redcoon Danmark ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

I ordered at product on their now closed site recoon.dk and everything was fine - that was till the blender-head broke and I wanted to use my reclamation rights. So I contacted them via their German/D... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Redcoon sendte en skrøbelig vare med yderst mangelfuld emballering. Ved første inspektion var varen dog uskadt. Har efterfølgende fundet en skjult defekt, men Redcoon fralægger sig ethvert ansvar un... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mandag d. 14/7 2014 købte jeg et digital kamera. Jeg modtog aldrig en bekræftelsesmail, men dette var min egen skyld, da jeg havde oplyst forkert mailadresse. Jeg fik fat i kundeservice som hurtigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super, super flot chat-service (mange smil igennem PCén :-)). Produkt under garanti. Dagen efter stod fragtmand og hentede enheden på mit arbejde. Hele status forløbet kan følges hos reperatøren... Zobacz więcej

1. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Gigantisk udvalg af (forbruger)elektronik med topmærker, til skarpe priser. Bl.a. LCD/plasma/LED TV, computertilbehør, digitalkameraer, husholdningsapparater og hårde hvidevarer.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dårlig information

Jeg bestilte et kamera den 20/1 og betalte med kreditkort. Der stod ved bestillingen
at varen var på lager, så det var ok at pengene blev trukket med det samme (søndag aften) men først 3 dage senere får jeg besked om at varen nu er afsendt (fra Holland) og der vil gå yderligere 2 dage før den lander hos mig. Det er både første og sidste gang jeg handler her, da pengene først skulle have været trukket den dag varen sendes. Rigtig dårlig service

24 stycznia 2013

Kære Frank
Det er nu muligt at betale med Dankort på vores side, hvor beløbet først bliver trukket når varen afsendes. Beklager forsinkelsen af din pakke.

Oceniono na 1 z 5

Meget uprofessionel håndtering !

Jeg bestilte en Nielfisk Højtryksrenser som jeg modtog for en lille uge siden.
Desværre var den beskadiget ved modtagelsen. Plastik "kabinettet" var knust og motor/pumpe forskubbet. Dette kunne kun konstateres efter udpakning. Jeg har efterfølgende skrevet til Redcoon tre gange uden at få svar. Har også sendt foto af varen for at vise skaden og udfyldt og returneret deres forsikrings erklæring. Alt sammen uden at få et svar. Jeg "tør" ikke returnere varen, da jeg har en stærk mistanke om at jeg aldrig vil få mine penge retur (over 3.000,- kr.)
Jeg har ingen planer om at handle hos Redcoon igen.
Henrik Sindrup

16 stycznia 2013

Kære Henrik
Beklager meget at vi ikke har fået svaret dig hurtigere. Vi har arbejdet hårdt på at få besvarelsestiden ned. I mellemtiden har vi dog taget din vare retur og sendt dig en ny uden ekstra omkostninger.

fin service og hurtighed

jeg bestilte en siemens brødmaskine om mandagen før jul og fik den om fredagen. allerede om tirsdagen fik jeg tilsendt track&trace og kunne hele tiden følge den. ganske vist blev den sendt fra holland men det gik alligevel hurtigt at få den frem. selve maskinen fejler ingenting og virker upåklagelig.

10 stycznia 2013
Oceniono na 4 z 5

Fin Service... Manglende oplysninger dog.

Fin service, bestilte en subwoofer fra dem ret billigt.

Ventede dog nogle dage på den da der ikke står nogensteder at lagerstatus gælder lager i holland..

Synes at Redcoon skulle lade kunden vide at grunden til at deres varer kan sælges billigere er at de kommer fra Holland og at man derfor skal vente et par ekstra dage..

Ellers meget fin service

9 stycznia 2013

Aldrig aldrig mere

Vil aldrig anbefale nogen som helst, at handle hos Redcoon. 23/11-12 bliver der på min adresse hentet en defekt vare. I dag 7/1-13 kan jeg stadig ikke få svar på, om hvad der skal ske. Redcoon siger overfor mig, at de har rykket værkstedet for svar på min vare, men får ikke svar tilbage. Det kan aldrig blive mit problem om de kan få svar tilbage eller ej. Har bedt om at mine penge skal udbetales, men det er åbenbart samme værksted der skal sige OK for det, så hvor lang tid mon der går før jeg hører derfra. Nu påstår de også, at reperationstiden er gældende fra 4/12 hvor den åbenbart først er sendt til værksted fra dem. Det tager åbenbart 8 dage fra Sjælland til Jylland at få varen frem. Burde faktisk være 0 stjerner.

7 stycznia 2013

Kære Bente
Beklager meget FoodSaver´s lange reparationstid. Da vi ikke mener at du skal straffes for dette, besluttede vi os for at tilbagebetale dit fulde beløb. Dette blev gjort d. 10-01-13.

Flot!

Bestilte et Philips fladskærm en sen torsdag eller fredag. Blev leveret tirsdag morgen. Så kan det vist ikke gøres hurtigere.

Denne bedømmelse går alene på køb, pris og levering.

Hvis der, hvilket jeg selvfølgelig ikke håber, skulle blive problemer med tv'et, håber jeg at der er lige så fremragende service vedr. reklamationer.

Håber selvfølgelig ikke at få brug for det, men det er som regel i de tilfælde man virkelig skiller fårene fra bukkene :0)

Tak for en god handel

1 stycznia 2013

Hurtigt og nemt

Bestilt fredag aften, ordre bekræftet lørdag, afsendt fra Holland mandag og modtaget onsdag. Præcis oplysning hele vejen med Track & Trace. Redcoon kan anbefales

29 grudnia 2012
Oceniono na 2 z 5

Skuffende og sidste gang jeg handler hos dem

Købte en Subwoofer til min bil og forstærker kabelkit som jeg bestilte den 30.11.2012 og der stod at subwooferen ville komme på lager om 2dage på deres side. Så jeg venter 4 dage og ser at subwooferen ikke er blevet sendt eller kablerne, og så ser jeg at de har fjernet subwooferen fra hjemmesiden. Så jeg ringer ind og spørger hvordan og hvorledes og får at vide den kommer om 1 uge, så jeg acceptere det og venter. Ugen går og jeg har stadig ikke fået noget sendt og jeg går ind på deres hjemmeside og pludselig er subwooferen kommer på deres side igen, hvor de står "Forventes på lager om 2uger" Så jeg ringer ind igen og får af vide de får den i dag og vil sende den i morgen. (Meget tålmodig på dette tidspunkt) så jeg ringer så dagen efter og får af vide der kommer til at gå 1 måned og det er efter flere ugers ventetid jeg får det af vide!!! Pisse skuffende at de ikke kan holde hvad de lover på deres side og ændre dato som man skifter underbukser. Så jeg vælger og afbestille min subwoofer og kun modtage kablerne og det gik skam hurtigt nok. Modtagerne pengene for subwooferen 3 dage efter og 1 uge for kablerne, så det er altid noget. Men lidt ros skal i da have for at tage telefonen hurtigt og lidt ros til jeres personale for at besvare spørgsmål hurtigt, hvilket også er den eneste grund til i får 2 stjerner. Men kan IKKE anbefale folk at handle her, da de snyder med "Lager status" og kan forstå det på flere herinde at det er generelt. Men vil aldrig mere købe noget hvor der står "Forventes på lager om 2dage" når jeg står og mangler det indenfor 1 uge. Plus der står ingen steder på siden, at de sender for Hollad så der går nemt 1 uge før man modtager selv de mindste pakker.

Mvh.
Utilfreds kunde

OG I BEHØVER IKKE BRUGE TIDEN PÅ AT BESVARE MIN ANMELDELSE, BARE SØRG FOR AT FÅ STYR PÅ JERES SIDE, SÅ I FÅR FLEST TILFREDSE KUNDER.

26 grudnia 2012
Oceniono na 4 z 5

God og hurtig service

Købte britan intenza vandfilter til min siemens Q7 espressomaskine til kun 95 kr kanon billigt. Ville dog gerne bestille mere en de 4 som er max man kan bestille så skulle kontakte kundeservice. Det var der ingen problemer i rigtig venlig og god service. Men på denne måde kan man kun betale med bank overførelse. Det gik også uden problemer og jeg modtog min pakke 4 dage efter. Giver 4 stjerner for god og hurtig service men kunne dog godt ønske mig at jeg kunne bestille mere end 4 uden at jeg skal ringe til kundeservice.

25 grudnia 2012

Sådan skal det være

Jeg købte en Siemens espresso maskine hos redcoon.dk, da deres tilbud var klart det billigste.
Udover at være billig var ekspeditionen hurtig og uden problemer af nogen art.

17 grudnia 2012
Oceniono na 3 z 5

Levering OK - lang leveringstid

Bestilte et par varer via Redcoon d. 21/11, da der blev oplyst på hjemmesiden af alle varerne var på lager og blev afsendt med Post Danmark inden for 24 timer. Fint tænkte jeg, så har jeg den senest om fredagen (23/11)

Det viste sig imidlertid at pakken skulle sendes fra Holland, og den blev først afsendt mandag (26/11)

Så afsendelse inden for 24 timer holder ihvertfald ikke stik, det er nærmere 72 timer.

Ialt 7 dage fra afsendelse til levering.

Produkterne fejler dog ikke noget - derfor 3 stjerner.

28 listopada 2012
Oceniono na 3 z 5

Redcoon LYVER også om lagerstatus og leveringstid...

Jeg bestilte min ønskevare og lod mig lokke af at Redcoon påstod at have varen på lager og med en leveringstid på meget kort tid....

På lager betyder åbenbart at varen findes ned i Holland og vil blive leveret indenfor - I mit tilfælde 6 hele dage...
Ikke nogen katastrofe - Jeg bryder mig bare ikke om at folk lyver og derved stjæler ordrer fra firmaer der er ærlige om deres lagerstatus...

Jeg tør slet ikke tænke på hvor lang tid det ville have taget hvis Redcoon havde lovet længere tid end 24 ++ timer...

Udover ovenstående har jeg ikke noget at udsætte på forløbet og den måde jeg blev adviseret på... Men det giver IKKE topkarakter ( Som flere andre vist også har oplevet )
Til sidst vil jeg bare bemærke at jeg fik lagt ordren INDEN jeg så her på TrustPilot - Havde jeg set efter på TrustPilot INDEN min ordre var den ikke gået til Redcoon...

16 listopada 2012

Kære Poul
Vores varelager ligger i Tyskland. Til en anden gang kan du læse om vores leveringstider her:

UTROLIGT LANG LEVERINGSTID

Var på "jagt" efter en laserprinter, og fandt den ønskede model hos REDCOON, som skrev at den var på lager, intet om leveringstiden, andre firmaer skrev 3 dage, eller flere! Købte printeren og fik på INTET tidspunkt at vide at der ville gå små 2 uger før levering, først skulle transportfirmaet hente printeren, hvilket de kun gør tre gange om ugen dernæst ville transportfirmaet efter en lille uges tid ringe til mig og aftale hvornår de kunne levere - REDCOON skrev at der typisk ville gå 1½ uge - det er meget lang tid. Til gengæld var det nemt at afbestille, den ros skal de trods alt have. Handler ikke mere hos REDCOON

9 listopada 2012

Hej Frank
Den printer du bestilte er for stor til at kunne sendes som almindelig pakkepost, den leveres derfor med det firma som vi benytter til levering af store varer. Leveringstiden for disse XL-leveringer er desværre noget længere end på varer som vi kan afsende som pakkepost.
Vores leveringstider er beskrevet her: http://www.redcoon.dk/deliverytime
M.v.h redcoon

Ufattelig dårlig service!

Historie:
Fredag d 12/10-12 Gik mine daværende hovedtelefoner i stykker, og da jeg står og skal på en længere rejse d 20/10-12 skynder jeg mig på nettet i god tid, for finde en webshop med et godt tilbud. Den bedste pris jeg kan finde er på Redcoon.dk

Forløb:
Fredag d 12/10-12 kl 10:22 bestilte jeg et sæt hovedtelefoner, på Redcoon.dk som vel at mærke var en lagervare. Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse på min vare inkl. et link til at følge ordenen.

Mandag d 15/10-12 klikker jeg ind på redcoon.dk for at se hvordan det går med min ordre og kan konstatere at min vare IKKE er afsendt men stadig ligger på lageret hos Redcoon.dk, jeg ringer derefter til redcoon og de forklare at de IKKE afsender deres vare samme dag som de bliver bestilt, men at min vare vil blive afsendt senere i dag.

Tirsdag d 16/10-12 Klikker jeg mig igen ind på Redcoon.dk og kan endnu en gang konstatere at min vare stadig IKKE er afsendt men ligger på Redcoon´s pakkelager, dvs at 3 arbejdes dage senere er varen stadig ikke sendt! Jeg ringer endnu engang til Redcoon og beder om en forklaring og får af medarbejderen af vide Redcoon.dk er i gang med en lager flytning (her undre jeg mig så over hvorfor de ikke har valgt at skrive det på deres hjemmeside eller gøre opmærksom på det da jeg henvendte mig dagen før!) Jeg forklare min sag til medarbejderen og beder hende om at bringe min sag videre til hendes overordnet men får af vide at ”hun kan da godt prøve men at sagen sikkert vil blive slettet pga. lager flytningen” Hvilket jeg finder meget uprofessionelt! Hun lover mig derefter at min vare så bliver sendt i dag og jeg vil modtage den Torsdag d 18/10-12. Senere samme dag for jeg så bekræftelse på at varen er sendt. Her kan jeg så se at varen er sendt fra Holland.

Onsdag d 17/10-12 klikker jeg mig så igen igen ind på Redcoon.dk for at se hvor min vare er og her er statussen undret, men efter at have hevet fat i Redcoon.dk 2 gange regner jeg jo med at de holder hvad de lover og venter spændt til næste dag.

Torsdag d 18/10-12 kontrollerede jeg via Redcoon.dk at min vare stadig IKKE var i DK men ligger på et lager i Holland. Det under jeg mig selvfølgelig over da det jo var i dag d 18/10-12 at jeg var blevet lovet at jeg skulle modtage min vare. Jeg ringer atter en gang til Redcoon.dk for at bede om en forklaring og her er forklaringen at min vare er blevet forsinket og befinder sig i Holland. Dvs. at efter 5 hverdag har Redcoon.dk ikke engang præsteret at sende en pakke ud af det land hvor pakken blev sendt fra. Det er for dårligt Redcoon!!!

Forklaringen lyder igen på at de er i gang med en lager flytning og at kan forvente at modtage min vare i morgen.

Fredag d 19/10-12 Via Redcoon.dk track & trace konstatere jeg så i dag at pakken endnu en gang er blevet forsinket, jeg kontakter så igen Redcoon.dk og her bekræfter de at jeg ikke modtager min pakke i dag, som jeg eller var blevet lovet og dobbelt lovet i går! Men at jeg kan se frem til at modtage mine pakke på Mandag d 22/10-12 dvs. 7 hverdage efter at jeg bestilte en LAGER vare hos Redcoon.dk.

Konklusion:

Det her er ufattelig dårlig kundeservice, jeg er dybt skuffet over Redcoon.dk og vil ALDRIG hverken anbefale eller bruge dem igen! Hold jer fra at bruge Redcoon.dk!

Det er jo også tydeligt at se at jeg ikke er den eneste der er utilfreds med Redcoon.dk og at karakteren her på trustpilot også er i den lave ende.

Men helt ærligt [name removed], er det sådan her du vil drive forretning? Er du fuldstændige ligeglad men hvad dine medarbejdere lover dine kunder og med dårlige anmeldelser her på Trustpilot? Jeg kan ikke tro at du er fuldstændig ligeglad med et hav af dårlige anmeldelser og en dårlig score her på Trustpilot.dk så jeg håber på at du vil stå frem og forklare dig! Og frem for alt rette op på jeres ufattelige dårlige service!

En rigtig dårlig oplevelse!.

19 października 2012

Kære kunde.
I oktober måned er vi i gang med at flytte vores varelager fra en lokation til en anden, det har indtil denne uge ikke forårsaget væsentlige forsinkelser. Desværre har vores lager i denne uge måttet afsende varer med en eneklt dags forsinkelse,
Desværre falder forsinkelsen i vores forsendelsesafdeling sammen med vores samarbejdspartner til transport af pakker været hårdt ramt af It-problemer som har forårsaget en yderligere forsinkelse af pakker som er afsendt i denne uge. Dette har ikke kunne forudses af vores kundeservice da disse forsinkelser på daværende tidspunkt ikke var et mønster i forsinkelserne, og du har derfor beklageligvis fået forekerte oplysninger.
Vi beklager rigtig meget forsinkelsen af leveringen af din pakke. Jeg kan dog oplyse om at vi i afsnittet omkring levering på vores hjemmeside gør opmærksom på flytningen af vores varelager.

Latterligt firma

Bestilte for over 3 mdr. siden 2 ting og fik at vide den ene var i restordre med en dato ,den blev overskredet så en ny dato den blev overskredet så ville jeg gerne have den ting de havde det kunne kun lade sig gøre ved at betale fragt 2 gange!!! skal lige sige at pengene var over ført til dem, for 8 dage siden får jeg en mail om at nu er den ting på lager jeg har modtaget prøver lige og huske dem på den har jeg modtaget, så de kan bare sende den anden, men der der mangler fragt, ok har de ikke haft mine penge så længe at alm. kundeservice men nu påstår de så at der ikke har været penge nok fra start..............ok plat

18 października 2012

Kære Klaus
Vi beklager at lerveringen af en af de bestilte varer har trukket ud.
Bestillinger afsendes samlet når alle varer er på lager med mindre man bestiller en del-levering.
Det er en fejl at du har fået oplyst at du ikke har indbetalt det fulde beløb for den originale bestilling og dette beklager vi rigtig meget.
Beløbet for den del af bestillingen som er annulleret skulle være tilbageført til dig.

Super

Intet galt ved min bestilling. Varen kom hurtigt og virker perfekt :-)

13 października 2012

Er blevet snydt

Købte d. 11.3.12 en internetradio. Sendte den retur 28.8 idet jeg ikke kunne få lyd på de danske radiokanaler, dette har jeg henvendt mig til Redcoon omkring fra starten af. Jeg har sidenhen ikke fået radioen eller mine penge retur? Når jeg har forespurgt til min radio har jeg fået nogle uforståelige mails retur. Nu bliver mine mails ikke besvaret.

Hanne Sjøberg

12 października 2012

Kære Hanne,

Vi beklager meget det lange forløb.
Vi har forsøgt at løse sagen med reperationsværkstedet så hurtigt vi kunne, vi håber at du vil blive tilfreds med den nye radio som vi sender til dig som aftalt.
M.v.h. redcoon

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej