Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mega fedt koncept at restauranter kan melde ind hvilken rabat de vil give deres gæster. Jeg bruger ofte R2N, da der er rigtig mange penge at spare og der er altid nogle skønne steder med lækker mad... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Super fin. Dog irriterende at man ikke kan se åbningstider på restauranterne. Hvis man søger efter frokostrestauranter, kommer de der først åbner kl 17 også op. Men det er småting. Ellers alt fint.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

En lille app, hvor restauranter kan giv et tilbud på deres mad især på de dage, hvor der er mindre omsætning, så for de solgt lidt mere til en billigere pris. Dette giver også brugeren lyst til at pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvorfor spise for fuld pris på byens restauranter, når man kan spise med rabat? Vi brugte r2n for første gang i weekenden. Bestillingen gik nemt og hurtigt, udvalget af restauranter i København er f... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Velkommen til Restaurant 2 Night (www.r2n.dk) - Reservér dine restaurantbesøg med kort varsel og få en last-minute rabat på den samlede regning. Velbekomme!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Nem og super at bruge

Nem og super at bruge, godt overblik og lækker udvalg

15 marca 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Oceniono na 4 z 5

Super fin

2 marca 2026

Hej Annette,
Tusind tak for din fine anmeldelse og for din feedback til platformen - det værdsætter vi virkelig! 😁

For at finde de restauranter, der tilbyder frokost, kan du gå ind under “Filter” og vælge det tidsrum, du ønsker at booke bord i. Herefter vises de restauranter, der har tilbud i det valgte tidsrum.

Mvh. R2N-Teamet

Gode muligheder

Jeg synes faktisk det er et godt tilbud.
Dejligt at også jeg med lille budget kan komme ud at spise af og til
Tak R2N

22 listopada 2025

Odpowiedź od Restaurant 2 Night

Mange tak for din fine anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at vores app skaber glæde og netop kan få alle ud at spise en gang imellem.

Oceniono na 1 z 5

La Sirene Nyhavn...Stød udenfor en lukket restaurant og ingen tilmelding

Havde reserveret bord til La Sirene (Nyhavn) til d. 4 februar 2026. Vi var flere der ventede udenfor en lukket restaurant. Jeg har ikke hørt noget tilbagemelding fra hverken restauranten eller R2N. 😢

4 lutego 2026

Odpowiedź od Restaurant 2 Night

Vi er kede af, at I oplevede at vente udenfor...

Vi har været i dialog med restauranten om situationen, og de fortalte os, at de ville kontakte dig direkte for at forklare nærmere. Derfor har du ikke hørt mere fra os, da det var bedst, at restauranten selv kunne forklare, hvad der var sket. Situationen opstod på grund af sygdom hos deres kok, og restauranten måtte derfor midlertidigt holde lukket. Det er også grunden til, at informationen ikke blev videreformidlet til os, så vi kunne give dig besked.

Vi beklager meget ulejligheden og håber, at ovenstående giver mening. Vi håber, du har lyst til at bruge R2N en anden gang og få en bedre oplevelse ☺️

Oceniono na 5 z 5

Det er nemt at finde og booke bord

Det er nemt at finde og booke bord på den ønskede Restaurent via R2N. Har brugt App i et stykke tid nu. Kan klart anbefales.

3 lutego 2026

Hej Jørgen,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du har brugt vores service flere gange, og du kan anbefale det - det sætter vi pris på.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun varmt anbefale at bruge…

Jeg kan kun varmt anbefale at bruge R2N. Der er virkelig penge at spare. Det er samtidig sjovt at komme på restauranter som jeg ikke kender i forvejen. Det er super nemt at bruge appen.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Restaurant 2 Night

MANGE tak for de fine ord! 🌟 Dejligt at høre, at du får sparet penge samtidig med du får prøvet nogle nye restauranter, som du ikke kendte i forvejen.

Oceniono na 5 z 5

Mega fedt koncept og nemt at bruge app'en

Jeg bruger ofte R2N, da der er rigtig mange penge at spare og der er altid nogle skønne steder med lækker mad 😄 Og så har men jo også favorit restauranter ❤️

7 stycznia 2026

Odpowiedź od Restaurant 2 Night

TUSIND tak for sådan en skøn anmeldelse - den værdsætter vi utrolig meget! 😍 Vi er glad for, at du bruger vores app tit, og at du får godt gavn af den!

Oceniono na 1 z 5

Sikkert god nok hvis der var et…

Sikkert god nok hvis der var et spisestel i nærheden af hvor jeg bor, bor i Holstebro den nærmeste var i Århus, så denne AP er ikke relevant for mig.

29 marca 2025

Odpowiedź od Restaurant 2 Night

Tak for din feedback! Vi arbejder hele tiden på at få flere restauranter med i hele landet, så vi håber, at vi snart kan tilbyde noget tættere på dig i Holstebro. Hvis du har en lokal favoritrestaurant, som du gerne vil se i appen, må du meget gerne foreslå den til os – så ser vi, om vi kan få dem med! 😊

Nemt at bruge

Nemt at bruge og finde de restauranter nan ønsker at bestille bord på - Gode rabatten på hele regningen

20 grudnia 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Dejligt at du tager dig tid til det!

Oceniono na 5 z 5

Det er en fantastisk app

Det er fantastisk, at man kan spare penge, blot ved brug af denne app. Jeg bruger den flittigt i øjeblikket

6 grudnia 2024

Hej Mie,
Mange tak for din søde anmeldelse, det varmer! 🤗 Vi er glade for, at du bruger appen meget og er glad for dine restaurantbesøg med rabat!

Oceniono na 5 z 5

Min første bestilling blev desværre…

Min første bestilling blev desværre annulleret men, de skrev hurtigt tilbage så jeg kunne bestille et andet sted.

13 grudnia 2024

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af, at din første bestilling blev annulleret, men det glæder os at høre, at du oplevede hurtig service fra vores side.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til flere madoplevelse via os i fremtiden.

Den virker ok

Den virker ok, og af og til er der også 25 % drikkevarene

11 grudnia 2024

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du bruger vores service.

Hos os får du rabat på hele regningen, både mad og drikkevarer. Hvis du har oplevet andet hos en af vores restauranter, er du meget velkommen til at kontakte os igen eller skrive til vores mail: support@r2n.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe! 😊

Hurtigt overblik over restauranter

Hurtigt overblik over restauranter, der er tilknyttet ordningen. Kunne godt ønske mig et større udvalg i Odense 😀
Nemt at booke plads 😀

5 grudnia 2024

Hej Birthe,

Tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du synes vores platform er nem at bruge og giver et godt overblik over restauranter.

Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget, og vi tager dit ønske om flere muligheder i Odense med os videre.

Tak for din feedback - vi håber, du fortsat vil nyde at bruge vores service! 😊

Smidighed

Hurtigt, effektivt, nemt

14 listopada 2024

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse! 🌟 Den sætter vi stor pris på

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej