Beklager jeg KUN kan give fem stjerner. Dette firma fortjener langt flere. Efterhånden har jeg købt meget materiel af forskellig slags hos Primus Danmark Jeg lejer materiel ud, så er vel at b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super behandling fra PrimusDanmark Fik en 20” kæde sav plus et 24” sværd i gave Kunne ikke få 24” sværdet til at passe på saven Ringede til Primus og talte med en rigtig flink medarbejder de... Zobacz więcej
Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Zobacz więcej
Salg af værktøj og maskiner
Industrivej 51, 7080, Børkop, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
hurtig levering ingen fejl på tilsendt dobbelt mølle.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg købte en vægsliber med led lys. Efter et års brug gik lyset ud, så jeg kontaktede kundeservice og ingen diskution, vi sender dig en ny og fik retur lable til den defekte. Næste morgen kl. 8:10 stod der en ny på trappen. Det er rigtig god service.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Super rådgivning fra start til køb, utroligt stort sortiment.
21 timer fra ordre afgivelse til levering.
Rigtig god oplevelse

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg ville idag bestille en vare fra jeres hjemmeside men jeg kunne ikke få den til at gå igennem jeg prøvede ok ca 10 gange .Så ringer jeg til kunde service og klager .De siger at alt virker men åbenbart ikke for mig.De hjælper mig så med at bestille varen til godt 1100kr.jeg foreslår om de kan sende porto frit for alt mit besvær men nej.det synes jeg ikke er god service Har været kunde i mange år Henrik

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg syntes det er gode varer til prisen, der levede op til mine forventninger

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
god web side og hurtig levering!

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Forkerte dele i samlesæt . Jeg ringede og I lovede at ringe tilbage . Men intet hørt . Så jeg må ringe igen og håber på bedre hjælp denne gang

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg havde købt en El bør som så fik en defekt omkring et år efter købet.
Den blev bare byttet uden så meget snak og
fragt mm. klarede Primus Danmark også

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Super god service fra Primus Danmark.
I forbindelse med køb af en motor til en buskrydder, har jeg fået utrolig god service fra teamet bag Primus Danmark.
Både i forbindelse med købet, men også efterfølgende.
Det kan varmt anbefales at handle hos dem.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Det kører bare den slibemaskine den er fantastisk jeg har haft slibemaskine hvor det har været to i en men jeg vil nok sige den her hvor det er enkeltvis den er altså noget bedre den sliber mere lige fantastisk produkt hilse Henry

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Varende blev ekspederet super hurtig, og jeg modtog dem før forventet selvom fragten var lidt dyr blev jeg positiv overrasket 👍😃

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
kan godt li hjemmesiden , de er ærlige omkring deres produkter, hurtig levering og fornuftige priser,
dejlige mennesker , når man besøger dem ,
Har intet dårligt at sige

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Alt er perfekt. Hurtig levering. Værktøjet har en fin kvalitet. Bestiller igen ved Primus Danmark

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg valgte at aflevere pumpen personligt, og fik en yderst kompetent behandling, og efter at en tekniker havde undersøgt min pumpe, fik jeg udleveret en helt ny.
Jeg kan kun anbefale firmaet !
Ole Rohde.

Super Hurtigt Forsendelse og God Servise Vh Max

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg havde købt et transportbånd på Primus Danmark, som desværre ret hurtig gik i stykker, men hurtig respons fra Primus Danmark, på min mail - endte med at de tog det retur og jeg fik mine penge tilbage, tak for den rigtig gode service og hjælpen til Mike.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.