Piercingpusher Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Den piercing jeg bestilte stod som "på lager", da jeg så bestiller og BETALER går der et par dage, hvor beskeden "ikke på lager, ordre annulleret" triller ind på både mail og sms. Jeg beder så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Jeg bestilte i går (kl. 16.30) tre øreringe og i dag med middagstid lå de i min postkasse. Enten betaler i Post Nord under bordet, for at jeres pakker bliver l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og fin kvalitet. God hjemmeside med rigtigt mange gode tilbud. Selvom smykkerne er meget billige var kvaliteten langt højere end jeg havde forventet. Smykkerne jeg bestilte er f... Zobacz więcej

1. Sklep ze sztuczną biżuterią
  2. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Piercingpusher har et Kæmpe udvalg af Piercingsmykker, her finder du flotte Navlepiercinger, Næsepiercinger, Øreringe og Ørepiercingsmykker, Tapers til Stretch og Tunnels samt Plugs, Labrets til læben, er du ikke til Piercingsmykker, så har vi også Fake Piercingsmykker. Alt i alt et besøg værd. Vi har altid en masse tilbud og nyheder. Vores rabatter bliver større jo mere du køber for helt op til -20% Fri fragt ved køb over kr. 299,- Undtagen ved køb af Ægte Guld. Piercingpusher har eksisteret i over 12 år og er et Pære Dansk firma, har stor erfaring med salg af piercingsmykker og selvfølgelig en dejlig behagelig kundeservice. ;-)

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

146 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Forkert produkt

Der var sket en fejl, så produktet jeg modtog var ikke helt som det bestilte. Under 24 timer efter var der svar fra kundeservice med en løsning uden omkostninger for mig. God stil!

8 stycznia 2021

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Mille Det manglede da bare ;-)
Tak fordi du giver dig tid til at skrive her, det værdsætter vi virkelig.
De bedste hilsener fra Kundeservice Teamet

fik min pakke idag :)

fik min pakke idag :) ! plus de har det bedste support jeg nogen sinde har haft , pisse høflige,flink og hjælpsomt !!
jeg oprettet en bruger herinde kun for at give de stjerne de fortjener ,
fortsæt det gode arbejde piercingpusher !

10 czerwca 2020

Odpowiedź od Piercingpusher

Tusind tak ! Det er vi glade for at høre, det er for os det vigtigste at i som kunder føler jer godt behandlet, plus at du opretter dig på Trustpilot for vores skyld, vi sidder med stort smil på :-)
Mvh. PP. Kundeservice

Rigtig god service

Rigtig god service

Jeg havde problemer med nogle piercinger samt fik tilsendt forkerte. Men piercing pusher var der til at hjælpe uden ekstra omkostninger.
Ikke sidste gang jeg handler der

8 czerwca 2020

Hej Anne Sofie
Tak fordi du tager dig tid til at skrive her, det varmer.
Vi er glade for at du føler dig godt behandlet.
Venlig hilsen Piercingpushers kundeservice Team

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! Min pakke blev afsendt i fredags, men da jeg ikke kunne tracke pakken tog jeg kontakt til kundeservice, for at få at vide hvor langt min pakke var. Finn fra kundeservice ringede mig op blot 20 minutter efter jeg havde e-mailet dem. Det viste sig at min pakke allerede var leveret til posthuset, men at Post Nord ikke havde givet mig besked om det, så Finn mailede mig mine pakkeoplysninger med det samme. Skønt med så hurtig hjælp :-)

4 maja 2020

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Ida og Tak for din forståelse, Postnords Pakke beskeder virker desværre nogle gange ikke som det skal, men skriv endelig hvis der er tvivl.
Tak fordi du tager dig tid til at skrive her.
Mvh. PP. Kundeservice Teamet

Virkelig god forretning

Virkelig god forretning, og mega hurtig service/levering. Bestilte i går, og kom i dag. For kogle uger siden købte jeg en halvepiercing hvor kuglen faldt af. Måtte bestille en ny og ekstra kugler, må håbe det går denne gang

30 kwietnia 2020

Odpowiedź od Piercingpusher

Tak Caroline godt du kan lide servicen.
Når bare navn er på postkassen, så går alt som smurt.

Håber din kugle sidder fast, ellers så er vi klar til at hjælpe.
Mvh. kundeservce Piercingpusher

Den absolut skønneste

Den absolut skønneste, personlige og hurtigste kundeservice! Jeg havde fået skrevet forkert på min addresse og det hele blev fixet på meget kort tid. Hurtig forsendelse er et kæmpe plus.

28 stycznia 2020

Hej vibeke
Tak fordi du tager dig tid til at skrive her, det varmer virkelig.
Vi er så glade, jeg skal nok sige det videre her på kontoret.
Tusind tak fra PP Kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, fin kundeservice og super fin behandling Også selv om det var mig der tog fejl🥴

22 stycznia 2020

Hej Tina
Tak for din fine anmeldelse, vi fejler alle, tak for at du selv vender tilbage os, da du opdagede, der ikke var fejl alligevel.
Ærlighed det er bare dejligt :-)
Mvh. Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod desperat og manglede isotonisk…

Jeg stod desperat og manglede isotonisk saltvand til at rense mine piercinger med. Jeg fandt så noget på piercing pusher, og bestilte med det samme. Jeg bestilte i går (mandag) og modtog allerede min pakke i dag (tirsdag). Mindre end 24 timer efter jeg havde bestilt. Det er god stil! Kan helt klart anbefalde siden! Skal helt sikkert bestille derfra fremover.

7 maja 2019

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Tamara Tusind tak for de rosende ord, dejligt at høre at du har haft en god oplevelse, jeg skal give denne besked videre til vores sende og pakke TEAM.
MVH. Piercingpusher Kundeservice

kanon Service!

Havde en piercing hvor vedhænget faldte af. Udover jeg fik svar hurtig, fik vi også løst det hurtigt, og en ny er nu på vej.
Kanon god kundeservice!!

5 marca 2019

Odpowiedź od Piercingpusher

Tusind Tak Anne, det gør os rigtigt glade når i som kunder, føler Jer godt behandlet.

Tak fordi du giver dig tid til at skrive her, når du har en god oplevelse.

Mvh. Kundeserviceteamet hos Piercingpusher

God hjemmeside

Super fine produkter.
Har købt smykker til alle mine piercinger og er altid glad for det.
Det kan ind i mellem være lidt svært at finde rundt i størrelserne, specielt hvis man ikke er så kendt i sine piercinger, kan det være svært og vide hvad størrelse man skal bruge.
Dejlig nem hjemmeside og finde rundt på.

6 listopada 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Michelle Tak fordi du giver dig tid til at skrive her, det varmer, dejligt at du kan lide måden siden er bygget op på, vi har faktisk lige ændret den, så vi er ekstra glade for at du syntes godt om den, du skal altid være velkommen med spørgsmål. Mvh. Piercingpusher Kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Har købt alle mine tungerpiercing…

Har købt alle mine tungerpiercing herinde fra, og er kun blevet skuffet en gang. Det var et løvehoved, som var alt for stor, så kom til at savle af den. Men udover det, så har jeg altid været tilfreds. Fin service. :)

30 lipca 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Mathias Tak fordi du gider tage dig tid til at skrive her, ja det er 11 x 9mm det hoved på den Piercing, det overrasker! Tak for din anmeldelse, du er altid velkommen til at skrive til os. Mvh. Kundeservice.

Super service.

Super service.
Sender med det samme og modtager hurtigt.
Skøn hjemmeside

6 lipca 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Christina Tak fordi du deler din ægte følelse af din handel med os, vi er meget taknemmelige, du skal altid være velkommen. Mvh. Kundeservice

Upåklagelig kundeservice

Et køb blev ikke modtaget, og jeg kontaktede support. Vi afventede lige et par dage mere, men de udeblev fortsat. Eftersom dem jeg havde købt var de sidste de havde af typen, sendte de nogle andre omkostningsfrit, selvom de faktisk var lidt dyrere end dem jeg oprindeligt havde købt.
👍👍👍

17 marca 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Kathrine, Ja og tak for din tålmodighed, det savner vi ind imellem, da det jo faktisk er Postnord, der er skyld i denne udfordring, men heldigvis var du afventende, vi fandt en god løsning med et par andre smykker, som var lidt dyrere, men det tager vi med oprejst pande, vi får en tilfreds kunde og det er vores MÅL.

Mvh. Kundeservice Piercingpusher

Super sercice

Super service. Bestilte en piercing i 14 karat guld og den kom dagen efter. Og den er endnu smukkere end på billedet og i en smykkeæske endda. Det er flot service👍

13 marca 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Mette Tak fordi du giver dig tid til at skrive her, det sætter vi STOR pris på, Vi er super glade for at du har haft en positiv oplevelse. Mvh. Kundeservice hos Piercingpusher

Oceniono na 2 z 5

Utroværdig kundeservice.

Utroværdig kundeservice.

Sendte produkt med 1 måneds holdbarhed tilbage. Da jeg skrev til dem vedrørende dette, fik jeg et flabet svar tilbage om, at det jo kunne holde "evigt", men at de så nok skulle sende et nyt alligevel. Dette var sidste år, men de sendte aldrig produktet som lovet.

I år da jeg så giver en ærlig anmeldelse af deres virksomhed, fortæller de mig at de lover at jeg modtager produktet i den uge. Det er nu snart tre uger siden.

Flabet kundeservice der får kunden til at føle sig besværlig, på trods af deres fejl.

3 marca 2018

Hej A**a

Der er sket en fejl her fra, det indrømmer vi, der er sendt en ekstra vare til dig for en uge siden med B-post, den er sikkert forsinket pga. vejret, men burde komme frem.

Yderligere er der i dag refunderet HELE beløbet for dit køb.

Vi beklager hændelsen, den vare der var tale om er en vare vi ikke bestiller så tit, så vi burde have returneret pengene med det samme og sagt at de kom på lager i starten af 2018, i stedet for at love at vi sender en afsted på et senere tidspunkt, det er for risikabelt.

Mvh. Piercingpusher
Kundeservice

Mvh. kundeservice

Kan kun anbefales!

Super hurtig levering, lækre produkter og pisse god kundeservice!
Kan kun anbefales!

13 lutego 2018

Odpowiedź od Piercingpusher

Tusind Tak Amalie, tak fordi du bruger Piercingpusher, gang på gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to fake piercinger mandag …

Jeg bestilte to fake piercinger mandag og allerede tirsdag lå de i min postkasse!

1. Det var super billigt, hvilket vi alle jo godt kan lide..
2. Det tog absolut ingen tid at modtage..

- Det eneste minus jeg har, er selve piercingen, den ene side gør en smule ondt, når man har den på, men det er ikke noget Piercingpusher.dk skal bøde for.. c: det er bare rigtig ærgerligt dog..

Alt i alt SUPER oplevelse !

29 listopada 2017

Odpowiedź od Piercingpusher

Hej Sissel Tak for din fine anmeldelse, Mvh. Piercingpusher kundeservice Vipa.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej