Punkt 1 Jeg købte d. 15/4 en Bosch indbygningsovn og en tilsvarende mikroovn på Punkt 1s hjemmeside. På hjemmesiden stod der, at ovnene var lagervarer. Men jeg måtte flere gange rykke for b... Zobacz więcej
Nu har vi købt i Punkt1 i Hørsholm flere gange,og ALDRIG gået derfra skuffet. Vi har handlet både store og små ting i Punkt1 i Kongevejs centeret og IGEN i dag fik vi outstanding vejledning og supe... Zobacz więcej
En vurdering af Punkt1 i Gørlev 2025. Undertegnede har handlet i Punkt1 siden de kom til Gørlev. I perioden er der købt: Køleskab, Fryser, Komfur, Vaskemaskine, Fjernsyn, Computer, Radio, Mobilt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leveran... Zobacz więcej
Odpowiada na 24% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Anbefaler punkt1 kalundborg😊
Punkt1 kalundborg
2 gange forbi for at kigge på en opvasker / vaskemaskine.
Fint betjening hver gang.
Købte en Siemens opvasker hvor de lavede prismatch med Power👍
Så det ny vaskemaskine næste gang 😀
Så fin betjening af Ken kalundborg👍
Falsk prismatch
Falsk prismatch
Ville ikke give prismatch pga. nogle små betingelser i deres bestemmelser.
Så blev købet lavet ved POWER.dk
Ærgerligt at man reklamere med prismatch når der er mange undtagelser. Vil bare gerne støtte lokalt!
Punkt1 Amagerbrogade er klart vores…
Punkt1 Amagerbrogade er klart vores favorit, når det kommer til diverse køkkenting med mere, altid kyndig vejledning og en professionel tilgang, der er tilrettet den enkelte kunde. Anders og Co yder altid en fantastisk service, tager sig god tid til hver kunde og man føler sig ventet og velkommen.
Opvaskemaskine
var i butikken for at købe opvaskemaskine.
Men det var lige før vi gik igen, den person vi henvendte os til, virkede som om han ikke gad, tale med os! Virkede arrogant (overlegen.)
Vi spurgte om han ville vise os nogle maskiner, men det var besværligt, men endelig reagerede personen, efter jeg sagde, det var derfor vi kom, ellers kunne vi lige så godt blive hjemme.
Men det var tydeligt, at personen ikke gad handle med os, kunne ikke få oplyst hvad maskinerne kunne?
Har handlet i Rønne Punkt 1 mange gange og altid fået en god oplevelse angående køb. Er det den oplevelse vi fremover skal have så må vi tænke på at handle et andet sted.
Kone og jeg kørte hjem, med en negativ oplevelse som vi har delt med familie og venner.
Som konen sagde, det var da en mærkelig menneske!
Den maskine vi spørger efter kunne muligvis leveres i februar. kan leveres fra deres online lager, til levering 2 til 3 arbejdsdage?
Åbningstider i julen!!
Jeg har i dag d.26/12 været forbi jeres butik på Søtorvet, fordi det fremgår på jeres hjemmeside at i har åbent fra 10-18.
Nu står jeg så her hvor der er fuldstændig slukket og lukket, og det kan jeg ikke forstå når der står noget andet på hjemmesiden! Og jeg er endda kørt langt for at komme til jeres butik. Simpelthen for dårligt!!
Har i dag købt hårde hvidevarer
Har i dag købt en ovn, en kogeplade og en emhætte på nettet hos Punkt 1. Dog skulle emhætten afhentes på Lyngbyvej 60, Kbh. Ø "kun" 5 kvarters kørsel fra, hvor jeg bor, fordi den ikke var på lager. Jeg kørte afsted og har sammenlagt brugt 2½ time af min 1. juledag på at køre forgæves efter emhætten, idet punkt 1 ikke havde åbent selv om deres hjemmeside lovede åbent i dag indtil 17.30 og tilbuddet skulle afhentes inden 24 timer. Jeg blev virkelig sur over at møde op til en lukket butik med nedrullede gitre. Det er for ringe, Punkt 1 og jeg må overveje om jeg skal fortryde de andre køb hos jer.
Mandags maskine
Jeg har altid være glad for ,at handle hos Punkt 1. Men der har selvfølgelig heller ikke været noget med de produkter,jeg har købt. Men i august 2023 købte jeg en vaske/tørremaskine. Efter godt et år, begynder der at vælte vand ud af skuffen ,når maskinen skyller. Jeg henvender mig til Punkt 1 og får af vide at den er kalket til i dyserne i skuffen. Hvilket undre mig, da maskinen kun er 1 år og er blevet afkalket 1 gang. Men bevares går hjem og afkalker efter punkt 1s anvisninger. Dette hjælper ikke. Så henvender mig igen , får stadig af vide at det er kalk og får af vide at garantien ikke dækker. Når men siger ,at vi jo bliver nød til at løse problemet. Men Punkt 1 kan ikke bestille service, fordi jeg ikke har model nummer osv. Med. Så må gå igen. Skriver så en mail til butikken med model nummer osv. Tredje gang lykkens gang. Der bliver bestilt en service tekniker og en meget venlig mand dukker op et par dage efter og skifter sæbeskuffen og siger at jeg nok skal halvere sæbe dosering, Altså kun bruge halv dosering af hvad der anbefales. Det handler ikke om kalk, men en defekt sæbe skuffe.hvilket jeg syntes lyder lidt skævt i mine øre. Han konstaterer så også ,at
tørre delen heller ikke virker i maskine. Har kun tørret tøj en gang i den. Ja det blev heller ikke helt tørt og var klamt da jeg tog det ud. Så den del skulle også skiftes. Det blev jeg glad for. Men den del skulle lige bestilles hjem og de kommer og skifter den d. 30 dec. Så det var jo hurtigt. Meeeen nu har jeg vasket og kun med halv sæbe og skyllemiddel. Der kommer stadig vand ud af skuffen. Jeg er godt nok ikke tilfreds. Det kan jo ikke være rigtigt,at jeg ikke kan vaske med sæbe og skyllemiddel. Så nu har jeg kontaktet Punkt 1 igen. Jeg tænker det bliver en ny maskine af andet mærke. Men det skal sikkert også blive et tovtrækkeri. Tænker ikke jeg køber hos punkt 1 mere.
Sløv og langsommelig levring..
Jeg bestilt noget som skulle have været en julegave. Det skal dog siges at jeg her 5 dage efter, endnu ikke har modtaget noget på at min pakke skulle være på vej..
Ville ikke mene man skal oplyse en levering på 2-5 dage, hvis man ikke en gang kan overholde en levering på 5 dage. Bare træls.
Virkelig go oplevelse hos Punkt 1 i…
Virkelig go oplevelse hos Punkt 1 i Slagelse blev betjent af Betina som v’er et Rart bekendtskab imødekommende og Faglig meget Kompetent kommer helt sikkert igen 👍
5 stjerner til Punkt 1 i Silkeborg
Jeg har i dag fået leveret en vaskemaskine. Som altid med Punkt 1, Silkeborg var det en rigtig god oplevelse. Tak for hjælpen til sælger, Brian J og tak til ham der leverede og installerede. Begge gjorde det fremragende. Jeg har i mange år købt hvidevarer hos Punkt 1 Silkeborg. Det bliver jeg helt sikkert ved med.
Transportskade og manglende kundeservice
Transportskade og manglende kundeservice.
Jeg bestilte et nyt komfur til levering om mandagen. Mandag eftermiddag ankommer fragtfolkene med et komfur, der er komplet transportskadet. De er flinke og anbefaler selv, at modtagelsen selvfølgelig skal afvises.
Jeg kontakter derefter Punkt1’s kundeservice og modtager et automatisk svar med et link til en irrelevant formular fra Power.dk. Til sidst får jeg fat i en kundeservicemedarbejder telefonisk, som lover, at et nyt komfur kan leveres fire dage senere, og jeg modtager også en en bekræftelse via e-mail på dette.
Men på den nye leveringsdato sker der intet: ingen levering, ingen kommunikation. Dagen efter kontakter vi igen Punkt1/Power/Expert-kundeservice, som nu oplyser, at de først kan levere et komfur om to uger.
Der gives ingen forklaring på den manglende kommunikation eller en undskyldning for den mangelfulde service. Virker også dybt uprofessionelt at kommunikation fra punkt1-kundeservice er kundeservice AT power.dk - jeg troede jeg handlede med punkt1? Er punkt1 bare et andet navn for power?
I reklamerer med prismatch!
I reklamerer med prismatch!
Fup og svindel.
Jeg sendte en email for 2 uger siden, hvor jeg spurgte til prismatch på et fryseskab. Jeg har INTET hørt fra jer, så hvilken prismatch/kundeservice 🤬
På baggrund af det manglende svar fra jer, går jeg ud fra, at hvis I venter længe nok, så har konkurrenten måske udsolgt, og der er ikke mulighed for et prismatch…
Skulle jeg ringe til jer, nej for befinder mig pt i udlandet, og hvis I ikke har tid til at svare på emails, hvorfor henviser I så til jeres emailadresse på hjemmesiden?
Nu ved man da, hvor man IKKE skal bestille hvidevarer.
Desværre ret dårlig service ifht…
Desværre ret dårlig service ifht installering af opvaskemaskine.
Efterlod mig med maskine, der ej var installeret, trods at mine installationer var lovlige, og har handlet med andre firmaer, der bare fixede det, selvom placeringen er lidt kringlet.
Havde købt en vaskemaskine fra Punkt1
Havde købt en vaskemaskine fra Punkt1, som efter et år begyndte at lave sorte streger på mit tøj, samt at lågen viste fejlkode på defekt sensor. Efter 2 servicebesøg og en meget lang og ikke korrekt sagsbehandling, samt involvering af Forbrugerrådet tænk, har Punkt1 taget maskinen tilbage og henvist til min egen indbosforsikring, for at erstatte mit tøj. Min indbosforsikring informerer mig i dag, at de ikke kan dække det, da det skal være over Punkt1’s egen produktansvarligforsikring. Men Punkt1 har nægtet at erstatte mit ødelagte tøj.
Punkt1 tager ikke ansvar, og jeg står nu tilbage med ødelagt tøj for over 11.000 kroner. Gør jer selv den tjeneste, at lade være med at købe fra Punkt1.
Execptionel service Punkt 1 Søborg
Execptionel service hos Punkt 1 i Søborg, jeg blev betjent af Tommy R, meget professionelt vejledt og fik mine hvidevarer til en god pris. Installationen var professionel og kompetent, småting med el der ikke måtte være der blev rettet uden noget problem. spring, Elgiganten og Power over. Her ved de hvad de laver.
Jeg havde bestilt en tørretumbler på…
Jeg havde bestilt en tørretumbler på click and Collect
Da jeg kommer ned til forretningen i Nakskov konstaterer jeg at Det er en demo maskine og det bliver jeg ikke gjort opmærksom på under bestilling og de har ikke noget man kan pakke den ind i under Transport jeg opdager så at den er beskadet der har en bule i siden der gør at toppladen ikke sidder rigtigt
Der får jeg tre valgmuligheder
1. Tarmaskinen som den er det jo en billig maskine og det er hvad man må forvente
2. To bestille en ny en på nettet få den leveret til din egen adresse og betale ekstra i fragt
3. Få bestilt en ny en til forretningen og bruge to timer igen på Transport og penge på at købe en firmabil fri igen
Jeg tænker umiddelbart ikke at jeg har et behov for at handle hos Punkt 1 længere
Vi har købt både vaskemaskine og…
Vi har købt både vaskemaskine og tørretumbler ved Punkt 1 i 7200 Grindsted. Der var Dennis der ekspederede os og vi fik af en fantastisk service. Han har en meget stor produktviden og vi fandt sammen det vi skulle have. Også en stor tak til Peter da de skulle instaleres. Det var et vanskeligt sted de skulle stå - men så ringede han efter Dennis og samnen efter møje og besvær fik de dem på plads - det var med smil og ingen sure miner - Der handler vi helt sikkert igen
Forløb i forbindelse med defekt vare
Jeg fik leveret et køleskab d. 27. september, som havde et defekt ben, en bule på siden, og køleskabsdøren kunne ikke lukkes. Det blev taget med retur af de venlige og helt i orden fragtmænd. Jeg ringede til kundeservice og fortalte at jeg gerne ville have mine penge retur. Desværre måtte der flere opringninger og mails til, inden jeg endelig d. 15. oktober fik pengene ind på min konto, næsten 3 uger senere. Kundeservice har kun åbent hverdage 10-15, hvor jeg er på arbejde, så jeg havde en del frustration og stress over forløbet. Desuden forvirring over at der er 3 aktører involveret: Punkt1, Power og et firma mere. Der blev endvidere oprettet to forskellige sager i kundeservice, så jeg kommunikerede med mange forskellige medarbejdere undervejs. De var alle meget venlige og hjælpsomme. Derfor én stjerne.
Jeg har skrevet en e-mail til Punkt 1 angående købet af en vaskemaskine. Det var virkelig en rigtig god oplevelse. En dame ved navn Caroline gjorde sit allerbedste for at hjælpe mig med at finde den ønskede vaskemaskine. Der er ingen tvivl om, at hvis jeg kunne, ville jeg give Caroline og Punkt 1 ti stjerner i stedet for fem.
Punkt 1 i Hobro…De ved hvad service er…
Punkt 1 i Hobro…De ved hvad service er og de er virkelig hjælpsomme..En fantastisk mand kom og skiftede vores induktionsplade ..Lyn hurtigt og på ingen måde overpris…hjælpsomme..Fantastisk firma…
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.