Oceniono na 1 z 5

Arrogant og nedværdigende oplevelse af særlig teabutikken i Kbh. Ingen venlighed, imødekommended eller tegn på kundeservice. Der står to mennesker bag disken:ung Blondie og middelaldrende mand, som ti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerar till stor tillfredsställelse. Fint att det fungerar så bra med Postnord, det går snabbt o bra. Perch´s är bäst!! Jag har handlat hos er sedan1963, än om jag numera bor i Malmö. Helst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt forrygende oplevelse -i dag startede vi med TE-CEREMONI M. CRÉMANT i Perchs TEA ROOM. Skønneste og meget velsmagende servering. Vildt hygsomt og super sød betjening. Efter endt hygge, strøg vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har handlet hos Perchs både online og i forretningen i København flere gange. Bestillinger online kører altid gnidningsfrit. Et par gange har vi oplevet at der har været længere leveringstid,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z herbatą
  2. Herbaciarnia
  3. Tradycyjna herbaciarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Super rar oplevelse

Jeg havde et problem med en the dåse der rustede og perchs sendte mig ny dåse og nyt the. Man for simpelthen så god service hos dem.

10 czerwca 2022

Super oplevelse

Nemt og gennemskueligt købsforløb.

Hurtig levering, teen uden unødvendigt plastik, den nye tedåse i lidt bobleplast så den ikke tager skade undervejs, og genbrugspapir til at udfylde resterende tomrum i kassen.

29 kwietnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Vi fik en morgenmads tallerken til kr

Jeg har efterfølgende været i dialog med Perchs Thehandel og tager dialogen direkte med dem

11 marca 2022

Kære Karina Darn,
Vi er naturligvis kede af at vores morgenmadstallerken med tilhørende kande te ikke levede op til dine forventninger. Den bliver normalt godt modtaget. Ærgerligt at du ikke kontaktede personalet herom med det samme eller skrev direkte til os, så vi kunne have løst problemet med det samme. For god ordens skyld markedsfører ikke denne servering som en Brunch. Mvh Christian Hincheldey, indehaver

Indholdet skulle gerne være som fly:Perchs Morgenmadstallerken (10-12)
Kr. 175,-
Blinis m. laks og urtecreme Græsk yoghurt med friske bær og nødder. Egg en cocotte med parmaskinke og tomat. Groft brød med ost og marmelade. Hertil en kande valgfri the fra Perch´s Tea Card.

Oceniono na 3 z 5

Mere end 2-4 dage i levering!

Lagde en ordre mandag d. 31/1-22 med levering til PakkeShop. Fredag måtte jeg ringe til jer, da jeg stadig ikke havde modtaget info om at i havde sendt pakken afsted. Jeg talte med en venlig men formentlig travl medarbejder, som endnu ikke var startet på at pakke mandagens ordrer. Hun tilbød dog alligevel - hvis hun kunne nå det - at forsøge at haste min igennem, da det skulle være en gave dagen efter. Hun sagde der var en god chance for at jeg kunne modtage pakken lørdag da GLS også bringer ud lørdage til pakkeshops.
Lidt efter modtog jeg er mail med at i havde færdiggjort min ordre. Lørdag var det ingen mail om pakken. Jeg har stadig ikke fået track and trace nummer eller lignende.
Jeg gik tomhændet til min veninde, ikke ret behaget over oplevelsen af at købe online hos jer.
De tre stjerne jeg giver nu, er for jeres service i jeres tearoom, butikken og medarbejderen jeg talte i telefon med. Men absolut ikke for onlineydelsen. Jeg er meget skuffet.
Hvis man har så mange ordrer, kunne man i det mindste gøre opmærksom på dette på hjemmesiden, eller ved en mail med undskyldning for at man ikke kan levere inden for de 2-4 dage som man oplyser om. Så har man i det mindste en chance for at nå ud og købe noget andet i stedet for.

6 lutego 2022

Odpowiedź od Perchs

Kære Ida Sjödal. Vi havde desværre ekstra lang leveringstid på grund af kampagnen. På hjemmesiden skrev vi 4-5 hverdage, men det blev desværre ikke rettet på mobilsiden. Det beklager vi. Covid19 situationen har også bevirket at vi har måttet vente ekstra lang tid på nogle varer. Normalt har ikke så lang en leveringstid, men når vi giver en gratis dåse med væk så er der mange der bestiller og derfor kom der en lang kø. Vi er naturligvis kede af hændelsen. Mvh Christian / Perchs

Oceniono na 5 z 5

Tak for rigtig god behandling og…

Tak for rigtig god behandling og fantastisk service fra Perchs. Min mand var forbi og købe te, yndlings teen, en sort te var udsolgt og han skulle så have den der var tættest på. Desværre kom han hjem med en meget speciel grøn te og ikke en sort. Jeg skrev til Perchs om situationen og de sendte straks en sort te og så endda uden beregning. 1000 tak for det.

26 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Levering og indpakning lever ikke op til forventning

Har lige modtaget en pakke fra Perchs.dk, som jeg ventet med stor glæde, og nu er total skuffet. Allerede ved afhentning kan mærke at aroma "siver" ud af pakken! Poser med te er ikke tæt lukket, bare sat elastik rund og skrevet en navn på bagsiden med kuglepen !
Levering og indpakning lever ikke op til forventning, især når det kommer fra "Kongelig hofleverandør"

30 grudnia 2021

Kære Maja
Har en af poserne åbnet sig så teen er røget ud så sender vi dig staks noget nyt. Det kan jo ske. Mht indpakning så pakker vi som vi har gjort i mange år og med hensyn til miljø. Vi bruger fx. ikke platik zipposer og vi skriver på posen med kuglepen som i gamle dage. Der sættes ikke bare et label på. Teen pakkes helt frisk af en medarbejder og ikke maskinelt. Jeg håber det giver lidt mere mening. Håber at teen i det mindste lever op til dine forventninger og hvis der skulle være skade på teen under transporten så sender vi naturligvis noget nyt. Husk at du kan altid tage kontakt til os direkte via hjemmeside eller telefon i stedet for bare at skrive en dårlig anmeldelse her på Trustpilot

Godt nytår

Best tea in the country

My favorite tea store, with the very best service. No shop in Denmark matches the quality of tea bought here!
And with the webshop, I dont have to be without, even though I moved away from CPH.

12 grudnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Havde bestilt 2 te kalenderen

Havde bestilt 2 te kalenderen, modtager kun 1 =(
Skulle have brugt dem som gave her til på tirsdag.

16 października 2021

Kære Tina
Håber du har kontaktet os i stedet for at skrive om en leveringsfejl her på siden. Det fixer vi inden tirsdag skriv til christian@perchs.dk

5 ⭐️ Service

Nogle af the brevene blev ved med at gå i stykker, jeg tager et billede af det og skriver en mail til dem.
Dagen efter ligger der en helt ny pakke cool herbs som er min ynglings the + vareprøver + bolsje det er da service😘

14 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Alt for lang leveringstid!

Bestilte varer tirsdag 31/8, men først tirsdag 7/9 får jeg besked om, at varen nu er pakket og afsendes. Det er simpelthen for lang tid!

7 września 2021

Odpowiedź od Perchs

Vi beklager meget den lange leveringstid lige nu. Det skyldes at kampagnen med fri fragt kom samtidig med at en stor del af personalet lagde sig med sygdom. Vi er meget kede af situationen. Det er meget langt fra normalt. Mh Perchs

A C Perch Tehandel

A C Perch Tehandel, Det er altid en udsøgt fornøjelse og glæde at handle med Perch. Kvaliteten er 100%, hver gang. Jeg læser jeres mail med stor interesse, de er lærerige og spændende. Med agtelse. Bjarne Friis Eriksen

4 września 2021
Oceniono na 2 z 5

Dejlig te, træls ventetid

Det er muligt at webshopkunder generelt er forvænte med korte leveringstider, men når alle andre kan ‘spænde hjelmen’, så kan Perchs vel også?!?

Fire dage efter bestilling på webshop har jeg kun modtaget ordrebekræftelse. Det er ikke imponerende.

4 września 2021

Odpowiedź od Perchs

Kære Maj Britt. Vi beklager at leveringstiden er lang lige nu. Det er absolut ikke normalt. Se vores anmeldelser generelt. Efter vores fri fragt kampagne i søndags kom der en stor mængde ordrer ind og mandag havde vi flere medarbejdere syge. Det er desværre yderst uheldigt da vi plejer at have en leveringstid på 2-3 dage. Tag endelig fat i os direkte en anden gang så vi kan hjælpe.
Tlf 33153562 eller mail kontakt på hjemmesiden. Mh christian fra Perchs.

Respekt!

Jeg vil blot lige sige at I har en fantastisk service! Min mand bestilte en the i går på jeres hjemmeside, den der støtter priden, han bestiller ca 12. 45 og min mor modtog den i dag 13.30
Fantastisk service! PS jeg købte en i jeres butik i dag dejlig stemning.
Flot at I støtter op om priden!
Tak
Hilsen Tom Kaalund Sixhøi

23 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Perchs er altid te til tiden

Perchs er altid te til tiden - denne bestilling til ferietiden.
Så enkelt at bestille mine favoritter og nogle gange blive inspireret til at prøve nyt. Jeg vender altid tilbage.

17 lipca 2021

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej