Beklager jeg KUN kan give fem stjerner. Dette firma fortjener langt flere. Efterhånden har jeg købt meget materiel af forskellig slags hos Primus Danmark Jeg lejer materiel ud, så er vel at b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super behandling fra PrimusDanmark Fik en 20” kæde sav plus et 24” sværd i gave Kunne ikke få 24” sværdet til at passe på saven Ringede til Primus og talte med en rigtig flink medarbejder de... Zobacz więcej
Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Zobacz więcej
Salg af værktøj og maskiner
Industrivej 51, 7080, Børkop, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Det her firma - DET ER BARE I ORDEN. Bestilte søndag, modtog i dag kl 10.
Ordren blev ændret (et par gange) med stort smil fra Birgittes side, og det hele er med i ordren som aftalt. Tusind tak for god service. Det er IKKE sidste gang vi handler her! 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Ekstremt god kundeservice. Bedre service skal man lede længe efter.👍🏻

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
God vare til en rimelig pris og hurtig levering.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Den bedste service jeg længe har oplevet! Det mest smilende og imødekommende personale. Hurtig og effektiv hjælp, på trods af at vi kom lige inden lukketid. Sødeste ejer der tilbød at hjælpe over mail, hvis vi ikke kunne få vores fyr til at virke. Og da da de dagen efter opdagede at min datter havde glemt hendes kanin-legetøj hos dem, sendte de det straks afsted med posten!!
Hvis jeg havde kunnet give 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ havde de uden tvivl fået det!

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
jeg bestilte mine vare om formiddagen og næste dag havde jeg varen ,tak

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Svaret med det samme, både på mail og telefon. Også bare det der er en man kan ringe til er det hele værd.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Blev lovet at en vare blev lagt ud så vi kunne hente den efter åbningstid.
Kører 1,5 time i snevejr for at konstatere varen ikke er lagt ud.
Blev senere kontaktet af medarbejder, som var sød at køre tilbage og udlevere varen. Det blev en mega lang dag, med mange bekymringer, men vi kan nu heldigvis få fixet fyret.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Altid god service og gode produkter

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Det er hurtigt og let at bestille og leveringen gik super hurtigt, så alt ialt en god oplevelse.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Kun gode oplevelser, når man handler her, super varer leveret til tiden kun ++++++++++ herfra.

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg har købt kæde sliberen på et tidspunkt hvor den er billig , får først brug for den næste år! Det vil være falsk at udtale sig om produktet før afprøvning!
Men jeg kan sige produktet ser fin nok ud, kom relativt hurtig efter bestillingen, og leveret som forventet

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Jeg troede varerne var lige hvad jeg havde brug for, de virkede desværre ikke helt som jeg havde tænkt.
Primus tilbød dog straks at tage det hele retur.
Så Primus er prima ;)

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Varerne var som forventet og blev sendt super hurtigt

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Altid fin service og hurtig levering, Værktøjet har en ok kvalitet

Odpowiedź od Primus Danmark Aps
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.