Mega fedt koncept at restauranter kan melde ind hvilken rabat de vil give deres gæster. Jeg bruger ofte R2N, da der er rigtig mange penge at spare og der er altid nogle skønne steder med lækker mad... Zobacz więcej

Super fin. Dog irriterende at man ikke kan se åbningstider på restauranterne. Hvis man søger efter frokostrestauranter, kommer de der først åbner kl 17 også op. Men det er småting. Ellers alt fint.

En lille app, hvor restauranter kan giv et tilbud på deres mad især på de dage, hvor der er mindre omsætning, så for de solgt lidt mere til en billigere pris. Dette giver også brugeren lyst til at pr... Zobacz więcej

Hvorfor spise for fuld pris på byens restauranter, når man kan spise med rabat? Vi brugte r2n for første gang i weekenden. Bestillingen gik nemt og hurtigt, udvalget af restauranter i København er f... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Velkommen til Restaurant 2 Night (www.r2n.dk) - Reservér dine restaurantbesøg med kort varsel og få en last-minute rabat på den samlede regning. Velbekomme!

4,5

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Meget fin betjening

Meget fin betjening. Rigtig lækker mad.
Dog er toiletterne langt væk - det er i og for sig okey - men de er svært tilgængelige for dårligt gående

7 lipca 2022

Super godt.

Super godt.
Måske en opdatering på restauranters ledighed ville være godt - Vi bookede til 18:30, men fik en besked om de først havde plads kl.19
Fint løst, og ellers god app, god tilbud

10 kwietnia 2022

Problemløst

Jeg har kun benyttet app'en en gang, men det virkede uden problemer for mig. Restauranten ringede dog til mig for at høre hvor mange jeg havde bestilt bord til, da R2N kun havde afgivet et telefonnummer og et tidspunkt til dem.

24 listopada 2021