I ordered at product on their now closed site recoon.dk and everything was fine - that was till the blender-head broke and I wanted to use my reclamation rights. So I contacted them via their German/D... Zobacz więcej
Redcoon sendte en skrøbelig vare med yderst mangelfuld emballering. Ved første inspektion var varen dog uskadt. Har efterfølgende fundet en skjult defekt, men Redcoon fralægger sig ethvert ansvar un... Zobacz więcej
Mandag d. 14/7 2014 købte jeg et digital kamera. Jeg modtog aldrig en bekræftelsesmail, men dette var min egen skyld, da jeg havde oplyst forkert mailadresse. Jeg fik fat i kundeservice som hurtigt... Zobacz więcej
Super, super flot chat-service (mange smil igennem PCén :-)). Produkt under garanti. Dagen efter stod fragtmand og hentede enheden på mit arbejde. Hele status forløbet kan følges hos reperatøren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gigantisk udvalg af (forbruger)elektronik med topmærker, til skarpe priser. Bl.a. LCD/plasma/LED TV, computertilbehør, digitalkameraer, husholdningsapparater og hårde hvidevarer.
Farum Gydevej 64, 3520, Farum
- 70 23 70 39
- info@redcoon.dk
- www.redcoon.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God service!
Jeg bestilte vaske/tørremaskine og komfur hos redcoon.dk og det blev leveret som aftalt. Desværre havde jeg lavet en fejl og havde bestilt en vaskemaskine, men efter en chat med Kundeservice fik vi styr på det. Relativt kort tid efter modtog jeg den nye vaske/tørremaskine og de tog den "forkerte" vaskemaskine med retur. Nogle dage efter var det økonomiske mellemværende også gjort op. Alt sammen med et smil, venlighed og god hjælp - selvom fejlen var min egen.
Et firma som gør netkøb til en god oplevelse.
Jeg købte den her afspiller til en god pris og fik den til tiden. Desværre kunne den ikke hvad jeg troede og var temmelig skuffet.
Jeg ringede til Redcoon Danmark Aps og forklarede min skuffelse. Ingen problem. Der er jo ved lov 14 dages returret på netkøb. så afspilleren røg retur og pengene er blevet lovet til bage.
Med sådan en oplevelse vil der ikke være tvivl om at jeg igen vil benytte redconn igen.
Langsom Levering, Okay Pris & Service
Jeg bestilte en vare på redcoon.dk for første gang. Der gik dog 5-6 dage før min pakke ankom, hvorimod at de har skrevet på deres hjemmeside at levering tager hyppigst 1-2 dage.
Prisen samt deres service er okay på et acceptabel niveau.
Overalt har min oplevelse været godt. Kan godt anbefales !
LANG leveringstid, pris ok, generel nogenlunde...
Kunne godt finde på at bestille der igen, men ikke ubetinget. Handler der kun pga. priserne. Service og levering er middelmådig.
Værste købsoplevelse til dato!
Bestilte et objektiv (som var på lager) lørdag d. 01-09-2012 og forventer naturligvis ikke at der sker noget før det bliver weekend. Mandag modtager jeg en mail om at varen ligger i forsendelsesafdelingen. Tirsdag trækker de pengene fra min konto, men jeg modtager ingen mail om at varen er blevet sendt. Jeg snakker med redcoon tirsdag formiddag og de vil rykke forsendelsesafdelingen. Onsdag ligger mit objektiv stadig i forsendelsesafdelingen. Det er muligvis ikke ulovligt, men i bedste fald i mod alt god skik at trække penge fra kundens konto inden varen bliver afsendt. Forbrugerombudsmanden udtaler i hvertfald at virksomheder ikke må hæve penge for varen er afsendt: [link]
Redcoon er dog uenig på det punkt da jeg nævner det for dem.
Onsdag eftermiddag bliver varen afsendt, men postdanmark har først modtaget pakken i dag, fredag d. 07-09-2012. Dvs at jeg tidligst kan modtage min vare på mandag d. 10-09-2012.
Alt i alt 6 dages leveringstid for en lagervare, det er alt andet end acceptabelt og jeg handler ikke hos dem igen.
Ydermere har jeg kigget på det dokument man modtager i den mail der bekræfter at varen er blevet afsendt. Der beskrives betingelserne for at bruge den lovpligtige 14-dages returret som gælder for fjernsalg. Der står at hvis man har åbnet varen, altså brudt emballagen får man kun mellem 50-70% at købsprisen tilbage hvis man fortryder sit køb. Det er i direkte strid med lovgivningen der netop sikrer at man kan afprøve varen frit i 14 dage og returnere den og få hele beløbet tilbage hvis man fortyder. Naturligvis skal varen i væsentlig samme stand, uden skrammer og så videre. Men hos redcoon må man ikke engang tage varen ud af emballagen.
Det er sgu en ommer!!!

Odpowiedź od redcoon Danmark ApS
Hurtig professionel ekspedition, ok levering
Superprof ekspedition og god pris.
Lev med GLS blev pakke sat uden for min hoveddør, hvilket var fint (og glad for at den forsat var der). Ville have hadet oplevelsen hvis jeg skulle til at "slåas" med GLS omkring udlevering af pakke og køre langt efter den.
redcoon`s rma service er elendig 0 stjerner herfra !!!!!!!!
har sendt en hardisk til reperation for snart 2 måneder siden og har ikke set noget til den Jeg har rykket for den flere gange men hver gang får jeg en mail hvor der står de har rykket for den hos deres service partner og jeg vil få besked når de ved mere jeg hører bare ikke fra dem før jeg rykker igen ....med samme svar
generelt er deres leveringstider også elendige + at når man har en rekamation kan der gå op til 14 dage før den bliver modtaget hos redcoon det var ihvertfald sådan for mit vedkommende og derfra skal den først sendes til producenten så der er virkelig lang vej !!!!!!!!!!
1.september.....nu har jeg endeligt fået min harddisk, d. 28 august godt 9 uger efter reklamation , forventede egentligt den var repareret efter så lang tid med data intakt , men desværre er den bare blevet ombyttet såh .... 9 uger for ombytning af en harddisk det er overhovedet ikke godt no,k og forventer en forklaring på det lange forløb, og vel egentlig også en eller anden form for kompensation.
men et er sikkert !!!!!!! never redcoon again

Super!
Jeg købte en bærbar Technaxx MusicMan højtaler på redcoon.dk og alting forløb smertefrit.
Bestilling - betaling - levering = OK!
Gode priser. Kan kun anbefales :)
Sendes ikke fra Danmark
jeg vil gerne have min vare efter 1 til 2 dage,
når jeg bestiller på nettet.
Det burde fremgå tydelige af deres hjemme side af varen skal sendes fra tyskland over Holland.
jeg vil hellere have vare hurtigere end billig.
en lille øf herfra.
hilsen niels
Super god service...
Jeg fik leveret min vare to dage efter den var bestilt. Det skal siges, at den blev afsendt fra Holland så bedre kan det vist ikke gøres.
Modtog fin information fra Redcoon efter bestillngen.
Package damaged on a 10.000dkr TV!!!!??? Are you for real?
I´m sorry but this is outrageous! I called the company yesterday and fixed a time of delivery for thursday,(logistica teknik) they didn´t say anything about any damaging! (Today I had to call them again because they did not call me at all even tho they were suppose to!) to ask what time will they deliver the tv and they said that they can´t do it today, only tomorrow. Than again not acceptable! I took the day off from work just to receive the god damn tv and now they say the papckage is damaged but the tv not. Well that is awesome! That means they actually had to open the box and exam the tv???!!! Worst site to buy electonics and the logistica must be the worst deliver in the whole world. What an awful combination. STAY AWAY! Looking forward to see the tv tomorrow but I think it is going straight back to where it came from.

Altid gode priser...
Købte en dvb-t box til Playstation 3, kaldet PlayTv.
Det var det eneste sted på HELE NETTE jeg kunne købe den, så jeg var rigtig glad... :D
Jeg har i dag sendt en ny ordre afsted, uden tøven, og jeg kan se den lige er blevet sendt afsted. Så ville helst give dem 6 stjerne, men dette er desværre ikke muligt. ;)
Hilsen en meget glad og trofast kunde.
Hurtig levering og rigtig fin pris
Jeg bestilte varen fredag d. 27 juli og jeg modtag tog pakken tirsdag morgen d. 1 august. 5 dage fra bestilling til modtagelse er hurtig i betragtning af at pakken blev sendt fra Holland. Og så er det jo samtidig fint at jeg har sparet 400 kr. i forhold til at købe hos andre forhandlere.
Topkarakter til Redcoon
Snyd med lagerstatus og leveringstid
20. juni 2012 bestilte jeg en håndstøvsuger som de "forventede på lager om 2 dage", så en leveringsdato omkring 25. juni.
22. juni: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 28-06-12
29. juni: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 05-07-12
6. juli: Vi forventer den følgende levering på vores lager d. 12-07-12
16. juli: Ingen opdatering... Ringer til kundeservice for at afbestille.
Det virker som om de snyder med lagerstatus for at få dig til at bestille.
Hold jer væk fra denne virksomhed - selvom de er billige leverer de ikke varen!

Langsom levering
Måtte vente i to uger på en brændekløver fra den dag jeg bestilte på nettet. Dette er i mine øjne alt for lang leveringstid, derfor kun to stjerner til redcoon!
God handel
Dog fulgte der ikke en dansk brugervejledning med, så den måtte jeg finde på Samsungs hjemmeside.
Ingen problemer.
Jeg havede en god oplevelse med redcoon.dk. Mit Saitek Cyborg X joystick kom til tiden. Den var pakket godt ind. Og sidst, men ikke mindst, så fungerer det perfekt.
Dårlig kundeservice, dårlig levering.
Ekstrem lang ventetid, på at få tv'et leveret. Da den så kom, var fjernbetjeningen i stykker. Vi ventede 2 uger på en ny. Da vi ringede efter de to uger for at høre, hvor den blev af, fik vi at vide, at Philips, var holdt op med at lave den. De skulle så til at høre deres andre leverandører om, hvorvidt de kunne levere den.
Vi valgte at levere tv'et tilbage, pga den lange ventetid på en ny fjernbetjening.
De ville give os pengene tilbage. Vi havde nogle diskussioner om hvor hurtigt det skulle gå. De lovede os fredag, at vi ville have pengene inden tre bankdage. De er ikke kommet onsdag. Jeg ringer til dem igen, igen. (De er snart på speed-dial.)
De havde (onsdag) stadig ikke fået godkendt, at vi skulle have pengene tilbage. Ingen har ringet til mig og informeret mig om det, selvom det var aftalen. Nu venter jeg så stadig på at få mine penge.

Odpowiedź od redcoon Danmark ApS
Efter at have set anmeldelserne her på Trustpilot blev jeg lidt smånervøs efter jeg så DPD skulle levere. Jeg fik dog to dage senere en pakkeseddel fra Post Danmark om at der var en pakke på posthuset til mig.
Det kunne sådan set ikke gøres meget bedre. Den eneste kritik jeg har er så pedantisk, at jeg ikke synes den skal trække ned, men ordren var ikke emballeret med andet end kassen printeren kom i. Personligt vil jeg gerne betale det ekstra for et ekstra lag papir eller pap. På den anden side har jeg sparet en tur på genbrugspladen så intet er så skidt at det ikke er godt for noget!