Den piercing jeg bestilte stod som "på lager", da jeg så bestiller og BETALER går der et par dage, hvor beskeden "ikke på lager, ordre annulleret" triller ind på både mail og sms. Jeg beder så... Zobacz więcej
Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god kundeservice! Min pakke blev afsendt i fredags, men da jeg ikke kunne tracke pakken tog jeg kontakt til kundeservice, for at få at vide hvor langt min pakke var. Finn fra kundeservice ringe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig levering og fin kvalitet. God hjemmeside med rigtigt mange gode tilbud. Selvom smykkerne er meget billige var kvaliteten langt højere end jeg havde forventet. Smykkerne jeg bestilte er f... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Piercingpusher har et Kæmpe udvalg af Piercingsmykker, her finder du flotte Navlepiercinger, Næsepiercinger, Øreringe og Ørepiercingsmykker, Tapers til Stretch og Tunnels samt Plugs, Labrets til læben, er du ikke til Piercingsmykker, så har vi også Fake Piercingsmykker. Alt i alt et besøg værd. Vi har altid en masse tilbud og nyheder. Vores rabatter bliver større jo mere du køber for helt op til -20% Fri fragt ved køb over kr. 299,- Undtagen ved køb af Ægte Guld. Piercingpusher har eksisteret i over 12 år og er et Pære Dansk firma, har stor erfaring med salg af piercingsmykker og selvfølgelig en dejlig behagelig kundeservice. ;-)
Nygade 10B, 4300, Holbæk, Dania
- mail@piercingpusher.dk
- www.piercingpusher.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Fejl kan ske så 1 stjerne blev til 5 👍
Fejl kan ske så 1 stjerne blev til 5 👍
Kan ikke bedømme noget jeg ikke har…
Kan ikke bedømme noget jeg ikke har modtaget 🤔 ( ordre lagt den 6/9)
Hurtigt og effektivt.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse!
Overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt en piercing som passede til den del af mit øre jeg skulle bruge. Fik leveret som lovet. Så tak for god service 😊
Hurtig handel fint produkt super glad 👍
Hurtig levering, men ingen respons på henvendelser ved fejl i produkt
Opdatering:
Blev ringet op, og han var klar med en løsning lige med det samme, så de 3 stjerner bliver ændrede til 5 👍🏼
Hurtig levering, fair priser.
Er super tilfreds, lækre smykker. Alt lever op til forventningen.
Skrev noget af min adresse forkert, og de ringede for at tjekke op, god service ☺️
Fik hvad jeg bestildte og havde…
Fik hvad jeg bestildte og havde forventet.
smykkerne er identiske med dem på hjemmesiden.
Virker som en god kvalitet.
Fin pris
fragt tid ok.
Hurtig forsendelse og god kvalitet
Anmeldelse før leveringen!
Ville være en god ide først at bede om bedømmelsen, NÅR varen ER leveret! Så ville den nok være mere relevant og svaret blive mere realistisk!

Fedte Røvs Danmark => Slip Slanterne
Ok nok men der syntes en tendens tilat manikke kan skældne problemet til et ægte størrelses forhold til visse givende produkter ved køb når det drejer sin om ofte kun de små pikkes mål til Cm som ofte er større ved tomme målinger som gerne ender i idioti for en fedterøve familie der opmåler mere i ubrugt toilet papir Knuder til brænde familien Kruse som syntes de var bedre som side fjolser ved fedterøvs familien uden at kan måle Ccm til bedre økonomiske interesser => kun bonderøve til igen fedterøvs kultur ved ingen kunstværker at præsentere Til elendighedens p-i-s land Danmark - knud skal man lede længe efter for igenb at få sig en Fynsk griner - Som er internt til os der ved bedre. hertil kendes 12 enheds cylindre med hvert sit navn til sin Cylinder GGG
smukke smykker!
Jeg bestilte for 11 dage siden
Jeg bestilte for 11 dage siden. Jeg har stadigvæk ikke fået min pakke fra dem af.

Samarbejdsvillige
den labret jeg havde bestilt, var ikke som forventet. Men de håndterede det rigtig fint, og jeg fik kompensation.
Er rigtig glad for de andre piercing-smykker jeg har bestilt
Da jeg åbnede pakken var sten på min…
Da jeg åbnede pakken var sten på min piercing faldet af gevindet
Har fået hjælp til at få et nyt smykke da jeg fant ud af at få kontakt til dem

Odpowiedź od Piercingpusher
Hurtig levering og virkelig god…
Hurtig levering og virkelig god kundeservice. Her kan du roligt købe dine smykker.
God og hurtig service
God og hurtig service. Kan varmt anbefale at handle på piercingpusher.dk.