Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!
Reakcja na opinię
Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Duidelijke informatie en vriendelijke medewerkster. Dacht echt mee

Odpowiedź od Powerpeers
Fijn om dit persoonlijk contact te kunnen hebben. Anelita heeft me geduldig op al mijn vragen antwoord gegeven en mij helder uitgelegd hoe alle contracten in elkaar zitten. Powerpeers geeft je de tijd om je eigen keuzes daarin te maken. Erg aangenaam!

Odpowiedź od Powerpeers
Direct persoonlijk te woord gestaan en heel fijn geholpen.

Odpowiedź od Powerpeers
Een afrekening die je nekharen overeind laten staan.
Daar gaat Laura van Powerpeers als een held mee om. Nee veel bespreken en schappelijkheid hebben we samen een middenweg gevonden die past voor zowel PowerPeers als ons huishouden.
Ik wil Laura bedanken voor haar extra inzet voor deze bijzondere situatie en afhandeling en begrip voor de situatie.
Dit had veel naarder kunnen verlopen maar nogmaals shout out aan Laura. Laura verdient een goede toekomst binnen Powerpeers. Een visitekaartje aan de telefoon!

Odpowiedź od Powerpeers
netheid correctheid beleefheid en vooral betrouwbaarheid

Odpowiedź od Powerpeers
Gisteren een stevige rekening gekregen en vandaag een belangstelling telefoontje van powerpeers. Zo moet het en mooi dat hiervoor aandacht is!
Gelukkig geen betaalregeling nodig.

Odpowiedź od Powerpeers
Al jaren zijn wij al klant bij Powerpeers en erg tevreden over de services van alle teamleden aan de telefoon en zeker Annelita is een top vrouw die in alle rust alles uitlegt en helpt met het adviseren van een eventueel (nieuw) contract of maandbedrag voor het komende jaar. De prijzen zijn aantrekkelijk en concurrerend met vele mogelijkheden in het afsluiten voor een of meerdere jaren . Zeker met het nieuwe dashboard zie je mooie inzichten in je verbruik.
Je merkt dat alle teamleden alle neuzen een zelfde kant op hebben staan en goed contact met elkaar hebben wat tegoeden komt voor de klant. In de loop van de jaren zijn onze kinderen, broers , , zus en buren ook aangesloten bij Powerpeers. Dat is zoals het moet !!!! Services en klantgericht !
Mvg Klaas

Odpowiedź od Powerpeers
Duidelijk en vooral vriendelijke medewerker

Odpowiedź od Powerpeers
Erg tevreden. Prima prijzen en zeker met het nieuwe dashboard mooie inzichten in je verbruik.
Ook de medewerkers van klantenservice zijn bereikbaar, kundig en zeer behulpzaam.

Odpowiedź od Powerpeers
Duidelijke Energie Portal, klantvriendelijk. Als vaste klant extra kortingsbonus gekregen

Odpowiedź od Powerpeers
Goed en snel geholpen. Korte wachttijd aan de telefoon.

Odpowiedź od Powerpeers
Door mijn vragen werd de regie overgenomen en was het einddoel snel geregeld.

Odpowiedź od Powerpeers
Zoek niet verder! Power Peers is dé energiebron waar je goed zit.

Odpowiedź od Powerpeers
Persoonlijke service! Ik had een vraag gesteld via de e-mail. Ik werd binnen een paar uur persoonlijk gebeld met het antwoord, door een hele vriendelijke klantenservice medewerker.

Odpowiedź od Powerpeers
Powerpeers belt netjes met de klant als de rekening te hoog is, daardoor ben ik er achter gekomen dat mijn zonnepanelen niet meer werken.

Odpowiedź od Powerpeers
Ons contract loopt binnenkort af, we zijn al jaren een tevreden klant. Maar wisten deze keer niet zo goed wat we moesten doen. Een telefoontje en alles werd duidelijk uitgelegd. Voor ons de reden om gewoon bij powerpeers te blijven.
Geeft weer een goed gevoel voor de komende jaren.

Odpowiedź od Powerpeers
Heb me aangemeld. Werd gelijk teruggebeld met wat tips. Zeer fijne en goede communicatie.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik zit nu recent bij powerpeers en toevallig contact v.w.b. de kwartierdata.
De telefoon werd zowaar direct opgenomen.
En ik werd uitstekend geholpen.
Dankjewel Laura.

Odpowiedź od Powerpeers
Snel geregeld. Powerpeers is al jaren een betrouwbare leverancier en ik ga nu met mijn verhuizing weer door met Powerpeers. Powerpeers is goedkoop en transparant.