Powerpeers Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!

Oceniono na 5 z 5

Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca energii

Napisane przez firmę

Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 79

Napisz recenzję

Goede adviseur.

Medewerker denkt goed mee in complexe situatie en draagt mogelijkheden aan die niet bekend zijn (In sommige gevallen mogelijkheid tot 3 maanden pauze vast contract). Geeft haar mening, maar heeft respect voor de keuzen van de klant en accepteert deze ook. M.a.w.: een goed adviseur.

16 września 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Wat fijn om te lezen dat je onze adviseur als betrokken en deskundig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om écht mee te denken en om mogelijkheden aan te dragen die niet altijd bekend zijn, zoals de optie tot een pauze in je vaste contract.

Jouw waardering voor het respectvolle contact en het geven van ruimte aan jouw keuzes betekent veel voor ons. We streven ernaar om elke klant op een persoonlijke en eerlijke manier te helpen, en jouw review bevestigt dat we op de goede weg zijn. Dankjewel.
Groeten Natalia, van Powerpeers

Oceniono na 4 z 5

hebben eigenlijk alles goed gedaan.

hebben eigenlijk alles goed gedaan.
tel contact snel en vlot en correct, hoor je wel eens anders. Indien antw niet meteen dan wordt er vrij snel daarna teruggebeld.
wel 1 nadeel, zijn duurder dan wat op markt verkrijgbaar is. Gezien mijn zeer smalle beurs weegt dit wel zwaar in mijn besluitvorming

16 września 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je onze service als vlot en correct hebt ervaren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! Elbert van Powerpeers

De vriendelijkste klantenservice!

De vriendelijkste, geduldigste klantenservice!
Enige reden om niet 5 sterren te geven is omdat ik het jammer vind dat nieuwe klanten meer korting krijgen dan de blijvende klanten. Wie weet dus weer tot over een jaar ;-)

10 września 2025

Odpowiedź od Powerpeers

We zien je heel graag volgend jaar weer terug, Valerie! Ontzettend bedankt voor je vriendelijke woorden, een mooi begin van onze dag :) Groeten, Marlies - van Powerpeers

Toppie

Heel veel medewerking om een accuut probleem op te lossen!!!

2 września 2025

Hallo Vincent,
Dank je voor je review. We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen. Je weet ons te vinden als je ons nodig hebt.

Top klantenservice

Heel goede klantenservice (niet geautomatiseerd ;))

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Niklas, bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, en je weet ons te vinden als je nog (andere) vragen hebt!

Mooi en open gesprek

Vandaag gebeld, heb een heel goed, mooi, duidelijk en open gesprek gehad met Elbert over mijn contract en wat er mee te doen. Dank zei het geen wat Elbert zei heb ik uiteindelijk toch weer gekozen voor een jaar contract. Dank je wel Elbert voor het gesprek!!!

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo Robert, wat een prachtige review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent, dat compliment ga ik zeker delen met mijn collega Elbert. We staan altijd voor je klaar, als je meer vragen hebt. Groeten, Anelita van Powerpeers

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend vriendelijke vrouw die mij…

Ontzettend vriendelijke vrouw die mij goed adviseerde en goed heeft geholpen. Een hele fijne ervaring!

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Hartelijk dank voor je mooie review Sejan! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Groeten, Anelita van Powerpeers

Oceniono na 4 z 5

Al met al bijzonder tevreden

Al met al bijzonder tevreden, ware het niet dat een andere maatschappij een stuk goedkoper was. Vandaar overgestapt. Volgend jaar opnieuw kijken hoe het ligt met de prijzen.

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Fijn om te horen dat je tevreden was! Jammer dat de prijs dit keer de doorslag gaf. Maar we hopen je volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Elbert van Powerpeers

Professioneel en klantvriendelijk.

Zeer professionele klantvriendelijke oplossing van mijn vraag.

2 sierpnia 2025

Hallo Pascal,
Bedankt voor je mooie woorden. Die steken we zeker in onze zak. Goed begin van de week!
Heb je vragen? Je weet ons te vinden. We helpen graag.

PowerPeers een prettige ervaring

Vandaag contact gehad met Elbert van PowerPeers, over contract en info over mijn verbruik. Kundige uitleg en ook rustig en vriendelijk precies wat ik als klant erg waardeer! Voor de rest ben ik tevreden over PowerPeers en loopt mijn contract bijna af..nu alleen nog weer een goed voorstel krijgen voor weer een nieuw jaar.

31 lipca 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Hallo, hartelijk dank voor je review! Ik zal je compliment ook zeker doorgeven aan Elbert, we waarden het enorm dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Oceniono na 5 z 5

Hulp gegeven waar het nodig was

Duidelijke communicatie, regelt snel wat er geregeld moet worden omtrent verhuizing en omzetten adres. Had per ongeluk al opgezegd maar dit kon makkelijk teruggedraaid worden

21 lipca 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We staan altijd klaar om te helpen! Groeten Yamily van Powerpeers.

Oceniono na 5 z 5

Ik kreeg een uitgebreide uitleg van de…

Ik kreeg een uitgebreide uitleg van de klantenservice. Super!

1 lipca 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je zo tevreden bent, en ons weet te vinden als je vragen hebt.

Groeten, Desiree van Powerpeers

De klant communicatie.

De klant communicatie, via mail, app, mondeling is adequate en inhoudelijk goed. Dit is een efficiënte organisatie.
Zeer prettig voor de consument.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Hartelijk dank voor je mooie review Peter! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Groeten, Natalia van Powerpeers

Het contact

Je belt, legt je problemen uit en ze lossen het op
Top gedaan.

5 czerwca 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je review, John! Goed om te lezen dat we het direct voor je op hebben kunnen lossen.

Marlies - van Powerpeers

Oceniono na 5 z 5

Goede tarieven en prima service-afdeling

Ben al jaren klant. Ik kreeg onlangs een verlengingsvoorstel. De trouwe-klantenkorting was nihil tot zeer minimaal. Dit heb ik per mail kenbaar gemaakt en een dag later ontving ik een prima aanbod. Ik ben weer drie jaar lang klant!
Service-afdeling is per telefoon snel te bereiken.

26 maja 2025

Hallo Frank,
Dank je wel voor review. We horen graag van je waar we het beter kunnen doen en proberen zeker een oplossing te vinden. Dank je dat ons dat hebt laten weten.
Geweldig dat je bij ons blijft! Dat maakt onze dag.

Oceniono na 5 z 5

Powerpeers is het eerste energiebedrijf dat goed bereikbaar is.

Powerpeers heeft een uitstekende service en is telefonisch snel te bereiken. Klein keuzemenu en vervolgens krijg je direct een medewerker/ster. Op ieder tijdstip van de dag. Er wordt alle tijd genomen en vragen worden uitgebreid en helder beantwoord.
Website is helder, tarieven en voorwaarden zijn absoluut concurrerend met de prijsknallers.

18 maja 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Bedankt voor je bericht! Dat zijn nog eens mooie woorden, we zijn blij dat je zo tevreden bent, en ons weet te vinden als je vragen hebt.
Groeten, Desiree van Powerpeers

Zeer klantvriendelijk

Een prettig en open gesprek. Deze dame had oor naar onze vragen.

30 kwietnia 2025

Hallo Nico,
Wat een kort en krachtige review! Een hele mooie review.
Ik ben blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen.
Heb je (nog) vragen? Je weet ons te vinden. We zitten er klaar voor.

Fijnste klantenservice ooit

Ik vind de klantenservice medewerkers heel erg lief allemaal letterlijk en het fijnste van alles is dat ze ook echt meedenken met hun klanten en je echt heel goed op weg helpen. ben in mijn leven nog nooit zo fijn geholpen door een klantenservice medewerkers dus bij deze als.het aan mij had gelegen gaf ik.jullie wel 100 sterren

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Wat een prachtige review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent, dat compliment ga ik zeker delen met mijn collega's. We staan altijd voor je klaar, als je meer vragen hebt.

Prima dienstverlening

Na een verhelderend gesprek over evt contractverlenging heb ik toch gekozen voor een jaartje bij een andere leverancier wegens hoge instapkorting. De dienstverlening van Powerpeers en de goede tarieven zal ik een jaartje missen maar ik kom zeker terug. Ook de zeer korte wachttijd bij het bellen is een verademing.

24 kwietnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Wat een fijne review! We vinden het natuurlijk heel jammer dat je weggaat, maar de deur staat absoluut open als je volgend jaar terug komt!

Oceniono na 4 z 5

Powerpeers is misschïen net ietsjes…

Powerpeers is misschïen net ietsjes duurder,maar de eerlijkheid en de persoonlijke benadering geeft mij een vertrouwd gevoel!

22 kwietnia 2025

Odpowiedź od Powerpeers

Dank je voor je oprechte woorden, Henk! Ik zeg: eerlijkheid duurt het langst. Elbert van Powerpeers

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej