Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!
Reakcja na opinię
Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Powerpeers is een van de slechste enegie maatschappij niet echt klantvriendelijk ook zijn ze heel.dwingend als je echt overzicht wil over je verbruik klantvriendelijke klantenservice wens en goed betaal baar is raad in vatterfal zekker aan

Odpowiedź od Powerpeers
Zeer snel telefonisch antwoord zonder lange wachttijden, geen keuze menu en zéker geen chatbot.
Wel een hele vriendelijke dame die mij perfect geholpen heeft aangaande een naar het leek, klein probleem.
Aanvullend middels email en wat foto´s e.e.a. duidelijk gemaakt en het was vlot in orde.
Daarnaast een héél normaal en menselijk gesprek over en weer.
Was alles maar zo...

Odpowiedź od Powerpeers
Duidelijke uitleg en advies bij keuze maken voor nieuw contract

Odpowiedź od Powerpeers
Op een specifieke vraag over een vermeende piek in mijn gebruik krijg ik snel, vriendelijk en kundig een antwoord, waar ik ook echt mee geholpen ben.

Odpowiedź od Powerpeers
Mega goed geholpen. Tijd genomen om alles langs te gaan en uit te zoeken. Heel vriendelijk te woord gestaan. Ging het gesprek gespannen in maar hebben het gesprek met een goed gevoel afgesloten door de goede hulp

Odpowiedź od Powerpeers
Ik had een terugbel afspraak mbt welk contract het beste is voor mij. Ben netjes teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. Heb duidelijk antwoord gehad welk dynamisch contract het beste is voor mij.

Odpowiedź od Powerpeers
Ik ben bijna 3 jaar klant geweest bij Powerpeers.
Kan alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden was bij Powerpeers met name de klantvriendelijkheid.
Ik heb mij nooit een nummer gevoeld.
Alle telefonische vragen werden direct goed en vooral duidelijk beantwoord.
En op mijn vragen via de e-mail werd snel en duidelijk geantwoord.
Ik ben alleen weggegaan omdat mijn nieuwe energie leverancier meer ervaring heeft in een dynamisch contract en die ben ik op 04 12 2025 met hen aangegaan.
Deze energiemaatschappij werd mij van verschillende kanten aangeraden.
Ik zal de klantvriendelijkheid van Powerpeers zeker missen.

Odpowiedź od Powerpeers
Provided a clear and detailed explanation to solve my question in one go.

Odpowiedź od Powerpeers
Omdat een mijn gasmeter vervangen moet worden was er op de eindafrekening een te hoge inschatting van mijn gasverbruik. Ik ben heel goed geholpen bij het corrigeren ervan. Dikke pluim voor de klantenservice!

Odpowiedź od Powerpeers
Allereerst de telefonische bereikbaarheid is top. Daarnaast zeer klantvriendelijk geholpen met een snelle terugkoppeling via mail. Prima/houden zo :-)

Odpowiedź od Powerpeers
De klantenservice van Anelita was uitstekend. Ze was geduldig, duidelijk en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Haar rustige en aangename stem maakte het gesprek extra prettig.

Odpowiedź od Powerpeers
Altijd netjes te woord gestaan hier! Zeer goede front office, dat waardeer ik enorm!

Odpowiedź od Powerpeers
Dit bedrijf is totaal niet klantvriendelijk.
2 jaar lang overspoelen ze mijn emailbox met compleet onbelangrijke informatie. Dit stopt pas nadat ik dit meerdere keren melde en negatieve tevredenheidsonderzoeken beantwoorden.
In 1 week tijd vragen de Service Experts (ja zo noemen ze zich) 3x mijn actuele meterstanden, om deze vervolgens 3 dagen later compleet te negeren bij de jaarafrekening, waarbij ze compleet van de pot gerukte schattingen gebruiken.
Oftewel een zwaar irritant bedrijf waarover ik niks goeds kan zeggen.
Update 14 okt. 2025
Kort na plaatsen van deze review nam de klantenservice opnieuw contact met mij op, en dit keer wel naar mijn tevredenheid. Ondanks onnodig en fout geschatte meterstanden blijkt mijn jaarafrekening wel te kloppen. Feit blijft dat enkele van de Powerpeers EXPERTS mij in 1 week tijd flink op de kast gejaagd hebben, maar over het laatste contact met ze ben ik zeer positief, zodat ik mijn waardering voor Powerpeers van 1 ster verhoogde naar 3 sterren.

Odpowiedź od Powerpeers
Als eerst hebben ze de welkomstbonus ingehouden. Vervolgens hebben ze een veel te laag bedrag berekend om terug te geven. Uit het overzicht bleek dat ik meer dan 400 euro terug zou moeten krijgen qua verbruik. Ze sturen alleen een mail over het terug te krijgen bedrag zonder eindafrekening en verbruik! Onbetrouwbaar slecht bedrijf! Ga niet met ze in zee. Je komt bedrogen uit!

Odpowiedź od Powerpeers
De medewerker die ik heb gesproken was zeer deskundig, to the point en heel erg vriendelijk.
Hier wordt je als klant heel erg blij van en dat zie je niet vaak vandaar deze review

Odpowiedź od Powerpeers
Goede service, geen verborgen kosten. Eindafrekening zonder verrassingen.

Odpowiedź od Powerpeers
Deskundige en vriendelijke medewerkers bij de klantenservice die rustig de tijd nemen. En geen contracten proberen te verkopen