Købt 2 middage gennem downtown. På dagen, da vi skulle derind blev det aflyst gr vandskade. Efterfølgende har det været helt umuligt at booke bord idet, telefonen ikke bliver besvaret og on-line booki... Zobacz więcej
Havde betalt og booket bord i august, men fik en sms på dagen om, at det var aflyst pga corona. Det var nok løgn… Bookede så til i dag 7/9 kl 18 og mødte op med mine to børn og mødte en lukket rest... Zobacz więcej
Stilforvirrende restaurant uden tydeligt koncept. Faktisk lækker mad, MEN meget små portioner, faktisk så små at selv tjeneren måtte give mig ret og serverede ny portion… Købte dyreste vinmenu som sta... Zobacz więcej
Så skuffende - en torsdag aften, og kun den søde sevitrice hiver den xtra stjerne hjem! Maden var en total gang rusk_om_snusk! Hvem f… serverer laks med tomat ketchup og hindbær marmelade; grød med... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Meille means us. We. It also means best quality. But, isn’t that just two sides of the same coin? Us is – to us – many things. Us as husband and wife, together on a new project. Our employees and us. Our guests and us. Us is the unity we are a part of, how we identify ourselves and what we are proud of. Us. And that is always the best quality. Restaurant Meille serves high quality food at affordable prices combined with sustainable awareness and traditional cooking methods. Dishes are inspired by season, local greens and Danish fish and meat. Welcome.
Skt Peders Stræde 24a, 1453, København K, Dania
- +4553651453
- info@restaurant-meille.dk
- www.restaurant-meille.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Tåkrummende oplevelse
Når man betaler 1500,- for en menu plus to glas vin for to personer, så forventer man som kunde et vis niveau. Men det spillede slet ikke og til tider sad man og krummede tæer over den dårlige oplevelse. Betjeningen virkede søde og rare, men de evnede ikke opgaven. Man skulle flere gange hjælpe dem med at minde dem om basale ting som bestik og brød. Maden var kold. Når man spurgte betjeningen om maden eller vinen, så vidste de meget lidt. Det blev så ringe, at to borde omkring os - man sidder meget tæt - fortæller om, at de ville sende en mail til ejeren omkring den dårlige oplevelse. Jeg er klar over, at det er svært at skaffe kvalificerer mandskab, men så må man skue ned for antallet af gæster eller sætte prisen ned for menuerne! Man betaler for en helhedsoplevelse - ikke kun for maden.
Lækker mad men dårlig betjening
Maden er lækker, selvom portionerne er lidt små - vi måtte bede om ekstra brød, og der er meget lang ventetid imellem retterne.
Men betjeningen var meget dårlig, tjenerne var uopmærksomme og utroligt svære at få kontakt med.
Og når man betaler 25 kr for postevand pr person, må man forvente at det er koldt og at man ikke hver gang man skal have fyldt flasken skal kæmpe med at fange tjenerens opmærksomhed. Synd at dårlig betjening trækker en god madoplevelse ned.
Meget lang ventetid mellem retterne
Meget lang ventetid mellem retterne, vi kom kl. 17:30. Vi fik først forret og drikkevarer kl. 18:20. Generelt gik der ca. 45 min mellem retterne.
I baggrunden kørte der en playliste hvor der hver 60 sekunder blev spillet en reklame - det fik hele settingen til at virke super uprofessionel.
Selve maden smagte godt! Men alt i alt var det langt fra en god restaurant oplevelse med SÅ lange ventetider og meget lavt serviceniveau.
Havde en virkelig dårlig oplevelse på Meille
Havde en virkelig dårlig oplevelse på Meille. Intet spillede. Vi sad med udsigt til opvasken ved et meget klemt bord lige ved trappen og tjenerne var udeltagende og uopmærksomme. Maden var lunken, for salt og i det hele taget ikke ret god. Tænkte vi måske havde været usandsynligt uheldige og skrev til restauranten for at opklare men fik aldrig svar. Kan ikke anbefales.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god mad oplevelse - jeg kan kun tilslutte mig den anden gæst, der skriver og undrer sig over de manglende stjerner i andres anmeldelser. Det er da mærkeligt, at de anmeldelser der giver få stjerner handler om seating og mangler i kvittering ??? For maden fejlede intet. Vi fik en vegetar version og en almindelig menu. Begge menuer var velsmagende og interessante med nye smags sammensætninger. Desserten var helt utrolig lækker og velsmagende. Betjeningen var også god, eneste grund til jeg ikke kan give 5 stjerne er, at det ene glas hvidvin i vinmenuen blev serveret for varm. Det rettede tjeneren dog op på. Men tip til Meille - hav rigeligt af flasker I servere som vinmenu på køl. 😉 jeg kommer gerne igen
Kræs for smagsløgene
Er først gået ind og læst på Trustpilot nu efter at have spist frokost derinde idag.
Og jeg er rystet....
Er i tvivl om det er samme restaurant jeg har været på
Vi fik tre lækre retter , med gode oplevelser for smagsløgene, betjeningen kunne vi bestemt ikke klage over heller..
Jeg gik mæt derfra ,med en oplevelse af at der kommer jeg gerne igen .
Virkelig kedelig madoplevelse
Virkelig kedelig madoplevelse, men sød betjening. Vi har spist mange skønne gange på rest. Meille, men nu er det da gået totalt ned af bakke, og kan på ingen måder anbefales. 2 stjerner kun pga den søde betjening.
Early bird special. Vi havde købt bord til 4 gennem early…
Vi havde købt bord til 4 gennem early bird. Vi blev henvist til deres vinrum i et seperat lukket rum i kælderen. Vi vi sagde at vi ikke var glade for at sidde alene i et lille rum. Men de kunne ikke tilbyde os et andet sted, på en tirsdag hvor der ikke så fuldt ud. Vi havde aldrig valgt stedet hvis vi var bekendt med vores seating på forhånd. Vi ville ud og spise på fødselsdag, for også at nyde stemning og ambience ude. Måske er det deres standard placering for early -birdere, med den dårligste placering for de billige gæster? Vi ville eller gerne betale for at sidde i restauranten.
Det var godt nok den mærkeligste middag…
Det var godt nok den mærkeligste middag i lang tid.
Maden var så dårlig, at vi ikke engang spiste hovedretten.
Deres øl kom i dåser!!!
Betjening var så langsomt, at det tog 45-50 minutter imellem retterne.
Fejl på kvittering
Jeg spiste med en større gruppe på Meille og ved betalingen blev jeg bedt om at indtaste, hvor mange % jeg ønskede at give i drikkepenge. Her valgte jeg at give 5%. Kvitteringen som jeg fik indeholdt dog ikke denne post. Jeg har brug for den korrekte kvittering som bilag til regnskab. Jeg har efterfølgende skrevet til restauranten to gange for at få dem til at sende mig en opdateret kvittering, men det har ignoreret mine henvendelser.
Dejlig mad og sød betjening
Dejlig mad og sød betjening. Vil sikkert komme igen.
Lang ventetid og dårlig betjening
Vi var en gruppe på 10 der havde bestilt menuen på forhånd. Kan for øvrigt ikke helt forstå konceptet med at man, hvis man er en gruppe, skal bestille det samme alle sammen, de må da være lige meget om vi ankommer som gruppe elle som enkeltpersoner.
Vi ventede så ca. ½ time på drikkevarerne imens vi så den ene tjerne gå hjem og den anden bestemt ikke havde travlt.
Efter lang ventetid, og servering af lidt vand og vin, ventede vi så igen ca. ½ time på at der kom lidt mad. Det var godt vi havde bestilt i forvejen:-)
De der havde bestilt øl fik en dåseøl, tjeneren hældte ikke vin op til os og var slet ikke opmærksom.
Jeg tænker: hvad mon der står i Michelinguiden om restauranten? for de har travle med at skrive og skilte om at de er omtalt deri.
Alt i alt en kedelig oplevelse.
Malkemaskine
Helt kort - en rigtig god forret efterfulgt af tre jammerlige forsøg.
Havde bestilt bord
Havde bestilt bord, kom på venteliste.
Det er jo hvad der sker!
Oplyste om Tipster kupon via mail, gentagende gange uden på noget tidspunkt at høre tilbage.
Tipster kupon udløbet, penge lige ud af vinduet.
Utroligt at det er den service og omdømme “man” vil have på sig.
Fantastisk mad og vin
Jeg havde købt en Tipster-oplevelse og var lidt tilbageholdende på forhånd, da jeg læste anmeldelserne her på Trustpilot.
Heldigvis tog vi afsted, og vi fik serveret skøn mad sammen med lækre vine, der passede dejligt til serveringerne. Personalet var venlige og kompetente, og serveringen gik flydende hele aftenen.
Vi havde en god aften i restauranten, som vi giver vores bedste anbefaling. Vi kommer tilbage igen senere.
Vi kom i godt humør via Tipster
Vi kom i godt humør via Tipster, men fra det sekund tjeneren blev klar over, at vi ikke ville bestille ekstra, droppede hun al service. Maden var ok, men betjeningen var under al kritik.
Kommer helt sikkert igen
Min familie og jeg var inde at spise på Meille for en uges tid siden, og det var en dejlig oplevelse som altid. Lækre smagsoplevelser og perfekt parret vinmenu.
Vi fik tildelt bord i "vinrummet", som var afskåret fra resten af restauranten. Dette gav en god intim stemning.
Vores tjener - ung, lyshåret fransk kvinde - var fantastisk. Hun havde stort kendskab til vinene, var sød og sjov - vi grinte og hyggede os i hvert fald ekstra meget den aften på grund af hende. Vi kommer helt sikkert igen.
Særlige madbehov: Min svoger er allergisk over for (alle) nødder, hvilket blev imødekommet uden problemer.
Skuffende
Havde bestilt 4 retters menu via Tipster. Første ret var krabbe, der blev overhældt med en krabbebisque, der i bedste fald var lunken. Anden ret svampe, der blev overhældt med en igen lunken grænsende til kølig sauce i den dybe tallerken. Tredje ret svinekød, der var trist og hårdt og bare ligegyldigt i smagen. Brødet til første ret og også desserten var det eneste, der levede op til forventningerne. OK sød betjening, men som så ofte før blev præsentationen af retterne liret af på engelsk i et tempo, der viste, at det ikke handlede om at informere kunden, men bare var en pligt, som tjeneren skulle have overstået. Hvordan de røde Michelin skilte har sneget sig ind i indretningen var lidt af en gåde for os.
Altid lækker mad og vinmenu.
Altid lækker og velsmagende mad og en dertilhørende vinmenu. Mit go-to, hvis det skal være god mad til rimelige penge.
Uhøflig personale + uhygiejnisk
Jeg besøgte Meille for to uger siden. Vi havde booket bord, og da vi ankommer til restauranten, så ender der med at gå 20 minutter før vi får vores bord. I de 20 minutter står vi udenfor i -2 grader, sammen med en masse andre ventende gæster. Da det bliver vores tur, så bliver vi hverken mødt med en beklagelse eller forklaring herfor fra personalet.
Gennem hele besøget var der dårlig betjening. Tjeneren kunne ikke forklare os hvad vi spiste eller hvilken vin vi fik, da han ikke kunne forstå engelsk eller dansk.
Jeg bemærker, at der er noget som drypper fra røret i loftet og ned i min mad og nogle gange på mig. Dette fortæller jeg tjeneren, og han fortæller at det sker tit og går igen. Jeg synes det var ulækkert og uhygiejnisk, da jeg ikke ved hvad det er eller kommer fra..
Maden var hverken min kæreste eller jeg begejstret over. Retterne var så små at vi måtte spise noget take away på vej hjem. Derudover synes jeg at retterne var meget kedeligt og nemme. Ikke det jeg havde forventet af en Michelin anbefalet restaurant. Derudover var suppen kold og hvidvinen var varm.. Jeg spørger tilmed om laktosefri alternativer, men får alligevel en ret med fløde.
Alt i alt var det en virkelig dårlig oplevelse, og stemningen smittede rigtig meget af på vores aften, da vi konstant blev mødt af dårlig service og mad der havde stået for længe inden det blev serveret. Personalet kunne ikke engang sige tak for i aften eller spørge om maden smagte godt. Vi fik trods alt 4 retter så der var rum til at spørge.
- Jeg har kontaktet Meille pr. mail og telefon mange gange siden besøget, men uden at høre fra dem.