Restaurant Meille Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Købt 2 middage gennem downtown. På dagen, da vi skulle derind blev det aflyst gr vandskade. Efterfølgende har det været helt umuligt at booke bord idet, telefonen ikke bliver besvaret og on-line booki... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde betalt og booket bord i august, men fik en sms på dagen om, at det var aflyst pga corona. Det var nok løgn… Bookede så til i dag 7/9 kl 18 og mødte op med mine to børn og mødte en lukket rest... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Stilforvirrende restaurant uden tydeligt koncept. Faktisk lækker mad, MEN meget små portioner, faktisk så små at selv tjeneren måtte give mig ret og serverede ny portion… Købte dyreste vinmenu som sta... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Så skuffende - en torsdag aften, og kun den søde sevitrice hiver den xtra stjerne hjem! Maden var en total gang rusk_om_snusk! Hvem f… serverer laks med tomat ketchup og hindbær marmelade; grød med... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracje i bary

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Meille means us. We. It also means best quality. But, isn’t that just two sides of the same coin? Us is – to us – many things. Us as husband and wife, together on a new project. Our employees and us. Our guests and us. Us is the unity we are a part of, how we identify ourselves and what we are proud of. Us. And that is always the best quality. Restaurant Meille serves high quality food at affordable prices combined with sustainable awareness and traditional cooking methods. Dishes are inspired by season, local greens and Danish fish and meat. Welcome.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Sølle betjening,

Maden var ok, men betjeningen sølle.
vi gik forbi et par timer før og bestilte et flag til bordet, og fortalte dem at 2 af gæsterne ikke kunne tåle muslinger. de havde glemt begge dele da vi kom,
vi bestilte en flaske rødvin, en hvidvin og en øl, Øllen glemte de, og glas til rødvinen glemte de også.
midt i forretten kom de i tanke om at de to der ikke kunne tåle muslinger havde fået en forkert forret, den var kogt på muslinger, der var bare ingen muslinger i.
da vi spurgte efter ekstra brød, skulle han først se om de havde nok til at 2 af gæsterne kunne få et stykke mere.
bordene stod så tæt så tjeneren ikke kunne nå de inderste, så der måtte vi selv sende talerkener frem og tilbage, brugte brødtalerkener flød på bordet da de aldrig blev taget ud.
et af bordene vippede helt sygt så vi måtte folde stofservietter og sætte i klemme.
til sidst havde de sat en noget dyrere vin på regningen end vi havde fået.
der går nok lidt tid inden vi kommer igen

7 czerwca 2022

Under middel

Vi fik 4 retters menu - menu på hjemmesiden ikke opdateret.
Vi kom midt i tumult af skift til 2. Omgang gæster.
Madens bærende elementer (syltet asparges og sprængt kalvekød) var hhv meget rå og kødet tørt. Alt tilbehøret var lækkert.
Vi bestilte 3glas vinmenu til.
1. Glas fik vi lov af smage en smule først - vi udtrykker “at den er speciel” hvorefter tjeneren skynder sig at hælde op og sige at det skal den være til asparges. Vi kunne ikke nå at trække i land og bare ønske et normalt glas vin.
Der var crowded og højt lydniveau.

26 maja 2022

Spild af tid og penge….

Skuffende oplevelse! Maden sneg sig op på 3 stjerne på grund af OK kvalitet. Men portioner var alt for små. Det hjalp selvfølgelig ikke, at vi ikke fik brød til ret nr. 2, hvilket vi efterfølgende kunne se, at andre fik. Hverken menu eller vinkort stemte overens med indhold på hjemmesiden. Menuen stemte sågar ikke med det printede menukort, som vi fik udleveret på restauranten! Lokalet og indretningen var billig/tarvelig, og toiletforhold elendig. Betjeningen var sød men hamrende uprofessionel. Vi kommer ikke igen.

13 maja 2022
Oceniono na 3 z 5

En middag med 3 venner med Tipster…

En middag med 3 venner med Tipster tilbud. Vin menu med gode og spændende vine. Oksekæberne noget smagsløse. Vi startede med boble vin og kanapéer. Alt i alt fin mad. Den eneste negative var at vi blev bedt om at gå efter 2 timer. Vi havde bord kl 18.15 og kom til tiden. Kl 20.15 blev vi bedt om at afregne, da andre skulle have bordet. Det er altså mærkeligt at skulle bælle den sidste vin og der ikke er tid til kaffe. Så hellere sige at første hold skal komme 17.30 og andet hold kl 21. Eller udelade starters.

23 kwietnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Meget meget småt, men godt.

En hyggelig restaurant med god atmosfære, omend man sidder ret tæt.
Vi havde bestilt dagens aften-menu, som var lækker, men med meget meget små portioner. Hovedretten var oksekæber med grønt, men manglede et par små fine kartofler fra fx Mallorca.
Vinmenuen var med enkelte vine, men også her, så beskedne opskænkninger, at vi måtte påtale det 2 gange, og så kom en ny tjener, Viktor på banen, der gav den max gas, med super opmærksomhed og ordentlig betjening.

Samlet bliver det til ***

11 kwietnia 2022

Middelmådig oplevelse

Fin modtagelse, god service og musikkens lydniveau var perfekt - at det så var jazz er jo en smagssag.
Vinmenuen var rigtig god og stemte rimeligt med prisen (passede dog ikke helt til at alle retter).
Forretten (muslinger) var helt ok, men stadig ikke imponerende og til den lunkne side, på trods af tjeneren brændte sig på kanden (ingen grund til at sige mere).
Hovedretten (oksekæber) var uden smag, stuetemperatur (max) og ikke noget at snakke om.
Desserten (sorbet) - kold og frisk - fin afslutning på en frokost, men den sad ikke helt i skabet.
summa summarum:
Stedet er super hyggeligt, men krøllede servietter, kalkplettede glas/kander/bestik osv. trækker ned, når maden ikke lever op til prisen. Vinduerne kunne også trænge til en ordentlig omgang. Personalet og omgivelserne får dog et stort plus og vi havde en hyggelig frokost.

9 kwietnia 2022

Skuffende oplevelse

Desværre en rigtig skuffende oplevelse.
De to stjerner gives for, at køkkenet var gode til at varetage fødevareallergier.
Det virker som, restauranten forsøger at være finere og dyrere end den i virkelig heden kan leve op til.
Personalet var utrolig uprofessionelle. Vi fik skæld ud over, at vi ikke havde skrevet vores navn på reservationen (booket online via deres egen hjemmeside). Når vinen skulle præsenteres, kunne de fortælle... "det er en rødvin, fra Frankrig"... vel at mærke, efter lige at kigge på flasken... så det havde vi ret meget sjov med. Vi valgte, en lidt dyrere vinmenu, men det vil have været meget bedre, at købe et par flasker vin til bordet, for selv efter 5 personer havde fået hældt i glassene, var der over 1/3 del tilbage i flasken. Mængden af mad var så minimal, at vi næsten ikke kunne finde fisken på tallerkenen. Så vi gik alle sultne fra restauranten. Den ene ansatte, forsøgte flere gange, at få os til at gå før de 2,5 time, som vi havde bordet i, selvom vi netop have bestilt kaffe. Så det hele ende med, at blive en rigtig skuffende oplevelse, desværre. Vil klart anbefale en af de mange andre fantastiske restauranter vi har i København.

8 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

Maden var var ikke nogen spændende…

Maden var var ikke nogen spændende smagsoplevelse og i øvrigt dårlig balanceret.
Råvarerne var kedelige.
Vi sad tæt på en højtaler og måtte hører på Spotify reklamer hele aftenen fordi restauranten åbent ikke har premium…Absurdt irriterende. Havde virkelig fortrukket at de så slukkede for musikken. Alt i alt en ret ærgerlig oplevelse.

15 grudnia 2021

Fantastisk oplevelse og betjening

Fantastisk oplevelse og betjening
Bordene i restauranten var alle besatte
Masser af tjenere til betjening, som alle var smilende og hjælpsomme
Vi kom med Tipster bevis på en 4 retters menu. Det ændrede ikke på service eller madens kvalitet
Dejlig oplevelse, og kan kun anbefale til andre

30 października 2021
Oceniono na 2 z 5

I was really looking forward to try…

I was really looking forward to try this restaurant but unfortunately the experience was not at all great. The staff was absolutely not engaged, immature and general giving a poor service. None of the dishes were introduced to us, wine was served in a hot& dripping wet glasses and the persons who served us had the attitude of being absolutely fed up and unwilling to even try to create a nice and friendly experience. However, what was important to them was playing in the background a pop music from 90- totally not going with evening dining.
We had 2 allergies at the table of 6 and twice we were served nuts that we communicated before we arrived and after arrival.
Food was good but it couldn’t save the experience we had. Having soooo many amazing restaurants in CPH i believe it is plenty to improve if you want a customer to come back or recommend the place.

30 października 2021

Klar anbefaling

Jeg købte 4 værdibeviser til en 4 retters middag på Meille. Først efterfølgende tjekkede jeg deres trustpilot og blev lidt ærgerlig over den oplevelse vi tilsyneladende havde i vente.

Men... Maden var fuldstændig fantastisk, vinen var velvalgt og servicen fejlede bestemt ingenting.

Jeg vil til enhver tid komme igen. Stedet hæver sig tårnhøjt over deres middelmådige Trustpilot-anmeldelser. Ellers har vi i hvert fald ramt en usædvanlig god dag.

18 października 2021

Dårlig betjening

Jeg var sammen med tre andre hos Meille for at spise en tre retters frokost menu. De tre retter var udemærket - omend det var meget lidt mad. Den første ret var tre kugler agurk og nogle ærter. Betjeningen var ikke særlig god. Den tjener, som vi havde var ikke særlig høflig og virkede sur. Han spildte øl uden at tørre op efter den, kastede med bonen og smed tallerkenen ind i glas mv. Med alle de andre gode spisesteder i København er det ikke et sted, som jeg har lyst til at komme igen - eller at anbefale.

5 września 2021

Amazing lunch experience

Amazing lunch experience! The starter was very light and fresh - perfect for hot summer. Great pork dish for main with nicely done crispy skin and well balanced dessert.
Highly recommend the wine pairing which compliments every dish perfectly!

29 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Skøn madoplevelse! (Kan klart anbefales)

Kanon god oplevelse! Maden smagte fremragende og personalet var meget imødekommende og venlige. Kort sagt en rigtig dejlig spiseoplevelse. Var ude med min kæreste og vi havde hver vores favorit hvor min var de hvide asparges med kammuslinger og trøffel, (som er en italiensk klassiker), men som de havde fortolket rigtigt godt.

Overordnet set var retterne rigtigt gennemførte og med et klassisk æstetisk udtryk, udover at hovedretten var lidt stor så formåede det stadigvæk at være præsentabelt. Vi siger mange tak for denne gang og det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi sætter os til bord på Restaurant Meille.

27 lipca 2021

Slet ikke pengene værd!

Spiste frokostmenuen med retter så små, at det var helt grinagtigt. Forretten bestod af tre hovedingredienser - friske ærter, syltede agurker, peberrod, som var så afmålt at man ikke kunne få alle ingredienser i mere end to mundfulde. Hovedretten var langtidsstegt svinebryst, som skal være så mørt at det kan deles med en gaffel. Men det var næsten ikke til at skille ad med kniv og gaffel og det bestod af så meget rent fedt at vi ikke kunne spise det. Samlet set i den mikroskopiske portion fik jeg mindre end en normal bid kød, og det var sejt. Det blev serveret med en rosmaringlace der smagte af absolut ingenting, slet ikke rosmarin. Desserten var god, sød jordbærsorbet med salt marengs - derfor den ene stjerne. Vinbetjeningen var mystisk, vores spørgsmål om hvilke vine, vinmenuen bestod af, blev besvaret med ‘rød eller hvid’ og det er altså ikke godt nok, hvis man praler med at være Michelin-niveau.
Betjeningen taler kun engelsk og dansede rundt til den høje dansemusik, der bragede ud i lokalet. Sært!
Nå, men så har vi prøvet det, og det behøver vi ikke gøre igen.
PS. Første spørgsmål ved ankomsten var om vi havde en voucher eller rabatkupon, så de kører vel på deals for at få gæster nok….

24 lipca 2021
Oceniono na 4 z 5

God oplevelse og ikke som anmeldelser indikerer

Spiste i går aftes og er nød til at skrive. Inden besøget havde jeg læst anmeldelser der på ingen måde minder om min oplevelse. Vi fik 4 retter på en deal, 4 snack og en flaske vin. Det hele var pengene værd og vi kommer gerne igen.Tak for en god oplevelse. PS super god betjening og andres oplevelse vedr. vinmenu kunne jeg heller ikke kende der kom 3 gode glas til dem jeg så havde bestilt en vinmenu.

8 maja 2021
Oceniono na 2 z 5

Stod ikke mål med forventningerne...

Jeg havde benyttet mig af en deal på 5-retters menu. Maden var ok, men ikke noget helt vildt - og man skal ikke regne med at blive mæt ;o)
Vi blev anbefalet vinmenuen til, som desværre viste sig at være 4 MEGET små glas vin (ca. 1 glas til sammen!) til en pris af kr. 325,-. Vinen synes jeg personligt ikke var særlig god, kun én af dem kunne jeg lide og synes passede til min ret.
Jeg var i godt selskab og havde en hyggelig aften, men den stod desværre ikke mål med forventningerne.

19 października 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej