Powerpeers Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!

Oceniono na 5 z 5

Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca energii

Napisane przez firmę

Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 79

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke informatie en vriendelijke…

Duidelijke informatie en vriendelijke medewerkster. Dacht echt mee

16 grudnia 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Allard, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat onze service je goed is bevallen.
Mocht je in de toekomst vragen hebben? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Yamily
Van Powerpeers

Oceniono na 5 z 5

Fijn om dit persoonlijk contact te…

Fijn om dit persoonlijk contact te kunnen hebben. Anelita heeft me geduldig op al mijn vragen antwoord gegeven en mij helder uitgelegd hoe alle contracten in elkaar zitten. Powerpeers geeft je de tijd om je eigen keuzes daarin te maken. Erg aangenaam!

16 grudnia 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Flore, bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat Anelita je zo goed heeft kunnen helpen en dat je ons persoonlijke contact waardeert.

Yamily

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk contact zonder lang wachten!

Direct persoonlijk te woord gestaan en heel fijn geholpen.

10 grudnia 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Angella, hartelijk dank voor je mooie review! Daar zijn we heel blij mee, goed om te lezen dat jij dat ook bent!

Horror jaarrekening s/o naar Laura

Een afrekening die je nekharen overeind laten staan.

Daar gaat Laura van Powerpeers als een held mee om. Nee veel bespreken en schappelijkheid hebben we samen een middenweg gevonden die past voor zowel PowerPeers als ons huishouden.

Ik wil Laura bedanken voor haar extra inzet voor deze bijzondere situatie en afhandeling en begrip voor de situatie.

Dit had veel naarder kunnen verlopen maar nogmaals shout out aan Laura. Laura verdient een goede toekomst binnen Powerpeers. Een visitekaartje aan de telefoon!

4 listopada 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Wow Jesse, wat een mooie review! We waren er gisteren allemaal even stil van. Jouw bericht is binnen heel Powerpeers gedeeld. Dankjewel hiervoor en fantastisch om te lezen dat je zo vol lof bent over Laura. Wij zijn dan ook ontzettend blij met haar in ons team!

Marlies

Klantvriendelijk powerpeers

Gisteren een stevige rekening gekregen en vandaag een belangstelling telefoontje van powerpeers. Zo moet het en mooi dat hiervoor aandacht is!
Gelukkig geen betaalregeling nodig.

9 grudnia 2024

Hoi Bas,
Balen van de stevige rekening. Het is voor ons een kleine moeite om dat met je te bespreken en na te gaan of er een betaalafspraak wenselijk is. Dank je dat het gewaardeerd wordt. Heb je toch nog een vraag over de afrekening of ergens anders over? Laat het ons weten. We helpen graag.

Oceniono na 5 z 5

Top services en klantgericht !

Al jaren zijn wij al klant bij Powerpeers en erg tevreden over de services van alle teamleden aan de telefoon en zeker Annelita is een top vrouw die in alle rust alles uitlegt en helpt met het adviseren van een eventueel (nieuw) contract of maandbedrag voor het komende jaar. De prijzen zijn aantrekkelijk en concurrerend met vele mogelijkheden in het afsluiten voor een of meerdere jaren . Zeker met het nieuwe dashboard zie je mooie inzichten in je verbruik.
Je merkt dat alle teamleden alle neuzen een zelfde kant op hebben staan en goed contact met elkaar hebben wat tegoeden komt voor de klant. In de loop van de jaren zijn onze kinderen, broers , , zus en buren ook aangesloten bij Powerpeers. Dat is zoals het moet !!!! Services en klantgericht !
Mvg Klaas

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Klaas, wauw bedankt voor deze geweldige review! Echt heel fijn om te horen, Daar doen we het voor! Ik heb je complimenten doorgegeven aan Anelita. Mogen we je nog vele jaren van dienst zijn. Elbert van Powerpeers

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en vooral vriendelijke…

Duidelijk en vooral vriendelijke medewerker

5 grudnia 2024

Hallo Loes,
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je review, en goed dat we je hebben kunnen helpen. Je weet ons dus te vinden als je meer vragen hebt!

Good customer service thank You

4 grudnia 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Thank you for your review! If there is anything else we can help you with, please let us know.
Kind regards,
Mieneke
from Powerpeers

Oceniono na 5 z 5

Prima leverancier met goede prijzen

Erg tevreden. Prima prijzen en zeker met het nieuwe dashboard mooie inzichten in je verbruik.
Ook de medewerkers van klantenservice zijn bereikbaar, kundig en zeer behulpzaam.

3 grudnia 2024

Hallo Mark,
Dank je wel voor je mooie review. Daar zijn we blij mee. We stralen van je mooie woorden. Heb je een vraag of je wilt iets doorgeven? Laat het ons weten. We staan klaar voor je.
groeten,

Oceniono na 4 z 5

Powerpeers

Duidelijke Energie Portal, klantvriendelijk. Als vaste klant extra kortingsbonus gekregen

Hallo Arnold,
Dank je wel voor je review en de complimenten. Mocht je ooit een verbeterpunt voor ons hebben, horen we het graag.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Korte wachttijd aan de telefoon.

Hallo Geoffrey,
Dank je voor je review. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent. We doen altijd ons best voor je. Heb je vragen? Laat het ons weten! We helpen graag.

Oceniono na 4 z 5

Overzetten contract

Door mijn vragen werd de regie overgenomen en was het einddoel snel geregeld.

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Kees, bedankt voor je review! Goed om te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het ons dan weten!
Groeten, Elbert van Powerpeers

Zoek niet verder!

Zoek niet verder! Power Peers is dé energiebron waar je goed zit.

30 listopada 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Jaco, dank je wel voor je review. Heel fijn om te horen!
Groeten, Elbert van Powerpeers

Persoonlijke service

Persoonlijke service! Ik had een vraag gesteld via de e-mail. Ik werd binnen een paar uur persoonlijk gebeld met het antwoord, door een hele vriendelijke klantenservice medewerker.

27 listopada 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Feddy, bedankt voor je review! Fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, dus als je in de toekomst nog vragen hebt, horen we het graag!

Oceniono na 5 z 5

Powerpeers belt netjes met de klant als…

Powerpeers belt netjes met de klant als de rekening te hoog is, daardoor ben ik er achter gekomen dat mijn zonnepanelen niet meer werken.

26 listopada 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Arjan, hartelijk dank voor je review! En goed dat we dit met je hebben kunnen bespreken, zo kunnen we samen je gegevens up-to-date houden en jou inzicht geven!

Oceniono na 5 z 5

Powerpeers denk mee in oplossingen!!

Ons contract loopt binnenkort af, we zijn al jaren een tevreden klant. Maar wisten deze keer niet zo goed wat we moesten doen. Een telefoontje en alles werd duidelijk uitgelegd. Voor ons de reden om gewoon bij powerpeers te blijven.
Geeft weer een goed gevoel voor de komende jaren.

25 listopada 2024

Hallo Corne,
Bedankt voor je review. Daar zijn we blij mee. Ik ben blij dat we je hebben kunnen helpen om zaken te verduidelijken en belangrijker dat je er een goed gevoel bij hebt.
Heb je toch nog vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag!,

Heb me aangemeld

Heb me aangemeld. Werd gelijk teruggebeld met wat tips. Zeer fijne en goede communicatie.

21 listopada 2024

Hallo,
Bedankt voor je review. Ik ben blij dat we je snel hebben kunnen helpen. We willen er voor zorgen dat je snel geholpen wordt.
Heb je een vraag? Laat het ons weten. We zitten voor je klaar!

Oceniono na 5 z 5

Snel telefooncontact en kundige medewerkers

Ik zit nu recent bij powerpeers en toevallig contact v.w.b. de kwartierdata.

De telefoon werd zowaar direct opgenomen.

En ik werd uitstekend geholpen.

Dankjewel Laura.

8 listopada 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je bericht! Wat fijn dat we je snel hebben kunnen helpen, we willen inderdaad ervoor zorgen dat je snel met iemand spreekt, en niet een heel menu door moet. Ik zal je dank ook zeker aan Laura doorgeven, dat zal ze vast waarderen.

Oceniono na 5 z 5

verhuizing snel geregeld met zelfde voorwaarden

Snel geregeld. Powerpeers is al jaren een betrouwbare leverancier en ik ga nu met mijn verhuizing weer door met Powerpeers. Powerpeers is goedkoop en transparant.

29 października 2024

Odpowiedź od Powerpeers

Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en blijft. We wensen je heel veel plezier in je nieuwe woning!
Mieneke

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej