Endte med å betale trippel frakt for en LP plate. Skulle ha en, men har tydelig vert en bug som førte til to ulike bestillinger med minutters mellomrom. Reklamerte for gratis frakt for bestilling nr 2... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har utelukkende gode kundeopplevelser med PK, som er blitt min faste leverandør av musikk og film etter at platebutikker lokalt forsvant. Mange gode tilbud dukker opp gjennom hele året. Kundeservice e... Zobacz więcej
Jeg bestilte en switch 2 på mandag, den skulle bli pakket tirsdag ettermiddag og sendt. Ingen oppdatering før torsdag. Da ble den forhåndsmeldt til posten. Fredag ettermiddag har enda ikke posten fåt... Zobacz więcej
Fy faen for et drittselskap. En vare blir avbestilt og får en bekreftelse på at den er avbestilt. Fire måneder senere sender dem likevel varen ut til meg og trekker beløpet fra bankkontoen. Da bestill... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Platekompaniet AS selger hjemmeunderholdningsproduktene film, musikk, dataspill, bøker, hodetelefoner, høyttalere og platespillere i det norske markedet. Platekompaniets uttalte målsetning er å være førstevalget for film-, musikk-, gaming- og bokinteresserte nordmenn.
Dane kontaktowe
Akersbakken 10, 0172, Oslo, Norwegia
- kundeservice@platekompaniet.no
- www.platekompaniet.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
ekstremt sene med å sende varene en…
ekstremt sene med å sende varene en bestiller på nett!
Pakkene kommer ikke
Har bestilt derfra 2 ganger. Begge gangene har ikke pakken kommet, ikke bestill fra denne siden.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, fikk varen levert 3 dager etter bestilling.
Fornøyd med service.
Fikk raskt tilbakemelding på mail. Har nok noe lenger leveringstid enn andre, men på dag 10 etter bestilling var boka i min postkasse. Det var innenfor avtale ved bestilling. Jeg er fornøyd.
Heilt ok
Det tok litt lang tid før pakken kom, men veldig fornøyd med produktet
Sinna
Elendig vill ikke gi meg ny vare når den jeg fikk i posten var skadet tilbø bare 35 kr i retur
Før når de hadde fysisk butikk i Bergen virket ting bedre
Brukte også leveringstenesten helt hjem som aldri leverer helt hjem til meg de har faktisk det utleveringstedet som er lengst unna der jeg bor.
Endelig no fikk jeg beskjed om att jeg får en retur seddel og ny bok forhåpentligvis er ikke den skadet også å jeg blir ikke glade hvis de bruker leveringstenesten helthjem i gen
Oppdatering
De brukte hel hjem så no er jeg forbanna de har kostet meg 50 kr bortkastedenpenger bare i buss.
Å det verste er att de viste det siden de har fått klage om det før.
TREG LEVERING
Som flere andre her har kommentert... Bestillte 2 produkter på nett samme dag, fra 2 ulike firma. Begge var på lager. Det første ble levert hjem til meg innen få dager. Det fra Platekompaniet derimot er enda ikke kommet etter 10 arbeidsdager. Men de har det på lager iflg en e-post jeg akkurat mottok. Hadde jeg sjekket trustpilot først hadde jeg ALDRI bestillt herfra! Styr unna.
Bestilte cd 9/1 og 17/2 annulerte jeg…
Bestilte cd 9/1 og 17/2 annulerte jeg kjøpet. Da hadde det gått 5 uker fra jeg bestilte . Ingen vare er mottatt🙃
Anbefales ikke
Anbefales ikke! Ved bestilling står det at vare er på lager, og forventet leveringstid 3-7 dager. 8 dager etter bestilling er varen fortsatt ikke sendt, og de kan ikke henvise til noe annet enn at varen på mystisk vis er forsvunnet og de må bestille vare på nytt. Platekompaniet har ingen forventing til hvor lang ny leveringstid blir.
Lang leveranse
Når de bruker flere uker på levering av en vare som det står 7-14 dager på, er det bare å styre unna. Burde heller ha stått 5-10 uker på leveranse…
Ikke anbefalt
Om det hadde vært mulig å gi 0 stjerner…
Om det hadde vært mulig å gi 0 stjerner så hadde jeg gjort det.
Bestilte en vare som på nettsiden stod som «på lager», det var den ikke. De sender varen etter 4 uker.
Som aktiv netthandler så kan jeg bare si at jeg skal ALDRI mer handle i denne butikken. Styr unna er mitt råd.
Veldig fornøyd!
Bestillte for en måned siden masse dvder og har nå fått alle i hus! Veldig fornøyd og kommer til å bestille igjen!
Her er hva som har skjedd med mine seks…
Her er hva som har skjedd med mine seks siste bestillinger:
- 2 av dem dukket opp 19 dager etter det var sendt.
- 3 av dem har enda ikke dukket opp, etter ca. 20 dager.
- 1 dukket aldri opp. 40 dager siden den ble sent.
1 stjerne til platekompaniet for at de bruker inkompetente postnord til å ta seg av forsendelsene deres.
Elendig kundeservice og returordning
Elendig kundeservice og returordning! Skal aldri kjøpe noe mer i denne nettbutikken!
Har bestilt 3 CD-er her før kom i god stand
Har bestilt 3 CD-er her før kom i god bestand og tidlig levering. Har også kjøpt 2 CD-er i butikken dems har bare hatt bra opplevelser
Kunne ha vært bedre
Har hatt lite problemer med platekompaniet, men noe som burde fikses er den estimerte leveringstiden. når det er gitt 5-10 virkedager er det forventet at de skal komme da. Ville ha vært aksetabelt hvis de var åpen om leveringstiden.(dette hadde skjedd med begge produktene, noe sol kunne ha blitt gjort bedre.
Ordered two separate items
Ordered two separate items, first item was not available after 2 weeks ordering, no message from platekompaniet. Second item was ordered Dec 1st order as of Dec 22nd as Status: Under behandling. Completely unprofessional, I'd advise to buy elsewhere. AVOID
Overraskende bra
Veldig grei opplevelse. Bestilt en kontroller som kom etter bare noen dager. Var skeptisk først siden det er ikke noen gode reviews her. Overraskende bra👍👍
Helt krise på levering
Helt krise på levering.
Ingen sporing, ingen levering, ingen mulighet til å kontakte dem. Kun et kontaktskjema som ikke besvares. Anser pengene som tapt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.