Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!
Reakcja na opinię
Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top gedaan!

Odpowiedź od Powerpeers
Ik ben goed geholpen door de medewerkster van Powerpeers.
Ze had goede aanwijzingen voor mijn contract en had ook een goede oplossing.
Fijn om zo met je leverancier te kunnen praten.

Odpowiedź od Powerpeers
Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, komen afspraken na en zijn pro actief!

Odpowiedź od Powerpeers
Ik had zelf voor verwarring gezorgd maar dit werd door de medewerkers uitstekend opgepakt en goed opgelost.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik kreeg deskundig advies over het door mij af te sluiten contract, zeker betreffende het maand bedrag. En ben nú overgestapt naar een volledig dynamisch contract.

Odpowiedź od Powerpeers
Duidelijk naar de klant toe, en een goede klantenservice 👍👍
En je wordt snel geholpen bij vragen.
Top.

Odpowiedź od Powerpeers
Zij heeft mijn vragen goed beantwoord. Zij is rustig en nam alle tijd.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik dreigde afgesloten te worden en heb toen binnen 2 uur supersnel een energiecontract kunnen regelen bij Powerpeers. De communicatie was super snel, duidelijk en effectief via zowel app als via email.

Odpowiedź od Powerpeers
Erg proactief in terugbellen en eventuele vragen verhelderen. Prettige medewerkers, goed bereikbaar en kundig en direct.

Odpowiedź od Powerpeers
Vrijwel direct contact. Geen gedoe met een AI-bot die toch niet helpt, gewoon een persoon aan de lijn die direct helpt. Achter de schermen nog e.e.a. uitgezocht en werd vervolgens binnen enkele minuten teruggebeld met de oplossing. Top.

Odpowiedź od Powerpeers
Ookal was ik geen klant meer op het moment van bellen met de klantenservice, toch ben ik uiterst vriendelijk te woord gestaan door Elbert, die met mij meedacht en mij na afloop van het gesprek netjes van de informatie voorzag die ik opvroeg uit het verleden.

Odpowiedź od Powerpeers
Powerpeers aanrader als energieleverancier, zijn telefonisch echt goed bereikbaar en willen je graag helpen, ook als je iets vraagt wat niet standaard is!

Odpowiedź od Powerpeers
Je krijgt vrij snel een medewerker aan de telefoon, zonder eindeloos een menu te moeten doorlopen of eerst via een chatbot te moeten communiceren.
De medewerkster was vriendelijk, accuraat en kon prima antwoord geven op de gestelde vragen.

Odpowiedź od Powerpeers
De dames zijn zeer meegaand en geduldig. Ze leggen al mijn vragen prima uit. Enige hint is dat het mij opvalt dat ze soms toch neigen naar het stellen van wedervragen en vooral aanprijzen terwijl ik dat als klant helemaal niet op prijs stel.
Voorbeeld: wat is nu exact het verschil van Variabel (ik sluit dan niks meer af) ten opzichte van 100% Dynamisch? Antw. Variabel is 3 maanden vast tarief en momenteel 0,26 ct / KWh en kan door PP altijd bijgesteld worden als de markt dat veroorzaakt en na onze aankondiging.
Bij 100% Dynamisch betaald u per kwartier de marktprijs. (plus jullie winst lijkt mij zo?)

Odpowiedź od Powerpeers
Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed uitgelegd hoe het werkt. Ze heeft mij heel goed geadviseerd zodat ik een wel overwogen maar vooral een beslissing kon maken die ik begreep.

Odpowiedź od Powerpeers
Snelle en accurate klantenservice.

Odpowiedź od Powerpeers
Helpful and fast service.
Always responding to your messages and questions.

Odpowiedź od Powerpeers
Enorme plus van Powerpers vind ik de service/contact afdeling. Daarnaast prima energieprijzen en een heldere jaarrekening.