Al kontakt med Plus har været helt i top, svarer hurtigt, venligt og relevant. Eneste minus har været leverancen: vi modtog ordrebekræftigelsen 14. juli og modtog først levering 29. juli, meget længer... Zobacz więcej
Die Bestellung (Holzwangen für eine Treppe) wurde extrem schnell verschickt was schon ein erster Pluspunkt ist. Eine Wange hatte einen kleinen Defekt und die Reklamation wurde umgehend zu meiner vol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Schnell und passend, Zubehörvorschläge sind gut. Kauf ist einfach und Lieferung über vertrauensvollen Carrier. Ja, es antworten auch echte Menschen eine Frage und das zeitnah und verständlich. 100% We... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selvom der var fejl på den ene stolpe i leverancen og en transport skade på en anden, er vi alligevel fuldt ud tilfreds. De var nemlig super imødekommende (til trods for det var en forholdsvis lille... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
PLUS A/S skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. Vi sælger havehegn, redskabsrum, møbler og leg til uderummet, til private og via et stort forhandlernetværk over hele Skandinavien og Nordeuropa.
Ådalen 13b, 6600, Vejen, Dania
- +45 79 96 33 33
- plus@plus.dk
- www.plus.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum
Rigtig god vejledning samt super hurtig…
Rigtig god vejledning samt super hurtig levering, dejlig behagelig oplevelse. :)

Ausgezeichnete Ware.
Ausgezeichnete Ware.
Beste Verarbeitung .
Zeitnahe Lieferung.
Vielen Dank

God oppfølging
Skal pynte opp i hagen med nytt gjerde (Vinesse). Trengte råd og veiledning - noe som jeg kjapt fikk fra Support. Etter bestilling så viste det seg at varene var 3 uker forsinket. Da hjalp support meg med en gang og fikk ordnet tidligere levering. Topp service

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Leveret til tiden. Alt var med plus et par gaver. Verdensklasse

Fantastisk god service
Tak for fantastisk god service
Vi købte for lidt over 2 år siden produktet PLUS FUTURA DEKO POWDERCOATET SORTGRÅ.
Desværre var der problemer med Powdercoatet og det skallede af flere steder.
Produktet er udgået af jeres sortiment, men vi fik tilbudt nye glas plader som erstatning uden beregning.
Det er en helt fantastisk god service og takker hermed for den.

Super kundeservice
Jeg havde nogle måtter som havde ændret sig lidt i facon over årene. Jeg havde bestilt og fået nogle nye men syntes så egentlig ikke, at det var helt ok at de ændrede facon. Jeg kontakte PLUS og talte med Inger. Jeg sendte billeder og hun sendte straks en kreditnota. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og fortsætter helt sikkert som kunde.

Virkelig god service.
Virkelig god service.
Har to PLUS havelåger som var begyndt at revne i nogle limninger(over 2år gammel). Jeg sendte nogle billede ind af lågerne på en formular på PLUS hjemmeside, og dagen efter bliver jeg kontaktet over mail af en meget venlig person( Susanne Korsgaard Sabroe) som spørg om jeg er interesseret i at hun sender to nye låger til mig. Det takker jeg ja til.
Det synes jeg er flot og god service selv om lågerne er over 2 år.
Er ikke sidste gang jeg køber noget fra PLUS når man for sådan en god behandling hvis man for problemer med nogle af deres produkter👍🏻

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum
God kvalitet - nem montering.
God og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og levering til tiden. Materialerne er virkelig god kvalitet. Vejledning til montering findes både på skrift og video, så det var let at sætte hegn op og montere låge. Vi er særdeles tilfreds med vores nye PLUS hegn.

Leveret som aftalt
Leveret som aftalt.
Ser ud til at være lige så god kvalitet som de plus hegn som jeg har haft i over tyve år.

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum
Ros til Plus for rigtig god service og…
Ros til Plus for rigtig god service og hjælp til bestillingen af min 6 trins trappe.
Ros til chaufføren for at tage hensyn til min indkørsel ved leveringen af min trappe.
Ros til det gode produkt jeg købte - svarer fuldstændig til beskrivelsen og mine forventninger.

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum
Hat schnell geklappt mit der Lieferung
Hat schnell geklappt mit der Lieferung. Treppenwangen aus Metall sehr gut. Gerne wieder

Odpowiedź od PLUS A/S - Have, hegn, møbler og uderum
Der er tale om en flot hegnsløsning
Der er tale om en flot hegnsløsning, som er nem at arbejde med for os amatører, men manualen er ikke helt i top. Faktisk er det ikke indlysende, hvordan man bygger låger ind i det det faste hegn samtidigt med, at man får håndlisterne til at sidde ordentligt