere uanset hvorfra i Kbh. Det koster lidt, men det er ok. Har gode spise steder med varieret udbud. Jeg ender ofte med at vælge roomservice. Feedback: Lidt svært at tyde på bestillingssiden, o... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra restauranter i København. Vi leverer den mad du ønsker direkte til din hoveddør, og i København kan vi levere på kun 1 time.
Nikolajgade 20, 1068, København SV, Dania
- kundecenter@roomservice.dk
- www.roomservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt i orden.
Lækker og velsmagende -både burgere og andet tilbehør. Hurtig levering.

Odpowiedź od Room Service
Burgeren var kold og de sweet potato…
Burgeren var kold og de sweet potato fries var bløde.

Det fungere bare som altid til UG
Det fungere bare som altid til UG

Odpowiedź od Room Service
God mad til tiden, men overpris
God mad til tiden. Men udover det høje, dog rimelig leveringsgebyr, så lægger de ca. 20 procent oven i restaurantens priser. Jeg føler mig lidt snydt over uigennemsigtig prissætning.

Godt udbud af restauranter
Bestilte fra Poco Picante på en dag hvor der var Tour de France i byen så formentlig travlt med take out alle vegne. Restauranten var meget længe om at lave maden og en halv time efter buddet skulle have været fremme, så ringede jeg til Room Service. Jeg kom igennem efter lidt kø og det virkede som om de havde styr på situationen, kendte problemet allerede, og kunne forsikre mig om at maden lige var blevet hentet - med klokkeslæt - og buddet var på vej.
Jeg kan se at denne restaurant er normalt længe om at levere (se Trip advisor) og Room Service kan ikke få skylden.
Det tog buddet cirka det samme som Googles anslåede køretid, men han skulle vel også tilbage til sin bil, og maden var varm da den kom. (Jeg opdagede lidt for sent at på websiden kunne man følge ham på kortet så jeg kunne have fulgt med i hans rute også. - god feature!)
Han tog sin telefon på vej ud af bilen, ringede et nummer og begyndte at tale så han kunne sjovt nok ikke snakke til mig, måske fordi han ikke gad få en overhaling for forsinket mad - men jeg var ok afklaret (omend sulten) efter at have snakket med kundeservice.
Virkelig lækker mad som var ventetiden værd, men bestil næste gang til en time før man skal spise - ialt 50 minutter forsinket.

Odpowiedź od Room Service
Hurtig levering og maden var som…
Hurtig levering og maden var som forventet.

Odpowiedź od Room Service
Best in customer service (satisfaction)
After having a particular bad couple of experiences with Wolt I realize how good roomservice is in comparison and just generally and thought I would share my experience. I place an order for burgers from cock's and cows. They called me to tell me that their driver was running late and they were having the restaurant remake the order and would additional issue a credit since the order was so late. This was on a Friday when delivery is usually pretty long. I was so impressed with this level of service. I was. also very pleased to receive my order that was still warm. All this and I did not have to do anything extra. This is excellent customer service.

Odpowiedź od Room Service
Dejlig mad i perfekt stand og uden tegn…
Dejlig mad i perfekt stand og uden tegn på transport. Til tiden og instruks i kommentar fulgt. Rigtig god oplevelse.

Det var første gang
Det var første gang, jeg brugte Room Service.
det er en fed hjemme side med gode fotos af maden , nem struktur , og lyn hurtig behandling. Jeg fik mad fra wokshop i Hellerup, og det var også pisse godt så 5 stjerner herfra.

Odpowiedź od Room Service
Super nemt at navigere rundt på sitet
Super nemt at navigere rundt på sitet. Har kun haft gode oplevelser med bestilling via Room service

Odpowiedź od Room Service
Rigtig lækker mad fra Madklubben. Levering til tiden, så maden var med fin temperatur.
Rigtig lækker mad fra

Har benyttet RS 2 gange
Har benyttet RS 2 gange. Første gang fik jeg først leveret en anden kundes mad fra en helt anden restaurant ved en fejl. Så kom chaufføren tilbage og tog det med og lovede at hente, det jeg havde havde bestilt.Da min mad endelig nåede frem 3 kvarter senere end oplyst ved bestilling var den helt kold og der manglede desuden noget af det bestilte. Ganske vist fik jeg et gavekort som kompensation, med det mad jeg bestilte ved brugen af det var ligeledes halvkold og ikke af særlig god kvalitet ...

Odpowiedź od Room Service
Fin mad ikke store portioner og til…
Fin mad ikke store portioner og til tiden.

Vellavet thai wok
Maden var vellavet og stadig varm ved ankomst. Der er rigeligt i forhold til to portioner. Råvarerne var friske, men måske bar det lidt præg af at have kogt i længere tid?

4xleveringspris, altid kold mad og elendig kundeservice
Leveringspris X4, og de seneste 3 gange jeg har bestilt fra jer var maden forsinket minimum 1 time.. herudover er jeres kundeservice nok det mest arrogante jeg har været udsat for… Men forstår leveringspris hvis jeres bude skal køre i teslaer.
Jeg skriver til jer på Facebook i et opslag hvor jeg skriver om mine oplevelser - og her svarer i så følgende:
Hej Mark. Vi er kede af at høre at du har haft en uheldig oplevelse med vores levering og vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at gøre os umage, men her har vi fejlet. Det beklager vi. Vil du ikke sende os en besked her på Facebook, med dit ordrenummer og forløbet? Så kan vi råde bod på din oplevelse.🙂
Mvh. navn fjernet / Room Service
Jeg beskriver så forløbet i en besked på Facebook men får aldrig svar retur - nu er der gået 3 uger og jeg har fortsat intet hørt.
Alt det jeg oplever bekræfter mig i at jeg havde fuldstændig ret omkring Roomservice. Det er den mest arrogante service man kan tænke sig, og så får man lov til at betale kassen.
Brug andre leveringstjenester i stedet er mit råd.

Odpowiedź od Room Service
hey roomservice er top,,,lover hvad De…
hey roomservice er top,,,holder hvad De lover,,,,'
Henrik

Odpowiedź od Room Service
Maden var desværre som oftest halvkold
Maden var desværre som oftest halvkold, når den ankommer (senere end den angivne tid).