Ik had best een ingewikkelde vraag over extra kosten in mijn zonnepaneel app en hoewel powerpeers die helemaal niet hoeft te beantwoorden kreeg ik binnen 1 dag een reactie met het juiste antwoord. Top... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had direct een medewerker aan de telefoon! Een hele lieve en vriendelijke medewerkster ook, die uit zichzelf met tips kwam, alle tijd nam en ook werkelijk energie aan de dag gaf!
Reakcja na opinię
Voor de verlenging van mijn contract belde ik naar de klantenservice en kreeg Soraya aan de telefoon. Zij heeft mij als iemand die echt nul verstand heeft van energie en technische dingen, heel goed u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meerder malen contact gehad met Powerpeers. Altijd goed geïnformeerd en netjes verder geholpen. Tevens is men zeer pro actief als de informatie verstrekking betreft. Daarnaast altijd begrip als er onm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Powerpeers kies je voor dynamische energie zonder gedoe. Mét echt persoonlijke service én een van de laagste inkoopvergoedingen van Nederland. Dat betekent meer controle over de kosten en altijd een contract dat bij je past. Bij ons kan je zo dynamisch zijn als je wil, want wij geloven dat dynamische energie voor bijna iedereen een slimme keus is. Ook voor jou. Al 10 jaar lang maken we groene energie toegankelijk voor onze tevreden klanten. Powerpeers is een dochteronderneming van Vattenfall. Daarmee bouwen we voort op een stevige basis en jarenlange ervaring in de energiewereld. Tegelijkertijd werken we op onze eigen manier: met een innovatieve en persoonlijke aanpak. Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die met je meedenkt. Ook fijn om te weten: je betaalt een vast voorschot per maand, stapt zorgeloos over en je zit nergens aan vast. Zo past dynamisch altijd bij jouw situatie en voorkeuren. Hoe dynamisch wil jij het hebben?
Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Elektra wordt goedkoper. Fijn hoor. van 47 cent naar 45 per Kwh. En omdat de prijzen dalen gaat ook de terugleververgoeding omlaag. Van 21 naar 20 Cent? Dat is in verhouding. Maar nee. Die gaat van 21 naar 5 cent. Haha. Dat is een typefout natuurlijk. Want wij geloven allemaal in eerlijke energieleveranciers. He? Geen typefout? van 21 naar 5 cent? Echt? Ja dus.
Goed, er komt stroom uit het stopcontact, maar dat doet de netbeheerder. Voor de rest ben ik er niet zo tevreden over. Website is echt een drama. Dashboard met meterstanden uit de slimme meter loopt weken achter, of update alleen een paar dagen van die weken. Je hebt er niks aan. Gekke is dat als je de download knop gebruikt, je wel alle recente standen hebt. Website is gewoon niet goed gebouwd, en laten we eerlijk zijn: bij een papieren bedrijfje is de website gewoon het bedrijf. Klantenservice (3x kontakt gehad) komt een beetje knullig en onverschillig over. Het dysfunctionele dashboard vinden ze normaal. Ik heb nog geen enkel maandoverzicht gezien. Het voelt niet als een solide bedrijf. Ik zit er ook alleen bij voor de terugleververgoeding; in de winter vertrek ik weer naar een dynamisch contract bij Tibber.
Tot nu toe heel tevreden, ik zit er nu een half jaar. Men klaagt over de website, ik vind hem eerlijk gezegd prima werken. Ik heb ook gebruik kunnen maken van een vriendenkorting, superfijn!
was tot voor kort bij powerpeers, ben alleenstaande en moet van minimum rondkomen, betaalde 225 per maand, en kreeg afgelopen week ff afrekening over 2 maand een rekening van 3000!!! euro.gelukkig is er nog een prijsplafond maar moest dan alsnog 1400 euro bijbetalen, gauw weg bij die powerpeers wat een slecht duur en onvriendelijk bedrijf!
