PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Al kontakt med Plus har været helt i top, svarer hurtigt, venligt og relevant. Eneste minus har været leverancen: vi modtog ordrebekræftigelsen 14. juli og modtog først levering 29. juli, meget længer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Die Bestellung (Holzwangen für eine Treppe) wurde extrem schnell verschickt was schon ein erster Pluspunkt ist. Eine Wange hatte einen kleinen Defekt und die Reklamation wurde umgehend zu meiner vol... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Schnell und passend, Zubehörvorschläge sind gut. Kauf ist einfach und Lieferung über vertrauensvollen Carrier. Ja, es antworten auch echte Menschen eine Frage und das zeitnah und verständlich. 100% We... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Selvom der var fejl på den ene stolpe i leverancen og en transport skade på en anden, er vi alligevel fuldt ud tilfreds. De var nemlig super imødekommende (til trods for det var en forholdsvis lille... Zobacz więcej

1. Sklep ogrodniczy
  2. Dostawca budynków ogrodowych
  3. Schron

Napisane przez firmę

PLUS A/S skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. Vi sælger havehegn, redskabsrum, møbler og leg til uderummet, til private og via et stort forhandlernetværk over hele Skandinavien og Nordeuropa.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

270 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt en masse elementer og…

Jeg havde bestilt en masse elementer og opdagede, at der alligevel manglede et enkelt gelænder. Jeg kontaktede plus og de var så søde ikke at opkræve fragt (som ellers ville have kostet flere hundrede kroner) ved eftersendelse af gelænderet. Mange tak for super service!

28 marca 2025

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse af os, der dejligt at høre om din oplevelse hos os.

Vi håber du er kommet godt videre med monteringen, du er velkommen til at sende os nogle billeder af dit projekt når du er færdig med opstillingen.

Gute Ware...gute Qualität...schnelle…

Gute Ware...gute Qualität...schnelle Lieferung

15 marca 2025

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum

Vielen Dank für Ihr positives Feedback! 😊 Wir freuen uns, dass Sie mit der Qualität unserer Ware und der schnellen Lieferung zufrieden sind. Ihr Lob motiviert uns, weiterhin den besten Service zu bieten.

Beste Grüße,

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet och pedagogisk moteringsanvisning.

Toppen nöjd! Snygg och bra kvalitet

12 marca 2025

Hej Peter,

Stort tack för din fina recension!
Vi är verkligen glada över att höra att du är toppen nöjd och att du uppskattar både designen och kvaliteten. Det betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver – vi finns här för dig!
Varmt välkommen tillbaka.

Med vänliga hälsningar,

Meget tilfreds.

7 marca 2025

Hej Karin

Dejligt at høre, vi ønsker dig og familien tillykke med jeres nye PLUS produkter.

Vi håber i får stor glæde af dem de næste mange år.

Superflot tørrestativ

Superflot tørrestativ - hurtig levering til døren 😊

6 marca 2025

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse af os og vores produkter.

Vi ønsker dig og din familie stort tillykke med jeres nye tørrestativ, som vi håber i får glæde af mange år frem.

Schnelle Lieferung

Sehr schnelle und unkomplizierte Berarbeitung der bestellten Stufenkonstruktion. Super schnelle Lieferung!!

8 marca 2025

Liebe Heike,

Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung! 😊 Wir freuen uns sehr, dass Sie mit der schnellen und unkomplizierten Bearbeitung Ihrer Bestellung sowie der Lieferung zufrieden sind. Ihre Zufriedenheit ist unsere oberste Priorität, und es ist schön zu hören, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten.

Sollten Sie in Zukunft weitere Projekte planen oder Fragen haben, stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder als Kunden begrüßen zu dürfen!

Everything was flawless

Fast delivery and everything as promised. The product is flawless. Would order again if i needed something because it is a reliable shop. Big thumbs up.

8 marca 2025

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you were happy with the fast delivery and the product. It’s great to know you consider us a reliable shop — that means a lot to us. 👍 We’ll be here whenever you need something again!

Best regards

Sehr guter Kundenservice

Sehr guter Kundenservice. Schnelle Bearbeitung.

1 marca 2025

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Kundenservice und der schnellen Bearbeitung zufrieden sind. Wir sind immer bemüht, unseren Kunden den bestmöglichen Service zu bieten – schön, dass das bei Ihnen geklappt hat. 😊
Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Terrassenerneuerung

Kostengünstige Treppenwangen, die viel Bastelei ersparen.

23 lutego 2025

Hallo Holger

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist schön, von Kunden zu hören.

Wir freuen uns, dass auch Sie sich von den Vorteilen unserer Treppenwangen überzeugen können.

Hej Mona

Tak for din anmeldelse, vi håber du og familien bliver glade for jeres nye PLUS produkter.

Hej Lene

Tak for din anmeldelse, og godt at høre du har følt dig godt behandlet.

Vi håber du får stor glade af jeres nye PLUS produkter.

Bedste Hilsner

Super produkt

Super produkt. Hurtig forsendelse, robust indpakning, rimelig fragtpris.

10 grudnia 2024

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse af os.

Oceniono na 4 z 5

Den sidste stjerne kunne i få ved at…

Den sidste stjerne kunne i få ved at skære ned på antallet af mails det er for meget!
Bent Kofoed

29 listopada 2024

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse af PLUS A/S, vi håber du og familien får stor glæde af jeres nye PLUS produkter.

Angående antallet af mails vi sender i forbindelse med bestilling via plus.dk, så prøver vi at holde det på et minimum á 4 stk.

De faste mail vi udsender er:

1. Bestillingsbekræftelse, som kommer umiddelbart efter du har afgivet din ordre.
2. Ordrebekræftelsen, som kommer når kundeservice har tjekket ordre og leveringstid.
3. Faktura, som kommer når varen er afsendt fra vores lager.
4. Anmeld os på Trustpilot, der kommer cirka 7 dage efter vi har sendt dig en faktura.

Dertil kan der komme en ekstra ordrebekræftelse, hvis leveringstiden skulle rykke sig.

Vi ved det kan være irriterende med mange mails i forbindelse med bestilling, men på den anden side så er det også vigtig for os at vores kunder er holdt orienteret om hvordan det går med deres bestillinger.

Hvis du har bestilt PLUS produkter via en af vores forhandlere, så kan jeg desværre ikke stå på mål for hvor mange mails de udsender, da det i så fald kører via deres systemer.

Vi ønsker jer en glædelig jul, med de bedste hilsner

Fin levering

Fin levering, hegnet var skadet under transport, og et nyt blev leveret ugen efter.
God service, tak.!

27 listopada 2024

Hej Bente

Tusind tak for din anmeldelse af vores kundeservice, og godt vi kunne hjælpe dig hurtigt videre.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine PLUS hegn, og rigtig god jul.

God og instruktiv hjælp

God og instruktiv hjælp - og efterfølgende modtog jeg det bestilte - til tiden

18 listopada 2024

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse af os her på PLUS.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig godt på vej, og ikke mindst at du modtog dine PLUS produkter til tiden.

Så er det kun tilbage at ønske dig og din familie rigtig god fornøjelse med jeres køb.

Oceniono na 2 z 5

Cubic pergola

Cubic beslagene er utrolig flotte, men de er virkelig svære at arbejde med. Der er stor forskel i tolerancerne på de forskellige beslag. Vil kun anbefale enkelte moduler som byg-selv.

11 listopada 2024
Opinia niezależna

Hej Rie

Mange tak for din anmeldelse af os, det er rigtig godt at høre kundernes oplevelser med vores produkter, uanset om de er gode eller dårlige.

Angående dine udfordringer med Cubic beslaget, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre nærmere om hvad det helt præcist var for nogle tolerancer der lå uden for specs.

Samtidig skal du selvfølgelig have tilbud om at få dine Cubic beslag ombyttet, jeg vil derfor opfordre dig til at skrive direkte til min indbakke på mail jgn@plus.dk eller ringe mig op på tlf. 27878779, så få vi løst dette.

Megaschnelle Lieferung!!!

Megaschnelle Lieferung!!!
Treplenwangen einwandfrei!!!

3 listopada 2024

Hallo Gunther

Vielen Dank für Ihre Bewertung von uns, ich freue mich, dass Sie mit der Lieferzeit unserer Produkte zufrieden sind.

Nun hoffen wir, dass Sie und Ihre Familie mit Ihren neuen PLUS Produkten glücklich und zufrieden sein werden.

Alles Gute

Fantastisk kundeservice hos Plushegn

Fantastisk kundeservice hos Plushegn. Havde brug for at fremrykke en levering og det gjorde de muligt.

14 października 2024

Hej Henriette

Tusind tak for din anmeldelse, og kun godt vi kunne få det til at hænge bedre sammen med en fremrykning af leveringen.

Rigtig god fornøjelsen med dine nye PLUS produkter, vi håber du og din familie får stor glæde af dem.

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod og manglede nye gummistropper…

Jeg stod og manglede nye gummistropper og fastgørelsesknopper til min vindafskærmning på plushegn/overdækning. Kunne ikke finde dem på hjemmesiden men fik hjælp af kundeservice. De havde nogle på lager og sendte dem uden beregning.
Hold da fast en service. Helt i top.
Kan kun anbefale at handle her.

24 października 2024
Opinia niezależna

Hej Jens

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, og dejligt vi havde mulighed for at hjælpe dig med reservedele.

Vi håber du med disse forankringsknopper, fortsat kan få glæde at dine PLUS hegn - og skulle du på et tidspunkt få et behov for at bestille nye elementer, så ved du hvor du kan finde os :)

Team plus a/s

Fin og reel handel

18 października 2024

Hej Knud

Tusind tak for din anmeldelse, det er rart at høre du føler dig godt behandlet.

Vi håber du og familien får stor glæde af jeres nye PLUS produkter.

Jesper Godsk Nielsen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej