Primus Danmark Aps Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beklager jeg KUN kan give fem stjerner. Dette firma fortjener langt flere. Efterhånden har jeg købt meget materiel af forskellig slags hos Primus Danmark Jeg lejer materiel ud, så er vel at b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super behandling fra PrimusDanmark Fik en 20” kæde sav plus et 24” sværd i gave Kunne ikke få 24” sværdet til at passe på saven Ringede til Primus og talte med en rigtig flink medarbejder de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en dykpumpr der ikke fungerede efter et års brug, kontaktede firmaet, vedr. en evt. reparation , der var absolut ingen diskussion, jeg kunne blot indsende pumpen, så ville man se på sagen. Je... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De svarer hurtigt retur på mails, Super hurtig service og levering. Produktet er endnu ikke afprøvet, men at samle produktet var nemt. Manglede få oplysninger på noget,der manglede på tegningen.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzęt budowlany

Napisane przez firmę

Salg af værktøj og maskiner

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Super maskine

Super maskine
Hurtig levering
Ikke sidste gang jeg handler ved dem

12 lipca 2025

Levering

Jeg synes det er dejligt nemt , man finder bare den kategori , som skal søges under , ligger det i kurven og betaler . Bestillinger som er bestilt inden kl. 12.00 kan forventes fremme dagen efter . Dejligt og effektivt.
Jesper Nielsen

9 lipca 2025

Hej Jesper
Tak for den fine og uddybende anmeldelse, hvilken vi værdsætter.

hurtig levering

hurtig levering

1 lipca 2025

Formidabel FANTASTISK service/ kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice. Da jeg skulle oprette denne anmeldelse så jeg at jeg havde handlet her før for 2 år siden, og i en anden situation (hvor fejlen var min egen også fik god kundeservice) . Jeg er forbløffet over hvor imødekommen og forståelig en forretning dette er, Jeg havde købt en flexlift, hurtig levering, osv. Jeg var meget glad. Der var en fejl i forbindelse med en lås, så jeg skrev mail og tog billeder til Primus Danmark, og hørte fra dem allerede næste dag…. Ikke bare en e-mail, nej de ringede op, det i sig selv er jo kanon kundeservice, så det ikke drukner i Mails frem og tilbage…… manden fra kundeservice havde fuld forståelse for at jeg skulle bruge den vare jeg havde købt og løste reklamationen. På TOP professionel vis. Jeg må bare sige at hvis alle firmaer var så kunde orienteret som denne forretning her er, så vil de være sikre på at kunderne vender tilbage

2 lipca 2025

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Vi er også glade for at kunne hjælpe, nu hvor der var en fejl på den første vi sendte.

Nemt.....

Hurtig levering, nem at samle har fået lagt trailer gummi i så fungerer super godt til brænde transport m.m.

26 czerwca 2025

Oceniono na 5 z 5

De kan ikke gøre for at fragtmanden…

De kan ikke gøre for at fragtmanden syltede varen, men var hurtige til at efterlyse og melde til bage.

23 czerwca 2025

Hej
Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter. Vores fragtudbyder har været lidt udfordret af IT problemer, hvilken betyder forsinkelse på enkelte af vores forsendelser. Vi er blot glade for, at I tog fat I os, så vi kunne oprette en efterlysning.

Superhurtig levering

Superhurtig levering, som altid, og som sædvanligt lever varen op til mine forventninger, og svarer fuldt ud til beskrivelsen, denne gang bestilte jeg et trillebørhjul med 25mm indvendig dia på lejet, jeg kan kun anbefale Primus Danmark,

12 czerwca 2025

En lille god svejser

En lille god svejser - lige det jeg har brug for.
Fin pris - hurtig levering

7 czerwca 2025

Hurtig levering

Hurtig levering. Fin betjening og varen var perfekt.

28 maja 2025

Oceniono na 3 z 5

Ikke så gode som I plejer at være

Ikke så gode som I plejer at være! Mangelfuld brugervejledning i pakken, og langsommelig hjælp undervejs. Det plejer I at gøre meget bedre.

5 kwietnia 2025

Hej
Vi kan kun give dig fuldstændigt ret, og vi skal nok gør det bedre fremadrettet.
Mange tak for din anmeldelse, hvilken vi værdsætter.

Super service

Super service (svar på mail i weekend selv om de burde holde fri) gode produkter til prisen - anbefaling herfra

25 maja 2025

Serevice

Super god service og gode priser.

30 kwietnia 2025

Hurtig levering.

25 kwietnia 2025

Oceniono na 5 z 5

Primus Danmark har solgt meg en…

Primus Danmark har solgt meg en minigraver av ypperste klasse OG til en pris som er mer enn tilfredsstillende. Kunderservicen gjennom prosessen for kjøpet, har vært forbilledlig og kjærkommen. Firmaet og dets ansatte anbefales helhjertet!

21 marca 2025

Tak for den fine anmeldelse, hvilken vi værdsætter.
Dette har været en lærende proces for os og vi er glad for at det lykkes.

Godt og hurtigt levering

Godt og hurtigt levering

15 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej