Piercingpusher Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Den piercing jeg bestilte stod som "på lager", da jeg så bestiller og BETALER går der et par dage, hvor beskeden "ikke på lager, ordre annulleret" triller ind på både mail og sms. Jeg beder så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice! Min pakke blev afsendt i fredags, men da jeg ikke kunne tracke pakken tog jeg kontakt til kundeservice, for at få at vide hvor langt min pakke var. Finn fra kundeservice ringe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og fin kvalitet. God hjemmeside med rigtigt mange gode tilbud. Selvom smykkerne er meget billige var kvaliteten langt højere end jeg havde forventet. Smykkerne jeg bestilte er f... Zobacz więcej

1. Sklep ze sztuczną biżuterią
  2. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Piercingpusher har et Kæmpe udvalg af Piercingsmykker, her finder du flotte Navlepiercinger, Næsepiercinger, Øreringe og Ørepiercingsmykker, Tapers til Stretch og Tunnels samt Plugs, Labrets til læben, er du ikke til Piercingsmykker, så har vi også Fake Piercingsmykker. Alt i alt et besøg værd. Vi har altid en masse tilbud og nyheder. Vores rabatter bliver større jo mere du køber for helt op til -20% Fri fragt ved køb over kr. 299,- Undtagen ved køb af Ægte Guld. Piercingpusher har eksisteret i over 12 år og er et Pære Dansk firma, har stor erfaring med salg af piercingsmykker og selvfølgelig en dejlig behagelig kundeservice. ;-)

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

146 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Fantastisk & hurtig service

Virkelig hurtig svar på mail og god service. Var kommet til at bestille en piercing i sølv i stedet for guld, og piercingpusher.dk svarede at de sender den i guld med det samme og sender en returlabel med, til den i sølv.
Billige priser og virkelig flotte smykker

27 marca 2023

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej KSH Tusind tak for du tager dig tid til at skrive her, det varmer, vi er glade for at du føler dig godt behandlet, det er primus motor for os. TAK... Mvh. PP- Kundeservice.

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte nogle smykker og de kom hurtigt og var fin kvalitet :) jeg havde bestilt 3 ørepiercinger hvoraf et af dem var et forkert smykke jeg ikke havde bestilt. Da jeg ringede og kontaktede var personen meget sød og sagde at han ville sende det smykke som jeg skulle have haft med det samme :) god kundeservice

18 grudnia 2022

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Annika Tak for du tog dig til til at at skrive her, jeg håber at alt var tilfredsstillende, det hænder at vi får taget forkert i vores over 7000 små skuffer, det er nok synet der spilder en et pus, ;-) men sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre. Mvh. Kundeservice Teamet Piercingpusher

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service og stort udvalg af produkter - jeg køber alle mine piercingsmykker hos piercingpushee.dk og været glad kunde de sidste mange år.

20 listopada 2022

Odpowiedź od Piercingpusher

Tusind tak Charlotte, det varmer at høre, vi gør vores men laver også fejl, men gør alt for at få rettet op på tingene.
Tak fordi du giver dig tid til at skrive her.
Mvh. Piercingpusher teamet

Oceniono na 5 z 5

Det er altså bare en super shop

Det er altså bare en super shop. Utroligt venlige og deres pakker kommer frem uden skader
Man kan altid få gode råd og deres priser kan man ikke pille ved
Får kun respekt herfra

26 sierpnia 2022

Super oplevelse

Super oplevelse, lækre ørestikker og rigtig god pris. Tusind tak!

14 sierpnia 2022

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Michael - Tak fordi du giver dig tid til at skrive her, det er vi meget taknemmelige over, vi er glade for du fik en god oplevelse - Have en god dag. Hilsen kundeservice teamet hos Piercingpusher.

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt 2 smykker til…

Havde bestilt 2 smykker til tungepiercing. Tigerstribet, striberne forsvandt dog efter få dage. Fandt et nummer til kundeservice og forsøgte flere gange i løbet af dagen (mangler lidt en telefontid på hjemmesiden) og manden var meget flink og ville sørge for nogle nye smykker. Vi talte lidt frem og tilbage og sagde at farverne egentlig ikke betød det store for mig men hvis muligt måtte der meget gerne være en 12mm stav med. Han ville finde noget og få sendt med det samme. 2 dage senere lå de allerede i postkassen. Den ene var som lovet med en 12mm stav, dog blev jeg en anelse skuffet da jeg opdagede størrelsen på kuglerne. De bestilte var 6mm. De nye som erstatning er vist 4mm. Ihvertfald noget mindre. Der ville jeg nok have forventet at man ville finde noget med kugler i samme størrelse sådan er det jo. Kunne jo have valgt selv at finde noget andet jeg ønskede.

Svar til Finn. Det ville jeg bestemt ikke have noget imod. Den ekstremt gode kundeservice gør da at vi ryger op på maks stjerner. Synes virkelig du gør alt i din magt for at gøre det til en god oplevelse. Tusind tak for det.

28 kwietnia 2022

Hej Michael
Tak for snakken i tlf. jeg må indrømme at jeg ikke tænkte på diameteren, jeg finder gerne nogle 6mm frem og sender, hvad siger du til det?
Så kom der tider under kontakt, Tak for tippet, det er ikke kommet med over i efteråret da vi fik ny shop.
Mvh. Kundeservice Finn

Fantastisk

Jeg bestilte 4 piercinger de inde fra og de kom efter 2 dage. Piercingerne var billige og god kvalitet. De var også pakket godt ind, så de var godt beskyttet. De bliver leveret i din postkasse hvilket jeg synes er virkelig dejligt. Det eneste er at man ikke får en besked om at de er blevet leveret. Så man skal holde øje med sin postkasse. Kan helt klart anbefales og er ikke sidste gang jeg køber der fra🤩

8 lutego 2022

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Cilia Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar her, det er vi super glade for.
Vi er bestemt ikke fejlfrie, men vi gør vores bedste, så det varmer dejligt.
Postnord har ikke beskeder når det er Quickpost og Brev post, men vælger man, send med track and trace, så får du både sms og e-mail, når din pakke lander.
Hav en rigtig god aften.
Mvh. PP. Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Aldrig har jeg oplevet noget lignende!

Aldrig har jeg oplevet noget lignende!
Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver leveret hurtigere eller også må i have en insider. Udover at levere hurtigere end en teenager der lige har opdaget pornoen, har jeg rent faktisk også fået det jeg bestilte. Så tak for det.

30 września 2021

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Jakob - Hold da op, dejligt at høre det hele spiller, altid dejligt med rosende ord, vi prøver at gøre det bedste, men vil også sige...
Postnord skal sørme også roses for deres helt utrolige indsats, ligeledes skal du som kunde også roses for at du så hurtigt, er på pletten og skriver her.
Tusind Tak Jakob og god aften til dig.

Fantastic customer service

My product was returned since the ordered name does not correspond with the name on my mail box. But we get a phone call to explain and we didn’t even have to pay the 2nd shipping fee. Thank you very much 😍
Only one recommendation that you can remind customer to state the exact name on their mail box when they place the order 😃

2 czerwca 2021

Odpowiedź od Piercingpusher

Hi Khanh thank you, i will use your recommendation and inform about this very important thing about the name of the receiver, must be on the mail box.
Best Regards Customer service Finn

Oceniono na 5 z 5

Smykke gik i stykker og fik erstatning

Mit smykke gik i stykker, og efter kommunikation med Finn fik jeg lov til at vælge et andet smykke. Det er tydeligt for mig at Finn går op i at hans kunder får en god oplevelse.

22 kwietnia 2021

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Cristina, Tak for din tålmodighed, jeg er så glad for at du har fået ny Piercing, beklager det tog lidt ekstra tid, men jeg erkender vi laver fejl, men vi vil gøre alt for at rette op på vores fejl og mangler, det er det vi kan og skal.
Tak for din ærlighed.
Mvh. Piercingpusher kundeservice Teamet.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig betjening og fine varer

Super hurtig betjening og fine varer. Bestiller bestemt igen

20 kwietnia 2021

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Peter - Tak fordi du tager dig tid til at skrive her, det værdsætter vi, vi er glade for at du har haft en god oplevelse, skulle der være noget er du altid velkommen til at skrive til kundeservice.
Mvh. Piercingpusher Teamet

Kanon hurtig levering ♡

Kanon hurtig levering selvom jeg havde valgt den langsom da jeg er en nærigr*v 😂 🤩 tingene jeg havde bestilt er i lækker kvalitet og har virkelig ikke noget dårligt at sige! Kommer helt bestemt Til at støtte og handle alle mine ting hos dem fremover! :D

24 marca 2021

Hej Malene.
Tak fordi du tager dig tid til at skrive her, vi er glade for at leveringen gik hurtigere end forventet, vi må sige at Postnord er blevet bedre til at levere til tiden, spørg endelig hvis du har noget på hjertet.
Mvh. Kundeservice Teamet hos Piercingpusher

Bare I orden

I orden. Købte et par Tunnels, om eftermiddagen, kundeservice skrev så, der er kun en tunnel tilbage desværre, men du må gerne vælge et par lidt dyrere uden det vil koste ekstra 😄 det er squ service 👍

20 marca 2021

Hej Nick
Ja vi er ikke fejlfrie, så må vi jo tilbyde en god løsning, når det sker, godt du syntes om alternativet, som du selv valgte.
Mvh. Kundeservice teamet hos Din Piercingpusher

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej