Endte med å betale trippel frakt for en LP plate. Skulle ha en, men har tydelig vert en bug som førte til to ulike bestillinger med minutters mellomrom. Reklamerte for gratis frakt for bestilling nr 2... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har utelukkende gode kundeopplevelser med PK, som er blitt min faste leverandør av musikk og film etter at platebutikker lokalt forsvant. Mange gode tilbud dukker opp gjennom hele året. Kundeservice e... Zobacz więcej
Jeg bestilte en switch 2 på mandag, den skulle bli pakket tirsdag ettermiddag og sendt. Ingen oppdatering før torsdag. Da ble den forhåndsmeldt til posten. Fredag ettermiddag har enda ikke posten fåt... Zobacz więcej
Fy faen for et drittselskap. En vare blir avbestilt og får en bekreftelse på at den er avbestilt. Fire måneder senere sender dem likevel varen ut til meg og trekker beløpet fra bankkontoen. Da bestill... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Platekompaniet AS selger hjemmeunderholdningsproduktene film, musikk, dataspill, bøker, hodetelefoner, høyttalere og platespillere i det norske markedet. Platekompaniets uttalte målsetning er å være førstevalget for film-, musikk-, gaming- og bokinteresserte nordmenn.
Dane kontaktowe
Akersbakken 10, 0172, Oslo, Norwegia
- kundeservice@platekompaniet.no
- www.platekompaniet.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig service bruker 1 uke på å gi…
Elendig service bruker 1 uke på å gi beskjed at de ikke har mesteparten av bestillingen. Deretter får jeg beskjed at ordren ikke kan kanselleres da de allerede har sendt ut bestilling. Har kun mottatt 2 av det som var bestilt. Er med dette ferdig med Platekompaniet.
Dårlig oppfølging
Bestilte julegave i starten av desember, en vare det sto var på lager. Hører ikke noe fra de. Sjekker på nettsiden etter 11 dager, og da står den som utsolgt. Ingen beskjed fra Platekompaniet. Bør ikke være en overraskelse at mye av varene som bestilles i desember er julegaver som man er avhengig av at kommer i tide. Hvis de ikke klarer å levere, bør de i det minste gi beskjed. Fikk kansellert ordren, men måtte bestille fra et annet sted med ekspress-levering som kostet dyrt.
Dritdårlig kundeservice, ødelagt produkt
Dritdårlig kundeservice, hadde gitt 0 stjerner om mulig.. de sender meg en bok som åpenbart var ødelagt (kuttet opp) etter at jeg har ventet i tre uker på å få forsendelsen. Skulle vært en julegave, men det blir det jo ikke når de skal få boken tilbake i retur før jeg får ny. Absolutt ingen godtgjørelse for denne elendige servicen og tabben som kunne vært unngått.
Skulle ønske jeg hadde lest…
Skulle ønske jeg hadde lest anmeldelsene før jeg bestilte. Skulle bestille julegave. Stod at den skulle sendes 6-12 dager fra bestilling. I dag kom meldingen om at den var forsinket. Blir sikkert påskegave da…virker som om de ikke har varene på lager..
Styr unna denne butikken
Styr unna denne butikken, de har ingenting på lager, og det tar flere måneder å motta varene! Og null kommunikasjon underveis!
Pakker knallbra
Pakker knallbra (i forhold til coolshop, elkjøp og proshop), så å handle collector's edition av spill var smertefritt.
Fikk også produktet kjappt!
Mest ubrukelige nettbutikken i Norge
Mest ubrukelige nettbutikken i Norge. Og det er nesten godt gjort. Nesten alt de selger har de ikke, og tar fra månedsvis til aldri å komme. Bare la de gå konkurs.
Elendig.
Elendig kundeservice og dei selg ting dei ikke har på lagret. Bestilte plate i juni, kom ikke før november.. har skjedd flere ganger før der jeg måte vente i flere mnd før pakken kom
Lang leveringstid!
Bestilte spill til playstation 5 den 20/9.
Det har gått 2 måneder siden bestilling, og varen er fremdeles ikke sendt. Får mail fra platekompaniet om at varen er forsinket fra leverandør, usikker dato. Syns bare at det blir helt feil av platekompaniet å skryte av rask levering. Ble opplyst om at varen skulle sendes fra 7-15 virkedager etter bestilling. 👎👎
Lengre leveringstid enn sagt
Synes det er dårlig at det står 5-10 dager på nettsida når det tar mye lengre tid for levering. Har heller ikke fått sporingsnummer enda og vært flere dager siden jeg bestilte. De på kundeservice er ubrukelig. Brukte over 500kr så forventer nesten at orderen min i det miste kommer opp på "mine kjøp", men neida. Styr unnå platekompaniet om du vil ha det du bestilte i tide.
Treig men i god tilstand.
Sender varen i god behold og sånn. Men viss du vil forhåndsbestille noe for å få det på utgivelsesdato så anbefaler jeg deg om å holde deg unna. har aldri fått noe i tide, er alltid cirka 3-5 dager forseint. Noe som er spesielt plagsomt viss man vill holde seg unna spoilere online.
Selger varer dem ikke har!
Selger varer dem ikke har!! Forhåndsbestillte en bok som er vanskelig å få tak i. Betalte og ventet. Måtte etterlyse boken etter to måneder og fikk svar at den var forsinket fra leverandør, to dager etter får jeg melding at boken er utsolgt!!!
Fornøyd med leveringen som tok 9 dager…
Fornøyd med leveringen som tok 9 dager med to lper
Dette blir for dårlig
Dette blir for dårlig, her reklameres det med at man sender forhåndsbestillinger i forveien også ender mann opp flere dager etter utgivelse og pakkestatus er fortsatt slik at det ikke har blitt overført til utleveringsselskap engang.
Da kan man like gjerne dra til butikken og kjøpe manuelt.
Treg levering med Helthjem og null info om sporing
Alle de siste pakkene har jeg fått med Posten uten problemer men de to siste er sendt med Helthjem som tar evigheter. Fått ei som tok over ei uke. Den andre ligger fortsatt i Vestby på fjerde dagen.
Synes det er elendig at ikke Platekompaniet sender ut mail med sporingsnummer når de sender ut pakker med sporing.
Prisene er også stort sett ganske høy i forhold til iMusic. Blir nok mer handling der heretter.
Don't order anything from them!
Don't order anything from them. 6 months ago I ordered 3 albums, the order was canceled without any information even though you can still buy these products from them AND YOU WON'T GET THEM. Customer service replied that it was sold out and that's it. They literally sold a product they know they don't have and don't know when they will have it! I thought the unknown time they received meant a month BUT NOT HALF A YEAR. Zero apologies, zero customer service whatsoever. If you're looking for a kpop store, I highly recommend iMusic! Don't waste your time here!
Helt topp nettbutikk handler her ofte
Helt topp nettbutikk handler her ofte
De selger vare de ikke har.
De selger vare de tilsynelatende ikke kan skaffe. 8. mai bestilte og betalte jeg for en CD. Den har ennå ikke dukket opp, bare mailer om at den er forsinket fra leverandør!
Jeg mener dette er på kanten til svindel, selge varer de ikke har!
Leveringstiden de opererer med er bare tankespinn.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd!! Bestile to plater og fikk dem 4 dager etterpå:)) platene er nydelige og jeg er stooorfornøyd😄
Selger varer de ikke har inne på lager
Bestilte en vare 11. mars 2024 som fremdeles ikke er komt nå den 18. juni 2024. På nettsiden har varen hele tiden stått som "sendes vanligvis innen 7 til 14 virkedager". Dette er villedende.
Underveis i denne perioden har jeg fått mail med informasjon om min bestilling: Varen er forsinket fra leverandør, usikker dato.
Min tillit til Platekompaniet som seriøs forhandler er borte. Jeg velger andre forhandlere på fremtidige kjøp.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.