Restaurant Meille Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Købt 2 middage gennem downtown. På dagen, da vi skulle derind blev det aflyst gr vandskade. Efterfølgende har det været helt umuligt at booke bord idet, telefonen ikke bliver besvaret og on-line booki... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde betalt og booket bord i august, men fik en sms på dagen om, at det var aflyst pga corona. Det var nok løgn… Bookede så til i dag 7/9 kl 18 og mødte op med mine to børn og mødte en lukket rest... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Stilforvirrende restaurant uden tydeligt koncept. Faktisk lækker mad, MEN meget små portioner, faktisk så små at selv tjeneren måtte give mig ret og serverede ny portion… Købte dyreste vinmenu som sta... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Så skuffende - en torsdag aften, og kun den søde sevitrice hiver den xtra stjerne hjem! Maden var en total gang rusk_om_snusk! Hvem f… serverer laks med tomat ketchup og hindbær marmelade; grød med... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracje i bary

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Meille means us. We. It also means best quality. But, isn’t that just two sides of the same coin? Us is – to us – many things. Us as husband and wife, together on a new project. Our employees and us. Our guests and us. Us is the unity we are a part of, how we identify ourselves and what we are proud of. Us. And that is always the best quality. Restaurant Meille serves high quality food at affordable prices combined with sustainable awareness and traditional cooking methods. Dishes are inspired by season, local greens and Danish fish and meat. Welcome.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Vi havde booket bord d

Vi havde booket bord d. 28.1.23 til kl. 20:30 til 4 personer. Da vi ankom blev vi modtaget af en engelsktalende mand, der ikke forstod en pind, han kunne ikke finde vores booking, han tilkaldte en kvindelig kollega der var dansk talende, hun kunne ikke finde vores booking, hun var arrogant, totalt manglende forståelse for at løse problemet med bookningen.
Vi var uforstående for at de ikke havde styr på deres bookinger. Hun kunne ikke hjælpe os, hun gjorde ikke noget for at løse problemet. Jeg sætter aldring mine ben i den opreklameret restaurant mere.
Vi gik deres efter på Formel U og fik bord samt en fantastisk oplevelse på service, mad, vin og imødekommenhed.

27 stycznia 2023

Middelmådig

Middelmådig. Maden var vel egentlig ok, men mindede meget om noget, der skulle "ligne" noget. Men som var et resultat af "stordrift" og ikke med præcision, som man ville forvente af en restaurant ledet af en Michelin-kok. Tjeneren var flink og vi bestilte snacks. Men vi følte os hele tiden lidt glemte og måtte vente længe mellem serveringerne. Alt i alt: 3 stjerner.
Nu prøver vi dem igen. Måske er det blevet bedre :-) :-)

28 stycznia 2022
Oceniono na 3 z 5

Dejlig mad og dårlig upersonlig betjening.

Dejlig mad dog kunne retterne have været lidt varmere. Betjeningen var upersonlig og manglede et bare rimeligt serviceniveau. Vi ventede i 12 min. i vindfanget ved indgangen uden at det personale der passerede forbi værdigede os et blik. Efter at vi selv havde sagt hej flere gange fik vi endelig kontakt. Der gik rigtig lang tid før vi kunne bestille vores drikkevare og endnu længere før første ret kom på bordet. Der er virkelig plads til forbedring og her taler jeg om oplæring af betjeningen. Første gang i mange år hvor jeg undlod drikkepenge.

13 grudnia 2022

Dårligt serviceniveau

Dårligt serviceniveau. Det tog 45 minutter, før kunne bestille drikkevarer. Det tog en time og 15 minutter før, at vi fik første ret. De havde ikke mere brød, da vi bad om det, men serverede til øvrige gæster. De lavede i øvrigt også fejl på regningen.

17 listopada 2022

Dejlig og smagfuld mad

Dejlig og smagfuld mad, 4 retter + snacks. Vin menuen var fint afstemt til retterne.
God betjening, omend noget travl.
Vi ventede 45 min på 1. ret og det er måske lige i overkanten når ens "seating" kun er på 2 timer
Et minus kunne være, at noget af personalet kun taler engelsk- når man så ikke er den bedste til fremmed sprog- kan der smutte nogle detaljer angående forplejningen.

18 listopada 2022
Oceniono na 2 z 5

Ufattelig lang ventetid- 1t40 min til…

Ufattelig lang ventetid- 1t40 min til hovedretten blev serveret, som var ét lille stykke svinefillet uden andet end 2 bittesmå klatter selleri pure.

Forretterne var i størrelse af hvad man kan forvente når man bestiller 10 eller flere retter i en tasting menu.

Og det komplementære brød var serveret som ret. Nr. 2. Pinligt, og uartigt.

Desserten var den største ret, og den absolut bedst velsmagende og sammensatte. Ros for den.

Vin bliver solgt som glas, men serveret som halve. Og ikke de traditionelle 15-16cl / 5glas pr. Flaske.

Det er koldt i kælderen, hvor man spiser, og både min kæreste og jeg frøs under middagen.

Ingen af os blev mætte trods de 4 retter, og endte med at spise og få varmen et andet sted inden vi tog hjem.

17 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Meget velsmagende mad og gode vine

Vi blev overset af de to tjenere, men fik bedt om at bestille, og så gik det fint.
Alle fire retter temmelig små, men smagte dejligt, veltilsmagt og gode anderledes kombinationer.
Den ene hvidvin for kold, men så lunede vi den lidt mellem hænderne og der hjalp smagen frem. Glimrende Pinot noir til hovedretten! Og i det hele taget passede vin menuen - også denne gang- til menuen. Det er måske syvende besøg, men vi kommer igen!
Veltilberedt spændende 4 retters tipser menu, rigeligt pengene værd.
Ps vi er 60+ nu, var vi hårdt arbejdende unge mennesker med stor appetit, kom vi der nok ikke..

5 listopada 2022

Virkelig dårlig oplevelse

Som andre også bemærker. Køkkenet kan slet ikke følge med. Fik en 4 retters menu. Portioner minimale, brød er rationeret til et enkelt lille stykke weekendaftener (tjenerens ord), og meget lang ventetid. To - virkelig små forretter - serveres i løbet af en times tid - og så kan man vente tre kvarter på hovedretten. Et lille rundt stykke svinekød (på størrelse med skiveskåret hamburgerryg fra supermarkedet) og to klatter kartoffelmos (skefuldsstørrelse). Desserten det bedste. Køkkenet kan bare ikke følge med til trods for, at det er den samme menu alle får. Den sene seating er stort set kun Early Bird - man må vente i kø udenfor, og man får ikke bordet til aftalte tid. Alle stuves sammen i restaurantens ucharmerende kælderlokale med dårlig akustik. Svært at føre samtale i lange, lange ventetid. Været på Meille for nogle år siden, hvor konceptet fungerede langt bedre. Besøger aldrig restauranten igen

5 listopada 2022
Oceniono na 2 z 5

Desværre levede stedet ikke op til vores forventninger

Desværre levede stedet ikke op til vores forventninger. Vi fik 4 rettes menu som var vel smagende men meget lille portioner. Vi bestilte en flaske Italiensk rødvin fra Umbria til 500 dkk men desværre var vinen elendig og alt for kold ca 7 grader. Vi beklagede overfor vores tjener (kvinde) som fortalte os at de serverede alle deres rødvin så kold. Vi ville gerne tale med nogen ansvarlig men det kunne vi ikke. Hun fortalte at hun desværre havde været tjener der i kun 3 uger og vidste ikke bedre. Så vinoplevelsen var ringe men maden smagte godt og vi fik den rigtig hurtigt. Men desværre ikke en oplevelse som ville gøre at vi kom tilbage.

27 października 2022

Dårligt dårligt sted

Jeg havde i gave fået to tipster-beviser til Meille, og forventede, at få serveret udmærket mad. Da vi ankom fik vi anvist et bord og fik menuen, der dog afveg meget fra den de havde på hjemmesiden - til den kedelige side.
Vi blev efter 20 min betjent og fik bestilt drikkevare (hvis du ikke drikker alkohol, så kan du kun få vand og æblejuice). Vi fik bestilt mad og ventede, ventede lidt længere og ventede så endnu længere, vi bemærkede at flere kunder endte med at gå enten efter forret eller efter en hovedret (samme menu som vi skulle have haft). Efter over 1 time fra vi bestilte kom en forvirret tjener ned med en hovedret til os, vi gjorde hende opmærksom på, at vi ikke havde fået forret, hvilket resulterede i, at tjeneren så irriteret ud og gjorde os opmærksomme på, at så måtte vi vente endnu længere. Vi blev så irriteret, at vi endte med at gå uden at få mad. Der var andre gæster i restauranten, der havde ventet lige så længe som os, og tjenerne var fuldstændig ligeglade og virkede ikke til at vide noget om, at være tjener.

Jeg kan slet ikke anbefale stedet, det er en pengemaskine, der ikke har styr på noget og man går 99,9% forgæves, da man kommer til at vente i mere end 2 timer for tre retter. Jeg har forsøgt at henvende mig til Meille, men de responderer ikke. Jeg henvender mig også til Tipster, så de i fremtiden forhåbentlig ikke kommer til at indgå samarbejde med Meille igen.

15 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Mine oplevelser er noget anderledes…

Mine oplevelser er noget anderledes skruet sammen, men bunder også i dårlige oplevelser. Har butik overfor MEILLE i Sankt Peders Strædet 24a og haft det i snart 4 år. Altid stået på hovedet, hvad end de så manglede - sikringer og hvad ved jeg. For leden dag, så smed 2 menneskers deres cykler op ad min facade, så jeg ikke selv kunne fremvise mine antikviteter. Gik over i MEILLE og tænkte de nok ville hjælpe mig. Stod i 15 minutter og ventede på en kontakt, og intet skete. Gik op ad trappen og stadig ingen reaktion. Henvendte mig i køkkenet, og mødte en ualmindelig ubehagelig køkkenchef, der ville blæse på om min forretning og dets succes.

18 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg vil varmt anbefale at spise hos en pølsevogn i stedet for at at spise hos Meillle

Jeg vil varmt anbefale at spise hos en af Københavns mange pølsevogne i stedet for at spise hos Meille. I en pølsevogn får du en hurtig, høflig, rolig og venlig betjening (endda på dansk). Du får din mad hurtigt og ubesværet. Maden giver sig ikke ud for andet end den er. Du kan spise den i ventilerede omgivelser og endda få en kold øl til. Intet af dette kunne Meille opfylde tirsdag aften, hvor min kæreste og jeg ville fejre vores årsdag. Det blev en frygtelig (og i øvrigt dyr) oplevelse. Vi mødte op et par minutter før vi havde bord. Vi ventede 10 minutter før en tjener havde tid til at hjælpe os. Vi fik vores vin efter 40 minutter. Det var i øvrigt en forkert vin og vi ville hellere have haft øl, men det var ikke muligt denne aften. Vi fik første forret efter 45 minutter. Der var vi pænt sultne! Hovedretten blev serveret 1 time og 45 minutter efter ankomst og var en sløj omgang tør kylling og kartoffelmos i prætentiøs forklædning. Desserten fik vi 2,5 time efter ankomst og i øvrigt fik vi vores dessert efter parret bag ved os havde spist deres dessert færdig og var begyndt at gøre klar til at gå. De blev seatet 35 minutter efter os (!).

Vi oplevede en tjener, der løb forvirret rundt. Som formåede at vælte et glas vin ned af en gæst. Som lirede præsentationerne af maden af i et passionsløst toneleje på engelsk, i et tempo så man selv blev forpustet. Som serverede maden, som man gør på koloni, ved (flere gange) at række tallerkenerne direkte til folk. Som ikke havde overblik over sine ca. 8 borde til trods for at alle skulle have samme menu. Til gengæld var hun hele tiden en stor undskyldning. For ikke at nævne den anden tjener, som i attitude virkede lidt som en overordnet, men hvis påklædning hørte hjemme i et fitnesscenter, og som supplerede undskyldningerne med flere undskyldninger. Det var ret trættende, for vi ville jo faktisk bare gerne have vores mad.

Vi gik fra restauranten ca. 3 timer efter ankomst. Vi var svedige pga. den massive varme i restauranten og helt ødelagte oven på den oplevelse. Og var i øvrigt begge småsultne. Vi har tidligere været glade for at komme på Meille, men vi sætter ALDRIG vores fod på den restaurant igen. Vi er blevet enige om at tage revanche med en ny fejring af vores årsdag, fordi det gik fuldstændig i vasken hos Meille. Måske ved en pølsevogn? Det ville helt sikkert blive en langt bedre aften!!!!

24 sierpnia 2022

værste service ever...

værste service ever...

Lad mig guide jer igennem en aften i absolut no service land.
Vi blev seatet sammen med 3 andre par kl 20. Allerede da vi kom kunne vi fornemme at der var travlt da man ikke havde gjort bord klar til os, selvom vi havde bestilt bord. Vi begyndte med at vente 10 min på at et bord blev ryddet og service blev lagt på.
Da vi fik tilvist bord i midten på 1. sal (læs; varmestue) gik der yderligere 20 min før vores tjener kom forbi og spurgte ind til hvad vi skulle bestille af drikkevarer, da man kun kan få den 4-retters menu der bliver serveret på stedet. Vi ventede yderligere 15 min før en anden tjener kom forbi og tilbød os vand indtil vi fik vores drikkevarer. Der gik 10 min mere før vi fik vores forkerte vin serveret. Fra vi fik vores vin til vi fik første ret gik der lige 8 min mere. Så første time var allerede ovre inden vi havde fået 1 ud af 4 retter.
Da vi skulle have 2 ret blev et par der havde ankommet 35 efter os betjent før os og fik deres 2 ret før os. Tjeneren var åbenlyst meget stresset og løb forvirret rundt og spildte både andre kunders drikkevarer samt løb ind i anden tjener.
Vi ventede i yderligere 35 min før vi fik 2 ret. En ret der var så lille at den nærmest nåede at skrympe i varmen. 1 kammusling skåret i så tynde skiver at den sikkert har kunne deles ud til 4 andre tallerkener. Den blev serveret sammen med radiser samt lidt nødder. Dertil kærnemælk og basilikum sauce. Dejlig ret, dog ALT for lille.
Efter denne mellemret skulle der gå yderligere 45 min før vi kunne få serveret vores hovedret.
Tør kyllingbryst serveret med en skøn sauce og noget der skulle være kartoffelmos. ( men med hele kartofler i kartoffelmosen må man sige at de virkelig har fejlet her ) Og dertil 2 asparges der var blevet stegt for meget så de har helt slatne.
Nu var klokken gået hen og blevet 22 så vi overvejede at bede om regning og tage et andet sted hen og få en dessert. Men vi valgte desværre at prøve lykken og håbe på at desserten kunne noget. Selv den skuffede. vi fik den serveret 22:35 så vi bad straks da den blev serveret om at få regningen straks. Og godt detsamme for det tog 10 min at lave en regning på 2 glas vin samt noget danskvand.
kl. 22:45 gik vi fra stedet fuldstændig gennemsvedte og udbrændte.
For samtidig med at det var elendig service, så var 1 sal så varm at man sad og svedte da der var omkring 30 grader deroppe.

Hvis du overvejer at tage herind og spise, så skal du væbne dig med stor tålmodighed samt have spist et andet sted inden da.
Kan slet ikke forstå at det på nogen måde har været i nærheden af en Michelin stjerne. Måden hvorpå vores tjener fyrede samme salve af hver gang hun "præsenterede" maden var til at miste appetitten af. Og kom man med en kommentar, var hun ligeglad.

Samtidig med rendte der en anden ansat (formentlig bestyrer ) rundt og kom med en masse dårlige undskyldninger.
Hvis i ikke kan håndtere det antal personer i har givet bord til så ansæt flere tjenere eller sig at i ikke har kapacitet til det.

Sætter ALDIRG mine ben herinde igen.... desværre for har tidligere været herinde 2 gang og begge gange været meget tilfreds

24 sierpnia 2022

Virkelig god mad!!

Virkelig god mad. Servicen var der ikke en finger at sætte på. Fint tempo uden at være forjaget.
Den manglende stjerne gælder portionerne. De er for små. Selv min kone var lidt sulten bagefter.
Et stykke ekstra brød til forretten og lidt flere kartofler til hovedretten, så var vi nok kommet i mål.
Jeg ved godt, vi købte et tilbud, men det er så lidt der skal til - og det behøver ikke koste ret meget, for at vi sidder tilbage med en meget fin oplevelse.

23 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Ekstrem dårlig service og lang…

Ekstrem dårlig service og lang ventetid.
Maden var der bestemt ikke en finger at sætte på. Dejlig mad og tilpas portioner.
Men servicen, den var virkelig skidt.
Der gik lang tid fra vi havde sat os, til vi fik snacks - og herfra gik tempoet ned ad bakke. Der var virkelig langt mellem retterne og vi ventede 40 minutter på vores dessert. Når man er taget på en restaurant som denne, synes jeg også godt at man kan forvente, at der er ordentlig service - det er jo også en del af det man betaler for!

30 lipca 2022

Hold jer langt væk!

Havde købt en Tipster og kom kl. 1750. Ingen gæster og søde tjenere - men der var kun to, og det blev afgørende for hele aftenen. Gæsterne begyndte at strømme ind og køkkenet og de to tjenere brændte sammen.
Maden var/er middelmådig og efter tre og en halv time havde vi ikke fået desserten. Vi gav op og gik uden dessert og resten af vinmenuen, som vi dog blev kompenseret for efter en del diskussion.
Hold jer langt væk.

28 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej