Oceniono na 2 z 5

Punkt 1 Jeg købte d. 15/4 en Bosch indbygningsovn og en tilsvarende mikroovn på Punkt 1s hjemmeside. På hjemmesiden stod der, at ovnene var lagervarer. Men jeg måtte flere gange rykke for b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu har vi købt i Punkt1 i Hørsholm flere gange,og ALDRIG gået derfra skuffet. Vi har handlet både store og små ting i Punkt1 i Kongevejs centeret og IGEN i dag fik vi outstanding vejledning og supe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En vurdering af Punkt1 i Gørlev 2025. Undertegnede har handlet i Punkt1 siden de kom til Gørlev. I perioden er der købt: Køleskab, Fryser, Komfur, Vaskemaskine, Fjernsyn, Computer, Radio, Mobilt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1 gwiazdka

Odpowiada na 24% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Særdeles langsom returbehandling og dårlig service

Jeg meddelte d. 15. november, at jeg ville gøre brug af min fortrydelsesret. Varen var endnu ikke afhentet og lå klar hos forhandleren.

Selvom jeg informerede Punkt1 om fortrydelsen, blev varen afsendt, da "lageret havde været hurtige" (ifølge kundeservice 22/11). Jeg sendte mine kontooplysninger samme dag (22/11) for at få refunderet pengene, så snart butikken havde modtaget pakken retur.

Punkt1 lovede d. 28/11, at pengene ville blive returneret "i næste uge".

I dag, d. 9. december, 24 dage efter jeg sendte mine kontooplysninger, og 14 dage efter Punkt1 bekræftede annulleringen, har jeg STADIG ikke modtaget pengene retur.

Det er under al kritik, at en annullering af en vare, der aldrig har været ude af Punkt1's hænder (blev meldt klar til afhentning d. 11/11 2025), skal tage så lang tid. Særligt når der er lovet en specifik tidsramme, som ikke overholdes. Svartiden er i perioder lang, og processen har været unødigt besværlig.

Punkt1, hvor er mine penge?

9 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Bestilte et fryseskab på nettet

Bestilte et fryseskab på nettet, til levering i Grindsted afdelingen.
Skabets låge havde fået et knæk, og håndtaget var gået i stykker.
Jeg skrev 2 gange til deres kundeservice, uden at få noget svar, og henvendte mig derefter til butikken i Grindsted.
Så skete der noget. Fik fat i Ole, som lynhurtigt hjalp mig videre til en god løsning, så jeg vil klart anbefale at man går ned i den fysiske butik og køber sine varer der, for der får man en rigtig god kundeservice.

3 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen…

Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leverandøren. Mads som jeg talte med var helt umulig. Venlig nok, men totalt afvisende.

24 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Har købt 2 vaskemaskiner og 2…

Har købt 2 vaskemaskiner og 2 tørretumblere hos Punkt 1 inkl. levering, installering samt 5 års garanti. Da maskinerne bliver leveret taber leverandøren 2 af maskinerne da de skulle leveres på 5 sal og han ikke ville gå flere gange og dermed tog 2 maskiner af gangen. Dette bliver vi informeret om da vi endelig får testet maskinerne og finder ud af 1 af dem er beskadiget. Der er nu gået 3 uger fra vi informerede Punkt 1 om dette og der er sendt en person hen for at tage billede og har intet hørt ellers. Utrolig dårlig service og næste skridt bliver ankenævnet.
Til punkt 1, hermed sagsnummeret så vi kan få hvad vi har betalt for: 3566934

7 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Min gudmor bestilte fire telefoner og…

Min gudmor bestilte fire telefoner og den ene kom ikke hjem de blev ved med og ændre datoen efter 4 gang de ændret datoen køre min far derud for det kunne ikke være rigtig den ansatte begyndte og råbe af ham til sidst sagde min far han ville have pengene tilbage sys det virkelig dårlig service

27 października 2025

Kæmpe ros til en ansat i Punkt1 i Kolding

Jeg stod akut og manglede en fryser i dag, fordi vores stod af. Jeg var i flere hårde/hvidevarerbutikker, som ikke kunne lave en god pris inden for mit budget. Jeg ringede til Punkt1 i Kolding 15 min før luk og fik fat på Jeff (mener jeg, at han hed). Han siger, at han finder noget der passer på mine krav og jeg kunne bare kigge forbi. Jeg kommer med trailer, Jeff har lavet en super pris på et udstillingsfryseskab og vi for handlet, forklaret de 7 års garanti og han hjælper det på min trailer. Kæmpe tusinde tak for fantastisk hjælp, service og venlighed. Jeg ved, hvor jeg starter, næste gang jeg mangler hårde/hvidevarer!

25 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Opvaskemaskine indenfor garantien

Har haft problemer med vores opvaskemaskine og har skiftevis haft kontakt med Punkt 1 og en reparatør.. Processen har været hurtig og gnidningsfri og vi venter nu på en ny opvaskemaskine, da den gamle ikke kunne fikses, men stadig havde garanti.
De 4 stjerner kunne blive til 5, hvis alle medarbejderne var som Jesper - den sidste mand vi snakkede med, og som guidede os igennem valgene af ny opvasker. Dejlig personlighed og kundeservice i top!

15 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i…

Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i Gørlev Punkt 1 . Jeg har fået super godt betjening hele vejen igennem med en vaskemaskine der gik i stykker 3 gange. Venligt personale der prøver at hjælpe en. Hurtig montør. Virkelig god personlig service tak til Nadja og Henrik.

10 października 2025

Punkt 1

Punkt 1
Jeg bestilt en opvaskemaskine søndag online hvor der stod de havde en i butikken. Forsøgt at afhente om mandagen, men fik at vide den først skulle sendes fra Sverige og ville komme tirsdag eller onsdag. Ringer torsdag i butikken og får at viden den før kommer 1/10 altså 10 dage efter. Det kunne jeg ikke vente på så sagde jeg gerne ville afmelde den. Det kan man så ikke i butikken men jeg skulle skive til kundeservice, det gjorde jeg så inden afsenden fra Sverige den 25. 2/10 har jeg intet hørt men pengene er trukket fra min konto, jeg skriver igen til kundeservice men hører intet. I dag 4/10 ringer debat fra butikken og siger jeg skal hente min opvaskemaskine, jeg siger jeg ikke skal have den igen, og at jeg ønsker mine penge retur. De skal jeg så aftale med kundeservice- som ikke svarer- det ville være skønt hvis Punkt1 tog ansvar som en samlet enhed. Hun siger i øvrigt at vi kunne bare være kommet før, så havde de fundet ud af noget, hvor jeg må sige at vi havde allerede været i kontakt med dem 2 gange uden de havde hjulpet med at løse problemet. Så nu prøver jeg igen at skrive til kundeservice men nu gennem trustpilot, da Punkt 1 i Slagelse ikke kan hjælpe.

21 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i…

Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i Gørlev. Vi fik som altid en fremragende behandling og vejledning, og vi vil altid bruge butikken i Gørlev, når der skal handles. Butikken og dens medarbejdere, kan klart anbefales.

1 lipca 2025

Sag nr 3444400

Sag nr. 3444400 er den eneste mail jeg har fået fra dem, og det er over en uge siden nu.
Jeg har prøvet at ringe til kunde service, men har været nr. 36 i køen. Når man har et almindeligt arbejde så har man ikke tid til at vente så længe.
Det handler om en fryser der er stået af inden for garanti perioden. Jeg er lidt træt af at stå uden fryser og blive holdt hen.

8 września 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi forstår godt, at det er frustrerende at stå uden fryser og samtidig opleve ventetid og manglende opfølgning – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er i gang med at behandle din sag, og du vil høre fra os snarest muligt. Vi arbejder på at finde en løsning hurtigst muligt.

Vi beklager den ulejlighed og frustration, situationen har medført, og takker for din tålmodighed, mens vi håndterer sagen.

Dårligt

Dårligt, dårligt, dårligt. Hold dig væk.
Very bad service!

15 września 2025

Hej Reza,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏 Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – vi forstår godt din frustration, når servicen ikke lever op til dine forventninger. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er på sagen, og du vil høre nærmere fra os snarest muligt. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os til at blive bedre og sikre, at lignende situationer ikke gentager sig.

Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet, og takker for, at du gør os opmærksomme på problemet.

Punkt 1 trækker penge uden levering og nægter tilbagebetaling

Punkt 1 har hævet penge uden at sende varen, hvilket strider mod Forbrugeraftaleloven § 8 og Betalingsloven. Efter to mails og flere forsøg på kontakt har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage. Jeg advarer kraftigt mod virksomheden og opfordrer Trustpilot til at undersøge dem.

1 września 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi er meget kede af, at du har oplevet problemer med din ordre og føler dig dårligt behandlet – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er i gang med at undersøge sagen og arbejder på at finde en løsning hurtigst muligt. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på situationen, da det hjælper os med at blive bedre og sikre, at noget lignende ikke sker igen.

Vi beklager den ulejlighed og frustration, dette har medført, og takker for din tålmodighed, mens vi håndterer sagen.

Ingen svar fra kundeservice

Jeg bestilte en opvaskemaskine d. 2/9-2025 til 3.222 kr.
Kort efter fandt jeg den samme model hos en konkurrent til 2.666 kr.
Punkt1 reklamerer ellers med at prismatche, så jeg kontaktede deres kundeservice samme dag.
Jeg fik dog intet svar. Jeg skrev til dem igen d. 4/9-2025 – og har stadig ikke hørt noget tilbage.

Det er skuffende, at et firma, der aktivt reklamerer med prismatching, ikke lever op til løftet eller bare svarer på henvendelser. Som kunde føler jeg mig overset og dårligt behandlet.

8 września 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi er kede af at høre, at du har følt dig overset i forbindelse med din henvendelse om prismatch. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi forstår godt din skuffelse. Vi kan se at du har fået svar nu på din henvendelse.

Vi tager din feedback til os og beklager den frustration, situationen har givet dig.

Du ønskes en god dag.

Punkt 1 Silkeborg er nr 1

Punkt 1 Silkeborg har en helt fantastisk kundeservice! Jeg har altid handlet hos Punkt 1 i Silkeborg, og det vil jeg altid gøre. De hjælper og vejleder, og har altid kunden i fokus. Den gode service finder man bare ikke bedre 🤗 Kæmpe ros til butikken og de ansatte 👍

26 sierpnia 2025

Kære Stine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Punkt1 i Silkeborg 🙏 Det gør os utrolig glade at høre, at du altid har valgt at handle hos os og fortsat vil gøre det. Din ros til både butikken og de ansatte betyder rigtig meget – vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service, altid med kunden i fokus 🤗👍

Det er dejligt at vide, at du oplever vores vejledning og hjælp som noget helt særligt – det er netop den forskel, vi gerne vil gøre for vores kunder 💙

Super tilfreds med punkt 1 Gørlev

Super tilfreds med punkt 1 Gørlev. Betjeningen er god og hurtig. Man bliver mødt med venlighed og professionalisme. De er altid klar på at forhandle. Jeg har handlet der i mange år og har altid været tilfreds

28 sierpnia 2025

Kære Julie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Punkt1 i Gørlev 🙏 Det glæder os meget at høre, at du gennem mange år altid har været tilfreds med dine handler hos os. At du fremhæver både den hurtige og gode betjening, den venlige og professionelle tilgang samt vores villighed til at forhandle, betyder virkelig meget for os 💙

Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at byde dig velkommen mange gange igen fremover.

Super service Punkt1 Gørlev

Har været kunde i Punkt1 i Gørlev i mange år og har gennem tiden handlet stort set alle hvidevarer og andet elektronik der.
Det har jeg gjort fordi jeg føler mig godt serviceret, fået god vejledning og kompetent betjening.
Vil til enhver tid foretrække den fysiske butik, fremfor online handel, da jeg er rigtig godt tilfreds med deres imødekommende personale.

27 sierpnia 2025

Kære Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have været trofast kunde hos Punkt1 i Gørlev gennem mange år 🙏 Det glæder os rigtig meget at høre, at du har valgt at handle stort set alle dine hvidevarer og andet elektronik hos os, fordi du altid føler dig godt serviceret og får både god vejledning og kompetent betjening.

Det betyder også meget for os at vide, at du sætter pris på den fysiske butik og vores imødekommende personale fremfor online handel – det er netop den personlige service og nærvær, vi ønsker at give vores kunder 💙

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen mange gange i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted at handle.

Punkt 1 Gørlev
Fantastisk sted at handle.
Henrik Jonassen er altid imødekommende med stor faglig viden og kompetencer.
Jeg handler fremover kun hvidevare i Punkt 1 i Gørlev

18 sierpnia 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Punkt1 i Gørlev 🙏 Det glæder os meget at høre, at du oplever butikken som et fantastisk sted at handle, og at Henrik Jonassen altid møder dig med imødekommenhed, stor faglig viden og kompetence. Vi er stolte af at have medarbejdere som ham, der gør en forskel for vores kunder 💙

Det betyder rigtig meget for os at vide, at du fremover vil handle dine hvidevarer hos os – den tillid sætter vi stor pris på.

Punkt1

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej