Oceniono na 2 z 5

Punkt 1 Jeg købte d. 15/4 en Bosch indbygningsovn og en tilsvarende mikroovn på Punkt 1s hjemmeside. På hjemmesiden stod der, at ovnene var lagervarer. Men jeg måtte flere gange rykke for b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu har vi købt i Punkt1 i Hørsholm flere gange,og ALDRIG gået derfra skuffet. Vi har handlet både store og små ting i Punkt1 i Kongevejs centeret og IGEN i dag fik vi outstanding vejledning og supe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En vurdering af Punkt1 i Gørlev 2025. Undertegnede har handlet i Punkt1 siden de kom til Gørlev. I perioden er der købt: Køleskab, Fryser, Komfur, Vaskemaskine, Fjernsyn, Computer, Radio, Mobilt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leveran... Zobacz więcej

3,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 24% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Havde købt en kaffemaskine i punkt et…

Havde købt en kaffemaskine i punkt et eget mærke til 500 kr. Den viser sig imidlertid at være utrolig langsom i drift, men henvender mig i butikken i Ebeltoft hvor jeg købte den, får jeg at vide at punkt et eget mærke faktisk er ret dårlig og de eneste kaffemaskiner man kan stole på er MoccaMaster. Jeg forstår ikke at Punkt1 vil være bekendt at sælge deres egen kaffemaskine når de ikke engang selv synes at den er noget værd.

10 czerwca 2025

Manglende forståelse

Bestille netop en vaskemaskine fordi vi kunne få den inden for 2 timer, hos Punkt1 Lyngbyvej 60. kl var 13,10
Ordren gik igennem og vi kunne afhente inden for de 2 timer.
13,58 får jeg en sms om at de alligevel ikke har den men at jeg kan få den mandag eller annullerer ordren.

Vi skal bruge den på fredag så jeg skriver at den skal annulleres og at de gerne må rette deres oplysninger på hjemme siden, da det netop var hos dem jeg købte den, så jeg kunne hente med det samme.

Jeg får en besked tilbage hvor der står
Den oplyser ikke forkert den oplyser jo ikke antal og vi har den jo bare ikke til afhentning.

Jeg skriver tilbage
Der stod jo netop vi kunne afhente inden for 2 timer så jo det er jo forkert oplyst.

De skriver tilbage
Vi kan jo ikke fjerne alle vores udstillinger for online lager, osv osv
Du må tage den med kundeservice...

Jeg skriver
Bla. Bla . Bla tag nu bare ansvar.
Jeg skriver denne dårlige anmeldelse fordi jeg oplever flere gange at købe vare som i så ikke har alligevel, men tilbyder den flere dage efter.
Jeg prøvede bare at gøre opmærksom på at det ikke stod rigtig på hjemme siden, men får en besked tilbage om at der ikke er noget forkert hos jer.
Det ville være dejligt at der var styr på det så man kan regne med hvad i skriver på jeres hjemme side.

28 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Gentagne installationsfejl og manglende lydhørhed

Ved både mit nuværende og tidligere køb af vaskemaskine hos Punkt 1 Amagerbrogade har der været problemer med installationen. Da jeg for nylig købte en ny maskine, gjorde jeg opmærksom på den tidligere fejlinstallation og blev forsikret om, at alt ville være i orden denne gang, da det var deres egne montører. Alligevel viste det sig igen, at maskinen var installeret forkert – noget der efterfølgende blev dokumenteret af Electrolux.

Selvom Punkt 1 til sidst dækkede omkostningerne, oplevede jeg desværre en unødvendig modstand i processen. Jeg følte mig ikke taget alvorligt, og der blev draget konklusioner, som ikke stemte overens med mine oplysninger. Vi blev også opfordret til selv at betale regningen, selvom det klart fremgik, at der var tale om en installationsfejl.

Det har efterladt et indtryk af manglende ansvarstagen og imødekommenhed – trods gentagne fejl og dokumentation herfor.

25 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Køb montering ved en montør, der ved hvad de laver

Vi købte en opvaskevaskemaskine ved Punkt1 og selve opvaskemaskinen er vi meget tilfredse med. Den tilkøbte montering endte vi dog med en efterregning på 1.700 kr. for! Montøren fra Punkt1 mente, at der skulle en tekniker fra maskinens producent ud, da maskinen meldte fejl ved monteringen. Det lyder jo fornuftigt nok, når man ikke selv er fagmand. Vi fik en tekniker ud, der kunne fortælle os, at maskinen intet fejlede, men at problemet var, at maskinen var blevet monteret decideret forkert med den autoblok, maskinen kom med i vandslangerne. Teknikeren fortalte, at det burde montøren vide, hvordan man monterer. Herudover kunne teknikeren afhjælpe det fedt, der samtidig var i rørene. Teknikeren virkede oprigtig træt af, at arbejdet ikke var blevet gjort korrekt i første omgang. Når vi henvendte os til Punkt1 ang. den ekstraregning vi pludselig stod med, fik vi at vide at fedtet var vores eget problem, men de sagde ikke noget om problemet med autoblok. Da vi så pointerede det, fik vi at vide at autoblok var slået til pga af ovenstående problem med fedt. Igen - vi er ikke fagmænd, så vi ved ikke hvad der er rigtigt i denne situation. Vi står dog med en følelse af ‘hvem skal vi tro på?’ og en ekstraregning vi føler, vi ikke burde være nød til at betale. For selvom vi ikke er fagfolk, tænker vi at der ikke bør en specialist i Electrolux-maskiner til for at montere en opvasker, men at montøren, som forhandleren sender, faktisk ved hvad han laver. Derfor hvis du overvejer at købe en maskine ved Punkt1 fordi den er billigere end andre - Med deres montører, bliver den lige så dyr et andet sted, så hellere vælge nogle, der ved hvad de laver.

28 marca 2025

Har handlet meget i Punkt1

Har handlet meget i Punkt1
Var i dag ude for en meget stor positive ting dels var Anders utrolig hjælpsom
Med at skaffe den rette vare
Samt undersøger vare
Personalet i Punkt Amager er bare så gode

16 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en emhætte den 13/4-25 4…

Jeg bestilte en emhætte den 13/4-25 4 ugers leveringstid, efter 4 uger ringer jeg til kundeservice, venligt vil de undersøge hvad der er sket med min ordre, og vende tilbage senest 24 timer senere, nu er der så gået 4 døgn og har intet hørt fra dem, når jeg kigger nu står der forventet levering den 4/6-25 totalt kaos forretning

4 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Noget af det værste butik

Noget af det værste butik. Vil aldrig handler der nogensinde. Jeg købte en indbygget mikroovn, og da jeg kommer hjemme, ville den ikke virke. Jeg tog tilbage til butikken for at returnere den, ville de ikke returnere den. Jeg fik at vide, at Siemens skal lave service på den. Det kan da ikke passe, at de sælge en defekt vare og vil efterfølgende ikke returnere den. Deres kundeservice vil kun behandle køb online. Det værste butik nogensinde.

5 maja 2025

Punkt1 Amagerbrogade 150

Punkt1 Amagerbrogade 150, 2300 S.
Super behandling, har aldrig og skriver Aldrig fået så god modtagelse, lige fra min hustru og jeg trådte ind og mødte “Chefen” hvor vi fortalte at vores køl/frys var stået af, og så en lørdag. For at det ikke bliver for langt, så ordnede han alt i løbet af ingen tid, Tusind tak.
Kan varmt anbefale denne Punkt1
Stor hilsen Lissie og Ole.

5 maja 2025

Punkt1 , Gørlev

Virkelig en særdeles dårlig oplevelse med punkt1 4281 Gørlev. Efterspørg et nyt batteri til min håndstøvsuger, det kan han skaffe med levering indenfor få dage. Glæden er stor da det kommer men ak, det viser fejl og virker ikke. Pludselig ophører al kundeservice. Først siger han dog, at der ikke er garanti på batterier derfra hvor det er bestilt, men at han godt vil give os pengene retur. Da vi kommer ned med batteriet, vil han lige tale med leverandøren først og idag får vi så den besked, at der ikke er garanti og at hans tilbud om pengene retur, ikke længere er muligt men at vi i stedet for, kan få lidt rabat, hvis vi køber en ny støvsuger. Hold kæften hvor er det et usselt tilbud, magen til manglende kundeservice skal man lede længe efter.

1 maja 2025

Punkt1 - Hørsholm leverer virkelig god service

Nu har vi købt i Punkt1 i Hørsholm flere gange,og ALDRIG gået derfra skuffet.
Vi har handlet både store og små ting i Punkt1 i Kongevejs centeret og IGEN i dag fik vi outstanding vejledning og super service af sælgeren, Michael Christensen derinde. Han står altid klar med et smil og en høflig betjening.

Vores bedste anbefalinger herfra.

12 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Falske tilbud

Havde booket en tilbudsvare i klik&collekt, for derefter køre mod butikken. De har den desværre ikke på lager siger den første og den anden siger den er påkørt med en gaffeltruck.. de prøver og sælge os en maskine der er ca 50% dyrere uden held. Vi modtager en annullering istedet for en ny blevet sendt til butikken... kundeservice var et cirkus med at blive viderstillet og langtrukket for derefter at blive lagt på imellem viderestillingerne.

4 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

I sidste uge købte min mand og jeg en…

I sidste uge købte min mand og jeg en expresso maskine hos Punkt 1 i Nakskov ,vi havde nogle problemer med at finde ud af den og kontaktede butikken .I dag har vi været på besøg og fået en meget grundig vejledning i brug af den ,blev mødt med venlighed og besked på hvis vi fik flere problemer skulle vi bare komme igen -tak for jeres tålmodighed.

1 kwietnia 2025

Købte fryseskab for Ca 7 måneder siden

Købte fryseskab for Ca 7 måneder siden, den er så holdt op med at fryse under minus 14 grader, altså defekt.
Der sendes teknikker ud som kan konstatere at der kun er 3.5 cm plads bagved fryseren og derfor ikke de 5 cm som produktet foreskriver i manualen.
Vi for sendt en regning på 1000 kroner for besøget på Ca 15 min pga det ikke er på garantien når der mangler 1.5 cm bagved fryseren.
Der er rigeligt(Ca 10 cm ovenfor og 3 cm ved hver side af fryseren).
Det oplyses ikke at vi skal betale for besøget når vi ringer ind til dem og oplyser produktet er defekt.
Yderligere er det ikke kompressor(som de skriver det er) men formentligt gassen.
Køber aldrig igen og vil aldrig anbefale punkt1 i skjern til nogen. For 1.5 cm, en teknikalitet så afskrev de sig ansvaret for fryseren.

17 marca 2025

Stor service.

Vi havde en udfordring med vores nye Thomson devise. De venlige mænd brugte 5 kvarter, fik vores ting.til at fungere. Tak for jer i Kalundborg.

14 marca 2025

Punkt1 Hørsholm - Michael

Uden nogen sammenligning er denne punkt1 Danmarks bedste! Og navnligt en sælger ved navn Michael vil jeg fremhæve. Sød, serviceminded ud over det normale, forstående og ikke mindst oprigtig interesse i kundens ønsker og behov. - Bred viden og kompetent vejledning. Kør gerne lidt længere for at få så god en oplevelse. Og også hurtig levering er værd at bemærke.

5 marca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej