Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!
Reakcja na opinię
Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Powerpeers
Top klantenservice. Oplossing gericht, goed gecommuniceerd. Mag voorbeeld wezen voor vele andere bedrijven!

Odpowiedź od Powerpeers
Vriendelijk een prettige uitleg en luisterde goed naar mijn vragen.

Odpowiedź od Powerpeers
Het was een prettig en klantvriendelijk gesprek.

Odpowiedź od Powerpeers
Bij minder dan 1000 kwh teruglevering van mijn zonnepanelen zou ik geen terugleverkosten betalen, stond in mijn jaarcontract met Powerpeers. Ik stuurde met het instellen van het vermogen van mijn zonnepanelen bewust om ruim onder de 1000kwh teruglevering te blijven, en dat lukte, volgens de gegevens in de Powerpeers app. Maar in mijn eindafrekening werd toch €110 terugleverkosten in rekening gebracht: de teruglevering bleek maar liefst 10% hoger dan in de app stond, en kwam daarmee alsnog boven de 1000kwh. Bij zo'n grote afwijking van de gegevens in de app verwacht ik coulantie mbt de terugleverkosten. Dit ook voorgelegd aan de klantenservice, maar helaas, moeilijk, moeilijk, we kunnen niet afwijken, etcetera...
Update 11 mei: Naar aanleiding van bovenstaande review heeft Powerpeers vandaag contact met mij opgenomen en alsnog coulance toegepast voor mijn specifieke geval van de terugleverkosten. Daarmee is het wat mij betreft keurig opgelost.

Odpowiedź od Powerpeers
Prettig contact, meedenkend en service gericht. Een super medewerkster !

Odpowiedź od Powerpeers
Korte wachttijd, vriendelijke en rustige uitleg, duidelijke vervolgafspraken en prettige afstemming over die afspraken ("wanneer kan ik u het beste terugbellen?"). Zeldzaam prettig contact met een klantenservice.

Odpowiedź od Powerpeers
een zeer prettig gesprek, goede uitleg over wat het probleem is. De vrolijkheid van de Soraya sluit compleet aan bij de omschrijving op de contact website over haar van Powerpeers

Odpowiedź od Powerpeers
Voor het 2e jaar tevreden klant bij Powerpeers en de overstap gemaakt naar dynamisch wat ik heel spannend vond. Heb ik het wel goed gedaan, heb ik het wel goed begrepen? Nou, blij dat ik weer voor Powerpeers koos: gewoon bellen en, zonder eindeloos in de wacht te staan, een vriendelijke mens aan de telefoon krijgen die de tijd neemt om al jouw vragen te beantwoorden. Kan niet beter!

Odpowiedź od Powerpeers
Ik ben me aan het oriënteren over een vast of dynamisch contract voor mij het beste is. en de medewerkster heeft goed kunnen uitleggen wat de verschillen zijn Ik zal binnenkort een beslissing nemen

Odpowiedź od Powerpeers
Na een uitgebreide analyse over wel of geen dynamisch kontrakt een goede beslissing kunnen maken

Odpowiedź od Powerpeers
Een enorm vriendelijke en deskundige medewerkster heeft uitermate adequaat mijn vragen opgelost.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik heb 1 jaar geleden bewust voor PowerPeers gekozen mede vanwege de goede reviews. Nu heb ik zelf mogen ervaren hoe zij handelen en je te woord staan en meedenken. Top! Alle tijd, het was een soort van " onthaast " moment . Het bestaat nog 👍.
Mijn contract is omgezet voordat de nieuwe in zou gaan.
Hartelijk dank.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik ben heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Goed vriendelijke uitleg. Heel tevreden met mijn antwoord.

Odpowiedź od Powerpeers
De vraag is deskundig en vriendelijk uitgelegd .
Medewerkster naam al de tijd en heeft nog wat goede tips gegeven .
Top !

Odpowiedź od Powerpeers
Uitgebreid de tijd genomen voor toelichting, ondanks dat ik waarschijnlijk weg ga bij Powerpeers, dat geeft toch vertrouwen.

Odpowiedź od Powerpeers
Laura was eerlijk, toonde empathisch vermogen, nam de tijd voor me, had kennis van zaken en was heel vriendelijk.