Hej, henter altid sort magi. Den er min favorit tee. Meget flink personale, dejlig atmosfære i butiken. Smags prøver alle steder, tee prøver til at tage med hjem så man kan prøve en ny smags retni... Zobacz więcej
Jeg er afhængig af deres lakrids the - helt fantastisk! Denne gang prøvede jeg også deres julekaffe og den grønne julethe - også anbefalelsesværdige! Jeg elsker at komme i deres butik, men da jeg bo... Zobacz więcej
Jeg var forbi butikken på Frederiksberg for at købe et par gaver og blev mødt af den sødeste rødhårede pige (nåede desværree ikke at få hendes navn) som gav mig fantastisk rådgivning. Hun tog sig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Østerlandsk Thehus er et mekka for the- og kaffeelskere og byder på et stort sortiment af de fornemste kvaliteter.
Nørre Voldgade 9, 1358, København K, Dania
- webshop@osterlandsk.dk
- www.osterlandskthehus.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Er ellers glad for at komme i Thehuset…
Er ellers glad for at komme i Thehuset ved Nørreport St. og plejer at få en supergod betjening.
Der var 2 piger, som lige var kommet ud af skolen og som stod og betjente kunderne, og de forstod intet af hvad jeg ønsket mig, men måtte gentage det samme om igen mere end 5 gange. Efter den 6. gang hævede jeg stemmen og der blev jeg sandelig sat på plads af denne uerfarne skolepige, og som fortalte mig at jeg ikke måtte hæve stemmen.
Min tålmodighed slap op og min mand måtte tage over. Jeg er ellers en meget tolerant og tålmodig person, men denne oplevelse var bare for meget.
Très bonne qualité de thé
Très bonne qualité de thé
Expédition rapide et un emballage très soigné !
Une très belle expérience d’achat comme à chaque fois
Perfect processing of my order
Excellent Yoga Te
J'adore votre mélange d'épices Yoga Te. Je suis très contente de pouvoir le commander online
Leveren heel goede producten
Hochwertige Tees
Sehr große Auswahl an qualitativ hochwertigen und besonderen Tees die man nicht überall findet. Sehr schnelle und sicher verpackte Lieferung auch ins Ausland
I didn't receive my package
I didn't receive my package, I can't track it (because the status is "Label Created") and no one is contacting me for delivery. And I already paid the money. Horrible experience

Odpowiedź od Østerlandsk Thehus
Kansellert bestilling
Fikk ikke det som jeg bestilte fordi det ikke var tilgjengelig på lager. Litt rart at jeg kunne bestille når varene var utsolgte. Men jeg fikk i alle fall beskjed dagen etter. Kanskje det hadde vært en god ide å sende en automatisk beskjed når varene kan bestilles igjen. Ellers, hadde mange gode opplevelser med Østerlandsk Tehuset før :-).
Fantastisk the
Fantastisk the, men at i lader jeres medarbejdere i kbh stå I en butik, hvor døren ikke kan lukke ordentligt, så der 14 grader derinde, og de må kun gå i sorte cardigans, som ikke engang stiller rådighed, og når deres egen er til vask…..der kan I ikke være bekendt . Se at få det bragt i orden.
Jeg skulle købe noget earl grey the ved…
Jeg skulle købe noget earl grey the ved Nørreport. Fik fat i en ekspedient som intet vidste om the. Jeg spurgte ind til at den duftede meget af citron og der sagde hun, det gør Bergsmotte jo. Jeg spurgte om andre ting og der blev hun irriteret. Jeg endte med at købe noget the og hørte at manden ved siden af fik tilbudt en karamel, der gjorde jeg ikke. Du skal ikke handle her, hvis du vil have professionel hjælp og service.
Teedosen mit Teebeuteln fast ausverkauft
Als ich Bestellung aufgegeben habe, waren fast alle Dosen mit Teebeuteln (nicht schwarzer Tee) ausverkauft.
Ich habe im Bemerkungsfeld nachgefragt, wann diese wieder lieferbar sind, aber leider keine Antwort erhalten. Sonst hätte ich noch gerne andere Teesorten bestellt.
Großartiger Tee
Großartiger Tee - KÖSTLICH! Der Webshop könnte etwas user-freundlicher überarbeitet werden - ansonsten: super! Gerne wieder!
Great taste and top‑quality freshness
Great taste and top‑quality freshness. Delivery was quick and hassle‑free — highly recommend!
Everything was fine
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.