Reakcja na opinię
Allt fungerar till stor tillfredsställelse. Fint att det fungerar så bra med Postnord, det går snabbt o bra. Perch´s är bäst!! Jag har handlat hos er sedan1963, än om jag numera bor i Malmö. Helst... Zobacz więcej
Helt forrygende oplevelse -i dag startede vi med TE-CEREMONI M. CRÉMANT i Perchs TEA ROOM. Skønneste og meget velsmagende servering. Vildt hygsomt og super sød betjening. Efter endt hygge, strøg vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Arrogant og nedværdigende oplevelse af særlig teabutikken i Kbh. Ingen venlighed, imødekommended eller tegn på kundeservice. Der står to mennesker bag disken:ung Blondie og middelaldrende mand, som tilsyneladende ikke synes de skulle være sælgende den dag. Ærgerlig oplevelse

Odpowiedź od Perchs
Bestilte te til hjemmelevering d 04-04-2026 men det kommer først 9 efter!!!
Perchs te er dejlig, men der er plads til forbedring😃

Odpowiedź od Perchs
Kundeservice som går "above and beyond" og produkter i topklassen!
Min mand og jeg startede med, at købe deres julekalender og siden da, har vi købt både deres store og lille årskalender, som vi også klart vil anbefale! Vi har også købt forskellige andre teer hos dem og de har alle været topkvalitet.
Kundeservice har altid været super venlige, hjælpsomme og de går virkelig det ekstra skridt for, at man får en rigtig god oplevelse.
Te er ikke bare te, Perchs har åbnet en helt ny verden for både min mand og jeg, som vi hygger rigtig meget sammen om.
I always buy a tea calendar for Christmas and bought one from Perchs this year. It is a gorgeous looking calendar with lovely tin cans for every day. BUT I was so disappointed with the teas. Pretty much every other day consisted with black or green bland tea. In other words, most of the days you get a tea that taste like nothing. To top it up, there was no special tea on the 24th, just another black bland tea. The saddest part was that the days that actually had teas with a specific flavor tasted very nice. But sadly there was maybe only 3-4 of these. I rarely write reviews, but had to with this one because it made me very sad. I usually buy a calrndar from my hometown for a 3rd of the price, which has wonderful flavors. Since this calendar was pretty expensive I expected something way better than what I got. I honestly felt a bit fooled by Perchs. All honesty, this calendar is all looks and no heart. My recommendation for you all for next Christmas: don't fall for a fancy look.

Odpowiedź od Perchs
Stor ros! Tænk at bestille julete i sidste øjeblik og modtage den inden jul. Sikke en fin service med hurtig levering i en travl tid - fantastisk.

Kære Perch
Jeg plejer at købe i butikken og har aldrig før handlet i webshoppen
Jeg købte lidt ekstra denne gang
Det var så lækkert og endda med en ekstra superlækker overraskelse
Jeg blev ærlig talt lidt rørt
Lækkert er det og jeg skal nyde det i en fart så jeg kan bestille en ny pakke.

Odpowiedź od Perchs
Vi har handlet hos Perchs både online og i forretningen i København flere gange. Bestillinger online kører altid gnidningsfrit. Et par gange har vi oplevet at der har været længere leveringstid, men de er gode til at informere om det, og putter så lidt ekstra the i pakken 😊
I sidste uge købte vi 2 stk thesi’er hvoraf den ene manglede den lille krog forenden af kæden. Vi kontaktede Perch som straks undskyldte fejlen og sendte en ny uden problemer 😊
Og så har de verdens bedste julethe😉 Det er ikke jul uden den 🎄🎅🏻

Odpowiedź od Perchs
Hurtig levering selv efter black friday. De var så søde endda at pakke theen og dåserne ind til julegaver- tak :) Nu håber jeg min engelske mand, som kun vil drikke PJ tips, vil få udvidet sin horisont lidt :)
Jeg oplever at Perchs.dk fungerer stabilt og pålideligt. Det kan tage nogle dage i spidsbelastede perioder, men det opvejes af den nydelse det er når man kan dufte teerne , når pakken åbnes.
Derudover anbefaler jeg alle teelskere en tur i butikken i indre København, med inventar fra 1800 (?) tallet, samt at besøge tesalonen lige ved siden af til afternoon tea. Bliv ved med den gode kundeservice!

Odpowiedź od Perchs
Vi var på Perchs i går, i København, Vi kommer der ofte og har altid en god oplevelse. I går var der dog et par bump på vejen…. Men hold da op en service vi fik da vi gjorde opmærksom på de små bump. Det kunne andre lære meget af. Vi var glade og meget tilfredse kunder da vi gik. Vi kommer helt sikkert snart igen. Tak for super service. God jul

Odpowiedź od Perchs
Både min datter og jeg har fået Perchs julekalender i gave. En smuk kalender, men ak og ve dåserne er ikke til at åbne. Der skal stærke kræfter til og vi har måtte ødelægge thedåserne for at få indholdet ud.

Odpowiedź od Perchs
Dåse i tejulekalender defekt, kan ikke åbnes.
Købte den blå tejulekalender 2025 (online på perchs) til 549 kr. hvilket i sig selv er dyrt, og jeg regnede da også med at alt var i orden. Men en af de 24 tedåser kan ikke åbnes, virker som om den er blevet trykket i pakning, til den pris føler jeg mig lidt til grin. Når man har købt den online, så kan man jo ikke lige få den defekte dåse erstattet. Er glad for at jeg ikke købte den som gave, så den julekalender vil jeg ikke købe igen.

Odpowiedź od Perchs
Vi kom ind i den dejlige butik lørdag den 22/11 ved 16.40 tide. Da det blev vores tur skulle ekspedienten feje disken der hvor hun stod, inden vi kunne blive ekspederet, for som hun sagde så lukkede de snart. Vi måtte vente, og da det tog lidt tid, spurgte vi pænt om hun stadig ekspederede, hvilken hun forsikrede os om, mens hun fejede lidt videre. Vi stod på gaden igen kl. 16.48, så det var ikke fordi vi kom 2 minutter i lukketid. Jeg er måske gammeldags, men i en så velrenommeret butik havde jeg forventet at fejning ville finde sted efter lukketid, og ikke mens kunderne venter. Nu har jeg modtaget svar, og tak for det. For en god ordens skyld vil jeg nævne at det er ikke vores ekspedition der beskrives i svaret. Den unge pige forlod på intet tidspunkt disken eller slog en klap op. Butikken var fyldt til bristepunktet, og jeg kan godt forstå at ekspeditionerne bliver forvekslet. Udelukkende fordi vi var irriterede over ekspeditionens forløb kiggede vi på uret da vi kom ud på gaden, og når jeg skriver at vi var ude igen kl. 16.48 så er det fuldstændig korrekt!

Odpowiedź od Perchs
Bestilte og modtog min ordre - julekalenderen - få dage efter. Alt perfekt.
Faktisk er jeg mere end imponeret over julekalenderen. Der er kræset for samtlige detaljer, selv de helt små. Nu glæder jeg mig til 1. december, hvor dåsen med nr. 1 skal åbnes og teen skal nydes. Matcher den æsken og de små ekstremt flotte dåser, så har jeg noget godt i vente :-)

Odpowiedź od Perchs
Rigtig lækker te, bare rigtig ærgeligt at det ikke er muligt at få fat i kundeservices når der er sket en fejl.
Jeg bestilte Aventskalender grøn d. 9 oktober. Der var så forlænget leveringstid, så modtog først pakken d. 16, til en meget skuffende oplevelse med at have fået julekalender tea bag grøn i stedet for den bestilte vare (koster 50 kr. mindre). Forsøger at kontakte dem telefonisk både d. 16 og d. 17 men bliver ved med opkaldet afbrydes når man taster 1, hvorfor der blev sendt mail, som jeg nu på 5 dagen forsat ikke har fået svar på med at finde en løsning, så jeg rent faktisk, kan få den vare jeg havde bestilt.
D. 22/10 fået opringning med rigtig god løsning med den bestilte vare fremsende og et plaster på sår. Tak!

Odpowiedź od Perchs
Bestilte te D.8 og min ordre blev først behandlet og afsendt 6 dage senere d.14. En skam at servicen ikke matcher teen som er god kvalitet.

Odpowiedź od Perchs
Perchs laver fantastisk te, men har desværre ikke service i samme kvalitet. Der gik hele seks dage før jeg modtog min pakke. Jeg havde bestilt to pakker te, men modtog kun én, til trods for at de havde trukket det fulde beløb. Jeg måtte derfor ringe og gøre opmærksom på fejlen, hvorefter de heldigvis sendte en ny pakke afsted samme dag. Det er ærgerligt at skulle bruge så meget energi på noget så simpelt (hente pakke x 2 med spædbarn i armene og finde et roligt øjeblik, til at ringe ind). Man kunne godt have sendt lidt ekstra med i pakken for ulejligheden.

Odpowiedź od Perchs
Var på Perchs 4/9, og det var den bedste oplevelse♥️ Skønne rolige omgivelser, dejlig betjening, og mega lækker Afternoon The🤤 Det skal jeg 💯% igen😍

Opdatering fredag d. 12/9
Tak for hurtig respons efter min uheldige oplevelse. Jeg har nu modtaget min pakke, og er glad for, at svigermor endelig kan få sin fødselsdagsgave. Og tak for det extra glas marmelade.
Det skal nok gøre stor lykke.
Mvh. Irene
Vedr. Webordre
I skrivende stund, onsdag d. 10/9 har jeg endnu ikke modtaget min pakke fra jer!
Jeg lagde en ordre hos jer søndag d. 31. august.
Pengene har I trukket tirsdag d. 2. september.
Og så har jeg ellers ikke hørt mere. Jeg har forsøgt at skrive en mail til jer, men den har jeg heller ikke modtaget svar på.
Jeg har forståelse for, at I kan have travlt- men en lille ting som at forsikre, at ordren er på vej kunne være dejligt!
Mvh. Irene Hornbek Rathsach

Odpowiedź od Perchs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.