En af varerne, en clinique læbestift, var drejet op i låget, så den sad fast og knækkede da jeg åbnede den og jeg kunne kun bestille 1 stk. håndcreme. Fik lidt indtryk af at det måske var som en popu... Zobacz więcej
отлично работают, заказываешь, и практически сразу отправляют посылку. Из моего большого опыта заказа товара по интернету, это самая быстрая по доставке. Упакован товар качественно. Косметика не проср... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære Hobbix Jeg bestilte en vare mandag og ville gerne hente den på deres adr. Ingen problemer med det, utrolig fin kommunikation via mail, ingen misforståelser, og utrolig god service. Derfor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God service og gode varer ,er rilfreds kunde, kan godt anbefale dette firma de har også varer af god kvalitet til lave priser. Mvh Anne
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.
Cypresvænget 9, 5270, Odense N, Dania
- www.hobbix.dk
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Modtaget for gamle produkter
Jeg bestilte 2 Sebastial Dark Oil hårolier. Deres holdbarhed er til og med 3 år efter produktionsdatoen. Denne dato var i maj 2022, hvilket betyder, at produktets sidste holdbarhedsdag var for 1 år siden. Det er ikke ok.
Har sendt varen retur, men de har tilsyneladende ikke haft tid til at hente den i pakkeshoppen, siden den ankom der d. 7. Maj. Forventer naturligvis, at få pengene retur.
Ikke imponeret
En af varerne, en clinique læbestift, var drejet op i låget, så den sad fast og knækkede da jeg åbnede den og jeg kunne kun bestille 1 stk. håndcreme. Fik lidt indtryk af at det måske var som en popup butik?
Men hurtigt levering.
Alt var godt og der var meget…
Alt var godt og der var meget flexibilitet ift. afhentning af vare.

Dårlig kundeservice
Jeg købte to øjenskyggepaletter. Ved ankomst var hhv en og to øjenskygger smadret i hver palet. Jeg skrev en mail til Hobbix. Fik svar 3 dage senere. Svaret var at de ikke var i stykker da de blev afsendt. Samt en returlabel. Ingen beklagelse eller noget over ulejligheden eller over at jeg har modtaget to defekte produkter fra dem. Kun denne ret uhøflige mail. Jeg svarede straks på mailen og påtalte min skuffelse over den manglende kundeservice. Det er nu fire dage siden og jeg har fortsat intet hørt.
super fin hjælp og service
super fin hjælp og service, jeg havde en del spørgsmål med min bestilling og de svarede hurtigt og var enormt hjælpsomme
og mega lækre varer

Godt tilfreds.
Gode priser. Overskuelig hjemmeside. Generelt er god oplevelse. Kan sagtens finde på at handle her igen.

Odpowiedź od Hobbix
Fik den vare jeg havde bestilt
Fik den vare jeg havde bestilt. Dog var der ca en uges leveringstid.

Super fin service
Super fin service - hurtig levering og gode priser - fem flotte stjerner til Hobbix🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od Hobbix
God service og gode varer ,er rilfreds…

Siden er ikke et scam 🙈
Jeg syntes selv at webshoppens navn lød som et scam, hvorfor jeg slog den op på trustpilot. Det er det ikke. Modtog dejlige Kræs produkter der fra hurtigt 😊

Gamle produkter
Modtog 4 håndsprit gel på 120 ml som udløb 10/2025 og 1 som udløb 12/2022, hvor jeg har skrevet til firmaet om det, men aldrig hørt fra dem da de ikke oplyser på hjemmesiden at de sælger nogen der er flere måneder eller år for gammel, hvor jeg forventer et nyt når det er det jeg bestiller

Et godt sted at handle
Et godt sted at handle - meget hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Hobbix
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.