Geen inzicht in je verbruik. De app is offline en op de website zie je een geschat verbruik per maand. Je daadwerkelijke verbruik per dag kun je niet zien terwijl ik een slimme meter heb. Zodra je op de websitevop verbruik per dag klik, word je van de website gegooid. In deze tijd hebben mensen ontzettende behoefte aan inzicht in hun verbruik. Powerpeers ziet dit blijkbaar totaal niet in en mist het maatschappelijke aspect.
Ik zit nu 4 jaar bij Powerpeers en ben best tevreden over mijn 2 keer 3 jarig contract maar het afgelopen jaar is het puinhoop met de website en de app.
Ik heb dat gemeld op 25-3-2022
Op 28-3-2022 kreeg ik een bericht dat er problemen waren en dat de app één deze dagen een update zou krijgen.
In het begin werkte de app nog wel al was dat met gebreken maar nu werkt de app helemaal niet meer.
Inderdaad een jaar later.
Daarbij komt dat de afrekening erg lang duurt, elk jaar kreeg ik die op 13 januari maar nu zie ik alleen maar staan dat ze er mee bezig zijn.
Ik krijg de indruk dat ze het geld nog even op de rekening willen houden, ik schat ±€900 terug te krijgen.
Alles bij elkaar voor mij helaas een reden om over 2 jaar na het einde van mijn 3 jarig contract op te stappen naar een andere.
De app werkt al maanden niet wegens “onderhoud”. Het is onmogelijk om je termijnbedrag aan te passen terwijl je aantoonbaar minder stroom verbruikt. Telefonisch onbereikbaar. Zeer slechte service.
Niet aan te raden begin er NIET aan. Termijn aanpassen is bijna onmogelijk vooral als je lager dan hun advies wilt aanpassen. Daarnaast op geen enkele wijze contact te krijgen met ze. Zowel niet telefonisch maar ook geen reactie op vele e-mails.
Ik ben overgestapt.
Hun dashboardis compleet waardeloos , nu al jaar bij powerpeers maar het is nog geen dag up to date geweest en als je er wat van zegt , dan wordt er aan gewerkt , niet dus .
met de tarieven zijn ze ook niet meer reeel . tijd om over te stappen denk ik .
Powerpeers, onderdeel van Vattenfal, heeft waardeloze app welke niet actueel is. Dit is al maandenlang het geval en geeft mij als gebruiker geen inzichten in mijn daadwerkelijke verbruik op enig moment, juist wanneer het zo nodig is die inzchten wel te hebben nu de prijzen zo hoog zijn.
Opsomming, geen actuele dagverbruiken, kosten overzicht exclusief juiste terugleververgoeding en pas twee / drie weken na einde maand een maandoverzicht. Werkelijk belabberd.
Het contacteren gaat gemakkelijk. Leuke tussentijdse mails en nog nooit één probleem gehad. En laten we dat zo houden.
Ik hou van groen en besparen en dat is dit bedrijf.
App is waardeloos, ik krijg van de afgelopen 2 weken alleen maar schattingen te zien op het dashboard. Dit gaat al maanden zo, je ziet soms absurde cijfers in verbruik. Klantenservice doet er totaal niks aan.
De app geeft onbetrouwbare en verkeerde informatie. Totaal onbetrouwbaar! Klantenservice is geen service, schuiven alles voor zich uit of schuiven het af op de netwerkbeheerder. Echt spijt van de wisseling van EnergieDirect naar Powerpeers.
Recent overgestapt naar PowerPeers ivm extreme variabele tarieven bij Greenchoice.
Overstap ging op zich soepel alleen nu gaat een en ander niet goed. PowerPeers kan mijn slimme meter niet uitlezen ivm een technische storing. Daarnaast toont het dashboard op hun website een verbruik van 6000+ kWh in nog geen 20 dagen. Normaal verbruik ik dat nog niet in 2 jaar. Ook het weergegeven gasverbruik zit er zo'n 25% naast.
Ik kreeg een e-mail van hun om de meterstanden door te geven. Ook dit werkt niet via hun website. Ik zie alleen een eeuwigdurende spinner in plaats van een meterstandenformulier.
Welke energieleverancier heeft wat betreft tarieven, klantenservice en IT, de boel wel op orde? Iets is er helemaal misgegaan in deze vrije markt. Was het nog maar gewoon een nutsvoorziening zoals vroeger...
Het is een leuk concept, maar de website is bedroevend slecht. De ene dag heb ik 0kwh in 2 weken verbruikt, de volgende dag heb ik in dezelfde 2 weken 5413 kwh verbruikt. Geen enkel dashboard cijfer klopt met een ander getal elders. Gelukkig dat de maandstanden en de eindafrekening uiteindelijk wel kloppen. Minder leuk is dat mijn voorschot gebaseerd is op idiote getallen. Klantenservice reageert niet meer. Dochteronderneming van Vattenfall. Nou Vattenfall, tijd om in te grijpen zou ik zeggen. Tot die tijd dan maar de werkelijkheid volgen op onafhankelijke energiemonitors.
Powerpeers heeft een leuk concept om duurzame energie te delen. Helaas laat de technologie het afweten. Regelmatig werken delen van de website niet of niet naar behoren. De recente verbruikscijfers kloppen nooit. Na de jaarafrekening werd mijn geschatte verbruik, teruglevering en termijnbedrag opnieuw berekend, waarbij een half jaar teruglevering als volledig jaar werd gezien en het gasverbruik op 0 m3 werd geschat, met als gevolg een veel te laag termijnbedrag. De klantenservice reageert nergens op.
Tot nu toe heel tevreden.
Goede communicatie en makkelijk af te sluiten.
vandaag opnieuw bekeek ik het dashboard na lange tijd nog eens en nu blijkt mijn elektra verbruik / teruglevering totaal niet met de werkelijkheid overeen te komen als ik dit vergelijk met de Solar app.
Waardes liggen ruim 2 megawatt van de werkelijkheid met betrekking tot de terug levering. Iedere maand registreren zij minder kWh dan de gegevens van de Solar app.
Ik ben nu 3,5 jaar klant bij Powerpeers en bijzonder tevreden! Sowieso kreeg ik bij het 3-jarig contract 400 euro bonus. In maart liep mijn contract af, maar zelfs het variabele tarief voor vaste klanten is nog bijzonder laag. Als je moet overstappen, zijn de tarieven flink hoog, maar dat is helaas bij elke energiemaatschappij nu zo. En deze week kreeg ik ook nog bericht per e-mail dat de terugleververgoeding met 10 ct/kWh verhoogd wordt! Dit terwijl andere maatschappijen het verlagen. Ik weet niet of ze nu nog telefonisch niet/slecht bereikbaar zijn door enorme drukte, maar de communicatie per e-mail gaat prima; duidelijk en uitgebreid. De keren dat ik ze gesproken heb, werd er ook echt de tijd genomen en kreeg ik altijd een persoon te spreken die kennis van zaken had. Je moet bij je oordeel van bereikbaarheid ook je realiseren dat andere energiemaatschappijen ook vaak ontzettend slecht bereikbaar zijn per telefoon, maar velen daarvan ook nog eens slecht/niet reageren op e-mail. Oftewel: wel goed en eerlijk vergelijken. En Powerpeers mag misschien een 'kleine' speler zijn op de energiemarkt, maar Vattenfall is het moederbedrijf. Dus ik zie Powerpeers niet snel failliet gaan, of in ieder geval vangt Vattenfall het dan op. Dus bij sommige reviews die ik hier zie, concludeer ik verkeerde aannames gebaseerd op emotie en niet op het hebben van alle (juiste) informatie.
Mijn ervarning is vriendelijke klantenservice per telefoon en email. Vragen worden snel en accuraat beantwoord.
Hoge terug leverings vergoeding. Wat goed nieuws is voor zonnenpanelen houders.
Contract is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt zelf je maand premie aanpassen.